من نمی تونم وارد کریر مد و ادیت بازی بشم! چرا؟ مشکل از کرک هست؟ کرک reloaded هم دانلود کردم و فرقی نکرد! در ضمن بازی من 6.7 گیگ هست در حالی که باید 9 گیگ باشه!!! آیا بازی ناقص هست و یا مشکل از کرک هست؟
من نمی تونم وارد کریر مد و ادیت بازی بشم! چرا؟ مشکل از کرک هست؟ کرک reloaded هم دانلود کردم و فرقی نکرد! در ضمن بازی من 6.7 گیگ هست در حالی که باید 9 گیگ باشه!!! آیا بازی ناقص هست و یا مشکل از کرک هست؟
یکی جواب منو بده؟؟؟
بازی که ستاپش همون 6.8 گیگه و پوشه خود بازی 9 گیگه .
دوستان من توی هوای بارونی ، بارون ندارم!! کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه؟
سیستمم مشکلی نداره. با آخرین گرافیک بدون مشکل بازی می کنم. احساس می کنم مشکل بارون مربوط به بازی باشه. به نظرم نسخه ای که من دارم مشکل داره.
بازی من هم 6.7 گیگه! این نسخه هایی که زودتر اومد توی بازار ، نسخه ی early release بود. حالا من نمیدونم که این نسخه چه فرقی با release اصلی داره. اینطور که معلومه حجم بازی باید 9 گیگ باشه ولی مال من و خیلی دیگه از دوستان ، 6.7 گیگه!!
Last edited by Marshall_; 01-10-2011 at 03:44.
دوستان
من نسخه Reloaded رو از دانلودها دانلود كردم . يه سوال برام پيش اومده اونم اينه كه چرا ريلودد Setup بازي رو عوض كرده و مال خودشو گذاشته؟ واينكه مال همه همينجوريه و ُSetup اصلي بازي نيست???
میدونی جالبش اینجاست که من سریال ارجینال بازی رو خریدم (حالا خریت کردم یا نه معلوم نیست) .
Origin رو دانلود کردم (همون نرم افزار جدید EA واسه خرید دیجیتال)
بازی رو که اجرا کردم (بدون کرک Reloaded) رفت تو Origin و بعد سریالو بهش دادم و قبول کرد . یعنی سریال درست بود .
راستی قبلش هم یه برنامه اجرا کرد به اسم release date check که فکر کنم چک میکرد بازی مال قبل از تاریخ رلیزه یا نه .
منتهی مشکلی که داشت این بود که بازی رو به عنوان بازی اصلی نشناخت . یعنی گفت اصلا فیفا نصب نیست و باید از Origin دانلود کنم (با خود فیفا رفتم تو Origin بعد میگه بازی نصب نیست)
حالا مجبورم بازی رو دوباره دانلود کنم . شانس اوردم این اولی رو از کسی گرفتم و خودم دانلود نکردم .
من اولش هم شک داشتم قبول کنه . چون اصلا ایکون بازی رو توی پوشه Games ندیدم در حالی که نسخه دمو بود .
1.احتمالا یه ویروس این کار رو کرده.یکی از فایل های dll حذف یا جابجا شدن.اول یه آنتی ویروس مناسب مثل نوترون مکافی یا کسپر نصب کنید و سیستمتون رو کامل باهاش اسکن کنید که اون فایل رو پاک کنه.
2.برنامه Regcure رو از اینجا دانلود کنید این سایت گفته میتونه مشکل رو حل کنه.:
دانلود همراه کرک تست شده.:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید با این کارها مشکل حل بشه.:-?کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by king 2009; 01-10-2011 at 09:47.
پوشه بازی 6.7 گیگ هست! مال من تک دی وی دی بود!
چطوری می تونم وارد کریر مد و ادیت بازی بشم؟ مال من غیر فعاله!!!
من نسخه xbox 360 رو بازی میکنم باید گزارشگر عربی رو ازکجا باید بیارم
پس مشکل داره . چون من دارم مستقیم از خود origin میگیرم داره میگه ستاپش 6.8 گیگه و واسه نصب 9 گیگ لازمه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)