تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 18 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 174

نام تاپيک: مبارزه در خليج عدن

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوست عزیز مشکل ما اینکه بازی ایرانی رو با خارجی مقایسه میکنیم در حالی که کاملا غلطه...مثل اینکه فوتبال مارو با اسپانیا مقایسه کنیم....
    این فیدبک هایی که من تاحالا دیدم این بازی خیلی بهتر از بازی های دیگه ایرانی موفق بوده..حالا خودم هم تهیه میکنم و نظرم رو میگم چون بیشتر بازیهای ایرانی رو تاحالا بازی کردم
    اتفاقا باید مقایسه بشه تا ضعف ها رو دید !! این حرف شما کاملا غلطه. مثال فوتبالتون هم خیلی غیر منطقیه .. شما فوتبال ایران رو با خودش مقایسه میکنید ( تناقض ! ) یا با کشور های دیگه ؟!

2. 2 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

اتفاقا باید مقایسه بشه تا ضعف ها رو دید !! این حرف شما کاملا غلطه. مثال فوتبالتون هم خیلی غیر منطقیه .. شما فوتبال ایران رو با خودش مقایسه میکنید ( تناقض ! ) یا با کشور های دیگه ؟!
    دوست عزیز من هرگز فوتبال ایران رو با دیگر کشورها مقایسه نمیکنم چون در حد آنها نیستم...نه از لحاظ حمایت نه از لحاظ بازی...من فوتبال ایران رو با خود سالهای پیشش مقایسه میکنم و افت رو میبینم....
    آدم وقتی خودش تو یه صنعتی باشه(مثل شما در ساخت بازی) ببینه چند نفر یه بازی خوب ساختن معلومه جوش میاره...!!
    با گفتن این حرف غلطه اون حرف غلطه هیچی عوض نمیشه دوست عزیز...

4. 3 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوست عزیز من هرگز فوتبال ایران رو با دیگر کشورها مقایسه نمیکنم چون در حد آنها نیستم...نه از لحاظ حمایت نه از لحاظ بازی...من فوتبال ایران رو با خود سالهای پیشش مقایسه میکنم و افت رو میبینم....
    ببین یک نسل گذشت و ما هنوز توی نسل قبل گیر کردیم. با همین یونیتی بازی Shadowgun برای iPad ساخته شده که به جرأت میگم گرافیکش در بعضی صحنه ها از این بازی بالاتره ! نمیدونم دیگه چه امکاناتی میخوایم ! مشکل خودمونیم که تخصص نداریم و گرنه این همه انجین و میان افزار و سورس کد مجانی و ...

آدم وقتی خودش تو یه صنعتی باشه(مثل شما در ساخت بازی) ببینه چند نفر یه بازی خوب ساختن معلومه جوش میاره...!!
    اتفاقا یکی از دوستان بسیار صمیمیم مدیر فنی توی ساخت این بازی بوده و قطعا این حرف شما برای اون و تمام دوستانی که اینجا من رو میشناسن جالب خواهد بود

با گفتن این حرف غلطه اون حرف غلطه هیچی عوض نمیشه دوست عزیز...
    با تعریف های الکی و گول زدن خودمون چی ؟!

6. 5 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

دوست عزیز مقایسه صنعت بازیسازی ما با خارج بسیار فرق داره مطمئنم خودتون هم میدونین...
    من خودم بازیسازی میکردم یکی از دوستانم هم میکرد و اون بیچاره یک سال فقط دربه در بودجه واسه بازیش بود با اینکه واسه دولت ساخته بود..
    شما بودجه ای که اونا درنظر میگرن رو ببین و با مقایسه کن..
    ما در حد خودمون خوب هستیم...همین shadow gun فروشش صدبرابر این بازی خواهد بود(من خودم بازی کردم واونچنان هم عالی نبود)..
    بالاخره یک شبه نمیتونیم به حد کال برسیم که...

8. 4 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوست عزیز مقایسه صنعت بازیسازی ما با خارج بسیار فرق داره مطمئنم خودتون هم میدونین...
    من خودم بازیسازی میکردم یکی از دوستانم هم میکرد و اون بیچاره یک سال فقط دربه در بودجه واسه بازیش بود با اینکه واسه دولت ساخته بود..
    شما بودجه ای که اونا درنظر میگرن رو ببین و با مقایسه کن..
    ما در حد خودمون خوب هستیم...همین shadow gun فروشش صدبرابر این بازی خواهد بود(من خودم بازی کردم واونچنان هم عالی نبود)..
    بالاخره یک شبه نمیتونیم به حد کال برسیم که...
    حرف منم همینه .. وقتی نمیشه یک شبه CoD ساخت پس چرا از کم شروع نمی کنیم ؟! چرا این شرکت و شرکت های مشابه دیگه ای که تعداد کارمند هاشون به 10 - 20 نفر هم نمیرسه میخوان با یونیتی یه بازی AAA بسازن ؟!

اگه خودت یه سرمایه گذار بودی ، حاضر بودی پول و سرمایت رو بزاری برای اینجور بازی ها ؟!
    Last edited by saeed_cpu_full; 13-06-2012 at 21:46.

