تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 30 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 294

نام تاپيک: سومین مجموعه بازیهای مستقل

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام

1- اگه خودت کارت رو سرتر میدونستی همینجا برای دانلود قرار میدادی !
    2- اتوران من تست یکش بود و خیلی کار داره . این رو تو چند جا اشاره کردم .
    3- این اتوران رو برای کمک به این گروه میسازم و ادعا هم ندارم که خیلی کارم درسته ! ولی خدایش خیلی از اون اوتوران قبلیه بهتره شما که توانایی ساخت اوتوران رو داشتی و این همه هم منم میزنی چرا قبل من پیش قدم نشدی ؟
    4- ادم خوبه کار دیگران براش ارزشمند باشه .
    5- من تنهایی در مدت کم این اوتوران رو ساختم ولی شما چند نفره و در زمان ....

-----------------------------------------------------------------------------------

مشکلات اوتوران شما :

1- چند فایل اجرایی رو با هم ترکیب کردی که پرفورمنس خوبی نداره . و کار درستی نیست !
    2- از نظر گرافیکی هم زیاد جالب نیست .
    3- تنظیماتش کار نمیکرد .
    4 - برای باتن ها چند حالت درست نکردید و این خیلی کار رو ضعیف میکنه .
    5 - تصاویر بخش راهنمایی خیلی بی کیفیت بود ! معلوم بود تو پینت درست شده یا یه نرم افزار خیلی ابتدایی مثل پینت !
    6- با رفتن روی باتن ها ایکون موس تغییر شکل نمیده و کار بر نمیفهمه که باتن هست !
    7- رنگ بندی اصلا خوب نیست و همه چی قرمزه بهتر بود نوشته های بخش درباره ما با سفید و دور دار به رنگ متناسب بود تا چشم رو نزنه !
    8 - تصاویر در بخش تصاویر بازی پشت سر هم میان و افکتی که بتونه کار رو جالب تر بکنه نداره که اگه داشته باشه مثل تبدیل عکس ها خیلی میتونه جالب تر باشه .
    9 - ... میشه خیلی ایراد توش دید که دیگه زمان ندارم که بگم .

-----------------------------------------------------------------------------------

در کل باید این رو بهت بگم که زیادی جوگیر شدی با چنتا مدل آماده و تکسچر آماده و یک موتور سطح پایین کار هایی کردی و فکر میکنی چون کسی بهت نگفته که فلان مشکل هست و تحویلت گرفتن پس کارت خیلی درسته . بیدار شو برادر من یکمی به جای گیر دادن به بچه های اینجا به خودت گیر بده ! برای خودت میگم ! کارهای که شاید بعضی هاش رو نمیتونی انجام بدی رو نقد میکنی و بیخودی ادعا میکنی . از الان تصمیم گرفتم مثل خودت با خودت برخورد کنم .

البته بعضی وقتا درست و به حق نقد میکنی !؟ مثل اون تاپیک من که یه محیط رو ساخته بودم، نکته هایی گفتی که کمکم کرد و خوب بود ولی در بعضی موارد ... !

در آخر ازت میخوام اجازه بدی فایل اوتورانت رو اینجا قرار بدم
    پیام خدا وکیلی این هم من بودم .چقدر بهت تو یاهو گفتم یکم...دوستان دلخور میشن... دوستان بیاید با طبیعت آشتی کنید شامپو صدر صحت ببخشید دوستان بیاید با پیام آشتی کنید.پیام بچه خوبییه فقط یکم پر ادعاست.
    Last edited by parvizamd; 23-11-2011 at 06:21.

2. 5 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

1- اگه خودت کارت رو سرتر میدونستی همینجا برای دانلود قرار میدادی !
    2- اتوران من تست یکش بود و خیلی کار داره . این رو تو چند جا اشاره کردم .
    3- این اتوران رو برای کمک به این گروه میسازم و ادعا هم ندارم که خیلی کارم درسته ! ولی خدایش خیلی از اون اوتوران قبلیه بهتره شما که توانایی ساخت اوتوران رو داشتی و این همه هم منم میزنی چرا قبل من پیش قدم نشدی ؟
    4- ادم خوبه کار دیگران براش ارزشمند باشه .
    5- من تنهایی در مدت کم این اوتوران رو ساختم ولی شما چند نفره و در زمان ....

مشکلات اوتوران شما :

1- چند فایل اجرایی رو با هم ترکیب کردی که پرفورمنس خوبی نداره . و کار درستی نیست !
    2- از نظر گرافیکی هم زیاد جالب نیست .
    3- تنظیماتش کار نمیکرد .
    4 - برای باتن ها چند حالت درست نکردید و این خیلی کار رو ضعیف میکنه .
    5 - تصاویر بخش راهنمایی خیلی بی کیفیت بود ! معلوم بود تو پینت درست شده یا یه نرم افزار خیلی ابتدایی مثل پینت !
    6- با رفتن روی باتن ها ایکون موس تغییر شکل نمیده و کار بر نمیفهمه که باتن هست !
    7- رنگ بندی اصلا خوب نیست و همه چی قرمزه بهتر بود نوشته های بخش درباره ما با سفید و دور دار به رنگ متناسب بود تا چشم رو نزنه !
    8 - تصاویر در بخش تصاویر بازی پشت سر هم میان و افکتی که بتونه کار رو جالب تر بکنه نداره که اگه داشته باشه مثل تبدیل عکس ها خیلی میتونه جالب تر باشه .
    9 - ... میشه خیلی ایراد توش دید که دیگه زمان ندارم که بگم .
    ای بابا چه خبر شده اینجا.
    پیام جان مسئله سر این نیست که اتوران فوق العاده ای داشته باشیم فقط می خواهیم اتوران خوب و کارایی داشته باشیم که از نظر ظاهری هم مناسب باشه . علیرضا جان هم لطف کردند دارن برای ما اتوران رو آماده می کنند و کس دیگه ای هم برای ساخت اتوران پیشنهادی نداشت . گرچه کار ایشون مورد پسند من هم هست البته با شما هم موافقم که اگه اون حاشیه های بالایی برداشته بشه و صفحه دو قسمت بشه خیلی جالب تر می شه ولی می تونستی این پیشنهاد رو با ملایمت بگی نه این که کلا کار ایشون و زحمتی که دارن می کشن رو زیر سوال ببری .

علیرضا جان شما هم کمی مراعات کن و کار دوستت رو زیر سوال نبر ما می خواهیم اینجا کارمون پیش بره نه اینکه کل کل کنیم و قدرتمون تو اتوران سازی یا بازی سازی رو به رخ هم دیگه بکشیم.

دوستان امیدوارم دیگه همینجا همین بحث رو تموم کنید. از همتون سپاسگذارم.

4. 7 کاربر از Prince_ of _Persia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iload's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ای بابا چه خبر شده اینجا.
    پیام جان مسئله سر این نیست که اتوران فوق العاده ای داشته باشیم فقط می خواهیم اتوران خوب و کارایی داشته باشیم که از نظر ظاهری هم مناسب باشه . علیرضا جان هم لطف کردند دارن برای ما اتوران رو آماده می کنند و کس دیگه ای هم برای ساخت اتوران پیشنهادی نداشت . گرچه کار ایشون مورد پسند من هم هست البته با شما هم موافقم که اگه اون حاشیه های بالایی برداشته بشه و صفحه دو قسمت بشه خیلی جالب تر می شه ولی می تونستی این پیشنهاد رو با ملایمت بگی نه این که کلا کار ایشون و زحمتی که دارن می کشن رو زیر سوال ببری .

علیرضا جان شما هم کمی مراعات کن و کار دوستت رو زیر سوال نبر ما می خواهیم اینجا کارمون پیش بره نه اینکه کل کل کنیم و قدرتمون تو اتوران سازی یا بازی سازی رو به رخ هم دیگه بکشیم.

دوستان امیدوارم دیگه همینجا همین بحث رو تموم کنید. از همتون سپاسگذارم.

سلام
    من خواستم یه بار مثل خودش رفتار کنم . تا حالا اینجور حرف زدن از من ، دیده کسی ؟!

6. 6 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

در کل باید این رو بهت بگم که زیادی جوگیر شدی با چنتا مدل آماده و تکسچر آماده و یک موتور سطح پایین کار هایی کردی و فکر میکنی چون کسی بهت نگفته که فلان مشکل هست و تحویلت گرفتن پس کارت خیلی درسته . بیدار شو برادر من یکمی به جای گیر دادن به بچه های اینجا به خودت گیر بده ! برای خودت میگم ! کارهای که شاید بعضی هاش رو نمیتونی انجام بدی رو نقد میکنی و بیخودی ادعا میکنی . از الان تصمیم گرفتم مثل خودت با خودت برخورد کنم .
    داداش تو جونيه خودش يه ذره هوا ورش داشته طبيعي همه مون كارشو ديديم همومنم ديديم كه چقد ادعا داره

ما ادعا ايشونو ميزاريم رو حساب رقابتي شدن هر موضويعي كه همين رغابتي شدن باعث كلي پيشرفت ميشه

بزار كم كم خودش كرك و پرش ميريزه خيلي از بچه ها تا پا به اين عرصه گذاشتن جو گرفتشون مثل يه پدر بايد صبور باشي حيف ني دوستيتون خراب شه

بعد اين پيامو ايونجوري نگاش نكن كلي دستش تو كار خيره ( كلي موقيت شغلي ميتونه پيدا كنه )
    Last edited by ehsan_wwe; 23-11-2011 at 12:32.

8. 6 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

چرا مجموعه شما انقدر کم سرو صدا منتشر میشه ؟ یکم تبلیغات مردمی کنید
    مثلا تو یه سایت مهم اعلام کنید تاریخ انتشار مجموعه مستقل 3 تاخیر خورد و اینجور خبرها خودش باعث تبلیغ میشه
    یا اینکه تو بخش اخبار یه سایت بازی شلوغ خبر بزنید که بازی بر روی 1 دیسک عرضه میشه و از اینجور چیزها دیگه ...

10. 6 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

داداش تو جونيه خودش يه ذره هوا ورش داشته طبيعي همه مون كارشو ديديم همومنم ديديم كه چقد ادعا داره

ما ادعا ايشونو ميزاريم رو حساب رقابتي شدن هر موضويعي كه همين رغابتي شدن باعث كلي پيشرفت ميشه

بزار كم كم خودش كرك و پرش ميريزه خيلي از بچه ها تا پا به اين عرصه گذاشتن جو گرفتشون مثل يه پدر بايد صبور باشي حيف ني دوستيتون خراب شه

بعد اين پيامو ايونجوري نگاش نكن كلي دستش تو كار خيره ( كلي موقيت شغلي ميتونه پيدا كنه )
    منم یه زمانی خیلی جوگیر شدم ولی خودمونیم انجمن برنامه نویس رeد تو اعتماد به نفسس

دوستان بی خیال شدید البته این هم بگم پیام یه وقت هایی بد منظورشو می رسونه که من چند دفعه بهش گفتم
    و اکثر اوقات شوخی می کنه.

12. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان نظر بدین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

14. 4 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

توپ فقط یکم متنش از کادر اومده بیرون...

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توپ فقط یکم متنش از کادر اومده بیرون...
    بالای صفحه رو میگی ؟! اسم بازی و مجموعه !؟ اینجوری یه مدل و سبکه که نقطه ها میزنن بیرون ؟! اگه بد میشه تغییر بدم ؟!

17. 2 کاربر از iload بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آره یکم متن رو کوچیک تر کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •