ممکنه ایراد توی نسخه های قبل بوده باشه.
بدون این برنامه نقش نوار پایین چی هست؟کارکردی داره؟
ممکنه ایراد توی نسخه های قبل بوده باشه.
بدون این برنامه نقش نوار پایین چی هست؟کارکردی داره؟
من اخرین ورژن رو امتحان کردم ...
هم پی و هم اس و هم یو
همشون رو بهم ریخت ...
اون نوار پایین مثلا وقتی دکمه بک رو میزنی روشن میشه بدون این !!
دوستان موقع اپدیت firmware لازم هست بک اپ بگیریم از گوشی ؟ (خود pc companion میگه اطلاعات شخصی پاک نمی شه )
دوست گرامی بهتره شما همیشه و قبل انجام آپدیت یا هر کار دیگری که به احتمال کم از بین رفتن اطلاعات هست، BackUp تهیه کنین
موفق باشین
کسی نبود جواب مارو بده ؟ :(
سلام
من نسبت به چیپست این مدل معلوماتی ندارم
میشه یکی بگه این چیپست NovaThor U8500 چطوره.
نسبت به انویدیا تگرا 3 و کوالکام
ممنون
سلام دوستان ؛
من هفته پیش گوشی XPERIA P خریدم ؛ وقتی به اینترنت وصل شدم یه پیغام update داد از Build Number 6.0.B.1.564 که الان هست به Build Number 6.0.B.3.184 .
میخواستم بدونم update بکنم یا نه ؟ و چه چیزایی تو این update تغییر میکنه ؟
باتشکر . . .![]()
gemini app manager رو نصب کن.میتونی برنامه هایی که نمیخوای بلاک کنی.البته دقت کن چی رو بلاک میکنی.راستش یه برنامه ای میخوام که اون اپلیکیشن های اضافی رو که تو بکگراند اجرا میشن رو به طور کامل غیر فعال کنه
مثل Force Stop کردن
با Kill کردن دوباره فعال میشن :(
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
در پناه حق
میتونی آپدیت کنی.اگه عجله هم نداری بزار مستقیم ببری روی نسخه 4 که به زودی میاد.سلام دوستان ؛
من هفته پیش گوشی XPERIA P خریدم ؛ وقتی به اینترنت وصل شدم یه پیغام update داد از Build Number 6.0.B.1.564 که الان هست به Build Number 6.0.B.3.184 .
میخواستم بدونم update بکنم یا نه ؟ و چه چیزایی تو این update تغییر میکنه ؟
باتشکر . . .
سلام..
دوست عزیز چیپست این گوشی همینطور که گفتید از مدل NovaThor U8500 هست.
که متشکل از پردازنده دو هسته ای Cortex A9 با کلاک 1GHZ
و پردازنده گرافیکی Mali-400mp1
از نظر پردازنده معماری Cortex A9 در S2 و Galaxy Nexsus عیننا استفاده شده فقط با کلاک 1.2ghz .. خیلی راحت با کاستوم کرنل میتونید هامون 1.2 کنید.
Mali-400mp1 ا در بنچمارک ها نسبت به Adreno 205 قویتر بوده.. خود Adreno 205 بازی هایی مثل Asphalt 7 رو مثل هلو اجرا میکنه خودم تست کردم چه برسه به این که قویتره..
کلا چیپست بسیار قوی هست.
فناوری ساختشم 45nn هست که مصرف باطریشم خیلی کمه.
موفق باشید
کسی هست هم با ایکسپریا پی و هم اس کار کرده باشه.میخوام تفاوت مصرف باتری رو بدونم.کدوم بهتر و بیشتر نگه میداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)