آقا رضا اگه زحمتی نیست تو سایت خودمون (Isforum)زحمتش رو بکشید .
آقا رضا اگه زحمتی نیست تو سایت خودمون (Isforum)زحمتش رو بکشید .
با سلام.......
.......(ای کاش این چند پست آخر شما توی یک تاپیک جداگانه اطلاع رسانی می شد که همه عزیزان بتوانند استفاده کنند)
پیمان عزیز پیشنهاد خیلی خوبی داده اید ، البته فکر میکنم که باز کردن یک تاپیک جداگانه به تنهایی کفایت نمیکنه !!! چرا که با توجه به ارسال پستهای فراوانی که همه روزه در این تالار و در تاپیکهای مختلف ارسال میشوند ، نهایتا بعد از گذشت چند روز ، تاپیک مورد اشاره شما به رده های پایینتر منتقل شده و نتیجتا "گم و گور" شده و براحتی قابل دسترس نخواهد بود. پس احتمالا راه حل منطقی باز کردن تاپیکی جدید و "مهم کردن" اون هست ( که این کار هم قاعدتا فقط توسط مدیران بخش و مثلا توسط چناب "متین پور" یا عزیزیان دیگه امکانپذیره)
امیدوارم که یکی از مدیران عزیز ، چنانچه صلاح بداند ،زحمت کشیده وچند پست مورداشاره اخیر رو کپی و در صورت نیاز ویرایش کرده و در یک تاپیک چداگانه "مهم" قرار دهد.
مجید جان بنظرم ایده تون ایده خیلی خوبیه و انشالله سعی میکنم که در هفته های آینده یک مقاله "پی دی اف" به همراه تصاویر و توضیحاتی در رابطه با GLWIZ ، و XBMC ، و Raspberry PI تهیه کرده و در اختیار عزیزان قرار دهم........اگه زحمتی نیست تو سایت خودمون (Isforum)زحمتش رو بکشید
تا عملی شدن این ایده و چنانچه صلاح بدونید میتونید پستهای اخیر رو کپی و در صورت نیاز ویرایش کرده و در تاپیک جدیدی در سایتمون بذارید.
با سپاس و تشکر فراوان و پیشاپیش از شما ، پیمان عزیز ، و جناب متین پور
رضا شهریاری
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش : شاید ذکر نکته زیر هم بد نباشه !!
با توجه به مشکلات جاری در ایران مانند سرعت کم و چیلفرینگ و ... نمیدونم که آیا اصولا دریافت و مشاهده برنامه ها در ایران امکانپپذیره.
ولی
1 - مثلا با توجه به پستهای اخیر در صفحه فیس بوک GLWIZ ، ظاهرا و حداقل تا چند هفته پیش ، دریافت برنامه ها در ایران با تلفنهای آندروئید امکانپذیر بوده!!
2 - چند روز پیش طی تماس تلفنی ایی که با عزیزی در ایران داشتم ،ایشون توانست براحتی کشور محل اقامتش رو در تلویزیون ua46d6960 به کانادا تغییر داده و GLWIz رو نصب کنه ولی معتقد بود که علیرغم اینترنت 512 ، امکان مشاهده برنامه ها رو نداره و سرعتش پایینه!!!
Last edited by sh_reza; 13-02-2014 at 22:54.
دوست عزیز
چون در ایران اینترنت از طریق دیتاهای مخابرات ایران و تحت نظارت فیلترینگ عمل می کند و اینترنت ایران هم به این ترتیب و با کندی عمل می کند عملا این امکان را در ایران نمی شود استفاده کرد و کاربرد آن فقط در خارج از کشور قابل دسترسی است این نظر من است
من میگرفتم، یه ماهی میشه که اپش دیگه باز نمیشه، فکر کنم پیلترش کردند.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
راهی هست که برنامه های فارسی باقی بمونه و بعد با تعویض کشور به سایر برنامه ها هم دسترسی داشت؟
دوست عزیز
تعویض کشور اسمارت هاب فکر نمی کنم ربطی به آیتمهای فارسی شده داشته باشد یعنی هیچ اثری ندارد.
با سلام
صرفنظر و مستقل از کشور تنظیم شده در تلویزیونتون ، میتونید برنامه های مختلف و مربوط به کشورهای دیگه رو در تلویزینتون نصب کنید!! برای مثال فرض کنید که در ژاپن زندگی میکنید و کشور رو هم ژاپن انتخاب کرده اید و نهایتا علاوه بر برنامه های مربوط به کشور ژاپن ، یک برنامه از کانادا ، یکی از امریکا ، یکی از استرالیا ، و یکی هم از انگلستان خواهید داشت و الی آخر.
یکی از راهها برای انجام اینکار مثلا استفاده از UserAppStore در لینک زیر هست که طبق گفته آدمینش هدفشون نهایتا افزایش برنامه ها تا 4000 برنامه هست ( برای استفاده باید اونجا عضو شوید که ان هم رایگان است!)
لینک :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چرا دوست گرامی،اصل فلسفه انتخاب کشور برای اسمارت هاب اینه که با انتخاب کشور هر فرد برنامه های بومی شده مخصوص اون کشور رو دریافت کنه.حالا مشکل اینجاست که با انتخاب ایران خیلی از برنامه ها در لیست استور نشون داده نمیشه و تنها راه تغییر کشور است! به محض تغییر کشور ابتدا تمام اون اپلیکیشن های بومی حذف میشوند و دیگه در استور هم برای دانلود نشون داده نمیشن...
ممنون از راهنمایی شما. میتونین با اجرای یک سرور مجازی روی pc و نصب اپلیکیشن ها روی اون و سپس با ورود اکانت Dev در اسمارت هاب و فروشگاه برنامه ها رو از اون سرویس مجازی سینک کرد.مشکل اینجاست که چطور میشه اصل اپلیکیشن ها مخصوصا برنامه های بومی ایران رو روی اون سرور مجازی نصب کرد؟
راه حل داشتن اپلیکیشن های مختلف از کشور های مختلف بدون حذف برنامه ها در هنگام تغییر کشور...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)