تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 228

نام تاپيک: چراغ هارد اکسترنال روشنه ولی آیکونش در my computer نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hassan_aku's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1. اگر کابل usb دیگری دارید توصیه میکنم کابل usb را عوض و تست کنید .
    2. روی جایی که نوشته not initialzed راست کلیک و سعی کنید بصورت mbr هارد رو initialize کنید .
    3. اگر مشکل شما برطرف نشد بهترین راه این هست که هارد رو به گارانتی بفرستید .
    نمی شود mbr کرد error زیر را می دهد.

The request could not be performed because of an I/O device error

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستانبنده یه هارد اکسترنال WD 1 ترابایتی دارم... چند روزه وقتی وصلش می کنم به پی سی شناسایی نمیشه , به صورت که رو درایور خود WD میزنه Discovering Device ولی چیزی پیدا نمی کنه !تو Disk Managment هم بررسی کردم هارد رو به عنوان دیسک 1 نشون میده ولی از اونجا هم باز نمیشه بع علاوه اینکه نوع فرمت هارد رو بهم نشون نمیشه !با برنامه Partiton Wizard , دیدم که فرمت هارد منو داره EXT3 نشون میده , به همین دلیل بود که در Disk Managment نشون نداد.خلاصه , با چند توزیع مختلف لینوکس تست کردم هارد رو میشناسه بازش هم می کنه ولی وقتی باز میشه فایل های مهم لینوکس ( مثل bin , usr,sbin ,...) بهم نشون میده و به فایل های خودم دسترسی ندارم ...تو سیستم های مختلف چک کردم همینطور بود , Dirve Letter بقیه پارتیشن هارو عوض کردم فایده نداشت.با HDD Regenerator تست کردم بد سکتور پیدا نکرد !!وقتی وصلش می کنم مشخصه که هد داره کار می کنه , چراغش هم روشن میشه ....دیگه مخم نمی کشه که باید چی کار کنمممنون میشم شما هم کمکم کنید.مرسی

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستانبنده یه هارد اکسترنال WD 1 ترابایتی دارم... چند روزه وقتی وصلش می کنم به پی سی شناسایی نمیشه , به صورت که رو درایور خود WD میزنه Discovering Device ولی چیزی پیدا نمی کنه !تو Disk Managment هم بررسی کردم هارد رو به عنوان دیسک 1 نشون میده ولی از اونجا هم باز نمیشه بع علاوه اینکه نوع فرمت هارد رو بهم نشون نمیشه !با برنامه Partiton Wizard , دیدم که فرمت هارد منو داره EXT3 نشون میده , به همین دلیل بود که در Disk Managment نشون نداد.خلاصه , با چند توزیع مختلف لینوکس تست کردم هارد رو میشناسه بازش هم می کنه ولی وقتی باز میشه فایل های مهم لینوکس ( مثل bin , usr,sbin ,...) بهم نشون میده و به فایل های خودم دسترسی ندارم ...تو سیستم های مختلف چک کردم همینطور بود , Dirve Letter بقیه پارتیشن هارو عوض کردم فایده نداشت.با HDD Regenerator تست کردم بد سکتور پیدا نکرد !!وقتی وصلش می کنم مشخصه که هد داره کار می کنه , چراغش هم روشن میشه ....دیگه مخم نمی کشه که باید چی کار کنمممنون میشم شما هم کمکم کنید.مرسی
    سلام .

EXT3 فایل سیستم لینوکس هست و همچنین با توجه به اینکه در لینوکس به هارد دسترسی دارید من تصور میکنم که هاردتون به نحوی با فایل سیستم لینوکسی فرمت شده (تصادفی یا عمدی با استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی و ...) . البته ببینید حجم آزاد (Free space) و حجم کل (Total size) چقدر هست و اگر مقدار ایندو تقریباً مساوی باشه احتمالاً داده هاتون پاک شده . اگر اطلاعات برای شما مهم نیست در Disk management روی فضای مربوطه راست کلیک و بصورت NTFS فرمتش کنید . اگر اطلاعات برای شما مهمه که قبل از هر کاری (از جمله فرمت کردن) باید با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری تا اونجایی که امکان داره داده ها رو ریکاوری و روی هارد دیگری ذخیره کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام .

EXT3 فایل سیستم لینوکس هست و همچنین با توجه به اینکه در لینوکس به هارد دسترسی دارید من تصور میکنم که هاردتون به نحوی با فایل سیستم لینوکسی فرمت شده (تصادفی یا عمدی با استفاده از نرم افزارهای پارتیشن بندی و ...) . البته ببینید حجم آزاد (Free space) و حجم کل (Total size) چقدر هست و اگر مقدار ایندو تقریباً مساوی باشه احتمالاً داده هاتون پاک شده . اگر اطلاعات برای شما مهم نیست در Disk management روی فضای مربوطه راست کلیک و بصورت NTFS فرمتش کنید . اگر اطلاعات برای شما مهمه که قبل از هر کاری (از جمله فرمت کردن) باید با استفاده از نرم افزارهای ریکاوری تا اونجایی که امکان داره داده ها رو ریکاوری و روی هارد دیگری ذخیره کنید .

بله حق با شماست
    بنده اخیرآ داشتم با اخرین نسخه میکروتیک کار می کردم که این مشکل ایجاد شد. ( خودمم الان فهمیدم )
    شما چه نرم افزار هایی رو پیشنهاد میدید ؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان، من یه هارد 320g seagate expansionدارم که متاسفانه وقتی وصلش میکنم به لپ تاپم فقط چراغش روشن میشه اما در my computer نیست. در device manager هم دیده نمیشه.اصلا هیچ جا نیست!! چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان، من یه هارد 320g seagate expansionدارم که متاسفانه وقتی وصلش میکنم به لپ تاپم فقط چراغش روشن میشه اما در my computer نیست. در device manager هم دیده نمیشه.اصلا هیچ جا نیست!! چیکار کنم؟
    سلام .

اگر در Device manager و در قسمت Disk Drive هارد اکسترنال دیده نمیشه اولین قدم تست روی سیستم دیگر هست . حالتهای مختلف ...
    1. هارد در Device manager دیده میشه ولی پاارتیشنهای آن در my computer دیده نمیشه . در اینصورت باید از طریق Disk management (با Device manager فرق میکند) وضعیت پارتیشنها رو بررسی کنید . ممکنه unallocated شده باشه که اگر اطلاعات مهم باشه نیاز به ریکاوری هست . یا حتی ممکنه letter نداشته باشه ...
    2. اگر روی سیستم دوم هم در Device manager و هم در Disk management هارد اکسترنال دیده نمیشه . در اینصورت پیشنهاد میکنم به گارانتی بفرستید . البته از صحت و سلامتی کابل usb و کانکتورهای آن باید مطمئن بشید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض اطلاعات در گارانتی از بین میرود؟ علت چی بود؟

درود بر شما

بنده هارد 2ترا WD دارم ولی یکدفعه دیگه کار نمیکنه (نمی چرخه) سیستم میشناسه ولی در My Computer نیست

در Computer Management هم نوشته Not Initialized و وقتی هم که آنجا بخوام ( MBR(Master Boot Record انتخاب کنم پیغام the request could not be performed because of an I/O device errorرا میدهد!

حلا قصد دارم ببرم گارانتی!

سئوالم اینست که مشکل از چی بود؟
    آیا اطلاعاتم از بین میرود در پروسه تعمیر در گارانتی؟
    آیا کسی با این مشکل به گارانتی مراجعه کرده هست؟
    گارانتی سازگار ارقام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

2تا هارد اکسترنال دارم که:
    با دو تا لپ تاپ و یه پی سی تستشون کردم به راحتی می شناسنش و هیچ مشکلی ندارن

اما
    تو یه پی سی هاردها رو نمی شناسه
    device manager رو دیدم اونجا هارد رو شناخته
    تو قسمت disk management هارد شناسایی نشده
    لطفا بگید چه کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

کمک :(
    کسی نیست جواب منو بده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

2تا هارد اکسترنال دارم که:
    با دو تا لپ تاپ و یه پی سی تستشون کردم به راحتی می شناسنش و هیچ مشکلی ندارن

اما
    تو یه پی سی هاردها رو نمی شناسه
    device manager رو دیدم اونجا هارد رو شناخته
    تو قسمت disk management هارد شناسایی نشده
    لطفا بگید چه کنم
    کمک :(
    کسی نیست جواب منو بده
    سلام .
    به هر حال با توجه به اينكه روي سيستمهاي ديگر مشكلي نداريد پس هارد اكسترنال مشكلي نداره . از سلامتي پورت usb سيستم اطمينان حاصل كنيد . همچنين بررسي كنيد روي safe mode هارد اكسترنال بدرستي شناسايي ميشه و قابل استفاده هست يا خير ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •