این اول عرضشه
معلومه که میاد پایین تر
قیمتش 320دلاره و تو ایران الکی گرونه
به جز ساپورت دولاپری و دوربین بهتر هیچ اختلاف خیلی فاحش بین این و s2 نمیبینم
این اول عرضشه
معلومه که میاد پایین تر
قیمتش 320دلاره و تو ایران الکی گرونه
به جز ساپورت دولاپری و دوربین بهتر هیچ اختلاف خیلی فاحش بین این و s2 نمیبینم
سلام...
به نظر من قیمتش مناسب هست....
چون گوشی های هم رده خودش مثل EVO 3D ,Salo و... یا هم قیمتش هستند یا بیشتر...
تو رنج 550 گوشی هایی مثل ارک اس قرار دارند..
من فکر میکنم شاید نسخه 8 گیگ خیلی خیلی افت کنه 560 80 باشه....
سلام....
داداش گلم Plus تا معمولی تفاوتش خیلی خیلی کم هست..من داخل موبایلستان خیلی زیاد فعالیت دارم. زیاد سر این موضوع بحث شده. هم دیگه قبول کردن که Plus بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت تا کیفیت بشتر.
در ضمن دادشی تفاوت قیمت این گوشی با S2 حدود 100 تومان هست... این گوشی همینطور که گفتم درسته از s2 بالاتر نیست. ولی همچین کمترم نیست..
مقایسه نمایشگر s و S2 رو در زیر میتونید ببینید..
همینطور که ملاحظه میکنید Plus رنگ ها رو کمی نسبت به معمولی پرنگتر نشون میده. توجه کنید چه قدر مقدار تفاوتشون کمه..
در ضمن فراموش نکنید Advance چون نمایشگر کوچکتری داره تراکم پیکسل بیشتری رو داره... تراکم پیکسل بیشتر در کیفیت تاثیر زیادی داره. فکر میکنم این تراکم پیکسل بیشتر میتونه تا حدود زیادی اون Plus رو جبران کنه.
تراکم پیکسل Advance در هر اینچ 233 پیکسل هست و برای S2 در هر اینج 217 پیکسل است.
نمیدونم چرا شما مدام این گوشی رو با s2 مقایسه میکنید.. اخه داخل یک رنج نیستند!!!! نمیتونه جانشین S2 هم باشه. اس 2 خودش جانشین داره که اس 3 هست.
این گوشی در رده خودش رقیب داره یعنی Xperia Solo و U یا گوشی هایی مثل Beam , ace 2 از خود سامسونگ...
این گوشی باید با هم رده های خودش مقایسه بشه..
موفق باشید
اینم گفتم جالبه..مقایسه نمایشگر Super AMOLED Plus گوشی اس 2 با نمایشگر SC-LCD گوشی گالکسی ار:
Last edited by Punisher_2008; 31-05-2012 at 12:54.
به نظر من مناسب نیست
میدونید چرا؟ چون اولا سامی نسبت به رقیباش کاملا ارزون تره
دوما سامی اینو برای میدرنج بازار زده و حتی میتونه تا 500بیاد پایین ! چون دو هسته ای سونی xperia u حدودا 550تومنه با مشخصاتی عین همین
سامی از سونی که گرون تر نمیزنه ! میزنه ؟
سلام..
درسته نسبت به گوشی های برنده هایی مثل htc قیمتاشون ارزونتر هست...
ولی دوست عزیزم یک نگاهی به قیمت Galaxy W , SL, S Plus بندازید.... داخلی اون رنج این گوشی ها قرار دارند..
در ضمن داداشی شما U رو با این مقایسه میکنید؟نمایشگرش کوچیکتره و SUPER AMOLED هم نیست.. همینطور مموری نمیخوره. مقدارم رمش کمتره. همینطور حافظه داخلی کمتر..در نتیجه اینها باعث کاهش قیمتش میشه..
Sola مشخصاتش بسیار نزدیکتر و همرده تر به Advances هست و قیتاشون هم داخل یک رنج هست.
البته به نظر من زمان همه چیز رو مشخص میکنه.. باید صبر کرد و دید چی میشه..چون نمیشه قضاوت کرد اینجوری
یکسری از گوشی ها افت نمیکنند.. یکسری افت میکنند. مثلا Galaxy R رو از وقتی یادمه 800 تومان هست.. تا الانم تو همین رنج 800 تومان هست هرچند نسبت به S2 ضعیفتر هست اما قیمت بیشتری داره....
تفاوت قیمتش Advance با S2 الان حدود 100 تومان هست...
البته باید صبر کرد و دید قیمتش چطور پیش میره.. با این وضع قیمت ها در کشور خودمون که نمیشه حرفی زد
هر روز یکجوره..
موفق باشید![]()
Last edited by Punisher_2008; 31-05-2012 at 15:29.
plemix اینو میده 345 و اس2 رو میده 445 یعنی 100 دلار اختلاف دارن که منصفانست
قیمتش به زودی از 600 تومن کمتر میشه
سلام..
اره منم دیدم الان.
الان قیمتش تو کشور خودمون دست کم 100 تومان با S2 تفاوت داره.
اگه قیمتش زیر 600 بیاد بدون شک جز بهترین گزینه ها خواهد بود و یک قیمت رقابلیت مساوی با فروش زیاد این گوشی خواهد شد.
من داخل چند سایت روان افت قیمتش رو دیدم.. به طور میانگین بخوایم بگیم از 710 شروع شده و الان روی 660 650 هست..
امیدورم قیمتش پایینتر بیاد تا کمی همه گیر تر بشه چند تو دست چند تا کوکر بیاد تا خوب بتونند ساپورتش کنند.
باز امیدوارم حداقل تا 600 580 هم بیاد ...
فکر منم Ace 2 هم دیگه قیمتش یکمی از اینم کمتر بشه.. اون چیز خیلی خوبیه... ولی هنوز ریلیز نشده..
Xperia U هم قیمت جهانیش 100 دلار ارزونتر از Advance هست. الان بازم تفاوت قیمتش با Advance داخل کشور خودمون حدود 100 تومان هست
Last edited by Punisher_2008; 31-05-2012 at 15:39.
اینم یک ویدیو از Advance از یوتوب استخراج کردم. در این ویدیو کارکرد گوشی رو میتونید ببینید. امیدوارم مفید باشه.
یک توضیحی هم در مورد هدنسفری بدم.
هندسفری این گوشی سفید هست( خوشگله)
همراهش چند تا از اون لاستیک های هندسفری سایز بزرگ و کوچک هم قرار داده شده. هندسفری صدای بلندی داره ولی کیفیتش چندان دلچسب نیست. متوسط هست. در هندسفری اصلا به پای evo 3d که قبلا داشتم نمیرسه.
برای من که دلچسب نبود. هندسفری EVO 3D کیفیتش از این بیشتر بود به خصوص کاستوم رام با Beats میریختم صداش فوق العاده میشد!
سلام مجدد..
دوستان فریمور I9070DDLD4 در تاریه 25 اپریل ریلیز شده یعنی حدود 1ماه پیش...
ولی فقط برای هند فعلا ریلیز شده...
کسی اینو نصب کرده که بگه بدونیم چه تغیراتی داشته؟ الان مال من I9070DDLD3 هست.
اینو نصب کنیم فارسی ساپورت نمیکنه؟( منظورم زبان فارسی در منو ها نیست. فقط در مرورگر و اس ام اس است)
Last edited by Punisher_2008; 31-05-2012 at 16:19.
داداش واسه من مقایسه نذار مخصوصا بین صفحه اس 2 و اس 1... لوازم جانبی های دست فروش هم فرق صفحه اینا رو میدونن
اینکه پلاس تبلیغاتی بوده جک سال بود خدائیش...
نوت هم که من دارم با رزلشن hd هنوز نمیتونه پنتایل بودنشو در مقابل اس 2 جبران کنه چه بخواد صفحه این...
رنگا پر رنگ تر ان و این حرفا هم قدیمی شده میتونی کنتراست و تغییر بدی..
من مشکلم این بود که تفاوت قیمت باید بیشتر باشه... حالا شما میگی 100 تومنه به نظرم خوبه ... حرف من ارزش خرید بود...
تا جایی که یادم بود این گوشی با جی نکس و اس 2 پنجاه اینا تفاوت داشت اگه رسیده باشه به 100-200 که ارزش داره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)