اونم مثل بازی ها همون تنظیما براش باید جواب بده امتحان کن احتمالا درست میشه
اونم مثل بازی ها همون تنظیما براش باید جواب بده امتحان کن احتمالا درست میشه
تو تنظیماتش اصلا نرم افزارهای پلیر رو با 555 یا های پرفورمنس باز نمیکنه..یعنی فقط اینتل هستش...نمیشه تغییر داد...اگه دوستان دیگه هم کمک کنن ممنون میشم..یعنی میشه با 555 فیلم نگا کرد؟!اونم مثل بازی ها همون تنظیما براش باید جواب بده امتحان کن احتمالا درست میشه
شما از یه پلیر دیگه استفاده کن،احتمالا مشکل از پلیر باشه ...کسی میدونه برای اینکه موقع تماشای فیلم از کارت گرافیکی 555 استفاده کرد باید چه تنظیماتی رو انجام بدیم...چون فیلم هایی رو که مانیتور های ساده به خوبی نشون میدن نمیشه با این لپ تاپ به خوبی دید..صفحه رو تقریبا شطرنجی نشون میده...ماله همه اینطوریه...کیفیتش خیلی پایین میشه...فیلم ها با رزولیشن پایین رو بسیار بی کیفیت و فیلم ها با رزولیشن بالا رو خیلی با کیفیت نشون میده...راهنماییم کنین ممنون...
با چندین پلیر امتحان کردم...اصلا اجازه نمیده از 555 استفاه کنم..از km.medie.jet.classic....وچند تای دیگه استفاده کردم ولی نمی تونم...فقط رو اینتل هست و اجازه تغییر نمیده....شما از یه پلیر دیگه استفاده کن،احتمالا مشکل از پلیر باشه
bara man ke in tori nist,ehtemalan tanzimatesh beham zadi vagarne farghi nemikone bara ejrae film ba kodom gerefik ejra kone ,vali age mikhay az un gerefik estefade koni bezaresh ru halat high powre va ba powre dvd ke rukhode dvd dastgah hast ejra kon.
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
shayad drivere gt555 nasb nashode ya naghes nasb shode .tu bazi mituni az gt555 estefade koni?
تو بازی ها میتونم استفاده کنم...کارتم نصبه..تو بازی ها میشه تغییر داد و از 555 استفاده میکنم.. اما تو پلیر ها و بعضی نرم افزار ها نمیشه تغییر داد..اونایی که دارن میتونن؟..shayad drivere gt555 nasb nashode ya naghes nasb shode .tu bazi mituni az gt555 estefade koni?
دوستان ساب لپ تاپ n55 به صورت تکی در بازار موجوده؟
فکر نمیکنم باشه تو بازار ....
سلام
منم دیروز این لپ تاپ رو گرفتم .. فقط این فروشنده گفت دو تا 6 ساعت بزار شارژ بشه واسه همین هنوز نتونستم ویندوز نصب کنم
دوستان دقیقا باید 12 ساعت شارژ اولیه بشه ؟
قیمت هم 2100 با اپشن 2630 HD+ بدون ویندوز رم 8 و هارد 750 7200
ممنون
دوستان n75 اومده تو بازار اگه اومده قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)