ا يعني چند تا پيشرفت كرديم![]()
خیر بحث سر نتایج دقیق تر نیست ، پینگ شما با یه سرور در تهران یا کرج باید هم پایین باشه ، ولی عملا این پینگ به درد شما نمیخوره.
میدونم....
مادامیکه عمده محتوای فارسی در داخل کشور میزبانی نشده باشه و ترافیک دیتای بین الملل ما خیلی بیشتر از ترافیک دیتا در داخل کشور خودمون باشه، معلومه که پینگ پایین داخل کشور فایده نداره! کشورهای پیشرفته عمده محتوای خودشون را داخل کشور خودشون میزبانی می کنند و دیتا بیشتر داخل کشور خودشون گردش داره، نه مثل ما که همین الان آمریکا هستیم! (سرور فروم)
اونجایی هم که گفتم برای نتایج دقیق تر بهتره از سرورهای داخل کشور تست بگیریم هم در واقع نظرِ speedtest.net بود که حدود 1 ماه پیش یک مکاتبه ای با اونها داشتم که 10 روز بعد دقیقاً در روز راه اندازی سرور تهران پاسخ از طرف اونها دریافت کردم که قسمتی از اون گفته شده بود برای اعداد و نتایج دقیق تر از سرور تهران (سرور محلی) تست بگیرید.
درست میگید و امیدوارم خیلی زود این طرح ملی راه اندازی بشه حالا کاری با ایمیل ملی و سایت سرچ ملی ندارم که در چه حدی عمل میکنن ولی حسابشو بکنین اگه همین فروم ها با سرور هاشون بیان داخل و سرعت نت ملی بالا باشه دیگه کارمون خیلی سبک میشه و مصرف اینترنت کشور هم کمتر میشه اونطوری میشه امیدوار بود پینگ خارجی هم کمتر شه البته بعید میدونم قوانین بذارن یه فروم داخلی راه بیفته![]()
اگه قرار باشه فروم ها و تالار ها بیان داخل سرور های وطنی همین 4 تا سایت حسابی فارسی هم که داریم از بین میرن!!!درست میگید و امیدوارم خیلی زود این طرح ملی راه اندازی بشه حالا کاری با ایمیل ملی و سایت سرچ ملی ندارم که در چه حدی عمل میکنن ولی حسابشو بکنین اگه همین فروم ها با سرور هاشون بیان داخل و سرعت نت ملی بالا باشه دیگه کارمون خیلی سبک میشه و مصرف اینترنت کشور هم کمتر میشه اونطوری میشه امیدوار بود پینگ خارجی هم کمتر شه البته بعید میدونم قوانین بذارن یه فروم داخلی راه بیفته![]()
منم بعید میدونم به راحتی متفق بشه ولی درک نمیکنم چطور از بین میرن؟ همین فروم الان طبق قوانین داره فعالیت میکنه...
چرا؟ به این دلیل که تمام اطلاعات شخصی کاربرا هم میوفته دست سربازان گمنام امام زمان و خیلی ها منجمله خود من دیگه تو فروم نمیام
یعنی میگید الان اطلاعات به دستشون نمیرسه؟؟
البته بعید میدونم در این حد براشون اهمیتی داشته باشه ، تو این فروم که بحث های سیاسی و مذهبی ممنوع هست به محض اینکه بحثی هم پیش بیاد تاپیکش بسته میشه ، بیشتر اونایی که فعالیت مستمر و زیاد دارن مد نظر هستن اون هم تو سایت هایی مثل با لا تر ین و غیره.
خودشون خیلی بهتر از ما از مقدار رضایت و نارضایتی مردم خبر دارن.
---
از لحاظ فنی هم به نظر من تو این مملکت که هیچ کاری درست پیش نمیره و بدون کارشناسی و کیفیت انجام میشه ، این کار هم مثل بقیه ، تا این وضع هست انجام نشه بهتره. واگرنه منطق یه سری از این برنامه ها که هیچ کدوم هم درست انجام نمیشن ممکنه قابل قبول باشه ، ولی در عمل به افتضاح کشیده میشه.
بابا هر چی کاری کنیم که در تست اسپید سرعتمون کمتر نشون داده بشه و افراد بیشتری از اینترنت های کم سرعت برن تست بگیرن باعث میشه از 170 بالاتر بریم و یک فکری واسه اینترنتمون بکنن
گ
Last edited by irainian; 21-10-2011 at 00:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)