تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 35 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 343

نام تاپيک: شاهکار !!!Age of Wulin

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به یاد استاد
    Shaolin

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه ممنون دادا باشه واسه وقتی که اطلاعات بیشتری اومد درمورد همه ی مدرسه ها بنویسی.

+

توی سایتی که گفتین رفتم اکانت ساختمpre-register رو زدم یه پنجره کوچولو باز شد و تبریک گفت منم زدم دانلود(download file یه همچین چیزی بود زدم) هیچ اتفاقی نیوفتاد.
    درسته؟pre-register شدم؟
    نمی دونم دوباره همون user و pass رو بزن اگه گفت که شما قبلا رجیستر شدید، معلوم میشه که درست انجام دادی

به یاد استاد
    Shaolin
    منظورت اینه که می خوای بری Shaolin ؟
    Last edited by Dante May Cry M; 24-01-2012 at 20:24.

3. این کاربر از Dante May Cry M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله میخوام تو Shaolin باشم

5. این کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اطلاعاتی از چگونگی لول آپ شدن اسکیل ها که توسط یک بازیکن توضیح داده شده به زبان English :

'
      محتوای مخفی: متن توضیحات 
    I'll explain first about character progression and skill because who knows when i finish the fan site with so many things on my head YouTube,live stream etc..so there's 3 levels in total which are more like Ranks and not levels ,like novice,master etc ,the progression is like this ,you have to train a passive skill which has 36 levels (i think after those 36 you get to rank 2 which will unlock more levels to train for rank 3) all i got till now was like lvl 12 i believe on wudang in the past ,that passive skill is trained separately and all combat skills the same,the higher your progression skill is the more time and silvers you need for it to train to next level, applies to all combat skills also,here's a pic of it ,look at the stats ,and the levels from the top

there's a secondary passive skill which has only 20 levels but don't know what that does compared to first one

when i was playing that wudang and had like 12 levels on the progression skill it took 22 Hours to train it passively to next lvl ,so yeah will take time even though you train with silvers also etc
    Last edited by Dante May Cry M; 25-01-2012 at 09:29.

پروفشنال AMIR_TO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی این و داستان بازی رو لطفا ترجمه کنه من انگیلیشم خیلی ضعیفه

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی این و داستان بازی رو لطفا ترجمه کنه من انگیلیشم خیلی ضعیفه
    اطلاعاتی از چگونگی لول آپ شدن اسکیل ها که توسط یک بازیکن توضیح داده شده به زبان فارسی، به همراه متن اصلی :
      محتوای مخفی: متن توضیحات 

I'll explain first about character progression and skill because who knows when i finish the fan site with so many things on my head YouTube,live stream etc..so there's 3 levels in total which are more like Ranks and not levels ,like novice,master etc ,the progression is like this ,you have to train a passive skill which has 36 levels (i think after those 36 you get to rank 2 which will unlock more levels to train for rank 3) all i got till now was like lvl 12 i believe on wudang in the past ,that passive skill is trained separately and all combat skills the same,the higher your progression skill is the more time and silvers you need for it to train to next level, applies to all combat skills also,here's a pic of it ,look at the stats ,and the levels from the top
    "من ابتدا در مورد چگونگی پیشرفت کاراکتر ها و اسکیل ها توضیحی می دم.
    به طور کلی 3 درجه لول در اسکیل ها وجود داره که بیشتر شبیه رنک هستن تا لول آپ مثلا رنک ابتدایی، استاد و ...
    پیشرفت در اسکیل ها به این شکل هست که شما باید یک اسکیل Passive یا غیر فعال که دارای 36 لول هست ( فکر کنم بعد از اون 36 لول، اسکیل ها به رنک 2 ارتقا پیدا می کنن و بعد از آن رنک 3 هم آزاد میشه) که کلا بالاترین لول اسکیلی که من تا به حال در بازی به دست آوردم لول 12 بوده در حالی که چندین روزه دارم بازی می کنم!
    هر چی لول اسکیل بالاتر بره، زمان یا تمرین بیشتری نیاز داره تا اسکیل ها لول آپ بشن و حتی به پول هم نیاز دارد.
    شما در تصویر می تونید چگونگی افزایش آمار مثل Att و Def این جور چیزا رو ببینید.

there's a secondary passive skill which has only 20 levels but don't know what that does compared to first one
    در بازی یک مودل Passive اسکیل دیگه هم وجود داره که این یکی فقط 20 لول داره که از اونجایی که زبان بازی چینی هست درست نمی دونم چه فرقی دارند.

when i was playing that wudang and had like 12 levels on the progression skill it took 22 Hours to train it passively to next lvl ,so yeah will take time even though you train with silvers also etc

من در 22 ساعت بازی کردنم تونستم فقط اسکیل هام رو تا لول 12 برسونم! پس معلوم میشه که کار ساده ای نیست که تمام اسکیل هارو به سرعت به بالاترین درجه برسونید."

9. 5 کاربر از Dante May Cry M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

کسی "بتا کی" نگرفت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی "بتا کی" نگرفت؟
    فروم سایت بازیش نگاه کردم، دیدم بعضی ها گفتن یکی از روز های February یعنی تغریبا چند روز دیگه Closed Beta شروع میشه؛ ولی بعضی ها هم گفتن شاید تا چند ماه دیگه هم طول بکشه !
    هنوز خبر قطعی نیومده

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا به حال 30 نفر مدرسه شون رو انتخاب کردند !
    لطفا هر کی جا مونده و هنوز انتخاب نکرده بیاد یه مدرسه انتخاب کنه، فقط برای داشتن آمار دوستانی که منتظر بازی هستند تا انگیزه دیگران هم بره بالا

ممنون از همه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •