نمایش دیشب چلسی واقعا در حد فیلم((این گروه خشن)) بودش
قدیمیای چلسی نشون دادن که شیر شیر است اگر چه پیر بود
نمایش دیشب چلسی واقعا در حد فیلم((این گروه خشن)) بودش
قدیمیای چلسی نشون دادن که شیر شیر است اگر چه پیر بود
گقتنی ها رو دوستان گفتند...نمیشه گفت حق ناپولی صعود بود چون چلسی هم تیم خیلی خوبیه و مالکش سرمایه گذاری عظیمی روی این تیم انجام داده و بازیکن های خیلی خوبی رو داره....راستی قرعه فردا چه ساعیته؟؟لینکی برای تماشای آنلاینش هست؟؟
دقت کردین مربی های موقتی توی چلسی چه قدر خوب جواب میدن؟؟
گاس هیدینگ که اونجوری بارسلونا رو غافلگیر کرد و یه جام داخلی هم کسب کرد
اورام گرانت چلسی رو تا فینال UCL برد
اینم از دی متئو که چند بازی رو پشت سرهم برده و تونست چلسی رو به مرحله یک چهارم UCL برسونه...اونم در شرایطی که بازی رفتشون رو سه بر یک باخته بودن!!
=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-=--=-
اینم حدس من از قرعه کشی فردا(ببینیم چند موردش درست در میاد...)
بایرن مونیخ-آپوئل
میلان-رئال مادرید
بارسلونا-بنفیکا
چلسی-مارسی
قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
جمعه 26 اسفند 1390
ساعت 14:30
Al Jazeera Sport +3
British EuroSport
EuroSport (france)
EuroSport (international)
EuroSport (nordic)
Nova Sports 1 (hellas)
Sky Sport 1 (italy)
Sky Sport News (germany)
Sky Sports News (uk/ireland)
SuperSport 1 [DigitAlb]
SuperSport 3 (za)
SuperSport Maximo
Viasat Football (sweden)
EuroSport HD
Nova Sports HD (hellas)
Sky Sport 1 HD (italy)
Sky Sport News HD (ger)
Sky Sports News HD (uk/irl)
Sport 1 HD (israel)
SuperSport 1 HD [DigitAlb]
Viasat Football HD (swe)
به نظر من میلان و بایرن مونیخ در قرعه کشی مقابل همدیگه قرار میگیرن
دلیل خاصی ندارم ولی حسم به من میگه که میلان و بایرن به هم میخورن
بايرن از اين شانسا نداره داداشه من
ميخوره به رئال يا ميلان
دیشب از دی متئو واقعا خوشم امد ... چه رابطه نزدیکی بین بازیکن ها و او برقرار بود ... بعد از تعویض تری، وقتی تری روی نیمکت بود یه جا گوشه کت دی متئو رو می کشید بهش دستور تاکتیکی می داد !
همین جور که بردیا نوشت قرعه چمپیونز فردا 2 و نیم به وقت اریان و یورولیگ هم 3 و نیم به وقت ماست .
یک قرعه کشی هم من انجام دادم این شد : دی :
بارسا - رئال !
میلان - مارسی
اپوئل - بایرن
بنفیکا - چلسی
پ ن : عجب چیزی شد .. خدا کنه همین باشه![]()
دقیقا همینه
فکر کنم یه سری دوستان باید زود قضاوت نکنن و سریع لیگ انگلیس رو مورد انتقاد قرار ندن
درسته امسال تیم های انگلیسی خیلی خوب نتیجه نگرفتن ولی برای اظهار نظر در مورد اینکه کدوم لیگ بهتره نباید یه سال رو در نظر گرفت و مثلا گفت که چون از انگلیس دو تا تیم اومده بالا که جفتشون هم توی بازی رفت بد نتیجه گرفتن و از ایتالیا هم سه تیم اومده بالا پس در نتیجه لیگ ایتالیا لیگ خیلی بهتری نسبت به لیگ انگلیسه!!! فکر کنم این نتایج این چند سال اخیر لیگ قهرمانان دیگه کاملا مشخصه... تیمی مثل منچستر هم خیلی کم پیش میاد توی گروهش حذف بشه و امسال در کمال ناباوری و با اختلاف خیلی کم با حریفانش حذف شد. .وگرنه مطمئن باشید همیشه تیمیه که جزو مدعی های قهرمانیه...
در کل من برای لیگ ایتالیا هم احترام قائلم و اونو هم دوس دارم ولی کلا برای قضاوت کردن در مورد لیگ ها باید خیلی چیزا رو در نظر بگیریم و به دو تا نتیجه بسنده نکنیم
+
در مورد دور بعدی هم جالبه که 5 تا تیم نامی و قدرتمند یعنی رئال و بارسا و بایرن و میلان و چلسی وجود دارن که به خاطر همین حداقل یه بازی داریم که تقابل دو تا تیم بزرگ باشه. سه تا تیم دیگه هم تیم های ضعیفی نیستن ولی مثلا آپوئل اگه به اون سه تا تیم بخوره شانس زیادی برای صعود نداره و شاید یه جورایی بهترین قرعه برای اون تیما ست...
امیدوارم، آپوئل، بنفیلکا و مارسی به هم نخورن،چون طبیعتا عدم برخورد این تیم ها با هم، عدم برخورد تیم های بزرگتر و پرطرفدار تر رو با همدیگه در پی خواهد داشت و نتیجش جذاب باقی موندن لیگ قهرمانان خواهد بود.
راجع به 5 تیم دیگه هم واقعا حیفه که حداقل یه تیم از بینشون در این مرحله حذف بشه، ولی خوب خواهد بود که قرعه کشی به صورتی باشه که بارسا و رئال تا فینال به هم نخورن... دو تیمی که کتمان ناپذیره قدرت های اول این فصل بودن.
+
خیلی زیبا میشه اگه قرعه کشی به گونه ای باشه تا در سمی فاینال چلسی و بارسلونا به هم بخورن.و در کنارش جالب خواهد بود به بایرن قرعه ساده ای بخوره تا در نیمه نهایی تمام تلاششون رو بکنن که به فینال خانگی برسن. (البته همه اینا منط بر صعود این تیم ها به مرحله نیمه نهاییه.)
+
البته ممکنه به سبک فصل 07-2006 بایرن - میلان به هم بخورن که در این صورت میلان با دید بر آخرین قهرمانیش استارت بزنه برای فتح CL.
در کل تجربه جدیدیه بعد چند فصل، تماشای لیگ قهرمانان بدون حضور یونایتد و اینتر.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)