سیوهای Skidrow اینجاست :
C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Stora ge
سیوهای Reloaded ( RLD )a هم اینجاست :
C:\ProgramData\RELOADED\RLD!\205100\storage
سیوهای Skidrow اینجاست :
C:\Users\<user>\AppData\Local\SKIDROW\205100\Stora ge
سیوهای Reloaded ( RLD )a هم اینجاست :
C:\ProgramData\RELOADED\RLD!\205100\storage
Dishonored.MULTi5.READNFO-PROPHET
10 دقیقه پیش امد این هم و
محتوای مخفی: click
Last edited by Masoud King; 12-10-2012 at 20:45.
دمش گرم . منم از اون گردن خوشم نمیاد . به کسی برنخوره ها . ولی این یارو توی این بازی یه جورایی باحال به نظر میرسه .
فکر میکنم این حرکت رو باید یه کم از بازی بگذره تا بگیری . از همون اول نداریم .
در کل بازی عالی کار شده . فقط من خیلی دوست داشتم مثل اسکایریم یه حالت سوم شخص هم توی بازی میزاشتن . چون به هیچ وجه با اول شخص هایی که باید توش به صورت melee مبارزه کنی ارتباط برقرار نمیکنم .
من نسخه black box رو از سایت د ا ن ل و د ها گرفتم بدون هیچ مشکلی اجرا شد
گرگر جان ، تقریبا" 90 درصد سایت ها متفق القول گردن فریمن رو بهترین صامت میدونن.
آقا یه چیز مهم ، تا میتونید آدم نکشید ، یعنی حتی Stealth هم آدم نکشید. سعی کنید Knocked Out کنید ، من به مشکل بزرگی بر خوردم.
نظر شما محترم .......ولي اين نويسنده نبايد اينجوري صحبت كنه و از الفاظي مثه چندش آور استفاده كنه و شخصيتي در اين سطح رو با اين كلمات به چالش بكشه.........
كلا اين حرفش نشون دهنده اخلاق حرفه اي و شغلي پايين و ضعيفش و جو گيريش هست........هيچ بازيساز بزرگي به ساخته هاي ديگران تيكه نميندازه و راه خودش رو ميره
اينم نظر سنجي گيم اسپات كه نشون دهنده اينه كه freeman حتي از ماريو هم به عنوان greatest hero پيشي گرفته و اول شده بود...اينم لينكش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و البته دهها لينك ديگه
+
البته علاوه بر اين آقاي نويسنده بقيه كادر بازيسازي اين بازي هم جوگيرن تا حدي كه تو مصاحبه هاي امروزش گفتن شماره بعدي تو راه(بذار چند روزي از انتشار بگذره بعد)
.
Last edited by halflife g; 12-10-2012 at 23:26.
البته فقط نظر شخصی بود . به دل نگیرین . بگذریم ...
راستی خوب شد گفتی . منم میخواستم بدونم فرقش چیه که بکشیم یا بزنیم زمین . میشه بگی اون مشکل بزرگت چیه ؟ چون منم دارم حس میکنم اشتباه میکنم که میکشم همه رو و چندتایی رو زدم زمین فقط .
میگم توی این بازی چرا فرق بین دوست و دشمن معلوم نیست . حتما باید بریم طرفشون تا ببینیم بهمون حمله میکنن یا نه ؟
وقتی دوباره برمیگردی به شهر ( ماموریت دوم در واقع ) ، میگه چون آدم زیاد کشتی Rat ها و Weeperها زیاد تر شدن.
بازگشت دوباره به شهر و پیشنهاد برای اعتراف گیری از دلال هنریجات! ( Golden Cats )![]()
محتوای مخفی:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)