تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 20 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 195

نام تاپيک: Football Manager 2012 - Iran League Kits

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نه بابا نياوردم پايين .من فصل دوم باآرسنالم تقريبا نيم فصل (كلا هرچي بيشتر بازي كني وتجربه داشته باشي سرعتت بيشتر ميشه )نميدونم چرااينجوريه فصل قبل milan badeljرو گرفتم تركوند ازبس پاس گل داد وخوب بازي كرد ولي اين فصل هرچي بهش بازي ميدم همه چيزشم خوبه ولي خبري نيست درعوض توني كروس اومده رو .جروينيو هم شده برعكس فصل قبلش .ولي برخي مثل ويلشير هميشه يه روند خوب دارن .اين نوسان براي چيه ؟ اون بازيكتا رو هي بازي بدم دوباره خوب ميشن يا نه ؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اون موردی که گفتی که با fmrte بالا بردی و الآن اومده پایین نمی دونم برای چیه منکه همچین مشکلی ندیدم اما در مورد اینکه بازیکن ستاره فصل قبلت الآن خوب بازی نمی کنه یا کلاً بازیکنی که ازش انتظار داری خوب بازی نمی کنه دلایل مختلفی داره
    شما رو بازیکن کلیک کن برو در تب overview بعد در قسمت information در سمت راست نوشته Happiness ببین بازیکنت از چی ناراحته مثلاً من محمد نوری رو گذاشتم برای فروش الآن در این قسمتی که گفتم نوشته looking forward to moving clubs و پایینش نوشته از تمرینات طاقت فرسای تیم ناراضی هست من اگه این بازیکن را بازی بدم نه تکل می کنه نه پاس درست و حسابی میده

ضمناً من الآن فصل سوم حضورم در پرسپولیس هست
    فصل اول قهرمان جام حذفی و لیگ شدم تو لیگ قهرمانان آسیا سپاهان حذفم کرد فصل دوم فقط قهرمان حذفی شدم دوباره سپاهان تو آسیا حذفم کرد
    فصل سوم هم تازه تموم کردم که دوباره دابل کردم تو ایران

برای بالا بردن روحیه بازیکنان باید بازیشون بدی بهشون استراحت بدی خصوصی باهاشون حرف بزنی یک بازیکن جوون را بدی بهشون به عنوان مربی اختصاصی با اون بازیکن جوون کار کنن یا مثلاً قبل بازی بهش بگی تو بازی امروز فشاری رو تو نیست یا اینکه ازش بخواهی در صورت نیاز یک کمک کربی یا یک بازیکن به باشگاه معرفی کنن...
    ضمناً جایی نوشته بود و خودم هم تجربه کردم اگه در پست یک بازیکن خوبتون الکی دنبال بازیکن دیگه بگردید روحیه اون بازیکن داغون میشه و دل به تمرین و بازی نمیده
    ایرادی که بازی داره اینه که مثلاً شما اگه 10 تا بازی پشت هم ببرید هرکدوم با نتیجه عالی نمی تونی(یعنی تعریف نشده) به بازیکن جایزه بدی

راستی یادتون باشه اگه بین دو بازی مثلاً 3 روز وقت دارید یک روزش را استراحت بدید و دو روز تمرین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اون مشكل فعلا رفع شده .دستت دردنكنه ولي تمام چچيزايي كه گفتي رعايت كردم اين بازيكن ما فقط ميگه از ايندش توتيم مطمئن نيست كه خب من دارم بهش بازي ميدم قراردادشم خوبه چشه نميدونم ؟جروينيو ولي بد بود بود مث فصل قبلش نبود رفت بازيهاي ملي خوب شد
    Last edited by naraqi110; 19-07-2012 at 06:11.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ورژن 2013بازي تا دو هفته ديگه مياد .اولا هركي تاريخ دقيق ميدونه بگه لطفا دوما اگه تنتستيد يه سايت خوب هم بعدا براي دانلودش معرفي كنيد سوما حتكا fmrteيا نرم افزار ي كه بشه باهاش اين مصدوميت ها رو برطرف كرده براش بگذاريد (بزرگترين مشكلم توي بازي معمولي همين مصدوميته كه گهگاه تمام بازيكنهاي مهمت باهم مصدوم ميشند البته مشكل ايجنت ها هم هست كه لج ميكنند يا پول زياد ميخوان )

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام ورژن 2013بازي تا دو هفته ديگه مياد .اولا هركي تاريخ دقيق ميدونه بگه لطفا دوما اگه تنتستيد يه سايت خوب هم بعدا براي دانلودش معرفي كنيد سوما حتكا fmrteيا نرم افزار ي كه بشه باهاش اين مصدوميت ها رو برطرف كرده براش بگذاريد (بزرگترين مشكلم توي بازي معمولي همين مصدوميته كه گهگاه تمام بازيكنهاي مهمت باهم مصدوم ميشند البته مشكل ايجنت ها هم هست كه لج ميكنند يا پول زياد ميخوان )
    وقتی ریلیز شد سعی می کنم سایت خوبی برای دانلود ارائه بدم
    FMRTE رو از لینک زیر دانلود کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از طریق این نرم افزار می تونید مصدومیت بازیکنان رو از بین ببرید
    ضمناً اگه سرعت پاسکاری تیمتون زیاد باشه و زیر تمرینات خیلی سنگین باشند زیاد مصدوم میشن
    Last edited by وین رونی; 04-09-2012 at 18:57.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

برای اینکه بازیکنای خوب مثل رونالدو و مسی و اگوئرو بیان تو تیمتون از طریق ادیتور محبوبیت (reputation) لیگ و جام حذفی ایران رو زیاد کنید حتما میتونین سر میز مذاکره بشینید باشون

7. این کاربر از aaasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

----------------------------

نه داداش این راهبرد ها دیگه قدیمی شده...مشکل با اینا حل نمیشه....من یه اشتباهی کردم اول فصل که توماسو روکی رو که ذخیره بود رو از کابیتانی منع کردم و دادم به هرنانس..هرنانس هم کابیتان خوبی نبود...iinfluence یه بازیکن واسه کابیتانی هرچقدر بالاتر بهتر...الان بازیکنا دلخورن...

در خصوص اضافه کردن لیگ های دیگه من فک نکنم اونجوری بشه اضافه کرد...کسی میدونه؟الان 11 تا دارم...میخام مثلا اوکراین و روسیه و ژاپن رو هم اضاف کنم...چطوری میتونم...البته فقط واسه دیدن بازیکنان و بازی ها
    قسمت سمت چپ بالا نوشته fm یه فلش هم کنارشه اونو بزن بعد گزینه add/remove league رو بزن لیگ ها تو انتخاب کن بعد توی تعطیلات نیم فصل یا اخر فصل اضافه میشن

9. این کاربر از aaasadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

چند تا سایت خوب برای این بازی معرفی کنید لطفا و برای انلاین چیکار باید کرد ؟

12. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من ۷ سال fifa manager بازی کردم ؛ توی بازی fifa امکان نداره تو دوتا بازی رد هم گل نخوری یا توی سه تا بازی اگر حتی تیمتو کاملا دفاعی بفرستی توی زمین ـ چون تیم تو ۱۵ تا موقعیت گل داره ولی دروازه بان level ۶۳ حریف تمام تو‍ هارو میگیره ولی دروازه بان لول ۹۴ تو تمام تو‍ هارو گل میخوره درحالی که فرمش هم ۱۵ یا ۱۶ ـ چون به بازیکنت میگی ‍اس بلند نده تمام تو‍ ها رو بلند میفرسته و ............
    Last edited by ERPF; 05-09-2012 at 00:07. دليل: برداشت اشتباه از متن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •