ســلام...
من که به شخصه به تعبیر خواب و این حرفا اعتقادی ندارم ....به نظرم خواب دیدم فقط برای دغدغه های روزمره و فکر پریشون اون روزه که گذروندید.....ولی میگن اگه خون رو توی خواب ببینید خواب باطل هست..
ســلام...
من که به شخصه به تعبیر خواب و این حرفا اعتقادی ندارم ....به نظرم خواب دیدم فقط برای دغدغه های روزمره و فکر پریشون اون روزه که گذروندید.....ولی میگن اگه خون رو توی خواب ببینید خواب باطل هست..
سلاممن یه خواب طولانی دیدم انگار که 2 قسمت بود.قسمت اولش مربوط به درس و دانشگاه و.. بود .بعد من و دوستم سوار ماشین شدیم .من رانندگی کردم.بعد پیاده شدم دوستم رانندگی کرد که یهو پلیس ما رو گرفت.از اینجا به بعدش خیلی خیلی واقعی بود.پلیس ها به طرف ما نیامدند.در عوض کلی پسر با سر و وضع خیلی بدو ترسناک امدند.دوستم رو بردند دیدم روی ستون فقراتش دارند با چاقو میکشند و ازش خون میاد.بعد به من گفتند که گواهی نامه و کارت ماشین بده.من ندادم.بعد گفتند که پیاده شو .منظورشون این بود که من رو هم همونجوری میخواستند زخمی کنند من پیاده نشدم.بعد یکی از پسرها چاقو گذاشت بیخ گلوم و یه کم فشار داد.گفت اگر پیاده نشی میکشمت.من از دور نگاه کردم دیدم پلیس هم داره این پسر ها رو میبینه ولی هیچ کاری نمیکنه.بعد یه پسر دیگه اومد اینو کنار زد و اون یه چاقو تیز تر اورد و گذاشت بیخ گلوم و همون حرف رو تکرار کرد.من مونده بودم از ترس که چکار کنم بیدار شدم.
وقتی بیدار شدم صبح زود بود.این تعبیرش چیه؟من خیلی میترسم
نترس بابا... چاقو در خواب ما نشانه اینه که دارن پشت سرت بد میگن!(حسادت میکنن)
اگر دیدین کسی برای شما چاقو کشید (فقط تهدید) نشانه اینه که شما در مساله ای که در بیداری از آن بیم داشتید امنیت حاصل میکنید!(گفته بودم که تعبیر صحنه های خواب و بیداری عکس هم هستن)
خون آمدن از بدن هم نشانه بدگویی کردن از شخص مورد نظر هست یعنی اون کسی که دیدین دارن به پشتش چاقو میزنن و خون می اومد در بیداری دچار غم و افسردگی و آشفتگی میشه اما چون شما آسیب ندیدی امنیت پیدا میکنی!
اگر در خواب پلیس شخصی را دستگیر کند اون دچار حوادث غیر مترقبه میشه (مثل تصادف و ...!) برای همین طرف شما نیومدند!
هجوم ارازل و اوباشی هم که قصد اذیت و آزار کسی رو دارن نشانه اینه که پشت سر شما دارن حرفای بد میزنن که با تعبیر چاقو برابری میکنه!
دستگیری اون افراد هم بی معنی بوده چون در ضمیر شما بود و وجود و هویت خارجی اون ثابت شده نیست (در واقع همه توهم هستن الا شما که اصل بودین!)
رانندگی آروم نشانه نظم کاری و روال طبیعی در امور زندگی هست و همچنین لذت بردن از خوشی های دنیا، اما اگر تند برانید نشونه اینه که به سرعت میخواهید به کامیابی برسید که طبعا با واکنش بعضا متضاد اطرافیان مواجه میشوید!
پیاده شدن از ماشین هم قاعدتا خوب نیست ! (در حقیقت ضمیر ناخوداگاه شما در عالم خواب این و درک میکرده!)
نکته اینکه کلا خوابهایی از این دست چون در بیداری معادل محکمی دارن بهتره بهش توجه بشه ، و بدون اینکه جلب توجه کنید ببینید منشا اون کجاست! (یعنی ببین چه کسی داره براتون حرف در میاره تا ازش دوری کنی)
اینم بگم که بعضی از اعمال و گفتار ما نباید به چشم و گوش دیگران دیده یا شنیده بشه...
من خودم تجربیات سختی در این مسائل داشتم که دیگه پشت دستم و داغ کردم!
موفق باشید
خواب مارو تعبیر نمیکنی دوست عزیز ؟
سلام معذرت می خوام!
ندیدی موشه چه رنگی بود؟
اگه سفید بود میشه ازدواج موفق ...
اگه سیاه بوده به زنی تعبیر میشه که غیر قابل اعتماد هست و یواشکی مالت و می دزده اما در ظاهر مستوره هست( یعنی نشون نمیده انگار)
اگه موشه سیاه بوده بهتره پولاتو قایم کنی عزیز...!!!
موفق باشی
Last edited by hes25; 04-06-2012 at 14:51.
سلام من دیشب خواب دیدم که موهای دستامو دارم میزنم البته دستام هنوز یکم مو داشتن تعبیرش چی میشه؟
سلام.سلام من دیشب خواب دیدم که موهای دستامو دارم میزنم البته دستام هنوز یکم مو داشتن تعبیرش چی میشه؟
در دو جا خوندم که دیدن موی دست در خواب یا کلا دست پر مو به ناکامی های ما اشاره داره (مثلا در یک دوره ای شانس به ما رو نمیاره!)
اما تراشیدن اون امید بخش هست و خبر از این داره که در زندگی شما به زودی اتفاقاتی روی خواهد داد که راه کسب موفقیت برای شما آسانتر و هموارتر میشه!
یعنی باید متوجه و مترصد باشید تا از فرصت به خوبی استفاده کنید، حتی اگر این اتفاقات خدای ناکرده خدای ناکرده مصیبت هم بود باز نتیجه ای که به ارمغان میاره خوب هست!
موفق باشید
سلام
دیدن خواب مورچه های سیاه ، بزرگ ، ناراحت کننده و به تعداد زیاد در خانه (محل سکونت) که چند بار سعی شده پاکسازی بشه ولی موفق نبوده ، معنی خاصی میده ؟؟
سلامسلام
دیدن خواب مورچه های سیاه ، بزرگ ، ناراحت کننده و به تعداد زیاد در خانه (محل سکونت) که چند بار سعی شده پاکسازی بشه ولی موفق نبوده ، معنی خاصی میده ؟؟
اول اینکه به هر خوابی نباید توجه کرد اگرم دیشب بوده (یازدهم) هر خوابی باشه اخرش خوبه!
اما اگر یک معنی اجمالی بخوایم ازش بگیریم میشه به اضطراب نام برد ،در واقع بعضی اوقات ما به خاطر بداخلاقی_گناه_مشکلات روحی مثل ترسو بودن و ...دچار استرس میشیم که نتیجه اون تولید چنین تصویر هایی در مغز هست!(من خودم تجربه داشتم)
اینم بدون که هر خوابی تعریف نداره ...فقط اون نوع خواب که روح از مغز جدا میشه قابل بررسی هست نه تصویر هایی که مغز تحت فشار عوامل روحی روانی تولید میکند
اما یک نتیجه مهم دیگه ای که میشه گرفت اینه که روح ما از طریق دیگران مورد آزار و اذیت قرار میگیره (زبانا مثلا) و ناراحتی اون ممکنه این نوع خواب و بوجود بیاره (بدون تعبیر هست و نوغی عوارض محسوب میشه)
شما ببین در جمعی که هستی راحتی ؟یعنی مشکلی با کسی نداری ؟یا اینکه مثلا معذب باشی اما ناچارا باید بسازی و ...؟!
سلام
من خواب دیدم اومدم توی خونمون دیدم همه دارن گریه می کنن منم یهو شروع کردم مثل بچه ها به گریه کردن!
بعد اومدم که بیام توی اتاق هر کاری میکردم کفشم و در بیارم کفشه در نمیومد (کتونی بود)
تعبیرش چی میشه
ممنون
خواب 99 درصد انسان ها پیام خاصی نداره و وقتی مغز به خواب فرو میره هنوز زنده هست و همین باعث میشه انسان چیزهایی رو ببینه که همش توهمه و به همین دلیل هم هست که خواب بچه با آدم بزرگ فرق میکنه
من تو بچگی از سگ یه ترس خاصی داشتم و هرشب خواب می دیدم سگ ها ریختن تو محل و همه رو کشتن و منم رفتم زیر یه اتوبوس قایم شدم و صدای سگ هارو می شنوم
یا گاهی خواب می دیدم راه خونه رو گم کردم و همه جا تاریکه و تو گوچه و پس کوچه های خاکی پر از سگه و من نمیتونم به خونه برسم
اما الان که بزرگ شدم همچین خوابی نمی بینم دیگه یا حتی اگه هم ببینم دیگه اونجوری نمی ترسم
اما بعضی خواب ها هم هست که مال انسان های خیلی بزرگه و خاصه که یه جور پیامی توشه و هرکسی این خواب هارو نمی بینه مگر فرستاده خدا باشه یا انسان واقعا بزرگی باشه
پس تا یه چیزی تو خواب دیدید سریع فکر نکنید که حتما یه معنی داشته و یه پیامی بوده و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)