تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 23 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 227

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2011-2012

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کالدرون: مخالفت با برگزاری فینال کوپا دل ری در برنابئو، باعث کوچک شدن رئال می شود

بارسا و بیلبائو دیدار فینال این فصل کوپا دل ری را برگزار خواهند کرد و برنابئو به عنوان یکی از گزینه های میزبانی در نظر گرفته شده بود اما رئالی ها تمایلی به برگزاری این دیدار ندارند

سایت گل- رامون کالدرون، رئیس سابق باشگاه رئال، معتقد است امتناع این باشگاه از میزبانی دیدار فینال این فصل رقابت های کوپا دل ری، رئال را به یک باشگاه کوچک شبیه می کند.

بارسا و بیلبائو دیدار فینال این فصل کوپا دل ری را برگزار خواهند کرد و برنابئو به عنوان یکی از گزینه های میزبانی در نظر گرفته شده بود اما رئالی ها تمایلی به برگزاری این دیدار ندارند زیرا در آخرین رویارویی بارسا و بیلبائو در فینال کوپا دل ری در ورزشگاه مستایا، هواداران دو تیم سرود ملی اسپانیا را هو کردند.

این در حالی است که آبی و اناری ها معتقدند رئالی ها دوست ندارند جشن قهرمانی احتمالی آنها در برنابئو برگزار شود و کالدرون این بحث ها را برای چهره باشگاه رئال مناسب نمی داند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این مسئله که رئال ورزشگاهش را برای دیدار فینال نمی دهد، آنها را به یک باشگاه کوچک تبدیل می کند."

کالدرون همچنین با رد دخالت مورینیو در این قضیه، فلورنتینو پرس را دلیل اصلی این اتفاق می داند.

" برگزار نشدن بازی فینال در برنابئو باعث انتقاد از خانواده سطلنتی و شاه می شود. فلورنتینو پرس کسی است که نمی خواهد این بازی در ورزشگاه رئال برگزار شود و مورینیو نقشی در این قضیه ندارد."

رئال در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارد و این هفته نیز مقابل راسینگ قرار خواهد گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Behnam Jafarzadeh

2012/2/17

2. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 24 لالیگا: سفر آبی اناری ها به مادرید

هفته بیست وچهارم رقابتهای لالیگا شنبه شب بابرگزاری 4 دیدار آغاز می شود

سایت گل- هفته بیست وچهارم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری 4 دیدار آغاز می شود. سایر دیدارهای این هفته در روز یکشنبه برگزار خواهد شد

این درحالی است که در پایان هفته بیست و سوم رقابتها، رئال مادرید با 61 امتیاز در صدر است. بارسلونا با 51 امتیاز در رده دوم قرار دارد و والنسیای 40 امتیازی سوم است. تیمهای اتلتیک بیلبائو و اسپانیول هر دو با 33 امتیاز در رده های چهارم و پنجم هستند و تیمهای اتلتیکومادرید، لوانته، رایوه وایه کانو، مالاگا و اوساسونا هم در رده های بعدی هستند

برنامه بازیهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:

شنبه 6 اسفند (25 فوریه)

رئال بتیس- ختافه
    راسینگ سانتاندر – اسپورتینگ خیخون
    مالاگا- ساراگوسا
    اسپانیول- لوانته

یکشنبه 7 اسفند (26 فوریه)

ویارئال- اتلتیک بیلبائو
    رایو وایه کانو- رئال مادرید
    اوساسونا- گرانادا
    رئال سوسیداد- رئال مایورکا
    والنسیا – سویا
    اتلتیکومادرید- بارسلونا

By Ghazal Ziari

2012/2/24

شوستر: گواردیولا در بارسا می ماند؛مورینیو هم در رئال

مربی سابق رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که گواردیولا و مورینیو درفصل آینده در پستهایشان باقی خواهند ماند

سایت گل- برند شوستر، سرمربی سابق باشگاه رئال مادرید نظرش را درمورد پستهای مربی گری رئال و بارسا در فصل آینده ابراز کرده است

