نظر دوستان در مورد یه هدیه تا 300 تومن برای یه پسر 20 ساله که داره از اموزشی خدمت بر میگرده چیه؟؟
البته دوربین داره و یه گوشی توپ هم داره.
نظر دوستان در مورد یه هدیه تا 300 تومن برای یه پسر 20 ساله که داره از اموزشی خدمت بر میگرده چیه؟؟
البته دوربین داره و یه گوشی توپ هم داره.
ای بابا ما که داداشمون رفت آموزشی اومد خدمتشم الان تموم شده دیگران که چیزی ندادن که هیچ تازه یه شام هم افتاد گردن ما(البته قبل از این که بره بعضی از فامیل پول دادن اما نه 300 تومن)
خوش به حال طرف که 300 تومان گیرش میاد
براش یه psp بگیر رفتش خدمت اگه بیکار شد بشینه بازی کنه حوصلش سر نره شما رو هم دعا میکنه قیمتشم همون طرف 300 تومانه
اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان خوبم
نظرتون رو میخوام بدونم درمورد اینکه خب فرض کنید من یک هدیه دارم که برای خودش یک جعبه معمولی مکعبی داره حالا بنظرتون اینو :
جعبه خودش باشه و کاغذ کادو بگیرمش
با جعبه خودش بگذارم در جعبه کادو
باجعبه خودش بزارم درون ساک کادو
با جعبه خودش که کاغذ کادو گرفتمش بزارم داخل ساک کادو
با جعبه خودش و درون جعبه کادو بگذارم درون ساک کادو
؟
لطفا بگید بنظرتون کدومیکی از اینایی که گفتم درستتر هست
ممنونم
از جعبه اش در بیار بذارش توی جعبه کادو.حتما هم جوری باشه که توش لق نزنه.دورش پوشالی چیزی بریز
یا جعبه اش را کادو کن بذارش توی ساک کادو
یا جعبه ی خودش رو کادو کن و یه روبانی گلی چیزی بهش بچسبان و بده طرف
اینهایی که گفتم از بالا به پایین کلاس کار کم میشه
باسلام
کادوی تولد برای یک دختر چی بگیرم ؟؟؟ تا 50 تومن می تونم هزینه کنم ؟؟
بدلیجات(اگر اهلش هستند)
اگر اهل کتاب و شعر و... هستند کتاب
عروسک پولیشی بزرگ (اگر بین 16 تا 22 سال هستند)
دکوری برای اتاق یا میز مثل مجسمه یا اباژور
ممنون ، به گزینه های خوبی اشاره کردید ! خودم به شخصه اصلا به این موارد فکر نکردم . فقط مشکل اینه فکر نکنم براش زیاد جذاب باشه .
در مورد بدلیجات : طلا زیاد داره فکر نکنم خوشش بیاد .
وقتش رو نداره .اگر اهل کتاب و شعر و... هستند کتاب
اهل عروسک هم نیست !عروسک پولیشی بزرگ (اگر بین 16 تا 22 سال هستند)![]()
پیشنهاد خوبیه ! ولی ه نظرم اگر لوزام شخصی باشه بهتره .دکوری برای اتاق یا میز مثل مجسمه یا اباژور
شاید به بدلیجات حساسیت داشته باشه.من فکر میکنم باید یه عطر با گل براش بگیری.دخترا همیشه از این دوتا خوششون میاد.وسایل شخصی نگیر اگه سلیقشو نمیدونی.یه چیزی بگیر که میدونی بهش علاقه داره.کیف پول چرمی هم بد نیست .کلا هر چی میگیری اصلشو بگیر چون رو اینم معمولا همه حساسن.
داداش برو یه ادکلن های کپی بگیر.اگه آشنا داشته باشی با 30 تومن بهت یه ادکلن 300 تومنی میدن.رفیق خودم تو این کاره برا جی افش گرفت.کلا نمیتونی تشخیص بدی اصل نیست!!!
دختره هم کلی حال میکنه...البته اگه برات مهمه فک کنه اصله.وگرنه یه ادکلن تا 50 هم میتونی بگیری...
بچه ها تا 5 تومن واسه یه بچه چی خوبه؟
فقط اون یار مهربان و خوش بیان نباشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)