گارانتي باتري و شارژر شامل چه مواردي ميشه ؟
اطلاع داريد ؟
گارانتي باتري و شارژر شامل چه مواردي ميشه ؟
اطلاع داريد ؟
شاید SSD رو به شما گفتن چون SSD رو به من قیمت 1610 گفت
پس نظر شما اینه از بین این دوتا N55SF با این قیمت بهتره؟؟؟؟
البته فکر کنم بدون گارانتیه که این قیمته!!!!
منظورتون چیه شامل چه مواردی میشه ؟
کلا تو یک سال اول خرابی باطری و شارژر اگر فیزیکی نباشه با گارانتی و به صورت رایگان عوض میشه
اون موقع كه من تو فاز خريد بودم چيزي به نام اس اس دي تو ان 55 ها وجود نداشت
شايد تازه اومده !!! B-)
من نه تشويق ميكنم به خريدش نه منع ميكنم
فقط ميگم كه از خريدم راضيم !
همين !
فك كنم بدون گارانتي خطرناك باشه خريدش !
مخصوصا كه يه نمه خرابي داشته از طرفيم گارانتيش خيلي خوبه !
بعيد ميدونم اينجا به نتيجه برسين
بهتره تو قسمت خريد تاپيك وا كنيد
اساتيد كمك ميكنن
دوستان اگه یادتون باشه گفته بودم که بردم لپ تاپ برای گرانتی و اون صدای اسپیکر بالاخره امروز از سازگارا زنگ زدن که ببرمش برای گارانتی!گفتن اسپیکر اومده بیار تعویض کنیم!الان مشهد نیستم اما تا اخر هفته حتما میبرمش ببینم با تعویض اسپیکر که خیلی وقته قراره بیارنش برای بنده درست میشه یا نه!البته اسپیکر لپ تاپ من نویز کمی داره ولی خوب بازم قصد دارم تعویض بشه!
دوست عزیز مسئله جنس بدنه لپ تاب بیشتر اهمیتش تو دما و مقاومت در مقابل ضربه هست...(که اینها مرتبط با چیزای دیگه ای هم هست)
که در مورد اولی باید بگم همونطور که دوستان گفتن کلا لپ تاپ خنکیه(خیلی از لپ تاپهای با بدنه فلزی دمای بالاتری دارن) و پلاستیکش هم طبق بررسی های سایت notebookcheck (و در نگاه هم میشه فهمید) از جنس مرغوبیه پس اگه فقط مسئله اینه اصلا چیز مهمی نیست...
ولی در مورد گارانتی باید بگم( چیزی که به چشم دیدم) اگرچه مثلا سازگار که جزو بهترینهاست هم از لنوو هم از اسوس یه سری از محصولات رو گارانتی میکنه ولی نحوه خدمات دهیش آسمون تا زمین فرق داره و در مورد اسوس خیلی خیلی بهتره...
اگه نگران مشکلات احتمالیه n55 هستید به نظرم msi ge620dx انتخاب بهتریه نسبت به لنوو(همون مشخصات با گارانتیه ماتریکس)...ظاهرا دارنده هاش خیلی مشکل نداشتن و ضمنا ماتریکس ظاهرا خوب گارانتی کرده ...
ضمنا دوستان برای اینکه اسیر حرفهای صدتایه غاز و بی پایه و اساس بعضی از فروشنده های بی سواد یا سودجو نشن میتونن به سایت قدرتمند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنن که من به شخصه هر لپ تاپی رو بررسی کردم(از جمله n55 ) مشاهداتش کاملا درست و علمی بود و از 100 تا فروشنده صادق(که به ندرت پیدا میشه) مفیدتره...فقط حیف که از آمار خرابی نمینویسه!!
سلام
من هم این لب تاپ را گرفتم می خواستم از سایتش درایورهاشو بگیرم ولی فقط برای ویندوز 64 داره از کجا برای ویندوز 32 درایور هاشو گیر بیارم ممنون
شما بهتره از یه ویندوز 64 استفاده کنید
چون توی ویندوز 32 بیت نمیتونی از 8 گیگ رمش استفاده کنی
فقط تا 3 گیگ رو پشتیبانی میکنه ویندوز 32 بیتی
سلام
شما لپتاپ رو که خریدید چند تا درایو داشت؟ فقط c یا c و d ؟
ممنون
سلام
مال من اصلا پارتیشن بندی هم نبود چون بدون ویندوز بود کلا
خودم پارتیشن بندی کردم
راستی دوستان من دیشب لپ تاپمو گرفتما
مشکل کاملا رفع شده
چند بار از باتری کامل استفاده کردم و شارژ کردم دیگه مشکل نداره
و مشکل دستگاه من فقط باتری بوده (به گفته سازگار)
باتری تعویض شده و مشکل کاملا حل شد
از همه بخصوص از soshians58 عزیز بابت راهنمایی ها و کمک ها ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)