اول بگم من هم اون سایت رو آنچنان قبول ندارم چون اکثر مطالبش از وبسایتهای دیگر هست
فکر کنم توی سایت نارنجی بود که همون مطلب رو با منبع و عکسهایی از آزمایشگاه اپل و...دیدم منتها بدلایلی پیدا کردن یک مطلب خاص در اون سایت مثل پیدا کردن سوزن درون انبار کاه میمونه
اون ویدیو که نه مراحل تولید رو نشون داده و نه ازش اسم برده
میشه بگید دقیقا چی تراش داده میشه؟نکنه شمش آلمینیوم رو تراش میدن!
در ضمن تراشکاری با حرف من هیچ منافاتی نداره
قبل از تراشکاری باید قطعه آلمینیومی پشت آیپد حتما پرسکاری بشود همونطور که اکثر پرسکارها میدونند بدترین ماده برای پرسکاری آلمینیوم هست چون نرم بودن ذاتی این فلز باعث برگشت پذیری و انحنا و موح و...در حین پرسکاری میشود
جالب است هر جی قطر ورق فلزی در پرسکاری کم میشود پرسکاری آن بمانند آلمینیوم سختتر شده و در نهایت بدون توجیه میشود
اپل اومده و با ترفند پودر آلمینیوم (که باعث انفجار هم شده و حتی تنفس اون هم خطرناکه) راه حلی برای این مشکل پیدا کرده
میشود بگویید دقیقا اپل کجا ها همچین حرفهایی زده؟
در مورد پیدا کردن منبع معتبر هم همه میدونند که برای من پیدا کردن منابع سخته
حرفهای شما همم اکثر مواقع فقط مخالف شده و بس مثلا
وقتی یکنفر بیاد و بگه براحتی با یک نرم افزار 20 دلاری+جیلبریک میشود با آیپد صحبت کرد مثل گوشی و شما سریع مخالفت میکنید در حالی که اطلاع چندانی ندارید
یکسری اصول هم پذیرفته شده در دنیا مثل اصل بقای اطلاعات
پس اون فرد نمیتونسته از رو هوا اطلاعات جمع کنه! و حتما اون موارد را از روی دست یکنفر نوشته
من هم بعد از چند ساعت دنبال منبع بیخیال شدم
در ضمن خیلی خوشحال میشم بگویید دقیقا چطور صفحه پشت آیپد2 ساخته میشود و یا لینکی بگذارید تا بقیه هم متوجه آن شوند
بالاخره همه چیز رو که نمیشه از داخل سایت خود اپل پیدا کرد
شما هم اگر نویسنده اون مطلب رو میشناسی بهش بگو اون مطلب رو از کجا برداشته تا زودتر به نتیجه مطلوب برسید
حرف زدن شما کلا طوری هست که جوری آدم را دلسرد میکند که آدم از نظر دادن خسته شده میرود تا فصل سال بعد تا پیداش بشه
ویدیو رو هم با هر بدبختی بود با این سرعت128 دیدم و نه خبری از کارخونه های چینی اپل بود و نه نمایشی از نحوه تولید آیپد
در کل وقتی توی تمام فرومها و وبسایتهای تخصصی ایرانی میگند اپل از روش پودر آلمینیوم+چسب استفاده میکنه که بعد از قالب تراش هم میدهندش اونوقت همشون اشتباه فرض کردند و اصلا دلیل آتش سوزیها هم پودر آلمینیوم نبوده!
پس اون پودر سفید رنگ و من کجا دیدم؟!اینهمه خبر راجع به منفجر شدن کارخونه اپل هست و...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید قبل از آیپد روش تولیدشون فرق میکرده ولی در حال حاضر روش فعلیشون مبتنی بر پودر المینیوم هست
شاید هم اونقدر این فناوریهای اپل مهم بوده که ترجیح دادند از رو اینترنت برداشته بشه!