برنامه بازیهای هفته 24 لالیگا: سفر آبی اناری ها به مادرید
هفته بیست وچهارم رقابتهای لالیگا شنبه شب بابرگزاری 4 دیدار آغاز می شود
سایت گل- هفته بیست وچهارم رقابتهای لالیگا شنبه شب با برگزاری 4 دیدار آغاز می شود. سایر دیدارهای این هفته در روز یکشنبه برگزار خواهد شد
این درحالی است که در پایان هفته بیست و سوم رقابتها، رئال مادرید با 61 امتیاز در صدر است. بارسلونا با 51 امتیاز در رده دوم قرار دارد و والنسیای 40 امتیازی سوم است. تیمهای اتلتیک بیلبائو و اسپانیول هر دو با 33 امتیاز در رده های چهارم و پنجم هستند و تیمهای اتلتیکومادرید، لوانته، رایوه وایه کانو، مالاگا و اوساسونا هم در رده های بعدی هستند
برنامه بازیهای این هفته لالیگا بدین ترتیب است:
شنبه 6 اسفند (25 فوریه)
رئال بتیس- ختافه
راسینگ سانتاندر – اسپورتینگ خیخون
مالاگا- ساراگوسا
اسپانیول- لوانته
یکشنبه 7 اسفند (26 فوریه)
ویارئال- اتلتیک بیلبائو
رایو وایه کانو- رئال مادرید
اوساسونا- گرانادا
رئال سوسیداد- رئال مایورکا
والنسیا – سویا
اتلتیکومادرید- بارسلونا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/2/24
شوستر: گواردیولا در بارسا می ماند؛مورینیو هم در رئال
مربی سابق رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که گواردیولا و مورینیو درفصل آینده در پستهایشان باقی خواهند ماند
سایت گل- برند شوستر، سرمربی سابق باشگاه رئال مادرید نظرش را درمورد پستهای مربی گری رئال و بارسا در فصل آینده ابراز کرده است
این درحالی است که این روزها گمانه زنی هایی درمورد اینده این دو مربی مطرح شده است
طبق صحبتهای شوستر هردوی این مربیان در سمت هایشان باقی خواهند ماند. شوستر درصحبتهایی دراین باره که در روزنامه اسپورت کاتالونیا منتشر شده:« گواردیولا عملکرد خیلی خوبی دارد و در بارسا خواهد ماند؛ چون من نمی توانم بارسا را بدون گواردیولا ببینم و تصور کنم. رئال بدون مورینیو ؟ بعید می دانم. او عملکرد خیلی خوبی روی نیمکت هدایت رئال دارد. آنها شرایط خیلی خوبی در لالیگا دارند و در لیگ قهرمانان اروپا هم.. خواهیم دید. سال گذشته رئال قهرمان جام حذفی شد و امسال هم دست کم در لالیگا قهرمان خواهند شد. فکر می کنم مورینیو گزینه ایده الی برای رئال، دست کم در 5 سال آینده است.»
شوستر درمورد احتمال قهرمانی رئال در رقابتهای این فصل لالیگا گفت:« فکر می کنم که در رقابتهای لالیگا، 10 امتیاز خیلی زیاد است و به نظر من این رئال در بحران بازی و کسب نتیجه نیست. بارسلونا در سه تورنمنت به رقابت ادامه می دهد و گاهی وقتها رختکن این تیم به دلیل مصدومیت برخی بازیکنان، ضعیف و کم تعداد به نظر می رسد ولی بارسا همیشه در زمین واکنش خوبی نشان می دهد؛مثل بازی مقابل رئال.»
By Ghazal Ziari
2012/2/23
سرمربی سویا: رئال فعلی بهتر از تیم کهشکانی است
میشل که بیشتر دوران حرفه ای اش را در رئال سپری کرد، معتقد است تیم فعلی که توسط مورینیو جمع و جور شده، بهتر از تیم یک دهه قبل این باشگاه است
سایت گل- میشل، سرمربی سویا، معتقد است تیم فعلی رئال از تیم کهکشانی ویسنته دل بوسکه قوی تر است.
سرمربی فعلی تیم ملی اسپانیا دوران درخشانی را بین سال های 1999 تا 2003 در رئال سپری کرد و در حالی که بازیکنانی مانند رائول، زیدان، فیگو و رونالدو را در اختیار داشت، دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شد.
با این وجود، میشل که بیشتر دوران حرفه ای اش را در رئال سپری کرد، معتقد است تیم فعلی که توسط مورینیو جمع و جور شده، بهتر از تیم یک دهه قبل این باشگاه است.
او در گفتگو با آ. اس گفت:" زیدان، رونالدو، فیگو، ایه رو، روبرتو کارلوس و رائول بازیکنانی متعلق به تاریخ رئال و فوتبال دنیا هستند اما تیم فعلی فوق العاده تر است."
علی رغم اینکه رئال در فصل نتایج بسیار بهتری نسبت به فصل گذشته کسب کرده، میشل معتقد است رای اینکه تیم مورینیو در تاریخ رئال جاودانه شود، باید جام های بیشتری کسب کند.
" آنها باید مانند تیم های قبلی، در لالیگا و چمپیونزلیگ به قهرمانی برسند. آنها باید این روند را ادامه بدهند."
رئال در حال حاضر با 10 امتیاز اختلاف نسبت به بارسا در صدر جدول لالیگا قرار دارد و در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ نیز در خانه زسکا مسکو به تساوی 1-1 رسید.
By Behnam Jafarzadeh
2012/2/23