قبلنا خودم هم اینطوری بودم. جو گرفته بود انگار کونامی مال بابام بود... بابا ضعیفه دیگه نسبت به فیفا ! امیدوارم امسال خوب شه ... دمو که یه پیشرفت کوچک مثبت که حرکت توپ بود رو دیدم
قبلنا خودم هم اینطوری بودم. جو گرفته بود انگار کونامی مال بابام بود... بابا ضعیفه دیگه نسبت به فیفا ! امیدوارم امسال خوب شه ... دمو که یه پیشرفت کوچک مثبت که حرکت توپ بود رو دیدم
تغییرات خوبی کرد بود اما ...
اما باید این تغیرات رو بعد از PES 6 انجام میداد!!
الان فقط مثل این میمونه که برگشته به عقب که خرابکاریهای این چند ساله رو جبران کنه.
اگه همین رویه الان رو بعد از PES6 انجام داده بودن الان این تغییرات دیگه به چشم نمیومدن.
مثل یکی که چند سال تجدید شده باشه حالا اینبار با 10 پاس کرده آفرین داره ولی در مقایسه با خودش!
دوستان حالا که باید گیم پد آنالوگ دار بگیریم، کدوم مدل گیم پد راحت تره : Xbox 360 یا PS3 ؟
لینک ها درست شد دوست عزیز، موقتا خراب شده بود، مدیافایر سرور مطمئنیه.
بهترین انتخاب برای ویندوز کنترلر XBOX360 و کنترلرهای برمبنای اون هستند.(طرح XBOX360)
هم بخوبی توسط ویندوز ساپورت میشن،هم کنترلر پیشفرض اکثر بازیها هستند هم برای فوتبال به علت جای مناسب آنالوگ سمت چپ فوق العاده هستند.
اصلا علاقه ای به بحث کلیشه ای فیفا و پیس ندارم.
چون واقعا فرسایشی شده.
اما بعضی نظرات بیشتر از این که نظرات شخصی باشه داره میره به سمتی که من برداشت دیگه ای میکنم...
منم با خیلی از چیزهای فیفا مشکل دارم.با تکل زدنش,با کرنر زدنش,با تک به تک زدنش.
این صحبتهای من روی pc هست,روی کنسول بازی نکردم اما اونقدر به حرفهای آرمین عزیز اطمینان دارم که اونو قبول کنم,که توی کنسول فیفا فوق العادست.
روی pc فیفا فقط دو برتری برای من داره اونم یکی لاینسس و دیگری گزارشگر فوق العادشه.
اما اینا نظرات منه ودلیلی نداره کس دیگه ای هم همین نظر رو داشته باشه.
سالهاست محکومیم به این که نظراتمونو پیش خودمون نگه داریم,حداقل خودمون خودمونو سرکوب نکنیم و به نظرات همدیگه احترام بزاریم.
یه مثال ساده بزنم.
من چند سال پیش میگفتم مگه میشه کسی محسن چاوشی رو دوست نداشته باشه.به بقیه میگفتم شما نمیفهمید.
اما با گذشت زمان به این نتیجه رسیدم هر کسی حق داره یکی رو دوست داشته باشه,چون احساسات همه با هم متفاوت.من محسن چاوشی رو و دیگری کس دیگه ای رو.
همون اندازه ای که بعضی دوستان فیفا رو دوست دارند,افرادی هم مثل من پیس رو دوست دارند.و همون اندازه که اونا در پیس ایراد میبینند.کسانی مثل من هم در فیفا ایراد میبینند,ولو اینکه از نظر دوستان فیفا, بازی بدون ایراد باشه!
عذر میخوام طولانی شد.
من یک سال تمام هست که دارم فیفا 11 پی سی رو روزی 3-4 ساعت بازی میکنم
بعد از اینکه 4-5 ماه بازی کردم اومدم پی ای اس 2011 نصب کردم ببینم چجوریه و کلا 5 دقیقه بازی کردم و پاک کردم بازی رو
حرفی هم که در ادامه می خوام بزنم اصلا بخث مقایسه ای نیست
خیلی از دوستان پی ای اس باز متعصب که اینجا از نسخه 2012 اینجا تعریف کردن داخل صحبت هاشون اگه دقت کنین پیشرفت های نسخه 12 رو با فیفا مقایسه کردن و مثلا میگن که خیلی شبیه فیفا شده یا در پاره ای از موارد میگن دقیقا مثل فیفا هست
ار همین مقایسه پی ای اس با فیفا و شبیه دونستن اون با فیفا توسط پی ای اس بازا ها میشه فهمید که این دوستان ته دلشون قبول دارن که این دو بازی اصلا قابل مقایشه با هم نیستن و از اینکه پی ای اس مثلا داره شبیه فیفا میشه خوشحال هستن اما خوب به روی خودشون نمیارن
من دیشب این دمو رو نصب کردم و بعد یک سال فیفا بازی کردن پی ای اس رو هم امتحان کردم
بیاید یکم انصاف داشته باشیم
واقعا اولین چیزی که حسابی خورد تو ذوق من حرکات پا به توپ بازیکن ها بود . جدا نمیدونم چرا بعضی از پی ای اس باز ها به این نکته توجه نمیکنن و حتی از فیفا ایراد می گیرن
واقغا حرکت با توپ تو پی ای اس مضحک هست
مورد بعدی اینکه من با اینکه سابقه ای در پی ای اس ندارم اما گل زدن تو پی ای اس خیلی راحته
رو حالت تاپ پلیر من با میلان از منچستر بردم با اختلاف 2 گل
شوت های ابراهیموویچ هم که از هر جا بزنی میره تو گل
وضعیت سانتر کردن و ضربه آزاد زدن هم جالب نیست . کلا ضربه آزاد تو پی ای اس خیلی خیلی سخته
این بود انشای من !!!!!
اتفاقا ضربه ازاد تو pes تا 2010 دونفره راحت همش گل بود. 2011 یکم دیوار دفاعی هوشیار تر بود که میشه یک نفره زد
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:02 PM ----------
یه سوال دارم هرکی میتونه لطفا جواب بده
اونایی که هم تو ps3 & pc بازی کردن pc قوی منظورمه
pes2011 تو کدوم بهتره؟ از نظر گیم پلی منظورمه نرمی بازی
نظر خودم ps3
انشاي غلطي بود اگه من معلمت بودم بهت صفر ميدادم![]()
در وهله اول کمال تشکر رو از تمامی مدیران فیفا باز و فیفا دوست این فروم دارم که پست طرفدارانه من رو از PES پاک کردن...
خجالت بکشید !
ثانیا ای دوستان فیفا باز و فیفا دوست
دست گلتون درد نکنه
میدونم نیت خیری دارید که میخواید گمراهان کور راه PES رو به راه راست سلطان شبیه ساز فوتبال جهان یعنی فیفای اسطوره هدایت کنید...
دم مرامتون گرم
این دوستانی که اینجا میبینید قصد ندارند به این راه پر از رحمت و شکوفایی هدایت بشن
این بحث های مسخره رو لطفا تموم کنید
PES هر چی که باشه وجود داره و یسری طرفدار داره
به هیچ کسی هم مربوط نیست !
شما اگه خیلی باحالید برید تایپیک فیفا رو چراغونی کنید اینجا هم بزارید متروکه بمونه...
آفرین
برید به سلامت
دوست عزیز شما به این توجه کن که این نسخه نهایی نیست و این مشکلات سانتر و ضربات آزاد طبیعیه و به احتمال زیاد تو نسخه نهایی بازی برطرف خواهد شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)