اتفاقا باید مقایسه بشه تا ضعف ها رو دید !! این حرف شما کاملا غلطه. مثال فوتبالتون هم خیلی غیر منطقیه .. شما فوتبال ایران رو با خودش مقایسه میکنید ( تناقض ! ) یا با کشور های دیگه ؟!
اتفاقا باید مقایسه بشه تا ضعف ها رو دید !! این حرف شما کاملا غلطه. مثال فوتبالتون هم خیلی غیر منطقیه .. شما فوتبال ایران رو با خودش مقایسه میکنید ( تناقض ! ) یا با کشور های دیگه ؟!
دوست عزیز من هرگز فوتبال ایران رو با دیگر کشورها مقایسه نمیکنم چون در حد آنها نیستم...نه از لحاظ حمایت نه از لحاظ بازی...من فوتبال ایران رو با خود سالهای پیشش مقایسه میکنم و افت رو میبینم....اتفاقا باید مقایسه بشه تا ضعف ها رو دید !! این حرف شما کاملا غلطه. مثال فوتبالتون هم خیلی غیر منطقیه .. شما فوتبال ایران رو با خودش مقایسه میکنید ( تناقض ! ) یا با کشور های دیگه ؟!
آدم وقتی خودش تو یه صنعتی باشه(مثل شما در ساخت بازی) ببینه چند نفر یه بازی خوب ساختن معلومه جوش میاره...!!
با گفتن این حرف غلطه اون حرف غلطه هیچی عوض نمیشه دوست عزیز...
ببین یک نسل گذشت و ما هنوز توی نسل قبل گیر کردیم. با همین یونیتی بازی Shadowgun برای iPad ساخته شده که به جرأت میگم گرافیکش در بعضی صحنه ها از این بازی بالاتره ! نمیدونم دیگه چه امکاناتی میخوایم ! مشکل خودمونیم که تخصص نداریم و گرنه این همه انجین و میان افزار و سورس کد مجانی و ...
اتفاقا یکی از دوستان بسیار صمیمیم مدیر فنی توی ساخت این بازی بوده و قطعا این حرف شما برای اون و تمام دوستانی که اینجا من رو میشناسن جالب خواهد بودآدم وقتی خودش تو یه صنعتی باشه(مثل شما در ساخت بازی) ببینه چند نفر یه بازی خوب ساختن معلومه جوش میاره...!!
با تعریف های الکی و گول زدن خودمون چی ؟!با گفتن این حرف غلطه اون حرف غلطه هیچی عوض نمیشه دوست عزیز...
دوست عزیز مقایسه صنعت بازیسازی ما با خارج بسیار فرق داره مطمئنم خودتون هم میدونین...
من خودم بازیسازی میکردم یکی از دوستانم هم میکرد و اون بیچاره یک سال فقط دربه در بودجه واسه بازیش بود با اینکه واسه دولت ساخته بود..
شما بودجه ای که اونا درنظر میگرن رو ببین و با مقایسه کن..
ما در حد خودمون خوب هستیم...همین shadow gun فروشش صدبرابر این بازی خواهد بود(من خودم بازی کردم واونچنان هم عالی نبود)..
بالاخره یک شبه نمیتونیم به حد کال برسیم که...
حرف منم همینه .. وقتی نمیشه یک شبه CoD ساخت پس چرا از کم شروع نمی کنیم ؟! چرا این شرکت و شرکت های مشابه دیگه ای که تعداد کارمند هاشون به 10 - 20 نفر هم نمیرسه میخوان با یونیتی یه بازی AAA بسازن ؟!
اگه خودت یه سرمایه گذار بودی ، حاضر بودی پول و سرمایت رو بزاری برای اینجور بازی ها ؟!
Last edited by saeed_cpu_full; 13-06-2012 at 21:46.
خوب فکر کنم شما به عمرتون بازیه خوب نکردین و دیگه این بازی را آخر صداگذاری میدونید آفرین به شما ونظرات خیلی محترم وبا فکرتان.
