سلام دوستان الان آخرین ورژن آندرویدی که اومده چبه مال من4.1.2هست
سلام دوستان الان آخرین ورژن آندرویدی که اومده چبه مال من4.1.2هست
آخرین رام 4.3 هست و هنوز کیت کت نیومده
الان چطوری میتونم 4.3 کنم من؟
Last edited by mohammad.asghari; 18-04-2014 at 11:33.
از خود سایت سامسونگ رامتون رو براساس منطقه دانلود کنین بعد نصبش کنید یا از خود تبلت گزینه چک آپدیت رو بزنید ببنید رام جدید برای دانلود آماده می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون فقط یه سوال داشتم منظورتون از چک آبدیت همین عکس زیر هست همینه آبدیتـش؟
باید این قسمت که فلش کشیدم رو بزنید بعد اگه آپدیتی باشه به شما اعلام می کنه برای دانلود و نصب
الان رفتم بعدابنکه این تیک رو قبول کردم اگه ابدیتی باشه اعلام میکنه؟یا خودکار ابدیت میشه؟
حجم ابدیت چقدره؟اگه به هر نحوی ابدیت قطع بشه دستگاه خرابه؟
بله اعلام میکنه اگر اتوماتیک دانلود کنه (فکر کنم) 600 تا 700 مگ بشه ولی اگه از سایت بخواهین دانلود بکنین 1.5 گیگ میشه خیر ممکنه سرعتتون پایین باشه یا سایتش مسدود باشه به هر حال تا فایل آپدیت کامل نشه نصب انجام نمی شه
اگر جزء آن دسته از کاربرانی هستید که تبلت گلکسی نوت 10.1 نسخه 2014 را به تازگی خریدید یا تجربه استفاده از این محصول را برای مدتی نسبت طولانی دارید (منظورمان از زمان ارائه این تبلت تاکنون) خود را برای یک تجربه بهتر آماده کنید. منظورمان کدام تجربه است؟ به نظر شما چه تجربه ای بهتر از استفاده از آخرین نسخه اندروید روی این تبلت است. بله درست حدس زدید براساس اطلاعات ارائه شده شرکت سامسونگ به تازگی فایل بروزرسانی این تبلت به نسخه 4.4.2 را ارائه کرده است و کاربران دارنده این تبلت به راحتی آن را بروزرسانی کنید.
البته در ابتدا این فایل بروزرسانی برای نسخه Wi-Fi در کولومبیا (SM-P600) ارائه شده است ولی تا مدتی مناطق دیگر هم بزودی نسخه جدید اندروید را دریافت می کنند. در نسخه جدید اندروید امکانات جدیدی مانند نوار ابزار تعیین وضعیت سفید رنگ، پشتیبانی از پرینتر بی سیم، امکان دسترسی راحت تر به دوربین در صورت بسته بودن دستگاه، امکانات پیشرفته برای تنظیمات صدا و موارد کاربردی دیگر اضافه شده است. برای بروزرسانی تبلت خودتان کافی به بخش تنظیمات Settings بروید و در بخش General وارد بخش About phone بشوید و در بخش Software updates menu تبلت خود را براحتی بروزرسانی کنید. البته همانطور که گفتیم باید مدتی صبر کنید تا بروزرسانی برای منطقه ما ارائه شود.
اینهم یه خبر داغ که امروز اومده
لینک خبر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه جدیدترین بروز رسانی ها قبلا نصب شده اند چرا؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)