این درحالی است که این روزها گمانه زنی هایی درمورد اینده این دو مربی مطرح شده است

طبق صحبتهای شوستر هردوی این مربیان در سمت هایشان باقی خواهند ماند. شوستر درصحبتهایی دراین باره که در روزنامه اسپورت کاتالونیا منتشر شده:« گواردیولا عملکرد خیلی خوبی دارد و در بارسا خواهد ماند؛ چون من نمی توانم بارسا را بدون گواردیولا ببینم و تصور کنم. رئال بدون مورینیو ؟ بعید می دانم. او عملکرد خیلی خوبی روی نیمکت هدایت رئال دارد. آنها شرایط خیلی خوبی در لالیگا دارند و در لیگ قهرمانان اروپا هم.. خواهیم دید. سال گذشته رئال قهرمان جام حذفی شد و امسال هم دست کم در لالیگا قهرمان خواهند شد. فکر می کنم مورینیو گزینه ایده الی برای رئال، دست کم در 5 سال آینده است.»

شوستر درمورد احتمال قهرمانی رئال در رقابتهای این فصل لالیگا گفت:« فکر می کنم که در رقابتهای لالیگا، 10 امتیاز خیلی زیاد است و به نظر من این رئال در بحران بازی و کسب نتیجه نیست. بارسلونا در سه تورنمنت به رقابت ادامه می دهد و گاهی وقتها رختکن این تیم به دلیل مصدومیت برخی بازیکنان، ضعیف و کم تعداد به نظر می رسد ولی بارسا همیشه در زمین واکنش خوبی نشان می دهد؛مثل بازی مقابل رئال.»

By Ghazal Ziari

2012/2/23

سرمربی سویا: رئال فعلی بهتر از تیم کهشکانی است

میشل که بیشتر دوران حرفه ای اش را در رئال سپری کرد، معتقد است تیم فعلی که توسط مورینیو جمع و جور شده، بهتر از تیم یک دهه قبل این باشگاه است

سایت گل- میشل، سرمربی سویا، معتقد است تیم فعلی رئال از تیم کهکشانی ویسنته دل بوسکه قوی تر است.

سرمربی فعلی تیم ملی اسپانیا دوران درخشانی را بین سال های 1999 تا 2003 در رئال سپری کرد و در حالی که بازیکنانی مانند رائول، زیدان، فیگو و رونالدو را در اختیار داشت، دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شد.

با این وجود، میشل که بیشتر دوران حرفه ای اش را در رئال سپری کرد، معتقد است تیم فعلی که توسط مورینیو جمع و جور شده، بهتر از تیم یک دهه قبل این باشگاه است.

او در گفتگو با آ. اس گفت:" زیدان، رونالدو، فیگو، ایه رو، روبرتو کارلوس و رائول بازیکنانی متعلق به تاریخ رئال و فوتبال دنیا هستند اما تیم فعلی فوق العاده تر است."

علی رغم اینکه رئال در فصل نتایج بسیار بهتری نسبت به فصل گذشته کسب کرده، میشل معتقد است رای اینکه تیم مورینیو در تاریخ رئال جاودانه شود، باید جام های بیشتری کسب کند.

" آنها باید مانند تیم های قبلی، در لالیگا و چمپیونزلیگ به قهرمانی برسند. آنها باید این روند را ادامه بدهند."

رئال در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارد و در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ نیز در خانه زسکا مسکو به تساوی 1-1 رسید.

By Behnam Jafarzadeh

2012/2/23

4. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wow barca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خب منتظریم ببینیم مورینیو و دوستان رئالی در مورد داوری بازی با رایو والکانو نظرشون چیه؟

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خب منتظریم ببینیم مورینیو و دوستان رئالی در مورد داوری بازی با رایو والکانو نظرشون چیه؟
    من که بازی رو ندیدم که ببینم داوری چطور بوده ولی اگه منظورت اخراج شدن بازیکن رایو هست که انگار اشتباه بوده باشه، اون اتفاق تو دقیقۀ 88 افتاد.

7. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب داوری که کاملا واضح و مشخص بود...
    بازیکن حریف روی اشتباه کامل داور اخراج شد...سرجیو راموس هم میتونست اخراج بشه که باز داور اخراجش نکرد...! کلا داور تو این بازی ضعف داشت و نتونست بازی رو خوب کنترول کنه...
    یازده کارت زرد از جیب داور خارج شد که 6 تا از این 11 تا شامل بازیکن های رئال بود و همین کارت زرد ها باعث محرومیت په په در بازی بعدی که خیلی هم مهم هست شد ( اسپانیول) ! چند تا موقعیت هم روی دروازه رئال ایجاد شد که یا بیرون زدن یا تیرک خورد یا کاسیاس گرفت...! البته بازیرو خوب نتونستم ببینیم با این اینترنت مزخرف هی قطع میشد...!

پ.ن:امیدوارم بارسا امتیاز از دست بده اختلاف بشه 12/13 امتیاز...!

موفق باشید.
    Last edited by D3vil_A; 27-02-2012 at 00:07.

9. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی یه صحنه ی دیگه هم داشت. دقیقه اش یادم نیست، اما فکر کنم قبل از دقیقه ی 10 بود. که په په پاش رو گذاشت روی مچ پای بازیکن حریف. کارت قرمز مستقیم داشت، که داور ندید...

در کل یه کارت قرمز و یه کارت زرد به رئال نداد. یه آفساید از ایگواین هم گرفته نشد (نیمه ی اول). اما به نظر من اخراج بازیکن حریف میتونست درست باشه. تکل شدید از پشت، که اگه به ساق خدیرا خورده بود، معلوم نبود الان چه وضعی داشت...

در کل رئال مستحق برد بود و رایو وایکانو مستحق باخت نبود. رئال دو تا تیر دروازه ی وحشتناک داشت. رونالدو هم دو تا فرصت خوب رو خراب کرد، که یکیش تقریباً تک به تک بود. رایو وایکانو فقط 15 دقیقه ی آخر فشار آورد و دو سه تا موقعیت عالی هم داشت که روی یکیش کاسیاس بی نظیر عمل کرد. ضمن اینکه رئال افتضاح بازی کرد.

11. این کاربر از maxeemo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوساسونا هم 2 بر 1 گرانادا رو برد که جالبه گل اول اونو نکونام زد و بعد از این بازی هم ظاهرا باید به تیم ملی کشورمون ملحق بشه
    جدول لیگ اسپانیا هم کلا خیلی جالبه و بدون احتساب بازی بارسا و اتلتیکو مادرید 10 تیم اول به این صورت هستن:

1- رئال مادرید - 64 امتیاز
    2- بارسلونا - 51 امتیاز
    3- والنسیا - 40 امتیاز
    4- لوانته - 35 امتیاز
    5- بیلبائو - 34 امتیاز
    6- مالاگا - 34 امتیاز
    7- اوساسونا - 34 امتیاز
    8- اسپانیول - 33 امتیاز
    9- اتلتیکو مادرید- 32 امتیاز
    10- سویا - 32 امتیاز

همون طور که می بینید به جز رئال و بارسا که مثل چند سال اخیر باید اونا رو به کل از تیمای دیگه جدا کنیم ، تیمای دیگه خیلی به هم نزدیکن و حتی اوساسونا هم می تونه برای حضور در لیگ قهرمانان سال دیگه حساب باز کنه!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

خوب الان فکر کنم همه بازی بارسلونا و اتلتیکو مادرید رو دیدن دیگه.

راستی اولش از مدیر ها و ناظرها که میخوان پست ها رو تائید کنن میخوام که پست من رو با دقت بخونن. اینایی که در ادامه میگم، همین 1 ساعت پیش اتفاق افتاده و از تلوزیون هم پخش شده و دیده شده. من جنجال سازی ای نمیکنم. اگه جنجالی هست، کسای دیگه تو یه کشور دیگه ساختنش. برین پست اونا رو اگه میتونید پاک کنید!

ما هم منتظریم که ببینیم نظر شما در مورد بازی تیمتون چیه؟!!
    قبل از اینکه جوابی بدین، یه دور بازی رو مرور منین. ببینین انصافاً چند تا اشتباه کشنده به نفع بارسلونا انجام شد.
    گل اولشون که آفساید 100% بعد 2 تا تک به تک اتلتیکو که به هیچ وجه آفساید نبود در نیمۀ دوم گرفته میشه. هر سه تصمیم از همون کمک داور. میگیم کمک داوره شبِ بدش بود.
    دنی آلوز بدون توپ اونطوری اون بازیکن رو میزنه. باید اخراج میشد فقط یه کارت زرد گرفت. دیگه خود گواردیولا هم فهمید و سریع تعویضش کرد.
    تو صحنۀ دومین گل مردود بارسلونا همه دیدیم که بوسکتس به شکم دفاع مقابلش ضربه زد و هیچی به هیچی. و چند دقیقه بعد تو محوطۀ جریمۀ خودشون توپ رو با دست از رو سر دفاع زد. همون صحنه ای که بعدش فوروارد شوت زد که والدز با پا گرفت. یه پنالتی هم اینجا پرید.
    و نکتۀ دیگه که خیلی وقته که انجام میشه ولی انگار حرف زدن در موردش مممنوع هست (!) اصرار بازیکن ها به کارهای خطا هست. من موندم. مسی به قول خیلی ها بهترین بازیکن جهان هست. حالا اگه کسی هم بگه نیست، نمیتونه اون همه توانایی فنیش رو زیر سئوال ببره. چه اصراری داره این همه از راه های نادرست توپ رو پیش ببره؟ چند بار تا حالا هند کرده؟
    و حتی گل دوم بارسلونا هم تا حدی مشکوک بود. بعد از ضربه آزاد بازیکن های اتلتیکو ریختن رو داور که شما که هنوز سوت نزدی. اگر قبل از ضربه اعلام کرده باشه که باید سوت بزنه، این گل هم مردوده. چون تو صحنۀ آهسته دیده شد که دروازه بان سر اون تیر بود و داشت دیوار رو میچید و مدافع ها هم پشت به توپ بودن. حد اقل دوتاشون. جالب ترش اینجاست که مسی جلوی دهنش رو گرفته بود و از داور پرسید بزنم؟ داور با دست اشاره کرد که بزن. این به وضوح تو 2 تا صحنۀ آهستۀ مختلف دیده شد.

حالا سئوال من از طرفدارای بارسلونا که میان از داوری ها حرف میزنن اینه:
    خودتون رو بزارین جای طرفدارای یه تیم دیگه. این بازی هم این اتفاقات توش افتاد. چی فکر میکردین؟

به هر حال، بازیه تموم شد و به نظر من که بازی رو دیدم، این سه امتیاز از امتیازات اتلتیکو کسر شد و به امتیازات بارسلونا اضافه شد.

14. 4 کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حتی گل دوم بارسلونا هم تا حدی مشکوک بود. بعد از ضربه آزاد بازیکن های اتلتیکو ریختن رو داور که شما که هنوز سوت نزدی. اگر قبل از ضربه اعلام کرده باشه که باید سوت بزنه، این گل هم مردوده. چون تو صحنۀ آهسته دیده شد که دروازه بان سر اون تیر بود و داشت دیوار رو میچید و مدافع ها هم پشت به توپ بودن. حد اقل دوتاشون. جالب ترش اینجاست که مسی جلوی دهنش رو گرفته بود و از داور پرسید بزنم؟ داور با دست اشاره کرد که بزن. این به وضوح تو 2 تا صحنۀ آهستۀ مختلف دیده شد.
    با این چیزی که شما میگی هرکی ندیده باشه بازی رو میگه راست میگی اگه درست بود بازیکنای اتلتیکو با اعتراضات شدید داور رو تحت فشار قرار میدادن پس اینجوری نبوده!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

با این چیزی که شما میگی هرکی ندیده باشه بازی رو میگه راست میگی اگه درست بود بازیکنای اتلتیکو با اعتراضات شدید داور رو تحت فشار قرار میدادن پس اینجوری نبوده!!
    عزیزم این چیزیه که انجام شد. یعنی من دارم دروغ میگم یا از خودم در میارم؟ شاید شما بعد از گل خوشحال بودی و داشتی شادی میکردی و درست ندیدی ولی بازیکن های اتلتیکو دسته ای داشتن به داور اعتراض میکردن. واقعاً جالبه چون نتونستن داور رو تحت تاثیر قرار بدن پس اصلاً اون اتفاقات نیفتاده؟ تازه من یه اگر خیلی گنده آوردم. گفتم اگر قبلش گفته باشه باید با سوت ضربه رو بزنن. که من متوجه نشدم. دلیل این اگری هم که آوردم همون اعتراض شدید و اصرار بازیکن های اتلتیکو بود. و کارگردان تلوزیونی که بارها صحنه های مربوطه رو نشون میداد.

17. این کاربر از powerslave بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •