تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 79 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

این لینک نه منبعی گذاشته و نه خودش سایت معتبری برای همچین ادعاییه، نویسنده اش هم یکی از ناظرهای بازنشسته انجمن خودمونه.

اپل بارها گفته Unibody خودش رو چطور تولید می کنه، یک تکه آلومینیوم که تراشکاری میشه تا به شکل مد نظر در بیاد، برای مک بوک و آیپد. یک ویدیو برای توضیح این قضیه دارن و در ویدیو آیپد 2 هم این قضیه رو برای آیپد نشون دادن:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول بگم من هم اون سایت رو آنچنان قبول ندارم چون اکثر مطالبش از وبسایتهای دیگر هست
    فکر کنم توی سایت نارنجی بود که همون مطلب رو با منبع و عکسهایی از آزمایشگاه اپل و...دیدم منتها بدلایلی پیدا کردن یک مطلب خاص در اون سایت مثل پیدا کردن سوزن درون انبار کاه میمونه
    اون ویدیو که نه مراحل تولید رو نشون داده و نه ازش اسم برده
    میشه بگید دقیقا چی تراش داده میشه؟نکنه شمش آلمینیوم رو تراش میدن!
    در ضمن تراشکاری با حرف من هیچ منافاتی نداره
    قبل از تراشکاری باید قطعه آلمینیومی پشت آیپد حتما پرسکاری بشود همونطور که اکثر پرسکارها میدونند بدترین ماده برای پرسکاری آلمینیوم هست چون نرم بودن ذاتی این فلز باعث برگشت پذیری و انحنا و موح و...در حین پرسکاری میشود
    جالب است هر جی قطر ورق فلزی در پرسکاری کم میشود پرسکاری آن بمانند آلمینیوم سختتر شده و در نهایت بدون توجیه میشود
    اپل اومده و با ترفند پودر آلمینیوم (که باعث انفجار هم شده و حتی تنفس اون هم خطرناکه) راه حلی برای این مشکل پیدا کرده
    میشود بگویید دقیقا اپل کجا ها همچین حرفهایی زده؟
    در مورد پیدا کردن منبع معتبر هم همه میدونند که برای من پیدا کردن منابع سخته
    حرفهای شما همم اکثر مواقع فقط مخالف شده و بس مثلا
    وقتی یکنفر بیاد و بگه براحتی با یک نرم افزار 20 دلاری+جیلبریک میشود با آیپد صحبت کرد مثل گوشی و شما سریع مخالفت میکنید در حالی که اطلاع چندانی ندارید
    یکسری اصول هم پذیرفته شده در دنیا مثل اصل بقای اطلاعات
    پس اون فرد نمیتونسته از رو هوا اطلاعات جمع کنه! و حتما اون موارد را از روی دست یکنفر نوشته
    من هم بعد از چند ساعت دنبال منبع بیخیال شدم
    در ضمن خیلی خوشحال میشم بگویید دقیقا چطور صفحه پشت آیپد2 ساخته میشود و یا لینکی بگذارید تا بقیه هم متوجه آن شوند
    بالاخره همه چیز رو که نمیشه از داخل سایت خود اپل پیدا کرد
    شما هم اگر نویسنده اون مطلب رو میشناسی بهش بگو اون مطلب رو از کجا برداشته تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید
    حرف زدن شما کلا طوری هست که جوری آدم را دلسرد میکند که آدم از نظر دادن خسته شده میرود تا فصل سال بعد تا پیداش بشه
    ویدیو رو هم با هر بدبختی بود با این سرعت128 دیدم و نه خبری از کارخونه های چینی اپل بود و نه نمایشی از نحوه تولید آیپد
    در کل وقتی توی تمام فرومها و وبسایتهای تخصصی ایرانی میگند اپل از روش پودر آلمینیوم+چسب استفاده میکنه که بعد از قالب تراش هم میدهندش اونوقت همشون اشتباه فرض کردند و اصلا دلیل آتش سوزیها هم پودر آلمینیوم نبوده !

پس اون پودر سفید رنگ و من کجا دیدم؟!اینهمه خبر راجع به منفجر شدن کارخونه اپل هست و...
    شاید قبل از آیپد روش تولیدشون فرق میکرده ولی در حال حاضر روش فعلیشون مبتنی بر پودر المینیوم هست
    شاید هم اونقدر این فناوریهای اپل مهم بوده که ترجیح دادند از رو اینترنت برداشته بشه!

کاربر فعال iOS JoWkErsSs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    ██████

پيش فرض

عزیز این اطلاعات اونقدر قدیمی شده که تقریبا همه خبر دارند و منم دقیق یادم نیست د
    اپل از فناوریهای خیلی پیشرفته ایی استفاده میکند که خیلیها ازش خبر ندارند
    عین همین مطلب بالا رو هم یکجای دیگه با اسم و منبع دیده بودم که الان نیست
    پودر آلمینیوم هم بشدت خطر انفجار داره=بعلت اکسیداسیون شدید و...
    خیلی وقت پیش هم یک انفجاری تو یکی از کارخانجای که محصول اپل را تولید میکردند اتفاق افتاد
    به نظر من نباید جریان iPhone 4s دوباره تکرار بشه ! حتی هیچکس اسمشم نمیدونست ...میگفتن iPhone 5 !! چه برسه به بقیه شایعات....

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اول بگم من هم اون سایت رو آنچنان قبول ندارم چون اکثر مطالبش از وبسایتهای دیگر هست
    فکر کنم توی سایت نارنجی بود که همون مطلب رو با منبع و عکسهایی از آزمایشگاه اپل و...دیدم منتها بدلایلی پیدا کردن یک مطلب خاص در اون سایت مثل پیدا کردن سوزن درون انبار کاه میمونه
    اون ویدیو که نه مراحل تولید رو نشون داده و نه ازش اسم برده
    میشه بگید دقیقا چی تراش داده میشه؟نکنه شمش آلمینیوم رو تراش میدن!
    در ضمن تراشکاری با حرف من هیچ منافاتی نداره
    قبل از تراشکاری باید قطعه آلمینیومی پشت آیپد حتما پرسکاری بشود همونطور که اکثر پرسکارها میدونند بدترین ماده برای پرسکاری آلمینیوم هست چون نرم بودن ذاتی این فلز باعث برگشت پذیری و انحنا و موح و...در حین پرسکاری میشود
    یعنی شما می فرمایید اول پودر آلومینیوم رو قالب گیری می کنن در یک تکه بلاک آلومینیوم، بعد تراشکاری می کنن؟ خیر این حرف اشتباهه. این پروسه قالب گیری جایگزینی است برای این پروسه اپل.

