کجاسفارش دادی
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
ازش راضی هستی چرا اچ بی نگرفتی
کجاسفارش دادی
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
ازش راضی هستی چرا اچ بی نگرفتی
باز هم تشکر بابت پاسختون. بله میدونم در پست های قبل ذکر کرده بودید فقط میخواستم مطمئن بشم در طی این مدت کانفیگ جدیدی به بازار نیومده باشه. در کل شما این لپ تاپ را پیشنهاد میکنید؟ انتخاب های من dell xps l502 و msi ge620 fullhd بود ولی آیا بهتره بابت صفحه نمایش بهتر (من میخوام فوتوشاپ کار میکنم و نبود بازتاب نور و دقت رنگ صفحه نمایش برام مهم است) صبر کنم؟ چون الان بودجه 1.5 برام یکم زیاده
و شما هنوز با صدای اسپیکر مشکل دارید؟ با یک آهنگ فرمت flac یا mp3 320 kbps تست کنید شاید مشکل صدا نرم افزای باشه؟ بعضی وقت ها اون کسی که آهنگ یا صدای فیلم را حتی با کیفیت بالا rip کرده صدای تق تق وووو یا وییزز توش هست که نشون دهنده بد rip کردن اونه نه مشکل سخت افزاری, من خودم تو چند تا فیلم و آهنگ تجربه کردم
این پست تکراری است پاک شود
Last edited by omen-666; 23-10-2011 at 17:18.
بچه ها هیچ کسی نمیدونه توی اصفهان کی n55sf میفروشه .اگه کسی میدونه بگه من 3 هفتس میخوام این مدلا بگیرم هیچکی نداره خداااااااااااااااا .اگه میشه کمک کنین ممنون
حاجی کلا 2 هفته است که ایسوس تو کشور توزیع نشده. دبی هم همینطوره. باید صبر کنی برار.
مجتمع پگاه توی میـــر داره !
طبقه پایین !
قیمت هم ک کردم گفت 1,560 !
سلام دوست عزیز میشه لطفا یه تصویر از امتیازی که ویندوز سون به لپ تاپت داده بذاری که هم من استفاده کنم هم بقیه دوستان. مرسی.
آره راضیم .اچ پی نگرفتم بخاطر کیفیت پایین صفحه نمایش لپ تاپ های اچ پی
هر دو مدلی که گفتید کارت گرافیک ضعیفتری نسبت به n55sf دارند من که از صفحه نمایش راضی ام
بله تو بعضی آهنگ ها این مشکل هست تو بعضی نه .به نظر من هم مشکل از rip کردن هم میتونه باشه چون ویز ویز تو بعضی آهنگها هست
![]()
با سلام. دوستان من بین دو مدل n53 sv و n55 sf موندم.
میخواستم ببینم کدوم قوی تر و بهتره؟ چه تفاوتی نسبت به هم دارن؟ هر کدوم که قدرتمند تر و جدید تره بهم معرفی کنیذ.
مطمئنا 55 قوی تره. مهمترین تفاوتشون هم بر می گرده به کارت گرافیک و کیبورد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)