سلام. خوبی هادی جان؟ والا درگیر خدمت بودم که خداروشکر تموم شد. خودت میدونی دیگه خدمت تو کلانتری چطوریاس. اگه چیزی خواستی بگو دوستم داره از اون طرف میاد،تا یک هفته دیگه میتونه به قیمت این سایت گوشی بیاره که دیگه هزینه پست ندی.
سلام. خوبی هادی جان؟ والا درگیر خدمت بودم که خداروشکر تموم شد. خودت میدونی دیگه خدمت تو کلانتری چطوریاس. اگه چیزی خواستی بگو دوستم داره از اون طرف میاد،تا یک هفته دیگه میتونه به قیمت این سایت گوشی بیاره که دیگه هزینه پست ندی.
My Phone Is Motorola ATRIX 2 ME865
کسی سوالی داشت در خدمتم![]()
یه ریویو از گوشی بذار حال کنیم مهدی
در کل چطوریه خوبه؟
از لحاظ اپدیت چطوریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره دادا بزار از دید خودت
صدای زنگ چه جوریه ؟ امکان از دست رفتن تماس توی محیط شلوغ هست یا نه ؟
اگه شد با گوشی های دیگه مقایسه کن که داشتی و دیدی
به نظر من ریویو فقط نینجا اونم که فراری دادن
چون هم حوصله داره .. هم دوربین خوب داره هم چند تا گوشی دم دستش هست که باهاشون مقایسه کنه
تا الان که راضیم مخصوصا ال سی دی که اگه بهتون بگن tft ه شاخ در میارین(البته اینی که من می بینم بعیده تی اف تی باشه)
صدای اسپیکر هم بلند و واضحه در حد آتریکس .. کلا من گوشیم همیشه رو ویبرس بازم چشم تست می کنم برا آقا وحید
باطری رو نمی تونم نظر بدم فعلا روز اوله
کیفیت ساخت مثل همیشه عالیه مخصوصا جنس درب پشتش که نه جای دست می مونه روش نه لیز می خوره
فیلمبرداری خوبه کیفیت ضبط صدا هم خوب .. عکس رو تست نکردم حالا فرصت شد نمونه عکس و فیلم می ذارم
فقط کلید پاور اگه سمت چپ بود بهتر بود
![]()
خوب به سلامتی . خدا رو شکر تموم شد .
این سایته قیمتاش به چه نرخیه ؟ اگر قیمتهاش رو ضربدر 70تومان بکنی که از قیمت تو ایران هم میزنه بالا !!؟؟
من اون گوشی یکی به آخر رو میخواستم![]()
---------- Post added at 10:39 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
مبارکه مهدی جان . ایشالا آتریکس 3 رو هم بخری
هر چی میدونی بزار دیگه . عکس کنار آتریکس و ریزر بزار و با اون 2تا که خودت داشتی مقایسه بزاری کامل عالی میشه /
دمت گرم
Last edited by fire159; 29-03-2012 at 09:43.
قیمت این گوشی پایین اومده بازم و تو آل دیجیتال به 925 رسیده !
پاور واسه چپ دستا (مث خودم) بهتره اینطوری
![]()
الان کسی با تو صحبت کرد؟
من راست دستم .. البته زیادم سخت نیست
راستی هادی جان شرمنده نه ریزر دم دستمه نه آتریکس![]()
حالا اونا دم دست نىست اشکال نداره . عکس نمىخواد . اما مىتونى مقاىسه بىنشون بکنى . ىه رىوىوو مشتى بنوىس برامون
. ازامکانات اصلى مثل سى پى ىو باطرى گرافىک کىفىت صوتى ودوربىن و ...بگو و با گوشىهاى قبلىت مقاىسه کن برامون .
فرهاد شمارت اىرانسله هست ىا دائمىه ?
Last edited by fire159; 30-03-2012 at 12:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)