تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین ترانه‌ی این آلبوم کدام است؟

راي دهنده
90. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مردم‌ آزار

19 21.11%
  • جوابم نکن

32 35.56%
  • خوان هفتصد

17 18.89%
  • با من بمون

14 15.56%
  • خواب بعدازظهر

14 15.56%
  • بگو مگو

26 28.89%
  • قطار

28 31.11%
  • پرچم سفید

29 32.22%
  • تقاص

14 15.56%
  • هر روز پاییزه

44 48.89%
Multiple Choice Poll.
صفحه 13 از 14 اولاول ... 391011121314 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 136

نام تاپيک: محسن چاوشی - پرچم سفید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

نه اصلا این طور نیس ...

من نظرم عوض نشده اصلا عوض نشده ...

بله ملودی های حریص زیباتر بود ... قبول دارم ...

بله ملودی چمدون شاهکار بود شک ندارم
    بله حریص ...
    بله کافه های شلوغ ...

بدون شک ...

من کاملا با این حرفا موافقم از صمیم قلب ...

بحث فقط سر زمان و مکان هست ..
    بحث سر مارک زدن هاست ...

اگر جوزدگی هست پس چرا من اولین کسی بودم که از نقدت تشکر کردم؟ چرا کامنت من اولین کامنت هست؟

نه عزیزم خیلی داری تند میری ...
    آرومتر یواش تر ...

من عذر میخوام به خاطر تند روی هام ! ببخشید علیرضا جان !

ولی ...

سر موضع هام هستم و میمونم !

+

و بگم که اونقدر هم کوتاه نمیام که خراب شم ... امیدوارم منظورمو فهمیده باشی ; )

2. این کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تغییر سبک یعنی تغییر کلی سبک از مثلا پاپ به راک ! ... خوندن چند ترک تویه سبک های مختلف تویه یه آلبوم پاپ ، واسه خواننده ی پاپ یه جور Bonus محسوب میشه و نه تنها هیچ ریسکی نیست بلکه کلی هم به نفع خودشه !
    خوبه خودت هم داری میگی توی آلبوم پاپ . این آلبوم فقط یه ترک پاپ داره .
    این آلبوم تازه شروعشه و سبک های ثابت رو در آلبوم های بعدی میشنویم .

من کاری به بحث های تخصصیش ندارم ... دارم میگم محسن چاوشی با پاپ شناخته میشه نه راک !
    با موسیقی پاپ شروع کرد و به سبک مورد علاقش رسیده . شما مثلا کلاس گیتار میری از همون روز اول که فلامینکو کار نمیکنی که . کم کم میری به سمتش

دیگه اینو همه فهمیدن ... مخصوصا تو ترک اول ! کلی هم بحث شد در بارش !
    بحث شد رو بیخیال . نتیجه ی بحث چی شد ؟؟؟؟آیا کسی تونست اثبات کنه ؟؟؟

فقط شما لینکین پارک گوشی میدی حتما ! ما هم که از پشت کوه !
    بنده قصدم از اون حرفا بی احترامی به هیچ شخص خاصی نبود . منظورم این بود که واسه ی نظر دادن درباره ی یه آلبوم با ژانر خاص یا باید دربارش اطلاعات و دانش و تخصص داشت و یا اینکه به آلبوم هایه هم رده ی اون گوش داد . یعنی مثلا یکی که کلا سنتی گوش میکنه واسه نظر دادن در مورد یه آلبوم پاپ اگه اطلاعاتش کافی نیست بیاد و با چند تا آلبوم پاپ دیگه مقایسش کنه . فقط همین
    Last edited by asextor; 25-03-2012 at 23:29.

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

پاسخ من خیلی طولانی تر بود که شما فقط بخشی از اون رو نقل قول گرفتید ...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ما رو جو زده نامیدید اما تو پاسختون اشاره ای نیست میگید و در میرید؟

و بگم که اونقدر هم کوتاه نمیام که خراب شم ... امیدوارم منظورمو فهمیده باشی ; )
    نه آقا مجید من خراب نشدم ... صرفا حرفایی که پنهون مونده بود گفتم ...

ضمنا اینکه گفتن حقیقت کسی رو خراب نمیکنه بلکه بزرگ و بلند میکنه ...

عینک بدبینی چیزی که فراگیر شده ...

مارکها بدجور فراگیر شده ...

همه رو یا سیاه سیاه می بینند یا سفید سفید ...

... موفق باشید ...
    Last edited by Alireza_SA; 26-03-2012 at 00:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برام جالبه تو ایران همه در هر مورد چنان با قطعیت نظر میدن انگار متخصص اون رشتن بحث باید انجام داد اما هر کس یه علایقی داره من به شخصه با هیچ کس غیر محسن تقریبا نمیتونم ارتباط برقرار کنم به همین خاطر هم خیلی نظر نمیدم این طور بحث کردنا باید بی طرفانه باشه ، خودم به شخصه از هیچ کار محسن بدم نیومده و نخواهد اومد چون حسش و رفتارهاش بهم نزدیکه پس تو رو خدا انقدر در مورد هنر با قطعیت نظر ندید منم خیلی راحت با استدلال خودم میتونم بگم این کار خارق العاده بوده که به نظرم بوده

6. این کاربر از aazp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

خب من يه حرف خيلي جالبي خوندم ... هر كاري كردم نتونستم جوابي ندم !

این آلبوم سبک های استاندارد موسیقی که تا بحال توی هیچ آلبومی ارائه نشده بود رو به صورت حرفه ای ارائه کرده . سبکایی مثل بلوز ، رگی ، اسلو الکترو ، راک مردن و ...
    !!!

ببينم دوست عزيز شما مطمئني بجز محسن چاووشي كار " ايراني " ديگه اي هم گوش دادي تا حالا توي عمرتون؟!!

يه جوري ميگي توي هيچ ! آلبومي تا حالا نداشتيم انگار بقيه خواننده ها توي اين مملكت دارن وقت تلف ميكنن و فقط محسن چاوشي تا حالا توي اين 100 سال موسيقي كار كرده ! عزيز جان ! انقدر تعصب نداشته باشيد كه ديگه چشماتون حقايق رو نبينه.

شما گفتي سبك " بلوز " رو تا حالا كسي استاندارد نداشته توي ايران؟!!! ببخشيد پس مرحوم فريدون فروغي خارجي بودن؟!! يا اصلا وجود نداشته و من و امثال من توهم داريم كه اين بزرگوار وجود داشته؟!! كدومشه؟!! من واقعا مي خوام بدونم ! يه جوري ميگي بلوز رو استانداردش رو آورده انگار آقاي فروغي اصلا وجود نداشته تا حالا ! عزيز جان فريدون فروغي 40 سال قبل بلوز رو توي موسيقي آورد ! اون هم استاندارد ! اون هم به بهترين نحو ! بجز فريدون فروغي هم مثال هاي زيادي ميشه زد ... ولي اينكه هيچ ! شما ميگي آدم تعجب ميكنه شديد !

بعدشم ميرسيم به " راك " ... شما احيانا اسم كسي با نام " كوروش يغمايي" به گوشت رسيده؟!! فكر كنم ايشون رو شما اصلا نشناسي وگرنه بازم از اون واژه ي هيچ !‌ استفاده نميكردي ... ايشون هم بيش از 40 سال قبل راك رو با بالاترين استاندارد داخل ايران كار كردن ! حتي خيلي از كارهاشون مثل " حجم خالي " و " بارونا " توي چند تا از آلبوم هاي منتخب بهترين آثار راك قرار گرفته ! نه تنها ايشون ... بلكه خيلي هاي ديگه از جمله پسرش " كاوه يغمايي " و همين آقاي " رضا يزداني " كه الان توي ايران برجسته ترين خواننده اي هست كه " راك " رو كار ميكنه به اعتقاد خيلي ها ( البته رضا يزداني خيلي خواننده ي محبوب من نيست مثل فريدون آسرايي )

+

بعدش يه مورد ديگه ! ببينيد اينكه يه آدم مياد هزار تا سبك رو توي كاراش انجام ميده اين اصلا يه مساله اي نيست كه بهش افتخار كنه ! چون بعد ها يه سري آدم ها كه هي بيان ازش تعريف كنن ! طرف " توهم " برش ميداره كه خب من بايد همه سبكي رو امتحان كنم چون من يه آدم "‌ نوآور " و بديع هستم ... در حالي كه هيچ ! كسي ( اينم استفاده ي درست از واژه ي هيچ ! ) وجود نداره كه همه ي سبك ها رو خوب اجرا كرده باشه ! نمونش هم واستون مثال بزنم ! آقاي سياوش قميشي ( محبوبترين هنرمند من در بين زنده ها _ ايشون رو ميگم تا متوجه شيد بايد بدون تعصب نظر داد ) !

ايشون هم مثل محسن چاوشي ترنس و پاپ و كمي راك رو خيلي خوب انجام ميده ! اما تو 2-3 تا آلبوم اومد خيلي سبك هاي ديگه رو هم كار كرد مثل همين بلوز و كانتري ( كه شما جلوتر گفتيد هيچ ! كسي تا حالا انجام نداده ) كه ناموفق بودش( از لحاظ ارتباط برقرار نكردن طرفداراش چون اونا سايوش رو با ترنس و پاپا و راك شناخته بودن ) ... هرچند يه سري آدم متعصبي كه اطرافش هستن بهش اين توهم رو القا كردن كه آقا شما حتما بايد " نوآور " و موفق باشي توي همه ي سبك ها ! در نتيجه اين آقا يه كار ترنس مثل همين " تكرار _ ادم كوكي " رو هم كه ساخته ! من ديدم نظر سنجي كرده كه " به نظر شما " تكرار " چه تاثيري در موسيقي ايران داره؟! يكي نيست بگه مرد حسابي !‌آخه يه موسيقي ترنسي كه خود شما توي كارات 20 مورد ازش رو داري چه تاثيري ميتونه داشته باشه روي كار بقيه؟!!! اين همون توهمي هستش كه من دوست ندارم براي محسن چاوشي هم ايجاد بشه با تعريف هاي بيخودي و تو خالي ! ( اونايي هم كه من رو ميشناسن ميدونن سياوش قميشي و حبيب محبوبترين هنرمندان من در بين رنده ها هستن و اينا رو هم بدون تعصب گفتم )

+

ديگه عرضي نيست ... جز اينكه محسن چاوشي در مجموع كار هاش خوب هستن ... ولي به شرطي كه توي 3-4 سبك بمونه و هي نخواد همه چيز رو امتحان كنه. توي راك و پاپ و ترنس و تلفيقي از اين ها اگه باشه ميتونه موفق بمونه و حتما نبايد همه چيز رو امتحان كنه.

موفق باشيد .. فقط بزاريد ديگران از موسيقي چاوشي لذت ببرن و با تعريف ها و تعصب هاي بيجا اون ها رو دلزده نكنيد.

8. 19 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه asextor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان ...

خب من يه حرف خيلي جالبي خوندم ... هر كاري كردم نتونستم جوابي ندم !

ببينم دوست عزيز شما مطمئني بجز محسن چاووشي كار " ايراني " ديگه اي هم گوش دادي تا حالا توي عمرتون؟!!
    بنده هم کارهای فریدون فروغی رو گوش کردم و کوروش یغمایی رو هم + کاوه که خیلی علاقه مند هستم به کارش . روزها و ساعتهای زیادی رو هم با سیاوش سپری کردم . پس مطمئن باش هر نوع مسیقی رو گوش کردم . حالا شاید خوشم نیومده و دنبال نکردم ولی حداقلش گوش کردم و میشناسم .
    بعدش هم منظورم این سبک ها رو خوندن و به صورت مجاز پخش شدن بودن . همین فریدون فروغی مگه تونست یه آهنگ مجاز بخونه و بده بیرون ، نه نذاشتن و بارها بهش اجازه خوندن رو ندادن و فقط میتونست کنسرت بزاره .
    یا کوروش یغمایی که کلا ممنوع الصدا شد . کاوه هم که به خاطر مجوز ندادن رفت اونور . پس ببین با این شرایط بیای و این سبکا رو کار کنی کار ساده ای نیست .
    خوب با این تفاسیر شخص دیگه ای هم هستش که بیاد و این سبکا رو واسه مجوز بده ارشاد ؟؟ + اینکه آهنگش هم از تی وی پخش شه

10. این کاربر از asextor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

خیلی جو تاپیک بکوب شده ها!!!!
    در این شکی نیست که بعضی از دوستان با تعصب حرفهای خودشون رو می زنن ولی خداییش تو خوانندگان حاضر که مجوز گرفتن بهتر از چاوشی کی میتونه باشه
    بهترین آهنگ به نظر من جوابم نکن

12. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خیلی جو تاپیک بکوب شده ها!!!!
    در این شکی نیست که بعضی از دوستان با تعصب حرفهای خودشون رو می زنن ولی خداییش تو خوانندگان حاضر که مجوز گرفتن بهتر از چاوشی کی میتونه باشه
    بهترین آهنگ به نظر من جوابم نکن
    با کل حرفات موافق 100% هستم!
    عالی گفتی داداش!
    متشکر!
    دوستان همدیگرو نکوبید تو تاپیک!

14. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

پرفروش‌های نوروزی موسیقی ایرانی کدامند؟
    «پرچم سفید» در بازار موسیقی بالا رفت
    سینما پرس- گروه هفت هنر: پرفروش‌ترین‌های بازار موسیقی ایران در فروردین سال 91 به آلبوم های پاپ اختصاص داشت.

به گزارش خبرنگار موسیقی سینما پرس، هرساله تعدادی آلبوم موسیقی پیش از عید منتشر می شود که فروش نوروزی موسیقی را به خود اختصاص می دهند که در یک آمارگیری پروفروش های این آلبوم ها در ژانرهای مختلف به شرح زیر است.
    ژانر پاپ

خوانندگان و نوازندگان موسیقی پاپ ایرانی در اسفند سال 90 پرکارتر از سال های گذشته بودند که از بین آثار منتشر شده این ژانر همچون «دلصدا» با اجرای خوانندگانی چون محسن چاوشی، فرزاد فرزین، فریدون آسرایی و…، آلبوم «پرچم سفید» محسن چاوشی، «شلیک» با صدای فرزاد فرزین، «ماه می خنده» با صدای محمدرضا هدایتی، آلبوم «منو رها کن» مهدی یراحی و «صدای سازش» سعید کوکلانی، آلبوم موسیقی «پرچم سفید» پرچمدار فروش نوروزی شد.

ژانر موسیقی ایرانی- سنتی با کلام

از میان آلبوم های موسیقی «ای جان جان بی من مرو» به خوانندگی همایون شجریان و آهنگسازی سعید فرجپوری، «بر سماع تنبور» با صدای علیرضا قربانی به آهنگسازی پورناظری هاف «همنشین دل» با آهنگسازی علی طاهری و خوانندگی سید جلال الدین محمدیان، «تنها» به خوانندگی حسین علیشاپور، «یادگار یار» به آهنگسازی و خوانندگی حامد صغیری، «گاهی دلم برای خودم تنگ می‌شود» را با شعر و صدای «محمد‌علی بهمنی» و موسیقی «رسول رسولی»، «چتر عشق» را با آهنگسازی و خوانندگی انوش جهانشاهی بیشترین فروش برای آلبوم «ای جان جان بی من مرو» به خوانندگی همایون شجریان و آهنگسازی سعید فرجپوری بوده است.

منبع : شبکه خبری سینمای ایران
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. این کاربر از ebibarati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مانی 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیلی دور از تو ...

پيش فرض

بعد از این چند وقتی که آلبوم رو گوش کردم می تونم بگم بیشتر از همه از مردم آزار خوشم اومد.
    تنظیم مخلوط جز و پاپ به نظر من این کارو قشنگ کرده .
    بعد از مردم آزار ، به ترتیب :
    2- هر روز پاییزه
    3- جوابم نکن
    4- بگو مگو
    5- خان هفتصد
    6- قطار
    7- با من بمون

البته از نظر ترانه ها من جذب هیچکدوم از ترانه ها نشدم . فقط ترانه قطار این قسمت :

یه شب که سردم بود ... به مادرم گفتم ...
    هوا که سرد می شه ... یاد تو می افتم ...
    طفلی دلش لرزید ... دلش دوباره شکست ...
    تو ظل تابستون ... تو کوچه برف نشست ...

18. 2 کاربر از مانی 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •