اینم آدرس سایت یه سرویس دهندهی آلمانی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم شاید براتون جالب باشه
بلی
خیر
اینم آدرس سایت یه سرویس دهندهی آلمانی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم شاید براتون جالب باشه
Last edited by Rasool2200; 30-08-2011 at 20:05.
خواستم هیچی نگم اما مثل اینکه حرف خودت رو میزنی آخه آدم فهمیده شکایت از آی اس پی جه ربطی به محدود بودن داره من همین نامحدود رو داشتم پینگش از 800 کم نمیشد وقتی پینگت شد 800 اونوقت میری دنبال آی اس پی که پینگش 700 باشه البته خلایق هر چه لایق
من موافق اینترنت نامحدود هستم شاید 2ماه اولش بد باشه اما به مرور خوب میشه وقتی کاربرا ببینن همیشه میتونن دانلود کنن مثل شبانه یدفعه هجوم نمیارن کسایی که اهل دانلود فیلم هم هستن میدونن که هرروز فیلم جدید نمیاد
کاربر وقتی تو 1 یک ماه یا دوماه خوب دانلود کرد بالاخره سیر میشه
قرار نیست که کلا اینترنت رو دانلود کنه
قربونت حرف منم همینه دوستان دلشون رو خوش کردن اول محدودیت رو بردارن بعدا واسه سرعت اعتراض کنن من میدونم اینا حرف گوش نمیدن چند هزار بار از طریق هفته نامه هایی مثل بایت و ماهنامه ها و سایتهای اینترنتی اعتراض شده ول کی گوش کردهالبته یه چیزی گفته باشم
این قانون را اگه بالاییها بخوان تصویب میشه
اگه نخواهند تصویب نخواهد شد
کی اینا با رای گیری مردم کاری کردند که این دومی باشه ؟
اینجا هم ما دارم بین خودمون بحث میکنیم
و مطمئنا حرفهای ما 1 درصد تاثیر در تصمیم گیریهاشون را نخواهد داشت
من که اینجا مخالفم هیچ تاثیری نداره چون این قانون اجرا داره میشه خدا کنه حرف دوستان درست باشه و خدا کنه سرعت کم نشه
خیلی جالبه بعضیا فکر میکنند چون وضع خودشون جالبه (که نیست) باید مخالفت کنند حتی اگر این محدود بودن به ضرر دیگران تموم بشه
به این میگن منفعت طلبی
معنی اینترنت رو هم نمیدونند
اینترنت برای مخالفین شکایت فقط دانلود پرسرعت شبانه ست دانلود چیزایی که تو تایپیک های پرشین تولز یوزرها 3 تا گیگ 100 تومن میفروشن اونم با پست رایگان
اینترنت برای من یعنی اینکه طی 24 ساعت هرچیری رو که نیاز داشتم همون موقع داشته باشم نه اینکه شبانه دانلود کنم فردا بهش برسم lolاونم با دغدغه های روشن بودن سیستم و نرم افزارهای کرکی ناشناخته و روشن بشه روشن نشه؟ برق بره برق نره صدای فن و .....!!!
من یه جور دیگه حساب کردم ببینید
مثلا یه کاربری که 128 داره اگه بخواد سی روزه ماه رو دانلود شبانه داشته باشه
اگه میانگین سرعتم رو بگیریم دیگه روزی 1 گیگ بیشتر نمیتونه دانلود کنه یعنی ماهی 30 گیگ
اینم در نظر بگیرید که به قول دوستمون دانلود شبانه خودش مکافاتایی داره و عمرا بتونید این 30 گیگ رو دانلود کنید
تک و توک کسایی باشن که بتونن و سرعتاشون توی ساعات شبانه کم نشه
یه سری شرکتا دزدی میکنن از سرعت کم میکنن بعضی دانلود شبانه که میشه سرعتشون به صفر میرسه و هزار تا
بدبختیه دیگه...
حالا از طرفی دیگه اگه این قانون اجرا بشه
سرعت 256 ی سقفی داره حداقل باید با میانگین 28 کیلوبایت دانلود کنه
در عرض 6 ساعت که ساعات شبانه ست اگه بخواین با این نا محدود دانلود کنید میتونید 500 مگ دانلود کنید خب
بدون دردسر و الافی البته این به شرطیه که قانونو درست اجرا کنن و از سرعت سرویسا نزنن
هیچ تضمینی نیست که سرعت 256 میانگین 28 باشه
و طبق این طرح مجاز هستن همون 256 رو به 10 نفر دیگه هم بدن
سلام
ما خودمان را در تاپیک اول که بسته شد خفه کردیم که به همه بگیم خب اگه محدودیت برداشته شد و سرعت 128 شد 16 خب پس شرکت ها هیچکاری واسه رقابت نمی کنن؟؟؟؟!!!
اصلا با عقل جور در میاد؟؟همینطوریش دارن توی رقابت هم شده از سر و کول هم بالا میرن چه برسه به اون موقع!
خب معلومه که سرعت رو بالا می برن چون می خوان رقابت کنن.
مگه همین کسانی که با 240 دانلود می کنن دارن پول 240 میدن؟نه خیر دارن پول 256 میدن که میشه 32! پس برای چی سرعتشون بیشتره؟؟ خب معلومه برای رقابت!
اون تاپیک که بسته شد اقلا برید توضیحات جناب مسعود رو بخونید نیاید اینجا 20 صفحه تاپیک رو ببرید جلو بعدش هم ببندن دوباره تاپیک رو. باز همون آش و همون کاسه بشه.
یکبار دیگه هم اعلام می کنیم
ما چیزی برای از دست دادن نداریم.
الان سرویس من رو نگاه کنین:
سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
دانلود شبانه: ندارد!
پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
امار نطرسنجي هم که بيش از دوبرابر به نفع معترضينه
من تو پست اولم تو این تاپیک گفتم من دانلودر نیستم و فقط و فقط پایدار بودن و پینگ برام مهمه
و اگر هم احیانا دانلود داشته باشم شبی 1 گیگ دانلود می کنم و بهش میرسم (همون طور که با اینترنت 128 تو 2 هفته 14 گیگ اپدیت بازی دانلود کردم) و از اون موقع تو دانلود شبانه هیچ چی دانلود نکردم
شما که فکر می کنی هر چی می خوای همون موقع خواهی داشت برو خوش باش
می خوای چه سرعتی بگیری؟ 128؟ 256؟ 2048؟
اون چیزی که می خوای دانلودش کنی حجمش چقدره؟ 30 گیگ؟ 1 گیگ؟ 10 مگ؟
فک می کنی با سرعت 2048 (که فک نکنم به این راحتی بتونی بگیری) ماهی چقدر دانلود میکنی؟ 100 گیگ؟
به قول شما بهتر نیست اون 80 تومنو نگه داری 100 گیگو بدی کاربران پرشن تولز (که گیگی 400 تومنه) (حداکثر 60 تومنه دیگه، بیشتره؟) و 1 هفته ای تحویل بگیری + 20 تومن اینترنت محدودپایدار و پینگ زیر 500 داشته باشی؟ (+ دانلود شبانه اگه دلت بخواد)
به نظر من که بهتره
مگر اینکه شما خود ازاری داشته باشی..
یعنی اینترنت نامحدود بشه شما میری 1 میلیون پول ویندوز و نرم افزار میدی؟نرم افزارهای کرکی ناشناخته
خوب این سطحی نگری مردم رو میرسونه.امار نطرسنجي هم که بيش از دوبرابر به نفع معترضينه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)