دوست عزیز شما گوشیتو از لیست allshare تی وی حذف کن مودمتو دوباره کانفیگ کن و ی ip دستی بده به تی وی انشاالله حل خواهد شد
برای حذف گوشی هم از مسیر زیر برو
Menu > network > allshare >
Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk
دوست عزیز شما گوشیتو از لیست allshare تی وی حذف کن مودمتو دوباره کانفیگ کن و ی ip دستی بده به تی وی انشاالله حل خواهد شد
برای حذف گوشی هم از مسیر زیر برو
Menu > network > allshare >
منون از زحمات شما.
اگر امکان داره کمی واضح تر توضیح بدین ممنون میشم . البته بنده از لیست allshare tv مدل دستگاه رو حذف کردم و نشد .
دوست عزیز کجاشو متوجه نشدی تا واست توضیح بدم؟
درضمن شما از این ارتباط چه استفاده ای میخای بکنی؟
هدفتون پخش مدیا از گوشی روی tv هست دیگه؟
Last edited by hamidreza_4u; 10-04-2014 at 11:57.
سلام
من هم تونستم با گرفتن جدیدترین ورژن این نرم افزار از خود سایتش و گرفتن آخرین نسخه Java از این نرم افزار روی ویندوز سون 64 بیتی برای تلویزیون سامسونگ F8000 استفاده کنم با یه مودم ای-دی-اس-ال Wifi دار ZyXEL (فقط می بایست توی پوشه نرم افزار 64 بیتیش رو اجرا کنم و اون شرتکاتی که توی منوی استارت بود اصلا باز نمیشد)
All Share خود سامسونگ رو هم گزفتم ولی گاهی قطع و وصل میشه و همین Serviio برای من بهتر باز میشه
راهی هست که بشه مستقیم تصویر مانیتور رو هم روی تلویزیون نمایش داد ؟ با Miracast و روی ویندوز غیر از 8.1 ؟
با تشکر
دوست عزیز
اگر منظور تان دیدن فیلم - عکس و یا موسیقی است شما می توانید از برنامه allshaer استفده کنید ولی اگر می خواهید دکستاب کامپیوتر را در تلویزیون ببینید باید دو عدد وایر لس hdmi بخرید که یکی را به تلویزیون و دیگری را به لپ تاپ تان وصل کنید
برای بهتر فهمیدن مطلب اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
به این تایپیک بروید و از مطلب آن هم استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از راهنمایی شما
نه دیدن عکس و موسیقی و فیلم که با همین نرم افزار معرفی شده توی این تایپیک حل شد
قیمت وایرلس HDMI چه قدر هست ؟ توی ایران گیر میاد ؟
سرعت و قدرت ارسال اطلاعاتش در حدی هست که بشه فیلم با کیفیت سه بعدی باهاش پخش کرد ؟
Last edited by a.g g.a; 10-04-2014 at 18:33.
دوست عزیز
از قیمت خبر ندارم ولی فکر می کنم در بازار علاالدین باشد و فکر کنم بتوانید از این سایت هم خرید کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من برنامه SERVIIO رو نصب کردم ولی وقتی بازش میکنم چراغ بغل ip address قرمزه! چرا؟
چرا چراغ ip address قرمزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
مراحل را مو به مو از پست اول انجام بدهید و از پستهای دیگر همین تایپیک هم استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)