دوستانی که تونستن بازیش کنن بیان یه نقدی چیزی بدن
دوستانی که تونستن بازیش کنن بیان یه نقدی چیزی بدن
خیلی خشکن اونایی که بازی رو دارن یه عکسی چیزی دربارش نمیزارن :|
من دو سه ساعت بازیش کردم،یه نقد مختصر واستون مینویسم: (هر کی میخواد هیچی در مورد بازی ندونه نخونه)
نسخه ی ایکس باکسش به نظر زیر 30 فریم اجرا میشه، زیاد جالب نیست، گرافیک فنی هم به نظرم پایینه ولی گرافیک هنریش بالاست، محیط بازی خیلی بزرگه ولی برعکس نسخه ی قبلی، رنگهاش خیلی تند و شاده! کلاً از گرافیکش توقع بیشتری داشتم، شاید نسخه ی پی سی گرافیک بهتری داشته باشه، کلاً واسه هر کاری باید crafting کنی حتی واسه حمل اسلحه ی بیشتر! واسه اینکار هم باید حیوون شکار کنی و گیاه جمع کنی، تنوع حیوونا خیلی بالاست، من تا حالا ببر و پلنگ و سگ و میمون و بزکوهی و آهو و انواع پرندگان و لاکپشت و تمساح و اژدهای کومودور! و کوسه و خرچنگ دیدم، گیاه هم انواع مختلفی داره که هر کدومشون واسه یه کاری بدرد میخورن، حتی از کف دریا هم گیاه میشه جمع کرد! هندلینگ ماشینا بهتر شده و تنوع اونها هم بیشتر شده، موسیقی هم تو ماشین میشه پخش کرد! کلاً وسایل نقلیه ی خوبی داره، از جت اسکی بگیر تا گلایدر و چند نوع ماشین سواری و انواع قایق، من روی نرمال بازی کردم و کلاً تا حالا زیاد مردم! یکم سخته! صداگذاری هم قابل قبوله و موسیقیش هم خوبه، اسلحه ها هم قابلیت آپگرید کردن داره و شلیک با اونها هم لذت بخشه، مراحل فرعی زیادی هم تو بازی هست، بازی خیلی قشنگ شروع میشه و شخصیت واس هم که ترکونده، خیلی دیالوگای باحالی میگه، تا الان که بازیش کردم بهش 8 میدم
منم بازی را گرفتم ، سکانس افتتاحیه بازی و فرار از کمپ خیلی خوب بود ولی بعدش که نزدیک به یه ساعتی بازی کردم بازم داره شبیه به فارکرای 2 میشه ،
خیلی حال نکردم ، فکر میکردم بازی خطی تر شده ولی بازم محیط بازه .
این محیط بازی بودن که یکی از اصلی ترین نکات مثبت بازیه!منم بازی را گرفتم ، سکانس افتتاحیه بازی و فرار از کمپ خیلی خوب بود ولی بعدش که نزدیک به یه ساعتی بازی کردم بازم داره شبیه به فارکرای 2 میشه ،
خیلی حال نکردم ، فکر میکردم بازی خطی تر شده ولی بازم محیط بازه .
به نظرم نسبت به فارکرای 2 خیلی خیلی بهتره و از هر نظر هم تنوع فوق العده بالایی داره بازی.
تنوع ماموریت های فرعی بازی خیلی خوبه و میتونن آدم رو برای ساعت ها سرگرم کنن،من خودم تا الان حدود 5.5 ساعت ابزی کردم که ازین مقدار 4 ساعتش رو به ولگردی،شکار،Crafting،گرفتن outpost ها و ... گذروندم و 1.5 ساعت هم ماموریت های اصلی رو رفتم،اونم بخاطر اینکه یه سری از اسکیل ها رو برای باز کردنشون باید مرحله های داستانی رو رفت!
شخصیت پردازی و صداگزاری بازی هم از نقات قوت بازی هست که واقعا خیلی خوب کار شدن.
+
هر کسی سلیقه ای داره ولی من بی نهایت با sniper rifle های بازی حال کردم!برای گرفتم Outpost ها اگه طی کشتن گاردها دیده نشید 3 برابر XP میده،من با اسنایپر میرم یه جای دور( و ترجیحا بالای تپه ای،کوهی چیزی!)بعد دونه دونه همه رو میکشم و چون فاصله زیاده تا کشتن اخرین نفر اکثر مواقع Undetected میموندم.
+
این Komodo Dragon ها دقیقا چه کوفتی هستن؟!
شما تونستی goat (بز کوهی) بگیری؟ من هر جا که علامتش هست تو نقشه رو میرم ولی نیست , شما اگه تونستی ممکنه جایی که تونستید رو علامت بذارید و عکسش رو بذارید؟
اژدهای کومودو: بزرگترین مارمولک دنیا!این Komodo Dragon ها دقیقا چه کوفتی هستن؟!
به نقل از بازی نما :
انویدیا یه درایور مخصوص فارکری داده که فریم ریت رو حسابی بالا میبره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
پچ 1.01 رو هم اگه تونستین بگیرید البته بیشتر اصلاحاتش روی بخش چند نفره بوده
MULTIPLAYER
GENERAL
Improved overall Multiplayer stability and performance.
Added SHOW TOP, SHOW YOU, PAGE UP and PAGE DOWN options in Leaderboards.
Fix the voice chat issue that would mute players by default.
Lobby chat can now be accessed when a controller is connected.
CO-OP
Fixed graphical issues on loading screen hints.
Fixed the issue that would prevent maps from being displayed or randomized the first time a user enters Public Co-op.
Health regeneration option no longer has inverted functionality.
"Flare gun" kills are no longer considered as Assist kills.
PVP
Fixed ground texture resolution.
Grass surrounding fire spawns no longer remain red on Firestorm maps.
MAP EDITOR
Improved white objects thumbnails legibility.
Users can now start a private match in 1 player on user created maps.
SINGLE PLAYER
Improved game stability and performance.
Fixed issues with flickering on specific water textures.
Fixed small UI glitches related to different display resolutions.
“Weapon cache” mission: Mission Zone and Mission Marker no longer stays on mini-map and on screen after mission completion.
Crafting items are now auto selected when entering a new crafting category.
Added sound when zooming in and out the camera with the mouse scroll button.
لینکهای دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تا حالا 5-6 تاشونو شکار کردم.شما تونستی goat (بز کوهی) بگیری؟ من هر جا که علامتش هست تو نقشه رو میرم ولی نیست , شما اگه تونستی ممکنه جایی که تونستید رو علامت بذارید و عکسش رو بذارید؟
من بیشتر نزدیک همون شهری که اول بازی داخلش هستیم (با دنیس) پیداشون کردم.بیشتر دوروبر radio tower بودن...
+
بچه ها نسخه پی سی رو کسی بازی کرده؟ گرافیکش چجوریاست؟ رو کنسول که گرافیکش جالب نیست حال نمیده، من نسخه ی 2 رو با پی سی روی ultra بازی کردم گرافیکش بهتر از اینه، ضد حال زده بهم این بازی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)