آقا کی میای حالا ؟ چند روز دیگه؟
فردا هم قراره یه Update بیاد که گفتن گیم پلی بازیرو می خوان بهترش کنن
البته آپدیت های این بازی کلا کم حجم هستن...
آقا کی میای حالا ؟ چند روز دیگه؟
فردا هم قراره یه Update بیاد که گفتن گیم پلی بازیرو می خوان بهترش کنن
البته آپدیت های این بازی کلا کم حجم هستن...
Last edited by Dante May Cry M; 19-10-2011 at 23:04.
چرت میگن الان میخوان با این اپدیت !^!^!#^!#$$ به بازی !!! مثلا هر نفری رو که توی pvp میکشی اون شخص میتونه بهت 1 بار فحش بده خخخخخ
دادا شما هم نه طرف ارچر بیا نه واریر اگه میخوای pvp بشی cleric بردار خیلی خره!!!!در حد تیم ملی
چرت نگو باو اینارو بخون می فهمی ، فکر کنم می خوان این Ladder رو هم درست کنن Search اش رو که اگه درست کنن عالی میشه !
محتوای مخفی: متن انگلیسی از سایت بازی در مورد آپدیت فردا
و آقای kingstreet من و آرمان هر چی کلاس واریور و آرچر هست رو برداشتیم ، شما بین Elementalist ، Mystic ، Paladin ، Priest رو یکدوم رو انتخاب کن اونو بیار که دیگه تکراری نشه !
یک توضیحاتی هم می دم که بخونی و انتخب کنی :
Elementalist : این کلاس دومین درجه کلاس Sorcerrer هستش که یک زن جادوگر که از آتش و یخ و این جور عنصر ها استفاده می کنه... خیلی ضربات قوی داره که میشه با یک Combo درست حسابی حتی یک بازیکن واقعی رو تقریبا یکجا کشت !
Mystic : این کلاس هم یکی از انتخب های کلاس اولیه Sorcerrer هستش که قابلیت هایی از جاذبه گرفته تا وایسوندن وقت و سنگ بزرگ بر سر دشمن ظاهر کردن و از این جور چیزا داره که Combo هایی حتی تا 700 تا هم در جاهای نسبتا شلوغ می زنه !
Paladin : از کلاس Cleric شروع میشه و در لول 15 شما انتخاب می کنید که Paladin یا Priest شوید. کلاس Paladin از ضربه های نزدیک استفاده می کنه و کلا این کلاس Cleric مثلا کلاس مقدسی هستش و از صلیب مسیحیا و حرکاتی که اسماشون توش Holy به معنی مقدس استفاده می کنه و برق و اینا هم استفاده می کنه و به خودش Heal یا جون هم میده و Buff های زیادی داره مثلا دفاع از خود از طرف هر ضربه ای برای یک مدت کوتاهی..
Priest : این کلاس هم از کلاس Cleric هستش و این کلاس از اسکیل های Heal یا جون دهنده بیشتری استفاده می کنه و بیشتر کلاس پشتیبانی کنندس و از یک چیزهایی که شبیه صلیب هستن هم استفاده می کنه که اینجوریه که اونارو به زمین میندازه و اون ها از خود برق یا Heal خارج می کنند که به دشمن برق زده شود و به خودتون و دیگر دوستاتون Heal بدید...
Last edited by Dante May Cry M; 19-10-2011 at 23:08.
خب بازی رو که دان کردم منتظرم اینترنتم وصل شه الان سرعتش زیاد نیست میترسم بازی کند باشه نشه خوب بازی کرد.
و Dante May Cry M ممنون از راهنماییت خیلی کمک کرد. احتمالا Elementalist یا Priest ورمیدارم.
آقا نمیشه رفت بازیا ، Server های بازی Down ان تا فردا یعنی جمعه...
فردا ام رفتی بازی برو سرور Elena چون ما اونجا بازی می کنیم
اسم کاراکترهای من : TargestisT , DanteMayCryM , LioNSeeKer
اسم کاراکتر های p30arman هم : greenrain , spiderdragon , lionpipo
همرو آد کن Friend که بیام پیشت
راستی چیز پی ان آمریکا یا کانادا هم داری ؟
Last edited by Dante May Cry M; 20-10-2011 at 23:34.
باشه ادد میکنم.
چیز پی ان کانادا دارم![]()
ووووو هاااا
اینجارو بچه ها !!!! این خبر خوبه
The adventurers of Dragon Nest continually challenge the forces of evil in a mighty crusade to save the world. But from the depths of the Abyss comes a new challenge sure to test even the mightiest of heroes. As the Hellhounds are released, you must prepare to face their lord, the mighty Cerberus!
و اینم خبر بد <<<
Due to a connectivity issue, the Elena and Velskud severs are down for an extended maintenance.
The Dragon Nest team is currently working on the solution. Unfortunately, we do not have an estimate as to when they will be back up.
سلام یه مشکل اساسی من وقتی play میزنم نمیره تو بازی کلا اتفاقی نمیوفته![]()
اول اینکه برو جایی که بازیرو نصب کردی و بازیرو با فایل dnlauncher اجرا کن تا دیگه لازم نباشه از سایت بازیرو بیاری...
دوم اینکه سرور Elena بازی هنوز تو Maintenance هستش ، یعنی هنوز Down هستش و نمیشه وصل شد به این سرور
سوم اینکه ID Yahoo خودت رو بده تا چیزی شد یا سرور دوباره Up شد بهت بگیم
آیدی من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایونی که مشکل دانلود این بازی قشنگ و کم نظیر در گیم پلی رو داشتن به این سایت برن و با تنها 800 تومان بازی Dragon Nest رو خرید کنید !!
Ping بازی خیلی عالی هستش و مصرفش هم 20MB در ساعت هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم دو تا عکس از بازی :
![]()
Last edited by Dante May Cry M; 21-10-2011 at 21:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)