سعید جان حرفت خیلی جالب بود، با اعتماد به نفس کاملی لقب بازی ساز رو به خودت دادیدر کل به عنوان یه بازیساز یه چیزی رو خیلی رک به بقیه ی بازیساز ها بگممطمئن باش توی تجربه ی کاری به امید و بقیه کساییکه توی ساخت این بازی نقش داشتن نمیرسی
مثل این میمونه شما ورژن اول کال آو رو بیای مقایسه کنی با ورژن آخرش، خب صد در صد از همه لحاظ ضعیف تره.اتفاقا باید مقایسه بشه تا ضعف ها رو دید !! این حرف شما کاملا غلطه. مثال فوتبالتون هم خیلی غیر منطقیه .. شما فوتبال ایران رو با خودش مقایسه میکنید ( تناقض ! ) یا با کشور های دیگه ؟!
بازی سازی اون ور حداقل از ما 50 سال جلوتره (حداقل) ... حالا توقع داری توی این 4 5سالی که نمیدونم چه فرجی شده دارن به بازی سازی بها میدن (که البته هنوزم اونجور که باید بدن ندادن) در حد تیم ملی واست بازی بسازن ؟
همین خلیج عدن رو اگه فیدبکاش رو جمع کنن و برای نسخه های بعدی اشکالاتش رو رفع کنن حتما از اینی که هست بهتر میشه.
مشکل شما اینه که داری کیفیت بازی اونا رو که چندین سال ازمون جلوترن،توی ساخت بازی هاشون محدودیت ندارن، نیروهای خیلی بیشتری دارن و سرمایه ی خیلی بهتر و ... با کیفیت بازی های ما مقایسه میکنی.
والا من جایی از حرفم نگفتم این صداگذاری رو آخر صداگذاری میدونم !خوب فکر کنم شما به عمرتون بازیه خوب نکردین و دیگه این بازی را آخر صداگذاری میدونید آفرین به شما ونظرات خیلی محترم وبا فکرتان.
من گفتم در مقایسه بازی های قبلی ایرانی بهتره.![]()
بابا این بحثا رو قبلا انجام دادیم دیگه.......با این امکانات و تخصص بهتر بازیسازی رو تو ایران از ساخت بازیهای کوچیک شروع بشه نه اینکه یهو برن روی همچین پروژه هایی(که متاسفانه اینجوری نیست)
تمایل شدید بازیساز ایرانی به شروع این صنعت با ساخت بازیهای AAA کاملا به این شبیه که مثلا یه کشور که هیچ کارخونه و تخصصی نداره یهو تصمیم بگیره کارخونه هواپیماسازی بزنه...خوب مسلما گیر می کنه...رو هر قسمتی کار کنه اون یکی قسمتش می لنگه.
اول باید قشنگ با ساخت پروژه های کوچیک تخصص و تجربه و سرمایه رو افزایش بدن بعد که واقعا توانایی همه جانبه ای رو بدست اوردن دست به ساخت پروژه بزرگی بزنن
.
نمیدونم شما چطوری از تجربه ی کاری من خبر داری . اینکه از چه شرکت هایی آفر دارم به خودم مربوطه و چند تا از دوستام توی همین فروم ، کار هایی که توی این یک سال گذشته انجام دادن رو میدوننسعید جان حرفت خیلی جالب بود، با اعتماد به نفس کاملی لقب بازی ساز رو به خودت دادیمطمئن باش توی تجربه ی کاری به امید و بقیه کساییکه توی ساخت این بازی نقش داشتن نمیرسی
![]()
امید هم بحثش جداست هم خودم و هم خودت قبولش داریم . حوزه ی کاری من توی بازیسازی هم ربطی به حوزه ی کاری امید نداره که ما دو تا رو با هم مقایسه میکنی .. اون اسکریپت نویسه و من انجین نویس
خوب امکانات نداریم ؟ نسازیم ! چه اصراری هست که یه شرکت نوپا با این تعداد کم بازیساز بیاد یه بازی AAA بسازه که نتیجش بشه این ؟!
عجب !!خوب امکانات نداریم ؟ نسازیم ! چه اصراری هست که یه شرکت نوپا با این تعداد کم بازیساز بیاد یه بازی AAA بسازه که نتیجش بشه این ؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)