تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 100 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

[B]
    چرا مسلما کم میشه؟ یکم توضیح میدین؟ البته اگر دلیل جدیدی دارین! اگر همون توجیهات قبلی بود که پاسخ داده شد.
    دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
    بهترین راه همون نظر سنجی هست تا ببینیم چند درصد از کاربرا مثل شما به اینده این طرح اینقدر خوش بینن

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ما نفهمیدیم این طرح از جون ملت چی میخواد! بابا لجن بگیرن این سرعتارو! هر روز بدتر از دیروز !

3. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

حالا بتون 128 می دهند...نامحدود با سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه صبح تا شب ملت بی جنبه دانلود می کنند کلا به کسی چیزی نمی رسه...ببینید کی گفتم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من متوجه نمیشم این دوستانی که این بد بین هستن الان چه استفاده ایی از نتشون دارن؟
    دو یا سه گیگ حجم ماهیانه که برای وب گردی هم کافی نیست
    میتونید با خیال راحت بازی کنید بدون اینکه نگران کم اومدن حجم برای نیمه دوم ماه باشید؟
    میتونید برید یوتوب با خیال راحت فیلم ببینی؟(البته غیر از ساعت 3 نصفه شب)
    از سرعت دانلود شبانه راضی هستین که بعضی وقتا دایال آپ رو هم روسقید میکنه

کلا محدودیت حجمی باید برداشته بشه واین قیمت های کذایی نامحدود هم باید شکسته شه

6. 13 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مگه المان و ترکیه و کشور های دیگه چطوریه حساب میکنن که ما میخایم 1/10 حساب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    باید از چند تا نرم افزار دوزدن ترافیک استفاده کنیم تا حساب کار دشتشون بیاد.

8. 4 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

حالا بتون 128 می دهند...نامحدود با سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه صبح تا شب ملت بی جنبه دانلود می کنند کلا به کسی چیزی نمی رسه...ببینید کی گفتم...
    سلام
    مگه الان به کسی چیزی می رسه که ترس داشته باشیم؟
    ما که چیزی برای از دست دادن نداریم.
    الان سرویس من رو نگاه کن:
    سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
    دانلود شبانه: ندارد!
    پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
    ملت مگه بیکارن بشینن صبح تا شب دانلود کنن؟
    مگه اینترنت یعنی دانلود؟
    نه آقا.. ملت حالا عقده هاشون از دانلود کردن رو خالی می کنن(که شاید 1 ماه هم نشه) و تموم میشه.
    اینترنت برای همه معمولی میشه.
    چون هر چی بخوان می تونن دانلود کنن پس نیازی به حرص زدن نیست.

10. 10 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

سلام
    مگه الان به کسی چیزی می رسه که ترس داشته باشیم؟
    ما که چیزی برای از دست دادن نداریم.
    الان سرویس من رو نگاه کن:
    سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
    دانلود شبانه: ندارد!
    پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
    ملت مگه بیکارن بشینن صبح تا شب دانلود کنن؟
    مگه اینترنت یعنی دانلود؟
    نه آقا.. ملت حالا عقده هاشون از دانلود کردن رو خالی می کنن(که شاید 1 ماه هم نشه) و تموم میشه.
    اینترنت برای همه معمولی میشه.
    چون هر چی بخوان می تونن دانلود کنن پس نیازی به حرص زدن نیست.
    ایرانی جماعت تا از کل اینترنت بک آپ نگیره رو هاردش بیخیال نمیشه

12. 6 کاربر از akharwarbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASOUD_MW2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

بهترین راه همون نظر سنجی هست تا ببینیم چند درصد از کاربرا مثل شما به اینده این طرح اینقدر خوش بینن
    دوست عزیز فرض شما این بود همه شرکت ها سرعتشون رو روی 16 کیلو میبندن برای 128 کیلوبیت و من با دلیل خودم این رو نقض کردم و گفتم شرکت ها برای رقابت با هم همچین کاری نمیکنن چون رقابت یعنی فرق داشتن!
    شما هم این دلیل من رو نقض کنید و بنده رو توجیه کنید کار مفید تری هست تا اینکه یه نظر سنجی بذارین و کسی رای بده که حتی نمیدونه قضیه از چه قراره! فقط چون بحث اینرتنت هست رای منفی داده!

چون همین الان سرعت 1مگ نامحدود اماهه 300هزار تومن هستش (1به 1) !
    خیالتون راحت باشه همه ی اینها دلایل سیاسی داره، اول اومدن حجم کم دادن که کسی نتونه فیلم از یوتوب ببینه حالا که دیدن همه میتونن ببینن، گفتن سرعت رو کم کنیم حجم رو زیاد کنیم. الان خیلی شرکت خارجی هم هست که محدود میده، مثلاً اکانت ماهواره ای هست 70یورو ماهیانه سرعت 2مگ با حجم 50 گیگ
    الان این چه دلیلی بود؟!!! ببینم نکنه فکر کردین الان شرکت ها 1 مگابیت رو 65 تا تک تومنی میخرن و بعد از این طرح یهو میشه 300 تومن؟!!! خیر عزیز من الانم 300 تومن هست و مثل الانم بین 10 نفر شیر میشه و نفری 38 تومن میشه 380 تومن! یعنی شرکت باز سود خودشو از 1 مگابیت میبره! این دلایل خیلی خنده دار هستن!
    ....................

یک نکته رو یادم رفته بود که در عرایضم ذکر کنم.
    بنده گفتم شرکت ها 1 مگابیت رو میخرن 300 تومن و بین 10 نفر شیر میکنن و 380 تومن گیرشون میاد.
    این نکته یادم رفته بود بگم که ا مگابیت رو در صورتی 300 تومن میخرن که تکی گرفته باشن! مثلا یه شرکت دیال آپ درخواست 1 مگابیت اینرتنت رو میکنه بهش 300 تومن میدن. اما یک isp که مثلا 100 مگ رو میخره که بین 1000 نفر شیر کنه قیمت هر 1 مگابیت براش 250 تومن میشه!!! و در حجم های بالاتر به همین میزان قیمت اینرتنت کمتر میشه! مثلا شرکت x حدود 100 مگ اینترنت لازم داره که بین 1000 نفر مشترک 1 مگابیتش تقسیم کنه! هر مگ 250 هزار تومان پس این 100 مگ قیمتش 25 میلیون میشه ماهانه. و با فروشش به مشترکین 38 میلیون تومن گیرش میاد یعنی از هر 100 مگ حدود 13 میلیون تومن سود میکنه!
    پس شما عزیزان که به این طرج بدبین هستین خیالتون راحت باشه و نگران سود شرکت ها مطبوعتون نباشین و بهتره نگران خودتون باشین با وضع کنونی که کلاه گشادی سرتون رفته.
    بنده سرم رو توی این مسائل اینرتنت سفید کردم و با خیلی از مسئولین شرکت ها رابطه دارم و میدونم داستان از چه قراره. پس این وعید رو بهتون میدم که با این طرح وضعیت بهتر خواهد شد.

Last edited by MASOUD_MW2; 24-08-2011 at 15:45.

14. 13 کاربر از MASOUD_MW2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    آقاجون منم با نظر سنجی موافق بودم ولی به قول این دوستمون یه چندتا آدم از همه جا بیخبر البته اکثر نمی دونند دورو برشون چه خبره
    الکی می گند خوب نیست

عزیز من مگه بقیه کشور ها که نامحدود میدند سرعت کاربراشون 1کیلو بایت(من از دوستم تو انگلیس چند روز پیش پرسیدم گفت سرعتش رو 8مگا دانلود داره) شده نه جیگر اگه یه بررسی همینطوریم بکنی میفهمی اوضاع از چه قراره

اگر همه شرکت ها سرویس یکسان با سرعت یکسانی بدن دیگه سر چی باهم رقابت کنن و مثلا فرق سرویس 512 شاتل با پارس یا صبا یا آسیاتک یا ماکسنت چه چیزی خواهد بود!
    صد در صد خدا رو شکر یه چندتا آدم حسابی پیدا شد البته منظور بدی ندارم کسی بدش نیاد

راستی شما اهل کجایی؟
    Last edited by Jiraya_Sama; 24-08-2011 at 16:21.

16. 3 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز من مگه حالا چیه که بعدا بدتر بشه نترس سرعتت 1کیلو بایت نمیشه شاید اولش زیاد تعریفی نباشه ولی پس از مدتی که دیدن این سرعت و پهنای باند جوابگو نیست درست میشه الیته اینا پهنای باند لازمو دارن فقط میخواند جیب ملتا خالی کنند البته تا جایی که جا داره و می تونند

ایرانی جماعت تا از کل اینترنت بک آپ نگیره رو هاردش بیخیال نمیشه
    نه جیگر به قول دوستمون فقط برا یه ماه اینطورین تازه مگه بقیه کشورها چیکار میکنند اونجا کسی دانلود نمیکنه چرا اونجا هم مثل اینجا یه عده ای خیلی دانلود میکنند ولی اینطوریم نمیشه که دارن پدرمونا درمیارن

18. 4 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •