تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 75 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

..........................................
    اگر از Naughty Dog غیر این میدیدم تعجب میکردم.
    ..
    همه چیز عالی وبدون نقص و همون چیزی که انتظارشو داشتم (شاید بهتر از چیزی که انتظار شو داشتم)

هر موضوعی که به ذهنم برسه میگم شاید بعضی چیزا رو ندیدم.

به برخی ویژگی های گرافیک هوش مصنوعی و گیم پلی می پردازیم.

بازتاب نور و تصویر اجسام در آب هنرمندانه است.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاشیده شدن آب هنگام قدم زدن آب

خیس شدن شلوار Ellie هنگام عبور از آب
    قبل از ورود به آب

بعد از گذر از آب

هوش مصنوعی هم یکی از نقات قوت بازیه
    هم دشمنان هم Ellie

نحوه ی کاور گیری Ellie و حتی برداشتن اون آجر که کاملا هوش مصنوعی داره کنترلش میکنه

اینجا برگ درخته و اون گیاه کنارش داشت در اثر وزش باد تکون میخورد که به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک میکنه

حیوانات وحشی : حشرات و پرندگان که دارن پرواز میکنند . واقعا حسی رو به ما القا میکنه که انگار داری فیلم میبینی

اینجا تفنگ رو گذاشته تو شلوارش خیلی باحاله

اینجا دشمن داشت تقلا میکرد هم خیلی جالب بود

یه نکته ی خیلی مهم که ناتی داگ عالی کار کرده : وقتی یک دشمنی رو از پا در میاریم به دنبال چیزایی میگردیم تو جیباش که به دردمون میخوره مثل تیر و نارنجک و ...
    ولی تاحالا در هیچ بازی ندیده بودم که هنگام برداشتن تیر های تفنگ از روی زمین فقط تیر ها رو برداریم.
    مثلا شما در بازی مثل مکس پین 3 وقتی تیری رو از رو زمین برمیداشت هیچ انیمیشنی براش طراحی نشده بود و فقط به تعداد تیر هامون اضافه میشد ولی در این بازی
    ما تیر هارو اسلحه ی روی زمین دونه دونه برمیداریم و وارد خشاب تفنگ خودمون میکنیم . این امر به واقعی تر شدن بازی خیلی کمک کرده.

قابلیت گرفتن گروگان و استفاده از آن به عنوان یک سپر هم چیزی بود که در تریلر به نمایش در اومد.

وقتی که تعداد تیر شما صفر شد به هیچ عنوان شلیک نکنید چون با این کار خیال دشمن از تموم شدن تیر شما راحت میشه و خیلی سریع به شما حمله ور میشه.

وقتی وارد بخش inventory میشویم بازی مکس نمیکند و این بازی رو به مراتب دشوار تر میکند.

از آن جا که شهر برق نداره شما باید شب رو صبح کنید اونم با چراغ قوه و تعداد محدودی باطری
    اولین آیتم اینونتوری مربوط به این میشه.

کیفیت تکسچر ها و بافت ها

,واقعا هر بار که تریلر رو میبینم بیشتر عاشق بازی میشم و اصلا تکراری نیست.
    اینم بهترین کیفیت تریلر با حجم 300 مگابایت و کیفیت HD و بهترین و بالاترین BitRate
    شاید این فایل همون تریلری هستش که تو E3 پخش شده.

واقعا کیفیت بازی در گفتار نمیگنجه و نمیشه بیشتر توضیح داد.
    ایشالله GOTY 2013

Last edited by CRIS Joon CR7; 09-06-2012 at 05:26.

2. 11 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این بازی تاخیر میخوره واقعا برا چی؟
    البته این کار ناتی داگ تاخیر نبود! چون قبلا تو بیشتر جزئیاتی که تازه منتشر کرده بود اینطور گفت که بازی در 2012 یا 2013 منتشر میشه حتما جزئیات جدید به بازی اظافه میشه!

در کل فکر میکنم بهترین نمایش e3 برا این بازی بود از نظر من واقعا نمایش زیبایی داشت!

4. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این بازی تاخیر میخوره واقعا برا چی؟ البته این کار ناتی داگ تاخیر نبود! چون قبلا تو بیشتر جزئیاتی که تازه منتشر کرده بود اینطور گفت که بازی در 2012 یا 2013 منتشر میشه حتما جزئیات جدید به بازی اظافه میشه! در کل فکر میکنم بهترین نمایش e3 برا این بازی بود از نظر من واقعا نمایش زیبایی داشت!
    من چند تا سوال دارم:
    1- کار ساخت بازی تموم شده؟
    2- اگه تموم شده پس مرض دارند تاخیر میندازند؟
    3- یا میخوان تا اون موقع من PS3 بخرم؟
    4- یا هنوز ساخت بازی به اتمام نرسید؟
    Last edited by CRIS Joon CR7; 09-06-2012 at 18:15.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این بازی تاخیر میخوره واقعا برا چی؟
    البته این کار ناتی داگ تاخیر نبود! چون قبلا تو بیشتر جزئیاتی که تازه منتشر کرده بود اینطور گفت که بازی در 2012 یا 2013 منتشر میشه حتما جزئیات جدید به بازی اظافه میشه!

در کل فکر میکنم بهترین نمایش e3 برا این بازی بود از نظر من واقعا نمایش زیبایی داشت!
    نمیگیم که تاخیر خوردش ولی انتظار بازی رو برا 2012 داشتم...ولی خب رفت 2013 و بازی در مقابل کلیشه تکراری برخی بازی ها و مخصوصا GTA قرار میگیره و ممکنه فدای اون بازی بشه...

من چند تا سوال دارم:
    1- کار ساخت بازی تموم شده؟
    2- اگه تموم شده پس مرض دارند تاخیر میندازند؟
    3- یا میخوان تا اون موقع من PS3 بخرم؟
    4- یا هنوز ساخت بازی به اتمام نرسید؟
    ND استدیویی هستش که تا اخرین لحظه روی بازی هاش کار میکنه
    + محسن جان باز که سایز عکسات درودیوار تاپیک رو اورد پایین داداش...این برای N مین باز...: دی

واقعا ND اسطورست...
    به تصاویر زیر دقت کنید دینامیک بودن در کارهای ND همیشه در اوج هستش تو انچارتد 3 این امر به وضوح در خیلی جاها دیده میشد
    این تصاویر رو در فروم بغلی دیدم جای دیدن داره...به خون بینی جویی دقت کنید به خوبی داره به مرور بیشتر و بیشتر میشه...

7. 9 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

نمیگیم که تاخیر خوردش ولی انتظار بازی رو برا 2012 داشتم...ولی خب رفت 2013 و بازی در مقابل کلیشه تکراری برخی بازی ها و مخصوصا GTA قرار میگیره و ممکنه فدای اون بازی بشه...
    حامد وقتی بایوشاک و GOW و این همه بازی بزرگ هست دیگه این وسط gta چیه؟
    +
    هر موقع ناتی داگ بازی ساخته ازش تقدیر شده هایپ نکرده بازی رو واقعا هم کارش عالی هست میتونه یکی از بهترین ها باشه...

اون تصویر هم گذاشتی من توجه کرده بودم بهش واقعا دقت به این میگن! برا همینه که PS3 در اوجه!

9. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

تغییر چهره‌ی Ellie و معرفی الن پیج در بازی Beyond اتفاقی بوده است

در پی رونمایی از بازی جدید سونی که شرکت کوانتیک دریم آن را در نمایشگاه E3 امسال تحت عنوان Beyond: Two Souls معرفی کرد، در ارتباط با شخصیت اصلی در این بازی که “الن پیج” باشد جنجال به پا شد. اگر به خاطر داشته باشید شباهت کراکتر Ellie در بازی The Last of Us در ابتدا بی‌نهایت شبیه به “الن پیج” بازیگر نقش “جونو” در فیلمی به همین نام بود که البته سازندگان حاضر در ناتی داگ این اتفاق را تشابه ساده پنداشته بودند. .

.
    مدتی از معرفی بازی The Last of Us گذشت که با اقدامی عجیب کراکتر شخصیت Ellie چهره‌ای متفاوت از قبل پیدا کرد. بازخورد زیاد این اتفاق طراحان ناتی داگ را به حرف آورد که مشخص شد آن‌ها می‌خواستند این دختر نوجوان را بچه‌ سال‌تر از پیش نشان دهند که چهره‌ی وی را به این شکل دگرگون ساخته‌اند.

باز هم مدتی گذشت تا اینکه نمایشگاه E3 2012 آغاز شد. کنفرانس سونی و رونمایی از بازی انحصاری دیگر به نام Beyond: Two Souls که شخصیت اصلی آن “الن پیج” بود.
    .

.
    با این رونمایی دوباره شایعات بالا گرفت که تغییر چهره‌ی Ellie در بازی The Last of Us به خاطر حضور “الن پیج” در Beyond: Two Souls بوده است. اینبار باز هم به سراغ سازندگان شرکت ناتی داگ می‌رویم تا از این ماجرا پرده برداری کنیم. آقای Bruce Straley کارگردان بازی “آخرین بازمانده از ما” اظهار کرد که در ابتدا کراکتر الی را از مجموع چهره‌های گوناگون پرداخت کرده‌ است اما با واکنش مخاطبان و حال و هوای بازی تصمیم گرفته‌اند تا صورت این دختر نوجوان را کمی بچه سال‌تر کنند. بنابراین با جستوجوهای فراوان به گزینه‌ی اشلی جانسون (هنز پیشه هالیوود) برخوردند که چهره‌ی بچه سال‌تری داشت. .

.
    وی همچنین افزود: “ما طبیعتا نمی‌دانیم چه اتفاقی برای دیگر شرکت‌ها و بازی‌ها در حال رخ دادن است و کاملا بی‌خبر هستیم. اگر هم از این حوادث و اتفاقات مشاهده می‌کنید مخصوصا شباهت “الی” و “الن پیج” در بیاند کاملا تصادفی است”.

DBAZI
    Last edited by CRIS Joon CR7; 09-06-2012 at 20:18.

11. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یه هفته سر نزدیم ببین چه ها که گذشته در دنیای بازی

والا یه سریا از ND انتقاد میکردن و میگفتن که جز تاپ استدیوهای برتر سازنده ی بازی نیست ! حالا تاپ استدیوها از نظر اونا والا من نمیدونم چی بودن که ND جزئشون نبود !

یعنی به نظر من این سگ شیطون یه روندی رو داره پیش میگیره که تا 3 4 سال دیگه تمام استدیوهای بازی جلوش سر خم میکنن !

عجب گرافیکی داشت این بازی ! عجب ظرافتی توی تصاویره عجب ... چی بگم آخه

خدایی حامد عجب عکسی گذاشتی ! این عکسی که گذاشتی رو من به تک تک اعضای خانواده نشون دادم

یعنی واقعا هر چی فکر میکنم یه عیبی رو این بازی بذارم چون نمیشه که بی عیب و نقص باشه اما واقعا نمیتونم هی جاشو میگردی یه ضعفی پیدا کنی هیچی نیست ! اینه قدرت ND و Sony

دوستان همه چیو گفته بودن منم میگفتم تکراری میشد اما دیگه نمیشد اینارو نگم شاهکار پشت شاهکار از سال 2008 بدون توقف !

و اما اینی هم که بازی تاخیر خورد برای سال 2013 شاید برای خیلیا ناراحت کننده بود اما من خوشحال شدم . چون اولا بنا به دلیل کنکور و این امتحانا خیلی بازی ناتموم ریخته رو سرم

دوما میخوام ND قدرت خودش رو در جمع بزرگان ثابت کنه . اینجوری هیجانش بیشتره مطمئنا قدرتش از خیلی بازیهای سال 2013 بیشتره میخوام این به همه ثابت بشه

13. 2 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حامد وقتی بایوشاک و GOW و این همه بازی بزرگ هست دیگه این وسط gta چیه؟
    سهیل!
    سال دیگه اگر رقابتی باشه برای گوتی فقط بین 2 عنوان هست: GTA V و TLOU ... بقیه باس برن تو جایگاه تماشاچیا هورا بکشن!

15. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سهیل!
    سال دیگه اگر رقابتی باشه برای گوتی فقط بین 2 عنوان هست: GTA V و TLOU ... بقیه باس برن تو جایگاه تماشاچیا هورا بکشن!

بابا اون کریتوس بدبختم داره زحمت میکشه دست کم نگیریدش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •