تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 42 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 416

نام تاپيک: لپ تاپ های جدید سری N ایسوس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کجاسفارش دادی

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

ازش راضی هستی چرا اچ بی نگرفتی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز فعلا مثل اینکه با یه کانفیک . که اون هم تو صفحه های قبل مکرر گفتم

صفحه نمایش شیشه ای( glossy ) نیست بلکه مات هست (non-glossy) و فکر کنم anti -glare هم با شه
    HD+ یعنی 1600*900

من با n53sv کار نکردم اما اون روزی که اول واسم این مدل اومد و دیدمش میتونم بگم دکمه های n55sf بزرگتر هستند و فاصله ی بیشتری دارن

7200 rpm

باز هم تشکر بابت پاسختون. بله میدونم در پست های قبل ذکر کرده بودید فقط میخواستم مطمئن بشم در طی این مدت کانفیگ جدیدی به بازار نیومده باشه. در کل شما این لپ تاپ را پیشنهاد میکنید؟ انتخاب های من dell xps l502 و msi ge620 fullhd بود ولی آیا بهتره بابت صفحه نمایش بهتر (من میخوام فوتوشاپ کار میکنم و نبود بازتاب نور و دقت رنگ صفحه نمایش برام مهم است) صبر کنم؟ چون الان بودجه 1.5 برام یکم زیاده

و شما هنوز با صدای اسپیکر مشکل دارید؟ با یک آهنگ فرمت flac یا mp3 320 kbps تست کنید شاید مشکل صدا نرم افزای باشه؟ بعضی وقت ها اون کسی که آهنگ یا صدای فیلم را حتی با کیفیت بالا rip کرده صدای تق تق وووو یا وییزز توش هست که نشون دهنده بد rip کردن اونه نه مشکل سخت افزاری, من خودم تو چند تا فیلم و آهنگ تجربه کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

این پست تکراری است پاک شود
    Last edited by omen-666; 23-10-2011 at 17:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها هیچ کسی نمیدونه توی اصفهان کی n55sf میفروشه .اگه کسی میدونه بگه من 3 هفتس میخوام این مدلا بگیرم هیچکی نداره خداااااااااااااااا .اگه میشه کمک کنین ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها هیچ کسی نمیدونه توی اصفهان کی n55sf میفروشه .اگه کسی میدونه بگه من 3 هفتس میخوام این مدلا بگیرم هیچکی نداره خداااااااااااااااا .اگه میشه کمک کنین ممنون
    حاجی کلا 2 هفته است که ایسوس تو کشور توزیع نشده. دبی هم همینطوره. باید صبر کنی برار.

6. این کاربر از mbmfcbm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vamp!r3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    توی فکرای سمی !

پيش فرض

مجتمع پگاه توی میـــر داره !
    طبقه پایین !

قیمت هم ک کردم گفت 1,560 !

8. 3 کاربر از Vamp!r3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز فعلا مثل اینکه با یه کانفیک . که اون هم تو صفحه های قبل مکرر گفتم

صفحه نمایش شیشه ای( glossy ) نیست بلکه مات هست (non-glossy) و فکر کنم anti -glare هم با شه
    HD+ یعنی 1600*900

من با n53sv کار نکردم اما اون روزی که اول واسم این مدل اومد و دیدمش میتونم بگم دکمه های n55sf بزرگتر هستند و فاصله ی بیشتری دارن

7200 rpm
    سلام دوست عزیز میشه لطفا یه تصویر از امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپت داده بذاری که هم من استفاده کنم هم بقیه دوستان. مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

کجاسفارش دادی

---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

ازش راضی هستی چرا اچ بی نگرفتی
    آره راضیم .اچ پی نگرفتم بخاطر کیفیت پایین صفحه نمایش لپ تاپ های اچ پی

باز هم تشکر بابت پاسختون. بله میدونم در پست های قبل ذکر کرده بودید فقط میخواستم مطمئن بشم در طی این مدت کانفیگ جدیدی به بازار نیومده باشه. در کل شما این لپ تاپ را پیشنهاد میکنید؟ انتخاب های من dell xps l502 و msi ge620 fullhd بود ولی آیا بهتره بابت صفحه نمایش بهتر (من میخوام فوتوشاپ کار میکنم و نبود بازتاب نور و دقت رنگ صفحه نمایش برام مهم است) صبر کنم؟ چون الان بودجه 1.5 برام یکم زیاده

و شما هنوز با صدای اسپیکر مشکل دارید؟ با یک آهنگ فرمت flac یا mp3 320 kbps تست کنید شاید مشکل صدا نرم افزای باشه؟ بعضی وقت ها اون کسی که آهنگ یا صدای فیلم را حتی با کیفیت بالا rip کرده صدای تق تق وووو یا وییزز توش هست که نشون دهنده بد rip کردن اونه نه مشکل سخت افزاری, من خودم تو چند تا فیلم و آهنگ تجربه کردم

هر دو مدلی که گفتید کارت گرافیک ضعیفتری نسبت به n55sf دارند من که از صفحه نمایش راضی ام

بله تو بعضی آهنگ ها این مشکل هست تو بعضی نه .به نظر من هم مشکل از rip کردن هم میتونه باشه چون ویز ویز تو بعضی آهنگها هست

سلام دوست عزیز میشه لطفا یه تصویر از امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپت داده بذاری که هم من استفاده کنم هم بقیه دوستان. مرسی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام. دوستان من بین دو مدل n53 sv و n55 sf موندم.

میخواستم ببینم کدوم قوی تر و بهتره؟ چه تفاوتی نسبت به هم دارن؟ هر کدوم که قدرتمند تر و جدید تره بهم معرفی کنیذ.

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام. دوستان من بین دو مدل n53 sv و n55 sf موندم.

میخواستم ببینم کدوم قوی تر و بهتره؟ چه تفاوتی نسبت به هم دارن؟ هر کدوم که قدرتمند تر و جدید تره بهم معرفی کنیذ.
    مطمئنا 55 قوی تره. مهمترین تفاوتشون هم بر می گرده به کارت گرافیک و کیبورد.

13. این کاربر از larantas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •