یک فروشنده معتقد بود کنتراست 5960 از 5560 بالاتره
میتونید در یک سایت درست و حسابی این مورد را با دقت بیشتری بررسی کنید
ولی سایر مشخصاتشون که یکی هست و تفاوتشون ظاهرا فقط در ضخامته
یک فروشنده معتقد بود کنتراست 5960 از 5560 بالاتره
میتونید در یک سایت درست و حسابی این مورد را با دقت بیشتری بررسی کنید
ولی سایر مشخصاتشون که یکی هست و تفاوتشون ظاهرا فقط در ضخامته
این چیزی که من دیدم و همینطور از خود نمایندگی سامسونگ شنیدم این بود که مدلها eh کیفیتشان از es کمتره.
دوستان من يک 6950 خريدم
خوبه راضيم
ولي يه سئوال تو سايت ديجي نوشته که تصوير در تصوير داره ولي هر چي ميگردم دکمه اي مربوط به اين کار پيدا نميکنم.
تو منو هست ولي غير فعاله
کسي ميتونه کمک کنه
Last edited by MicroSystem; 08-01-2013 at 12:18.
باسلام
سامسونگ مونتاژ مالزی بهتره؟ یا از نمایندگیهای داخل کشور بگیرم؟میگن مونتاژ ایرانه؟
سری ES بهتره یا D
ممنون
خب خودم مشکل رو پيدا کردم بايد براي تصوير در تصوير بايد حتما از HDMI استفاده کرد
سری ES مدلهای 2012 سامسونگ هستند و ضخامت کمی دارند. مدلهای EH هم برای 2012 هستند ولی ضخیم هستند.
سری D مدلهای 2011 است.
به ترتیب بنظرم مدل D کیفیت بالاتر، بعد ES و در آخر EH. البته توجه کن که مدلهای D چون برای پارسال هستند، کمیاب هستند و ممکن است جنس ویترینی و ... باشد.
---
اینطور که دوستان گفتند، تمامی مدلهای سامسونگ ( ظاهرا بغیر از سری 8) که گیرنده دیجیتال دارند، مونتاژ داخل هستند. ( اگرچه حرف و حدیث در این مورد زیاده!)
بله. چون این تلویزیون ها دو تا تیونر ندارند، حتما باید تصویر از دو منبع جداگانه باشد تا بتوانی تصویر در تصویر ببینی. حالا یا AV باشد یا کامپوننت و یا HDMI و دیگری هم تلویزیون.
نه متاسفانه با AV يا کامپوننت جواب نميده فقط به HDMI جواب ميده
يه مشکل ديگه اين برنامه هائي که نصب ميکنيم کجا نصب ميشند تا حالا 4 بار برنامه آب و هوا نصب کردم ولي بعد از يک مدت تمام بخش اسمارت به حالت اوليه بر ميگرده
فکر کنم وقتي برقش رو در ميارم همه برنامه ها پاک ميشند.
عجیبه من ریست فکتوری هم کردم ولی برنامه ها پاک نشدند. البته چند روز پیش اسمارت هاب ایراد کلی داشت و الان رفع شده شاید علتش اون باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)