دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
بهترین راه همون نظر سنجی هست تا ببینیم چند درصد از کاربرا مثل شما به اینده این طرح اینقدر خوش بینن
دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
بهترین راه همون نظر سنجی هست تا ببینیم چند درصد از کاربرا مثل شما به اینده این طرح اینقدر خوش بینن
ما نفهمیدیم این طرح از جون ملت چی میخواد! بابا لجن بگیرن این سرعتارو! هر روز بدتر از دیروز !
حالا بتون 128 می دهند...نامحدود با سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه صبح تا شب ملت بی جنبه دانلود می کنند کلا به کسی چیزی نمی رسه...ببینید کی گفتم...
من متوجه نمیشم این دوستانی که این بد بین هستن الان چه استفاده ایی از نتشون دارن؟
دو یا سه گیگ حجم ماهیانه که برای وب گردی هم کافی نیست
میتونید با خیال راحت بازی کنید بدون اینکه نگران کم اومدن حجم برای نیمه دوم ماه باشید؟
میتونید برید یوتوب با خیال راحت فیلم ببینی؟(البته غیر از ساعت 3 نصفه شب)
از سرعت دانلود شبانه راضی هستین که بعضی وقتا دایال آپ رو هم روسقید میکنه
کلا محدودیت حجمی باید برداشته بشه واین قیمت های کذایی نامحدود هم باید شکسته شه
مگه المان و ترکیه و کشور های دیگه چطوریه حساب میکنن که ما میخایم 1/10 حساب کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید از چند تا نرم افزار دوزدن ترافیک استفاده کنیم تا حساب کار دشتشون بیاد.
سلام
مگه الان به کسی چیزی می رسه که ترس داشته باشیم؟
ما که چیزی برای از دست دادن نداریم.
الان سرویس من رو نگاه کن:
سرویس 256 مخابرات با حجم 4 گیگ!!
دانلود شبانه: ندارد!
پس می بینی که من یا خیلی از دوستان اینجا چیزی برای از دست دادن نداریم.
ملت مگه بیکارن بشینن صبح تا شب دانلود کنن؟
مگه اینترنت یعنی دانلود؟
نه آقا.. ملت حالا عقده هاشون از دانلود کردن رو خالی می کنن(که شاید 1 ماه هم نشه) و تموم میشه.
اینترنت برای همه معمولی میشه.
چون هر چی بخوان می تونن دانلود کنن پس نیازی به حرص زدن نیست.
ایرانی جماعت تا از کل اینترنت بک آپ نگیره رو هاردش بیخیال نمیشه![]()
دوست عزیز فرض شما این بود همه شرکت ها سرعتشون رو روی 16 کیلو میبندن برای 128 کیلوبیت و من با دلیل خودم این رو نقض کردم و گفتم شرکت ها برای رقابت با هم همچین کاری نمیکنن چون رقابت یعنی فرق داشتن!دلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
شما هم این دلیل من رو نقض کنید و بنده رو توجیه کنید کار مفید تری هست تا اینکه یه نظر سنجی بذارین و کسی رای بده که حتی نمیدونه قضیه از چه قراره! فقط چون بحث اینرتنت هست رای منفی داده!
الان این چه دلیلی بود؟!!! ببینم نکنه فکر کردین الان شرکت ها 1 مگابیت رو 65 تا تک تومنی میخرن و بعد از این طرح یهو میشه 300 تومن؟!!! خیر عزیز من الانم 300 تومن هست و مثل الانم بین 10 نفر شیر میشه و نفری 38 تومن میشه 380 تومن! یعنی شرکت باز سود خودشو از 1 مگابیت میبره! این دلایل خیلی خنده دار هستن!چون همین الان سرعت 1مگ نامحدود اماهه 300هزار تومن هستش (1به 1) !
خیالتون راحت باشه همه ی اینها دلایل سیاسی داره، اول اومدن حجم کم دادن که کسی نتونه فیلم از یوتوب ببینه حالا که دیدن همه میتونن ببینن، گفتن سرعت رو کم کنیم حجم رو زیاد کنیم. الان خیلی شرکت خارجی هم هست که محدود میده، مثلاً اکانت ماهواره ای هست 70یورو ماهیانه سرعت 2مگ با حجم 50 گیگ
....................
یک نکته رو یادم رفته بود که در عرایضم ذکر کنم.
بنده گفتم شرکت ها 1 مگابیت رو میخرن 300 تومن و بین 10 نفر شیر میکنن و 380 تومن گیرشون میاد.
این نکته یادم رفته بود بگم که ا مگابیت رو در صورتی 300 تومن میخرن که تکی گرفته باشن! مثلا یه شرکت دیال آپ درخواست 1 مگابیت اینرتنت رو میکنه بهش 300 تومن میدن. اما یک isp که مثلا 100 مگ رو میخره که بین 1000 نفر شیر کنه قیمت هر 1 مگابیت براش 250 تومن میشه!!! و در حجم های بالاتر به همین میزان قیمت اینرتنت کمتر میشه! مثلا شرکت x حدود 100 مگ اینترنت لازم داره که بین 1000 نفر مشترک 1 مگابیتش تقسیم کنه! هر مگ 250 هزار تومان پس این 100 مگ قیمتش 25 میلیون میشه ماهانه. و با فروشش به مشترکین 38 میلیون تومن گیرش میاد یعنی از هر 100 مگ حدود 13 میلیون تومن سود میکنه!
پس شما عزیزان که به این طرج بدبین هستین خیالتون راحت باشه و نگران سود شرکت ها مطبوعتون نباشین و بهتره نگران خودتون باشین با وضع کنونی که کلاه گشادی سرتون رفته.
بنده سرم رو توی این مسائل اینرتنت سفید کردم و با خیلی از مسئولین شرکت ها رابطه دارم و میدونم داستان از چه قراره. پس این وعید رو بهتون میدم که با این طرح وضعیت بهتر خواهد شد.
Last edited by MASOUD_MW2; 24-08-2011 at 15:45.
سلام
آقاجون منم با نظر سنجی موافق بودم ولی به قول این دوستمون یه چندتا آدم از همه جا بیخبر البته اکثر نمی دونند دورو برشون چه خبره
الکی می گند خوب نیست
عزیز من مگه بقیه کشور ها که نامحدود میدند سرعت کاربراشون 1کیلو بایت(من از دوستم تو انگلیس چند روز پیش پرسیدم گفت سرعتش رو 8مگا دانلود داره) شده نه جیگر اگه یه بررسی همینطوریم بکنی میفهمی اوضاع از چه قراره
صد در صد خدا رو شکر یه چندتا آدم حسابی پیدا شد البته منظور بدی ندارم کسی بدش نیاداگر همه شرکت ها سرویس یکسان با سرعت یکسانی بدن دیگه سر چی باهم رقابت کنن و مثلا فرق سرویس 512 شاتل با پارس یا صبا یا آسیاتک یا ماکسنت چه چیزی خواهد بود!
راستی شما اهل کجایی؟
Last edited by Jiraya_Sama; 24-08-2011 at 16:21.
عزیز من مگه حالا چیه که بعدا بدتر بشه نترس سرعتت 1کیلو بایت نمیشه شاید اولش زیاد تعریفی نباشه ولی پس از مدتی که دیدن این سرعت و پهنای باند جوابگو نیست درست میشه الیته اینا پهنای باند لازمو دارن فقط میخواند جیب ملتا خالی کنند البته تا جایی که جا داره و می توننددلایل همون دلایل قبلیه ولی پاسخ شما فقط برای خودتون قانع کننده بود
نه جیگر به قول دوستمون فقط برا یه ماه اینطورین تازه مگه بقیه کشورها چیکار میکنند اونجا کسی دانلود نمیکنه چرا اونجا هم مثل اینجا یه عده ای خیلی دانلود میکنند ولی اینطوریم نمیشه که دارن پدرمونا درمیارنایرانی جماعت تا از کل اینترنت بک آپ نگیره رو هاردش بیخیال نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)