تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 33 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 323

نام تاپيک: تلویزیون های SHARP

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان 2 روز پیش یه 46le8300 خریدم و در حد تست باهاش کار کردم ، بلوری پلیر و عینکهای 3D رو باز نکردم و آکبنده همونطور که میدونید قیمت جدید 2680000 تومان شده ولی اگر دوستان قصد خرید دارند من به قیمت قبل شرکت که 2448000 تومان بود میدم یعنی 232 هزار تومان زیر قیمت و فقط برای یه تست چند ساعته ، حتی مشماهای دور LED رو نکندم و فاکتور خریدش که از فروشگاه پاشا نمایندگی رسمی مادیران تو جمهوری هست هم موجوده . اگر قصد خرید دارید واقعا پیشنهاد خوبیه .

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

چطور میشه وارد منوی مخفی 8300 شد ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام بچه ها !
    این 8300 40 اینچش شده 2ملیون 175 تومن ! بنظرتون اینو بخرم بهتره یا EX720 سونی ؟؟
    کیفیت کدوم بهتره ؟
    این شارپ شما زیرنویس SRT هم اجرا میکنه ؟
    از USB میتونه فایلهای 3D رو بخونه ؟؟
    آره چون دلار بانکی بالا رفته ، قیمتا هم زیاد شده . هر دوشون رو از نزدیک ببینی خودت راحت میتونی تصمیم بگیری . فقط حواست باشه ex720 توی تصاویر 2 بعدی عالیه ولی توی 3 بعدی خیلی خوب نیست .
    در مورد زیر نویس شارپ هم باید بگم srt رو اجرا نمیکنه.
    tvهای زیادی وجود نداره که از usb فایل 3d رو پخش کنند و برای پخش فایلهای 3D باید دستگاه پخش بلوری پلیر داشته باشیم ولی توی بعضی از tv ها با تبدیل فرمت 3d به یکسری فرمتها میشه اینکار رو کرد که البته tvهایی که اینکار رو میکنه گاهی آنقدر فایل تبدیل شده رو با کیفیت بد نمایش میده که بهتره از خیر این مزیت گذشت ...
    Last edited by samira_googleOne; 08-02-2012 at 14:32.

4. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نشو
    چون مهمتر از وارد شدن خارج شدنه

6. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kia.Tahamtan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

متوجه هستم دوست عزیز ، ولی من شبکه هایی رو دارم تست میکنم و مبنا قرار میدم که تا همین 2 روز پیش با tv قبلیم و همین ----- و کابل مدام داشتم نگاه میکردم و شبکه هایی هستند که معمولا تو شرایط یکنواخت و در استودیوهای ثابت و بدون تغییر کیفیت تصویر برنامه پخش میکنند ( منظورم شبکه های خبری هست ). ----- استرانگ 4902HD هست ، اینقدر که خورد تو ذوقم دیگه بلوری و فایل HD باهاش تست نکردم ولی خوب بازم میگم حداقل 90 درصد استفاده از یه TV برای تصاویر sd و رزولوشن 576i هست و حتی اگر هم تو تصاویر HD و یا بلوری خوب باشه بازم مشکلی حل نمیشه .
    بنظر شما اگر زنگ بزنم مادیران و بگم از کیفیت tv راضی نیستم ، قبول میکنند مرجوع کنم ، مثل شرکت بانیان الکترونیک که برای tv های پاناسونیک یک هفته مهلت مرجوع کردن میده و بدون چون و چرا قبول میکنه .
    اطلاع از مرجوعی ندارم
    من جای شما بودم به نمایندگی زنک میزدم اول بیاد منزلتون TV راه بندازن و کیفیت پخش SD رو هم در TV های دیگه کنترل می کردم
    اصولا شبکه های اروپایی کیفیت پخش SD 576p/i و pal هستن و شبکه های امریکایی SD 480p/i و NTSC/VGA هستن
    Last edited by kia.Tahamtan; 08-02-2012 at 14:18.

8. 2 کاربر از kia.Tahamtan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

danial جان اینقدر این le8300 بیچاره رو دستکاری نکننننن ، تا تنظیماتش بیشتر بهم نخورده یه زنگ بزن نمایندگی بیان نجاتش بدن

10. 2 کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز من از بچگی عشق صوت و تصویر و تکنولوژی بودم و تا حالا چندین ال سی دی خریداری و تعویض کردم و از نظر تنظیمات هم فکر نکنم مشکلی داشته باشم مگر اینکه نمایندگی بیاد و یه معجزه ای صورت بگیرد وگرنه خدایی بد جور بعداز رویت تصویر این تلویزیون دپرس شدم ، و یه اخلاق بدی که دارم اینه که دیگه این قضیه میشه آینه دق من . خواهشا دوستانی که این مدل رو خریداری کردند و یا باهاش بطور دقیق کار کردند و اهل فن هستند بیان با هم یه همفکری و تبادل نظر کنیم تا به یه نتیجه مظلوب برسیم وگرنه که باید هر چه زودتر ردش کنم بره . البته بازم بگم تو تصاویر بلوری و HD عالیه ولی مشکل من بیشتر تو تصاویر SD هست که خدایی تو تلویزیون قبلیم بهتر و طبیعیتر بود حتی تو منوهای رسیورم که میرم متوجه کیفیت بهتر رنگ و وضوح تلویزیون قبلیم ( سامسونگ سری 4 که خیلی هم قدیمیه ) میشم . با تشکر
    من بازم میگم برای اینکه خیالت راحت بشه تماس بگیر با خدماتشون . ببین چی میگن ...

12. این کاربر از samira_googleOne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

امروز زنگ زدم نمایندگی اومدن ، طرف کف کرده بود از کالیبره کردن من و نظرش این بود که من خیلی عالی تنظیم کردم و اینکه من واقعا حساسم و تصویر هیچ مشکلی نداره ، البته راستم میگه چون من آخر وسواسم ، مهندسی که اومده بود میگفت این مدل طراحی و کیفیتش بیشتر براساس تصاویر 3D و فول اچ دی هست و میگفت من حاضرم با شما شرط ببندم که هر ال ای دی دیگه هم شما بخری تو تصاویر SD بدتر از اینه ، بهر حال یه جورایی دارم بهش عادت میکنم و انگاری اونطوری که من بهش بد بین شده بودم هم نیست ، امروز جاتون خالی یه نیم ساعتی یه مستند hd باهاش دیدم و واقعا تو تصاویر hd محشره . از همه شما دوستان ممنونم ، حالا اگر از دوستان کسی خواست همین مدل رو بخره ، پیام خصوصی بده شاید به سرم زد بفروشمش ، اینم بگم که 3 روز از تاریخ خریدش میگذره و نه بلوری پلیر رو باز کردم نه عینکاش رو و سلفونهای tv هم روشه دقیقا عین آکبند . با تشکر

14. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان از TV رضایت نسبی پیدا کردم ولی بازهم اگر خواستید 46LE8300X بخرید به من پیام خصوصی بدید . موفق باشید

16. 2 کاربر از danial4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه FA6161's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    KHONAMON

پيش فرض

منم از تصاویر sd زیاد راضی نیستم این منطقه ای که ما هستیم دیجیتال داخلیش کار نمی کنه اکثر شبکه ها رو با ماهواره می گیرم کیفیت ماهواره خیلی بهتر ا ز آنتن خود تلویزیونه اما دیشب یه فیلم hd گذاشتم کف همه بریده شده بود خداییش حرف نداره
    البته من مال همسایمونم دیدم سونی داره کیفیت همچین شاخی نبود که من از خریدم پشیمون بشم

18. 2 کاربر از FA6161 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •