فریز کردن هنگام سیو رو دستگاه های JTAG اتفاق می افته؟
من هم تمومش کردم و گذاشتم کنار مگه یکی بیاد دونفری باش بازیش کنم![]()
فریز کردن هنگام سیو رو دستگاه های JTAG اتفاق می افته؟
من هم تمومش کردم و گذاشتم کنار مگه یکی بیاد دونفری باش بازیش کنم![]()
بله متاسفانه ظاهرا روی جی تگ این مشکل پیش میاد خوشبختانه بار آخر دیگه کاری برای انجام نموند اون تیم کلاسیک رو هم آنلاک کردم ولی حیف شد می خواستم ببینم تا چه لولی و چه اورالی میشه تیم رو تقویت کرد بار اول کاپیتانم به لول97 رسیده بود این سری هم به 60 بار اول اورال تیم 97 شده بود این سری 94 که متاسفانه هر دو تا سیو به فنا رفت.
تریال دوروزمو دارم استفاده میکنم...آنلاینش اصلا در حدی نیست که ارزش پرداخت پول واسه سریالشو داشته باشه چون مدهاش کمن و فقط میشه 5 و 6 و فوتسال رو بازی کرد و مدهای جذاب پانا و...رو نداره. اگر گل کوچیک داش میشد تک به تک با رفیقت بازی کنی و اصله حال بود ولی گند زدن...
سلام یه سوال...این سیو های شما ها که به فنا میره از طریق کنسول بازی می کنید یا پی سی؟
دو باره شما ازین پست ها دادی؟
آخه FS نسخه pc داره؟
خداییش چند تا پست قبلی رو میخوندی بعد پست میدادی
آخه ps3 و یا pc شو که J-TAG نکرده![]()
سلام
من مدت زیادی دارم بازی میکنم اما دیروز با دادشم امدم دونفره بزنم خواستم وقت بازی رو از 3 دقیقه بیشتر کنم.
گزینه ای براش ندیدم ؟ میشه بگید کجاست؟
آخرین گزینه از اولین گزینه ی منوی اصلی بازی
کاستوم مچ
اون تیم های منتخب که قفل هستن رو چطوری باید باز کرد ؟
یه سری تورنومنت های خاص مامور باز کردن اون تیم هاست گرچه درجه سختی هم در این کار دخیله
من که فقط با تیم خودم بازی میکنم چون بهترین تیم موجود فکر کنم منتخب اروپا بود که جلو تیمم پشه ای بیش نبود![]()
================
تو باز تو کارت فوضولی کردی بچه؟اما واقعا فیفا استریت خیلی باحاله.....اما چند چیزش جای نقد داره...اینکه کاش می شد بازیکن خرید و کاش تر این که ای کاش حداقل فوتسالش بازیکنای واقعی فوتسال بودن....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)