اینجا یک ویدیو اختصاصی از نحوه تهیه Unibody هاست، چون سرعت اینترنتتون پایینه (باز هم پیشنهاد می کنم ببینید) من متنش رو براتون می نویسم:
    Beginning of the unibody starts with a solid block of Aluminum. Then we go through an extrusion process, just kind of how you make pasta. The output of that goes through 9 separate milling operations. We take a part from solid block down to the finished, detailed part that has all the features that we need.
    جالب است هر جی قطر ورق فلزی در پرسکاری کم میشود پرسکاری آن بمانند آلمینیوم سختتر شده و در نهایت بدون توجیه میشود
    اپل اومده و با ترفند پودر آلمینیوم (که باعث انفجار هم شده و حتی تنفس اون هم خطرناکه) راه حلی برای این مشکل پیدا کرده
    میشود بگویید دقیقا اپل کجا ها همچین حرفهایی زده؟
    متاسفانه مشکل اینه که همه سعی می کنیم کارهایی اپل رو با سطح دانش خودمون در تولیدشون توجیه کنیم و خودمون برای این کارها راه حل پیدا کنیم و به اپل نسبت بدیم. یکی از دوستان موقعی می گفت مالتی تسکینگی که اپل در iOS اجرا می کنه به فلان دلایل فنی اصلا امکان پذیر نیست، چون انجامش برای خودش ممکن نبود! مسلمه که یه مهندس تولید ایرانی نمی تونه درک کنه چطور این کار سخت داره صورت می گیره، زمانی که اپل روش تهیه Unibody رو گفت دهن همه دنیا باز مونده بود و هیچ کس باور نمی کرد اپل تونسته باشه با همچین روشی بطور بهینه این محصولات رو درست کنه. دیگه شما هم که می دونید: Typical Apple

در مورد پیدا کردن منبع معتبر هم همه میدونند که برای من پیدا کردن منابع سخته
    حرفهای شما همم اکثر مواقع فقط مخالف شده و بس مثلا
    وقتی یکنفر بیاد و بگه براحتی با یک نرم افزار 20 دلاری+جیلبریک میشود با آیپد صحبت کرد مثل گوشی و شما سریع مخالفت میکنید در حالی که اطلاع چندانی ندارید
    متاسفانه من رو ببخشید که موقع یک ادعا نمی تونم این رو در نظر بگیرم که پیدا کردن منبع برای شخص مدعی می تونه سخت یا آسون باشه! حرف های من همیشه در خلاف حرف هایی است که بدون منبع مستند زده میشن چه بسا مواقعی بوده که شخص حرفش رو ثابت کرده و ما هم پذیرفتیم. من فقط دنبال این هستم که کاربری که این مطلب رو می خونه اطلاعات صحیح بهش منتقل بشه.

درباره اون نرم افزار هم نمی دونم اشاره تون به کدوم پست منه چون چندین ماهه نه دربارش مطالعه کردم و نه پستی دادم.
    یکسری اصول هم پذیرفته شده در دنیا مثل اصل بقای اطلاعات
    پس اون فرد نمیتونسته از رو هوا اطلاعات جمع کنه! و حتما اون موارد را از روی دست یکنفر نوشته
    من هم بعد از چند ساعت دنبال منبع بیخیال شدم
    در ضمن خیلی خوشحال میشم بگویید دقیقا چطور صفحه پشت آیپد2 ساخته میشود و یا لینکی بگذارید تا بقیه هم متوجه آن شوند
    بالاخره همه چیز رو که نمیشه از داخل سایت خود اپل پیدا کرد
    ای کاش اینطور بود، میزان ادعا در دنیای اینترنت (و واقعی) بسیار بالاست و روز و ساعتی نیست که ادعای عجیبی رو نشنویم. من نمی گم شما دارید ادعا می کنید، ولی شما این رو احتمالا از منابعی خوندید (مثل همون وب شهر) که پشت حرف هاشون مدارک کافی نداشتند. در اون ویدیو اپل Unibody خودش رو توضیح می ده و 90 درصد افرادی که من می شناختم که با این پروسه آشنایی داشتن بعد از دیدن این ویدیو از سرشون دود بلند می شد!

شما هم اگر نویسنده اون مطلب رو میشناسی بهش بگو اون مطلب رو از کجا برداشته تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید
    حرف زدن شما کلا طوری هست که جوری آدم را دلسرد میکند که آدم از نظر دادن خسته شده میرود تا فصل سال بعد تا پیداش بشه
    وظیفه اثبات یک ادعا با شخص مدعی است، نه با بقیه که دنبالش راه بیفتن که آقا جون خودت بیا اثبات کن! من خوشحال می شم افراد از دادن نظرهایی که ازش مطمئن نیستن دلسرد بشن! این همه کاربر اینجاست که حرف هاشون رو مطمئن و مستند می زنن و دلسرد که نمیشن هیچ، تشویق هم میشن!

ویدیو رو هم با هر بدبختی بود با این سرعت128 دیدم و نه خبری از کارخونه های چینی اپل بود و نه نمایشی از نحوه تولید آیپد
    نشون می ده یک تکه آلومینیوم تبدیل میشه به یک آیپد، یعنی ایده قالب گیری پودر آلومینیوم به شکل آیپد رد شده است (مگه اینکه بگیم اون بلوک آلومینیوم رو با پودر درست کردن، یعنی اول یک بلوک آلومینیوم رو پودر کردن و بعد پودر رو قالب گیری کردن و یک بلوک جدید درست کردن!)

در کل وقتی توی تمام فرومها و وبسایتهای تخصصی ایرانی میگند اپل از روش پودر آلمینیوم+چسب استفاده میکنه که بعد از قالب تراش هم میدهندش اونوقت همشون اشتباه فرض کردند و اصلا دلیل آتش سوزیها هم پودر آلمینیوم نبوده !
    پس اون پودر سفید رنگ و من کجا دیدم؟!اینهمه خبر راجع به منفجر شدن کارخونه اپل هست و...
    تمام این سایت های ایرانی اگه این حرف رو زدن من در هیچ کدوم ندیدم این ادعا رو اثبات کرده باشن یا منبع مورد اعتمادی ارائه کرده باشند. قبول اینکه اپل (که بهینه ترین پروسه های تولید دنیا رو داره) پودر آلومینیوم و چسب رو اول تبدیل می کنه به بلوک های استوانه ای بسیار بزرگ، بعد برش می ده و بعد قسمت های کوچک رو تراشکاری می کنه تا به شکل محصولات در بیان بدون منبع فوق العاده معتبر برای من غیر قابل قبوله.

بعدم هم اینکه اپل اصلا کارخونه ای نداره! درباره آتش سوزی هم در Foxconn ، فاکسکان مونتاژ قطعات الکترونیکی رو انجام می ده و اصلا کارخونه تولید آلومینیوم و این چیزها نیست و اون کارها در کارخونه های دیگه ای انجام میشه.. بله من هم شنیدم در کارخانه های آلومینیوم آتش سوزی شده و شایعه پودر آلومینیوم رو هم شنیدم، ولی این اثباتی بر اینکه اپل داره از پودر آلومینیوم استفاده می کنه نیست. اون کارخانه ها نه فقط محصولات اپل رو تولید می کنن و نه اپل فقط Unibody درست می کنه، ممکنه در کارهای مختلف (طراحی آنتن، وسایل جانبی، ...) اپل هم مصرف پودر آلومینیوم داشته باشه.

شاید قبل از آیپد روش تولیدشون فرق میکرده ولی در حال حاضر روش فعلیشون مبتنی بر پودر المینیوم هست
    شاید هم اونقدر این فناوریهای اپل مهم بوده که ترجیح دادند از رو اینترنت برداشته بشه!
    قالب گیری پودر آلومینیوم همچین پروسه خفنی نیست که بخوان از روی اینترنت برش دارن، اگه چیزی رو قرار بود بردارن این ماشین کاری بسیار دقیق و بسیار سخت و بهینه بود که دود از سر همه بلند کرده بود. هر کسی در ثانیه اول به ذهنش می رسه برای این کار میشه پودر آلومینیوم رو قالب گیری کرد! همونطور که به ذهن شما و سایت های ایرانی - فقط سایت های ایرانی! - رسیده.

4. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینجا یک ویدیو اختصاصی از نحوه تهیه Unibody هاست، چون سرعت اینترنتتون پایینه (باز هم پیشنهاد می کنم ببینید) من متنش رو براتون می نویسم:
    من اون ویدیوی ایپد رو دیدم
    انتظارم چیزی تو مایه ی مستند how it's made بود.بصورت تصویری هیچی نشون نمیداد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

من اون ویدیوی ایپد رو دیدم
    انتظارم چیزی تو مایه ی مستند how it's made بود.بصورت تصویری هیچی نشون نمیداد
    روال کلی کار (که به انگلیسی متنشو نوشتم) رو نشون داد که موضوع بحث ما بود.. مسلما قرار نیست ثانیه به ثانیه روند تولید رو نشون بدن و به همه آموزش بدن.

7. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

یعنی شما می فرمایید اول پودر آلومینیوم رو قالب گیری می کنن در یک تکه بلاک آلومینیوم، بعد تراشکاری می کنن؟ خیر این حرف اشتباهه.
    نخیر من همچین حرفی نزدم بلکه گفتم در محصول آیپد پودر آلمینیوم با چسب اپوکسی مخلوط شده و تحت فشار شکل قطعه را به خود میگیرد و منظور از آیپد فقط پشت اون هست چون جلوی آیپد که اصلا المینیومی نیست بیلکه پلاستیکه (منظور قاب جلوی آیپد هست) و همچنین در مدلهای 3G قسمی در پشت پلاستیکه باز که احتمالا بهش اضافه میشه
    این پروسه قالب گیری جایگزینی است برای این پروسه اپل.

اینجا یک ویدیو اختصاصی از نحوه تهیه Unibody هاست، چون سرعت اینترنتتون پایینه (باز هم پیشنهاد می کنم ببینید)
    ویدیو رو هم کامل دیدم و اول تشکر کنم بابت ویدیوی خوب از تولید مک بوک که حداقل یکمقدار به دانسته هامون افزود
    یک نکته مهم اینکه منظور من ویدیو از تولید آیپد بود نه مک بوک پرو و...
    من متنش رو براتون می نویسم:
    Beginning of the unibody starts with a solid block of Aluminum. Then we go through an extrusion process, just kind of how you make pasta. The output of that goes through 9 separate milling operations. We take a part from solid block down to the finished, detailed part that has all the features that we need

خوب اگر نرجمه اون رو میگذاشتین برای من و خیلیهای دیگر بهتر بود
    متاسفانه مشکل اینه که همه سعی می کنیم کارهایی اپل رو با سطح دانش خودمون در تولیدشون توجیه کنیم و خودمون برای این کارها راه حل پیدا کنیم و به اپل نسبت بدیم. یکی از دوستان موقعی می گفت مالتی تسکینگی که اپل در iOS اجرا می کنه به فلان دلایل فنی اصلا امکان پذیر نیست، چون انجامش برای خودش ممکن نبود! مسلمه که یه مهندس تولید ایرانی نمی تونه درک کنه چطور این کار سخت داره صورت می گیره، زمانی که اپل روش تهیه Unibody رو گفت دهن همه دنیا باز مونده بود و هیچ کس باور نمی کرد اپل تونسته باشه با همچین روشی بطور بهینه این محصولات رو درست کنه. دیگه شما هم که می دونید: Typical Apple
    اون جمله بالا کاملا مشخص میکند که
    توهین به ایرانیها و کوچک شمردن مهندسان برجسته ایرانی عادتی شده که به این زودی ها رفع نمیشه
    شما با جمله بالا به تمامی مهندسان ایرانی توهین کردیدید و وقتی اینقدر خودزنی ما بالا باشه احتیاجی به بیگانه نیست
    روش عجیبی هم نبود و من هم گفته بودم پرسکاری اون سخته و مشخص شد تراشکاری میکنه
    اول میان آلمینیوم رو نورد میکنند بعد یک شمش رو تراش میدهند و هیچ نکته خارق العاده ایی درش نیست
    البته برای حجم فروش مک که چندین نوع هستش از نظر طراحی (2 مدل مک بوک ایر و 2 مدل مک بوک پرو و مک مینی و 2 مدل آی مک و...) چیز عجیبی نیست که هر قطعه رو تراش بدهند
    ولی برای آیپد کلا دور از ذهنه که بیان آیپدی که فقط یک طرح داره رو که فروشش هم کاملا مشخصه چند برابر مک هست و خود مک هم حداقل7 طرح داره و...
    اصلا کجای آیپد رو تراش میدهند ؟!همه محصولات اپل که به یک روش تولید نمیشه
    در ضمن در نظر قبلی من یک اشتباه کردم و یک لحظه آلمینیوم رو با آهن و فولاد اشتباه گرفتم چون تراش آلمینیوم به علت نرمی اون همونطور که در ویدیو هم شاهدش بودیم بر خلاف اهن مثل کره تراش میخوره لا مصب
    این همه دقیقا جه اشخاصی بودند؟
    متاسفانه من رو ببخشید که موقع یک ادعا نمی تونم این رو در نظر بگیرم که پیدا کردن منبع برای شخص مدعی می تونه سخت یا آسون باشه! حرف های من همیشه در خلاف حرف هایی است که بدون منبع مستند زده میشن چه بسا مواقعی بوده که شخص حرفش رو ثابت کرده و ما هم پذیرفتیم. من فقط دنبال این هستم که کاربری که این مطلب رو می خونه اطلاعات صحیح بهش منتقل بشه.
    وقتی یک کاربر 100 جا میخونه که اپل از پود آلمینیوم تو آیپد استفاده میکنه (پس این مورد رو قبول کرده)و وقتی اینجا میاد و بدون دلیل و مدرک میگند اشتباه میکنی دلسرد میشه
    بعد اگر شما پودر آلمینیومی اپل را جستجو کنید ویدیو هم از تولید آیپد بدست می آورید
    درباره اون نرم افزار هم نمی دونم اشاره تون به کدوم پست منه چون چندین ماهه نه دربارش مطالعه کردم و نه پستی دادم.
    پس شما نبودین که میگفتین حرف زدن با آیپد غیر ممکنه و اصلا لوازم مورد نیاز برای اینکار رو نداذهحتی من در یکی از این فروم های اپلی ایرانی یک دستگاه چینی به قیمت 100 دلار دیدم که به آیپاد تاچ میخورد و تبدیلش میکرد به آیفونکه خود طرف 175 هزارتومان میفروختش و دستگاه رو هم عینا شبیه آیفون میکرد
    ای کاش اینطور بود، میزان ادعا در دنیای اینترنت (و واقعی) بسیار بالاست و روز و ساعتی نیست که ادعای عجیبی رو نشنویم. من نمی گم شما دارید ادعا می کنید، ولی شما این رو احتمالا از منابعی خوندین (مثل همون وب شهر) که پشت حرف هاشون مدارک کافی نداشتند.
    خوب اینکه کاملا مشخصه و نیاز به توضیح نبود که شما فرمودین
    دوباره توهین اینبار به وب ایرانی
    باز به حرفهای قبلی خودم بر میگردم و منظورم رو کاملتر میگم
    منظور من این بود که اون شخص هم احتمال 90 درصد مطلب را از یک سایت دیگر گرفته و شاید حتی منابع خارجی زبان هم اشتباه کردند هیچ احتمالی بعید نیست

در اون ویدیو اپل Unibody خودش رو توضیح می ده و 90 درصد افرادی که من می شناختم که با این پروسه آشنایی داشتن بعد از دیدن این ویدیو از سرشون دود بلند می شد!
    واقعا جهان سوم که میگن همینه! که خودشون رو نتها باور ندارند بلکه اگر یکنفر مدعی هم پیدا بشه مسخرش میکنند و نتیجه میشود=فرار مغزها در همه سطوح علمی
    وظیفه اثبات یک ادعا با شخص مدعی است، نه با بقیه که دنبالش راه بیفتن که آقا جون خودت بیا اثبات کن! من خوشحال می شم افراد از دادن نظرهایی که ازش مطمئن نیستن دلسرد بشن! این همه کاربر اینجاست که حرف هاشون رو مطمئن و مستند می زنن و دلسرد که نمیشن هیچ، تشویق هم میشن!
    من که هر طور شده این مطلب را اثبات میکنم حتی اگر شده به چین برم و از کارخانه تولید آیپد فیلم بگیرم
    البته قبلش یک جستجوی ساده راحتتره
    نشون می ده یک تکه آلومینیوم تبدیل میشه به یک آیپد، یعنی ایده قالب گیری پودر آلومینیوم به شکل آیپد رد شده است (مگه اینکه بگیم اون بلوک آلومینیوم رو با پودر درست کردن، یعنی اول یک بلوک آلومینیوم رو پودر کردن و بعد پودر رو قالب گیری کردن و یک بلوک جدید درست کردن!)
    خواهشا منبع رد شدن رو هم بگویید یک دنیا ممنون میشوم
    تمام این سایت های ایرانی اگه این حرف رو زدن من در هیچ کدوم ندیدم این ادعا رو اثبات کرده باشن یا منبع مورد اعتمادی ارائه کرده باشند. قبول اینکه اپل (که بهینه ترین پروسه های تولید دنیا رو داره) پودر آلومینیوم و چسب رو اول تبدیل می کنه به بلوک های استوانه ای بسیار بزرگ، بعد برش می ده و بعد قسمت های کوچک رو تراشکاری می کنه تا به شکل محصولات در بیان بدون منبع فوق العاده معتبر برای من غیر قابل قبوله.
    منبع با یک جستجوی ساده هم بدست مباد
    بعدم هم اینکه اپل اصلا کارخونه ای نداره! درباره آتش سوزی هم در Foxconn ، فاکسکان مونتاژ قطعات الکترونیکی رو انجام می ده و اصلا کارخونه تولید آلومینیوم و این چیزها نیست و اون کارها در کارخونه های دیگه ای انجام میشه.. بله من هم شنیدم در کارخانه های آلومینیوم آتش سوزی شده و شایعه پودر آلومینیوم رو هم شنیدم، ولی این اثباتی بر اینکه اپل داره از پودر آلومینیوم استفاده می کنه نیست. اون کارخانه ها نه فقط محصولات اپل رو تولید می کنن و نه اپل فقط Unibody درست می کنه، ممکنه در کارهای مختلف (طراحی آنتن، وسایل جانبی، ...) اپل هم مصرف پودر آلومینیوم داشته باشه.
    خوب از رو هوا که نمیشه حرف زد شما منبعی داری که در تولید آصفحه پشت آیپد از پودر آلمینیوم استفاده نمیشود یا نه؟

قالب گیری پودر آلومینیوم همچین پروسه خفنی نیست که بخوان از روی اینترنت برش دارن، اگه چیزی رو قرار بود بردارن این ماشین کاری بسیار دقیق و بسیار سخت و بهینه بود که دود از سر همه بلند کرده بود. هر کسی در ثانیه اول به ذهنش می رسه برای این کار میشه پودر آلومینیوم رو قالب گیری کرد! همونطور که به ذهن شما و سایت های ایرانی - فقط سایت های ایرانی! - رسیده.
    ببخشین که من قالب گیری با پودر 100 درصد قابل انفجار رو خفن فرض کردم و تراشکاری رو امری عادی
    چون یکی از آشناهای نزدیک بنده تراشکار هستند شاید بهشون این ویدیو رو نشون بدم ببینم چقدر دود میکنند
    فقط.......توهین به سایتهای ایرانی فراموش نشود همچنین مهندسان و دوستان و .......در هر مطلب
    والا اگر اونهمه تکنولوژی +عکسهای آزمایشگاه اپل و...تخیل یک فرد ایرانی باشه که واقعا طرف نابغه هست
    ویرایش
    کل حرف من به صورت خلاصه
    برای ساخت بدنه مرغوب و خوش دست آلومینیومی برای نوت بوک و یا موبایل و تبلت دو روش استفاده میشود یکی قالبگیری پودری است و دیگری تراشکاری. برای محصولاتی که بدنه ساده مانند آیپد دارند از روش قالبگیری پودری استفاده می شود زیرا در عین کیفیت بالا اقتصادی تر است.

برای محصولاتی هم که بدنه آلومینیومی پیچیده مانند نوت بوکها که جای کیبرد دارند، فقط روش تراشکاری با ماشین CNC و در آخر تمیزکاری با لیزر می تواند کیفیت نهایی را تامین کن

در ضمن اپل فناوری های پیشرفته تری مثل صفحه چربی گریز یا Oleophobic coating و یک فرآیند به نام optical lamination که برای اسمبل کردن صفحه مالتی تاچ بر روی صفحه نمایش در اتاق تمیز و با روبوت دقیق و مقداری بسیار کمی چسب انجام میشود را هم دارد
    چی شد همه ساکت شدند!
    در ضمن برش لیزری رو هم اصلا فکر نمیکردم باشه! بیخود نیست مک بوک اینقدر کیفیت داره!خداییش اپل حقشه هر چقدر پول بگیره!چون کیفیت رو فدای قیمت نمیکنه
    ویرایش2
    در آخر بعضی از محصولات شرکتهای رقیب هم از این روش تراشکاری انجام میشود مانند HP Envy و یا سایر برندها مانند ایسوس و یا دل که البته دقیق نمیدونم همون دقت رو داره یا نه
    برخی محصولات
    Last edited by millad1388; 25-01-2012 at 17:41.

9. 5 کاربر از millad1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ابتدا ممنون از شما که منطقی بحث می کنید و اصلا تعصب در صحبت هاتون نیست
    (شایعه جدیدی هم از آیپد نیست و با این بحث ها تاپیک رو گرم نگه می داریم! )

نخیر من همچین حرفی نزدم بلکه گفتم در محصول آیپد پودر آلمینیوم با چسب اپوکسی مخلوط شده و تحت فشار شکل قطعه را به خود میگیرد و منظور از آیپد فقط پشت اون هست چون جلوی آیپد که اصلا المینیومی نیست بیلکه پلاستیکه (منظور قاب جلوی آیپد هست) و همچنین در مدلهای 3G قسمی در پشت پلاستیکه باز که احتمالا بهش اضافه میشه

ویدیو رو هم کامل دیدم و اول تشکر کنم بابت ویدیوی خوب از تولید مک بوک که حداقل یکمقدار به دانسته هامون افزود
    یک نکته مهم اینکه منظور من ویدیو از تولید آیپد بود نه مک بوک پرو و...
    اون ویدیو از پروسه Unibody اپل بود، و وقتی در تبلیغ آیپد میگن The same unibody technology ، همین روش باشه. به علاوه که در ویدیو خود آیپد نشون می دن یک تکه آلومینیوم (نه یه مقدار پودر!) تبدیل میشه به یک آیپد.

خوب اگر نرجمه اون رو میگذاشتین برای من و خیلیهای دیگر بهتر بود
    ببخشید وقتش نبود.

توهین به ایرانیها و کوچک شمردن مهندسان برجسته ایرانی عادتی شده که به این زودی ها رفع نمیشه
    شما با جمله بالا به تمامی مهندسان ایرانی توهین کردیدید و وقتی اینقدر خودزنی ما بالا باشه احتیاجی به بیگانه نیست
    روش عجیبی هم نبود و من هم گفته بودم پرسکاری اون سخته و مشخص شد تراشکاری میکنه
    اول میان آلمینیوم رو نورد میکنند بعد یک شمش رو تراش میدهند و هیچ نکته خارق العاده ایی درش نیست
    البته برای حجم فروش مک که چندین نوع هستش از نظر طراحی (2 مدل مک بوک ایر و 2 مدل مک بوک پرو و مک مینی و 2 مدل آی مک و...) چیز عجیبی نیست که هر قطعه رو تراش بدهند
    ولی برای آیپد کلا دور از ذهنه که بیان آیپدی که فقط یک طرح داره رو که فروشش هم کاملا مشخصه چند برابر مک هست و خود مک هم حداقل7 طرح داره و...
    اصلا کجای آیپد رو تراش میدهند ؟!همه محصولات اپل که به یک روش تولید نمیشه
    در ضمن در نظر قبلی من یک اشتباه کردم و یک لحظه آلمینیوم رو با آهن و فولاد اشتباه گرفتم چون تراش آلمینیوم به علت نرمی اون همونطور که در ویدیو هم شاهدش بودیم بر خلاف اهن مثل کره تراش میخوره لا مصب
    این همه دقیقا جه اشخاصی بودند؟
    دوست من واقعیته که ایران (و مهندسانش و صنعتش) نسبت به صنعت و علم روز دنیا (مثل اپل) بسیار عقب است، اگه نبودیم ما الان داشتیم اینها رو می ساختیم و با اپل رقابت می کردیم. من توهین نمی کنم، واقعیت رو می گم و اگه یه مهندس ایرانی فکر کنه سطح صنعت و توانایی هاشون در حد بالاترین استاندارد آمریکا (و دنیاست) فقط داره خودش رو گول می زنه.

اون روش هم نفس عملش عجیب نبود، انجامش با این دقت و بهینگی عجیب بود. هر شخصی - از جمله خودم - بدون دیدن اینها فکر می کرد اپل با قالبگیری پودر آلومینیوم این کار رو می کنه (چون همچین دقتی با تراشکاری به این سادگی امکان پذیر نیست)، ولی خب اگه بود که همه دنیا این کارو می کردن، نه فقط اپل!

وقتی یک کاربر 100 جا میخونه که اپل از پود آلمینیوم تو آیپد استفاده میکنه (پس این مورد رو قبول کرده)و وقتی اینجا میاد و بدون دلیل و مدرک میگند اشتباه میکنی دلسرد میشه
    بعد اگر شما پودر آلمینیومی اپل را جستجو کنید ویدیو هم از تولید آیپد بدست می آورید
    خب این صد تا جا رو بگید ببینیم. شاید یکیش جای معتبری بود و من حرف شما رو قبول کردم. این "پودر آلومینیومی اپل" رو هم سرچ کردم به ویدیو که هیچ، حتی یک کلمه که Remotely مرتبط باشه با بحث ما هم پیدا نکردم:

پس شما نبودین که میگفتین حرف زدن با آیپد غیر ممکنه و اصلا لوازم مورد نیاز برای اینکار رو نداذهحتی من در یکی از این فروم های اپلی ایرانی یک دستگاه چینی به قیمت 100 دلار دیدم که به آیپاد تاچ میخورد و تبدیلش میکرد به آیفونکه خود طرف 175 هزارتومان میفروختش و دستگاه رو هم عینا شبیه آیفون میکرد
    بله من گفتم "برقراری تماس از طریق شبکه Cellular با آیپد ممکن نیست"، چون سخت افزارش (چیپ برقراری تماس، آنتن مورد نیاز، لایسنس های مورد نیاز برای اتصال و ...) رو نداره. شما برید ریپورت iFixIt رو ببینید از کامپوننت های آیپد. اون برنامه هم هر کاری کرده باشه (VOIP، Data SMS، ...) راه برقراری تماسش این نیست. خوشبختانه هیچ کدوم از سایت های معروف هم صحت کارکردش رو تایید نکردن حالا یه نفر هم بیاد بگه "من تست کردم کار کرد" ، یه زمانی هم یک نفر می گفت 25 صفحه برنامه روی آیفون نصب کرده و کند شده (حالا اصلا بیشتر از 11 صفحه برنامه نمیشه نصب کرد!)

اون دستگاه هم که تکلیفش مشخصه، یه Accessory هست برای برقراری تماس. شاید یه کیفی هم بسازن که تبدیلش کنه به یه کامیون!

خوب اینکه کاملا مشخصه و نیاز به توضیح نبود که شما فرمودین
    دوباره توهین اینبار به وب ایرانی
    باز به حرفهای قبلی خودم بر میگردم و منظورم رو کاملتر میگم
    باز هم میگم، واقعیته که سطح خبر رسانی و خبرنگاری در ایران بسیار بسیار پایین تر از سطح جهانی است.

منظور من این بود که اون شخص هم احتمال 90 درصد مطلب را از یک سایت دیگر گرفته و شاید حتی منابع خارجی زبان هم اشتباه کردند هیچ احتمالی بعید نیست
    درسته هیچی بعید نیست، برای همین تا مطمئن نشیم نمیشه قبول کرد!

واقعا جهان سوم که میگن همینه! که خودشون رو نتها باور ندارند بلکه اگر یکنفر مدعی هم پیدا بشه مسخرش میکنند و نتیجه میشود=فرار مغزها در همه سطوح علمی
    بهتره اینطور بگیم: جهان سوم جاییه که وقتی شخصی ادعایی می کند، بقیه چون چیزی نمی دانند حرفش را قبول می کنند.
    من که هر طور شده این مطلب را اثبات میکنم حتی اگر شده به چین برم و از کارخانه تولید آیپد فیلم بگیرم
    البته قبلش یک جستجوی ساده راحتتره
    منتظرم! (حالا ویدیو از کارخونه چین یا نتیجه جست و جو )

خواهشا منبع رد شدن رو هم بگویید یک دنیا ممنون میشوم
    اگه قبول داشته باشید که اپل در ویدیو نشون داد یک تکه بلوک آلومینیوم شده آیپد، نظریه تولید اینها از پودر آلومینیوم رد میشه. قبول دارید؟
    منبع با یک جستجوی ساده هم بدست مباد
    خوب از رو هوا که نمیشه حرف زد شما منبعی داری که در تولید آصفحه پشت آیپد از پودر آلمینیوم استفاده نمیشود یا نه؟
    من کسی نبودم که ادعایی کردم (و من هم نبودم که درصد چسب و پودر و ... رو گفتم). طبق کل شواهدی که من دارم (و گفتم) محتمل ترین روش برای تولید آیپد ها همون تراشکاری آلومینیوم است و هیچ هینتی یا منبعی بر مبنای تولید اینها در پودر آلومینیوم وجود نداره، سرچ هم کردیم و هیچ چیز نیافتیم.

ببخشین که من قالب گیری با پودر 100 درصد قابل انفجار رو خفن فرض کردم و تراشکاری رو امری عادی
    چون یکی از آشناهای نزدیک بنده تراشکار هستند شاید بهشون این ویدیو رو نشون بدم ببینم چقدر دود میکنند
    شما یک مک بوک پیش این آشناتون ببرید و توضیح بدید چطور Unibody است تا دقت و کیفیت ساخت این محصول رو از نزدیک لمس کنه، و بعد ازش بپرسید به نظرش چطور این محصول ساخته میشه تا بهتون بگه، و بعد اون ویدیو رو نشون بدید و در اون موقع دود رو هم می بینید

فقط.......توهین به سایتهای ایرانی فراموش نشود همچنین مهندسان و دوستان و .......در هر مطلب
    والا اگر اونهمه تکنولوژی +عکسهای آزمایشگاه اپل و...تخیل یک فرد ایرانی باشه که واقعا طرف نابغه هست
    توهینی نبود، واقعیت بود. اگه اون ها هم تخیل یک فرد ایرانی باشه اون شخص ایرانی ربطی به مهندسان ایران نداره و داره برای صنعت اپل و آمریکا تلاش می کنه. ایرانی های زیادی در صنعت آمریکا هستن و هیچ کدوم بند انگشتی ارتباطی با مهندسان ایران و صنعت ایران ندارند.

ویرایش
    کل حرف من به صورت خلاصه
    برای ساخت بدنه مرغوب و خوش دست آلومینیومی برای نوت بوک و یا موبایل و تبلت دو روش استفاده میشود یکی قالبگیری پودری است و دیگری تراشکاری. برای محصولاتی که بدنه ساده مانند آیپد دارند از روش قالبگیری پودری استفاده می شود زیرا در عین کیفیت بالا اقتصادی تر است.

برای محصولاتی هم که بدنه آلومینیومی پیچیده مانند نوت بوکها که جای کیبرد دارند، فقط روش تراشکاری با ماشین CNC و در آخر تمیزکاری با لیزر می تواند کیفیت نهایی را تامین کن
    خب بفرمایید از کجا می دونید آیپد ها از روش پودر تولید میشن؟ ما هم اگه بدونیم و دلایل منطقی باشه قبول می کنیم!
    در ضمن اپل فناوری های پیشرفته تری مثل صفحه چربی گریز یا Oleophobic coating و یک فرآیند به نام optical lamination که برای اسمبل کردن صفحه مالتی تاچ بر روی صفحه نمایش در اتاق تمیز و با روبوت دقیق و مقداری بسیار کمی چسب انجام میشود
    ارتباطش با بحث ما؟

هستیم در خدمتتون!

در ضمن برش لیزری رو هم اصلا فکر نمیکردم باشه! بیخود نیست مک بوک اینقدر کیفیت داره!خداییش اپل حقشه هر چقدر پول بگیره!چون کیفیت رو فدای قیمت نمیکنه
    مسلما، اینجا همگی اپل رو می شناسیم!

11. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه navidr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    خواستم نظر دوستانو راجع به موضوعات زیر که ویژگی های احتمالی ایپد 3 هستشو بدونم

1- من چند جا مطالبی رو در مورد ایپد 3 میخوندم که به MagSafe Port برخوردم که یه سری سایت ها احتمال میدادن این موضوع که پتنت خود اپل هست در ایپد 3 و ایفون 5 استفاده بشه که تا اونجایی که من فهمیدم همون wireless charging هستش راجع به این قضییه اگه کسی اطلاعات بیشتری داره و اینکه ایا عملی هست تو ایپد ممنوم میشم بگید چون همین موضوع واقعا اگه درست باشه یه انقلاب دیگه ای رو رقم میزنه

2-پورت تاندربولت که تو مک بوک ها استفاده میشه میتونه راهی پیدا کنه به ایپد؟به نظرم یکی از عیب های ایپد همین نبود پورت usb هست ولی اگه تاندربولت بیاد!!!و اینکه این پورت فرض کنیم روی ایپد باشه ایا کاربرد داره؟منظورم اینه که مثلا برای انتقال اطلاعات بین یه فلش و ایپد نباید اون فلش ساپورت کنه این ویژگی رو یعنی نشه در نهایت با همون سرعت usb2

3-احتمال ساپورت کردن از memory sd
    4-این سوالم یکم کلی تره با اجازه!با نظر من(از چشم یک یوزر معمولی)ا اگه بخوایم ios رو با ویندور 8 مقایسه کنم منی که استفادم از تبلت کاملا معمولی هستش منهای تمام جنبه های تخصصی ترجیح میدم سیستم عاملی که استفاده بکنم چه در تبلتم چه در لپ تاپم و چه در دسکتاپم کاملا یکپارچه باشه یعنی اگه دارم دانشگاه مثلا یه فایل word با تبلتم درست کردم خونه که اومدم بتونم با دسکتاپم ادامه بدم یا در حالت ایده ال استفاده از icloud در یک سیستم یکپارچه .الان اپل با چند سیستم عامل متفاوت به نظرم در مقایسه با ویندوز 8 (با فرض یکسان بودن ورژن های پروسسور )از این لحاظ کم میاره ایا احتمالش هست در نهایت از یک سیستم هم در ایفون ایپاد ایپد مک بوک ایمک و غیره استفاده بشه؟یا نه این موضوع اونقدر که من فکر میکنم اهمیت نداره؟

یه چیز دیگه اینکه ایترنت پر از شایعان مختلف راجع به محصولات اپل هست کدوم از سایت ها اعتبار بیشتری دارن؟من خودم بیشتر به apple insider و نقل قول های زیادی از digitimes برخوردم اینا معتبرند تسبی؟

رقیب ایپد 3 رو چه نوع دیوایسی می بینید؟کیندل؟اندرویدی ها یا ویندوز 8؟

ممنون و متشکر
    Last edited by navidr; 31-01-2012 at 22:06.

13. این کاربر از navidr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل ما اینه که نه تنها پیشرفتی نمیکنیم ، بلکه غرور کاذب هم داریم و هر کس که بخواد از عملکرد ما انتقاد کنه ، پدرشو در میاریم رسما
    شما چه طور فکر میکنید که این میتونه توهین باشه؟؟؟ بنده حقیقت رو توهین نمیدونم (البته بعضی حقایق رو نباید مکرر بهش اشاره کرد و به طور کامل در اختیار خود شخصه ، اما در این مورد ، خیر)...
    آیا غیر از اینه که این گوشی اندرویدی وطنی ما ، مدلیه که برای یه (به شخصه فکر میکنم همین یک برند نبوده ) برند در پیت چینی دیگه هم ساخته شده؟؟؟ یک مدل که IVIO بود ، بقیشو من ندیدم اما باید باشه
    تنها یک مدل که اون هم قابل رقابت با بقیه مدل های بازار نیست تولید کردیم که اون هم متاسفانه رسما دزدی هست و من مطمئنم حتی مونتاژ هم توی ایران انجام نمیشه...
    بگذریم از اینکه سایتی پیدا شده بود برای GLX Mobiles که دقیقا همین لوگو هم داشت و توی چین بود...
    اما ما باور غلط داریم... غرور کاذب داریم که هنر نزد ایرانیان است و بس و در گذشته چه قدر دانشمند و تمدن و ... داشتیم پس الان هم هنوز برتریم...
    اما کاملا خلاف اینه...
    همینطوری ایرانو از دست دادیم... طرز تفکر مردم ما دچار مشکل شده... هیچکس زیر بار حقیقت نمیره... تکنولوژی ما به هیچ جا نرسیده و با این حال توهم اینو داریم که ما درجات علمی بالایی داریم و ... ، اما وقتی این حرف رو جایی بگیم به ما انگ توهین به ایرانیا میچسبونن...

و اما یک سوال که پست کمی موجه تر باشه تو این تاپیک
    تا به حال شایعه / خبر ــی از چیپست A6 به بیرون درز نکرده؟؟؟

15. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    خواستم نظر دوستانو راجع به موضوعات زیر که ویژگی های احتمالی ایپد 3 هستشو بدونم

1- من چند جا مطالبی رو در مورد ایپد 3 میخوندم که به MagSafe Port برخوردم که یه سری سایت ها احتمال میدادن این موضوع که پتنت خود اپل هست در ایپد 3 و ایفون 5 استفاده بشه که تا اونجایی که من فهمیدم همون wireless charging هستش راجع به این قضییه اگه کسی اطلاعات بیشتری داره و اینکه ایا عملی هست تو ایپد ممنوم میشم بگید چون همین موضوع واقعا اگه درست باشه یه انقلاب دیگه ای رو رقم میزنه

2-پورت تاندربولت که تو مک بوک ها استفاده میشه میتونه راهی پیدا کنه به ایپد؟به نظرم یکی از عیب های ایپد همین نبود پورت usb هست ولی اگه تاندربولت بیاد!!!و اینکه این پورت فرض کنیم روی ایپد باشه ایا کاربرد داره؟منظورم اینه که مثلا برای انتقال اطلاعات بین یه فلش و ایپد نباید اون فلش ساپورت کنه این ویژگی رو یعنی نشه در نهایت با همون سرعت usb2

3-احتمال ساپورت کردن از memory sd
    4-این سوالم یکم کلی تره با اجازه!با نظر من(از چشم یک یوزر معمولی)ا اگه بخوایم ios رو با ویندور 8 مقایسه کنم منی که استفادم از تبلت کاملا معمولی هستش منهای تمام جنبه های تخصصی ترجیح میدم سیستم عاملی که استفاده بکنم چه در تبلتم چه در لپ تاپم و چه در دسکتاپم کاملا یکپارچه باشه یعنی اگه دارم دانشگاه مثلا یه فایل word با تبلتم درست کردم خونه که اومدم بتونم با دسکتاپم ادامه بدم یا در حالت ایده ال استفاده از icloud در یک سیستم یکپارچه .الان اپل با چند سیستم عامل متفاوت به نظرم در مقایسه با ویندوز 8 (با فرض یکسان بودن ورژن های پروسسور )از این لحاظ کم میاره ایا احتمالش هست در نهایت از یک سیستم هم در ایفون ایپاد ایپد مک بوک ایمک و غیره استفاده بشه؟یا نه این موضوع اونقدر که من فکر میکنم اهمیت نداره؟

یه چیز دیگه اینکه ایترنت پر از شایعان مختلف راجع به محصولات اپل هست کدوم از سایت ها اعتبار بیشتری دارن؟من خودم بیشتر به apple insider و نقل قول های زیادی از digitimes برخوردم اینا معتبرند تسبی؟

رقیب ایپد 3 رو چه نوع دیوایسی می بینید؟کیندل؟اندرویدی ها یا ویندوز 8؟

ممنون و متشکر
    خب..

1. این MagSafe رو احتمال نمی دم چون خیلی با دستگاه های کوچک نمی خونه مگه اینکه یه طراحی جدید به کل باشه که خب اونطور ممکنه.. شارژ وایرلس هم قطعا میاد (اپل مدتی پیش یک کمپانی مربوط رو خرید) ولی فکر نمی کنم این نسل باشه. احتمالا آیپد 4 یا شاید 5 یا حتی دیرتر. من فکر می کنم زمانی که شارژ وایرلس بیاد دیگه اپل به کل اون پورت رو از محصولاتش حذف می کنه و دیگه به هیچی وصل نمیشن چون تا حدی بی معنیه با پیشرفت سرویس های وایرلس.

2. بعیده چون تاندربولت فعلا قابل لایسنس کردن نیست و باید از چیپ های اینتل استفاده بشه که مخصوص X86 هستن.

3. 99.999 درصد این اتفاق نمی افته و اصلا توی خون اپل نیست همچین کاری!

4. البته همین الان هم میشه فایل های ورد رو با iOS باز کرد و کار رو ادامه داد و سازگاری فوق العاده ای دارن.. بین OS X و iOS هم همینطور و هماهنگی و سازگاری فوق العاده است و این دو از خیلی شرایط یکسان هستن. من بعید می دونم iOS به دسکتاپ و لپ تاپ بیاد و وضعیت به همین شکل خواهد بود تا زمانی که دیگه لپ تاپ ها به کل کمرنگ بشن. تا وقتی هماهنگی فوق العاده برای انجام کارها وجود داره یکسان بودن سیستم عامل خیلی مهم نیست.

رقیب آیپد 3 هم قطعا ویندوز 8 و اندروید ها هستن.

و اما یک سوال که پست کمی موجه تر باشه تو این تاپیک
    تا به حال شایعه / خبر ــی از چیپست A6 به بیرون درز نکرده؟؟؟
    نه هیچی.

17. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •