دوست عزیز از کجا میشه واصه ps3 رو دانلود کرد؟
دوستان اگه کسی مثل PES 2012 نسخه ریپک و کم حجم بازی رو گیر آورد بزاره![]()
BIJAN5759@ از PSN
Kurdistan2008@ فعلا باید دید تکلیف همین دمو چی میشه EA نسخه اصلاح شده اش رو میده یا پچی،آپدیتی براش عرضه میکنه یا نه.
برا من هنوز هم کرش می کنه و کار نمیکنه....
حالا باید چیکار کنم؟...
کسی مشکل لرزش نداره تو بازی؟
درایور گرافیک هم اپدیت کردم
بچه من گرفتم ُتینگو میخوام سیو کنم مینویسه path not found!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by sanyzrn; 14-09-2011 at 09:11.
سلام
دمو رو دانلود کردم اما تا می خوام نصب کنم میگه 1 نسخه دیگه از فیفا که همون فیفا 11 باشه نصبه
یعنی وقتی فیفا 11 نصبه نمیشه این 12 رو نصب کرد ؟
نه من که ATI 5670 دارم مشکلی نداره .
من که میگم این یه سری مشکلاتی که داره توی گرافیک و حرکات و ... از موتور جدیده که هنوز جای کار داشته . یعنی EA زود ازش استفاده کرده . شاید بشه توی فیفا 13 یه نسخه کامل از Impact Engine رو ببینیم .
چرا من حس میکنم اینی که دارم الان بازی میکنم اونی نیست که این همه ازش تریلر گیم پلی و دمو و عکس دیدم .
یه جورایی به نظرم تمام اون عکس ها و دمو ها ساختگی بوده . شایدم نسخه کنسول یه چیزی بیشتر داره .
شایدم من اینطوری حس میکنم . ولی گرافیک و گیم پلی اون نسخه توی نمایشگاه Gamescom به نظرم بهتر بود .
البته اینم بگم دفاع همچینم سخت نشده . من سومین بازیم رو روی Legendary با بارسا علیه میلان زدم . یک صفر بردم . باز چهارمیم هم جلوی ارسنال زدم دو صفر باختم .
اینم بگم که تاکتیک تیم ها واقعا فرق کرده و دیگه همه تیم ها یک تاکتیک ندارن . نمونه اش همین دو بازی اخرم .
---------- Post added at 11:42 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
فیفا 11 رو پاک کن یا اینکه یک فایلی هست بچه ها چند صفحه قبل گذاشتن اونو بگیر . من که پاکش کردم .
Last edited by Gregar; 14-09-2011 at 10:41.
dada klidaro che juri change dadi:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)