سلام کارت گرافیک من این است درست میشه با این آپدیت:ATI RADEON HD 4600 SERIES
سلام کارت گرافیک من این است درست میشه با این آپدیت:ATI RADEON HD 4600 SERIES
از راهنمایی دوستان ممنون.
با دانلود کردن اون پچ 1 گیگی مشکل صدا بر طرف شد
برم بزنم تو کار بازی![]()
درودسلام کارت گرافیک من این است درست میشه با این آپدیت:ATI RADEON HD 4600 SERIES
توی خود توضیحات درایور نوشته افزایش کارایی برای کارتهای سری 4000 / 5000 / 6000 باید امتحان کنی ببینی نتیجه چی میشه.
سلام.دوستان میشه به سوالم جواب بدید..
من این بازیو تو 6 dvd گرفتم. dvd اول موقع نصب چندین بار واسه فایلهای مختلف پیغام می اومد که فلان فایل corrupt هست(میتونستی با ignore نصب رو ادامه بدی). بعد بازی فروشه گفت این پیغام عمومیت داره و ignore رو بزن اینطوری هم نصب و اجرا میشه.
بازی رو نصب کردم و اجرا نمیشد و همش همین پیغام خطای آبی رنگ معروف می یاد.درایور گرافیکم (amd 4870 ) هم آپدیت کردم.پاک کردم دوباره نصب کردم.فایده نداشت.
حالا سوالم اینه که دوستانی که نسخه 6 dvd بازی رو گرفتن ، dvd اول پیغامهای خطا واسه فایلها می اومد ؟یا بازی فروشه خالی بسته..
دوستان من رو بازی کلیک میکنم
Close Program
میده . ویندوز سون . کارت گرافیک ATI 5670 مشکل چیه ؟
سلام من اینارو نصب کردم
1- update 1 1gb
2- catalyst 11.10 beta3
3- amd_catalyst_rage_performance_driver
ولی فقط هنگ بازی کمتر شده و 90 درصد مشکل دیر لود شدن تکسچر کمتر شده ولی نه کامل
دیگه کاری مونده که نکرده باشم؟
بدم میخوام بدونم من الان با وجود نصب آپدیت 1 و بالاترین تنظیمات و رزولوشن 2560x1440 دیتیل بازی خیلی جالب نیست مثلا تکچرا و نقاشیای رو دیوار از دور خوبه ولی نزدیکه دیوار میشی خیلی تارو بد میشه
درود
واسه من اصلآ همچین پیغامی نمی داد خالی بستهـ.
برای رفع اون ارور آبی باید درایور رو به آخرین ورژن موجود آپدیت کنی و اون پچ 1گیگی رو هم دانلود و نصب کنیـ.
درود
آخرین درایور گرافیکت رو دانلود کن و اون پچ 1گیگی رو هم حتمآ دانلود کنـ.
درود
آره مشکل از خود بازیه فقط یه بار دیدم رو یه GTX 570 بی نقص اجرا شده وگرنه سراسر باگه بازیش برا خودم هم که بازی رو تمام کردم تنها مشکلش همین دیر لود شدن تکسچرها بود گاهی مواقع که سریع می چرخیدی.
سلام
من نسخه بلک باکس رو دانلود و نصب کردم از سایت دانلودها
اما موقع اجرا پیغام Send و don't send رو میده مشکل چیه ؟؟
در ضمن آپدیت 1 گیگی هم گرفتم و نصبیدم اما همون آش و همون کاسه...
چیکار کنم!؟
گرافیکمم هم 512 8600GT هستش
واسه منم همینطوری بود ولی وقتی gpu transcoding رو فعال کردم درس شد ،با فریم60 و بدون مشکل لود تکسچر(560TI)
خودم هم فعالش کردم gpu transcoding رو وحتی SLi رو هم فعال کردم همه چی خوب بود اصلآ افت فریمی وجود نداشت 60 فریم به بالا بود فقط وقتی که سریع می چرخیدی تکسچرها با تاخیر 0.5 ثانیه ای لود می شدن فقط بعضی جاها که زیاد آزار دهنده نبود.
اما چیزی که خیلی بحث روش هست از کمپانی Id با این همه سر و صدایی که کرده بود این همه باگ بعید بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)