10. 3 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

واقعا عجیبه، اتفاقا صداگذاری این بازی خیلی نظر منو جلب کرد مخصوصا موزیکش. نمیدونم چه جوری اینجوری قضاوت میکنی.مثلا میگی باگ داش چه باگی داشت ؟ بهتره با بقیه بازی های ایرانی مقایسه کنی نه با بازی هایی مثل بتل فیلد اگه میرمهنا رو بازی کرده باشی متوجه میشی این بازی نسبت به بازی های قبلی ایرانی خیلی صداگذاریش بهتره.احتمالا شما از اون گیمر هایی هستی (یا شاید اصلا گیمر نیستی ) که بازی های خطی رو دوس دارن و میخوان فقط برن جلو و آدم بکشن. اتفاقا شروع بازی خیلی خوب و جذابه
    خوب فکر کنم شما به عمرتون بازیه خوب نکردین و دیگه این بازی را آخر صداگذاری میدونید آفرین به شما ونظرات خیلی محترم وبا فکرتان.

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

در کل به عنوان یه بازیساز یه چیزی رو خیلی رک به بقیه ی بازیساز ها بگم
    سعید جان حرفت خیلی جالب بود، با اعتماد به نفس کاملی لقب بازی ساز رو به خودت دادی مطمئن باش توی تجربه ی کاری به امید و بقیه کساییکه توی ساخت این بازی نقش داشتن نمیرسی

مثل این میمونه شما ورژن اول کال آو رو بیای مقایسه کنی با ورژن آخرش، خب صد در صد از همه لحاظ ضعیف تره.
    بازی سازی اون ور حداقل از ما 50 سال جلوتره (حداقل) ... حالا توقع داری توی این 4 5سالی که نمیدونم چه فرجی شده دارن به بازی سازی بها میدن (که البته هنوزم اونجور که باید بدن ندادن) در حد تیم ملی واست بازی بسازن ؟
    همین خلیج عدن رو اگه فیدبکاش رو جمع کنن و برای نسخه های بعدی اشکالاتش رو رفع کنن حتما از اینی که هست بهتر میشه.
    مشکل شما اینه که داری کیفیت بازی اونا رو که چندین سال ازمون جلوترن،توی ساخت بازی هاشون محدودیت ندارن، نیروهای خیلی بیشتری دارن و سرمایه ی خیلی بهتر و ... با کیفیت بازی های ما مقایسه میکنی.

خوب فکر کنم شما به عمرتون بازیه خوب نکردین و دیگه این بازی را آخر صداگذاری میدونید آفرین به شما ونظرات خیلی محترم وبا فکرتان.
    والا من جایی از حرفم نگفتم این صداگذاری رو آخر صداگذاری میدونم !
    من گفتم در مقایسه بازی های قبلی ایرانی بهتره.

13. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بابا این بحثا رو قبلا انجام دادیم دیگه.......با این امکانات و تخصص بهتر بازیسازی رو تو ایران از ساخت بازیهای کوچیک شروع بشه نه اینکه یهو برن روی همچین پروژه هایی(که متاسفانه اینجوری نیست)

تمایل شدید بازیساز ایرانی به شروع این صنعت با ساخت بازیهای AAA کاملا به این شبیه که مثلا یه کشور که هیچ کارخونه و تخصصی نداره یهو تصمیم بگیره کارخونه هواپیماسازی بزنه...خوب مسلما گیر می کنه...رو هر قسمتی کار کنه اون یکی قسمتش می لنگه.
    اول باید قشنگ با ساخت پروژه های کوچیک تخصص و تجربه و سرمایه رو افزایش بدن بعد که واقعا توانایی همه جانبه ای رو بدست اوردن دست به ساخت پروژه بزرگی بزنن

.

15. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سعید جان حرفت خیلی جالب بود، با اعتماد به نفس کاملی لقب بازی ساز رو به خودت دادی مطمئن باش توی تجربه ی کاری به امید و بقیه کساییکه توی ساخت این بازی نقش داشتن نمیرسی
    نمیدونم شما چطوری از تجربه ی کاری من خبر داری . اینکه از چه شرکت هایی آفر دارم به خودم مربوطه و چند تا از دوستام توی همین فروم ، کار هایی که توی این یک سال گذشته انجام دادن رو میدونن
    امید هم بحثش جداست هم خودم و هم خودت قبولش داریم . حوزه ی کاری من توی بازیسازی هم ربطی به حوزه ی کاری امید نداره که ما دو تا رو با هم مقایسه میکنی .. اون اسکریپت نویسه و من انجین نویس

مثل این میمونه شما ورژن اول کال آو رو بیای مقایسه کنی با ورژن آخرش، خب صد در صد از همه لحاظ ضعیف تره.
    بازی سازی اون ور حداقل از ما 50 سال جلوتره (حداقل) ... حالا توقع داری توی این 4 5سالی که نمیدونم چه فرجی شده دارن به بازی سازی بها میدن (که البته هنوزم اونجور که باید بدن ندادن) در حد تیم ملی واست بازی بسازن ؟
    همین خلیج عدن رو اگه فیدبکاش رو جمع کنن و برای نسخه های بعدی اشکالاتش رو رفع کنن حتما از اینی که هست بهتر میشه.
    مشکل شما اینه که داری کیفیت بازی اونا رو که چندین سال ازمون جلوترن،توی ساخت بازی هاشون محدودیت ندارن، نیروهای خیلی بیشتری دارن و سرمایه ی خیلی بهتر و ... با کیفیت بازی های ما مقایسه میکنی.
    خوب امکانات نداریم ؟ نسازیم ! چه اصراری هست که یه شرکت نوپا با این تعداد کم بازیساز بیاد یه بازی AAA بسازه که نتیجش بشه این ؟!

17. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

خوب امکانات نداریم ؟ نسازیم ! چه اصراری هست که یه شرکت نوپا با این تعداد کم بازیساز بیاد یه بازی AAA بسازه که نتیجش بشه این ؟!
    عجب !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •