الان سریال نامبرشو توی سایت لنوو چک کردم درست بود
ولی بعد از چک کردن از مشخصاتش چیزی تو سایتش نزده بود
الان سریال نامبرشو توی سایت لنوو چک کردم درست بود
ولی بعد از چک کردن از مشخصاتش چیزی تو سایتش نزده بود
آقا بیا یه سری اطلاعات بده درباره این لپتاپ
چون من اچ پی خریدم خیلی پشیمونم تو این 4 روزه پدرمو دراورده خیلی داغ میکنه و کارت گرافیکش مشکل داره
لطفا این سوالارو جواب بده
1_ چند خریدی و از کجا
2_باتریش چقدر دووم داره؟
3_چند ثانیه طول میکشه روشن بشه؟
4_چند تا بازی شاخ روش بزار ببین لگ میزنه یانه؟
5_داغ میکنه؟
6_ مشخصات دقیقش چیه؟ کارت گرافیک رم cpu
دستت طلا
Sent from my GT-I9100
دوست گل من! بنده به 4 گیگ هم قانعم!! مشکل من اینجاست که تو سایت فقط 6و8 وجود داره وقتی هم که کاستومایز میکنی رم را نمی تونی تغییر بدی حالا چطوری رم دستگاه 6 شده من نمی دونم!!! ولی سریال دست گاه رو تو سایت لنوو چک کردم محصول سفارش دبی هستش و ریفر هم نبود![]()
!!! پس این چیه!!؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند؟ از کجا خریدی؟بگودیگه
![]()
دوست گلم اینها هیچ کدوم نمایندگی نیستسن!!یک زمانی سازگار نمایندگی ایسوس بووووود ولی لنوا اصلا نمایندگی نداره ! به لطف تحریم ها نمایندگیم نخواهیم داشت!!! وگر نه تو ایران شرکت های که هم تمایل به نمایندگی بودن داشته باشن زیاده و لی کسی بشون نمیده ! علاوه بر این اگه نمایندگی باشه و درست حدمات نده کافی 1 میل به شرکت اصلی بزنید فرداش یا جریمه سنگین میده یا امتیاز نمایندگی لزش میگیرن میدن یک شرکت دیگه این اقایون فقط وفقط وارد کننده هستند از ایران رهجو بگیر تا سازگار و ویستا و ایران اچ پی![]()
سلام هم درد من!!!!
اقا چی شد که بین این دوتا قول 570 انتخاب کردی؟ یکم دربارش بنویس
وقتی کار سنگین می کنه حرارت قطعات و بدنه چطوره کیفیت صفحه و کیبورد و چطوره اسپیکر هاش ؟
گیم خفن باش زدی ؟حرارت گرافیک و کیفیتش؟
اگه میشه با CPU zو GPUz مشخصاتشو چک کن و عکس بگیر! راستی رم گرافیک DDR3هستش یا DDR5؟![]()
دوستان بوت 10ثانیه بااستفاده اس اس دی هستش!
من یکی که پول برای این اس اس دی نمی دهم!! واقعا فکر میکنید بین 10ثانیه یا 30 ثانیه اونم فقط تو لود اینقدر ارزش داره!!!این بیشتر یک حقه تجاریه ! نمی گم نمیشه! میشه ولی فقط دسترسی به اس اس دی سریع اونم با توجو به حجم کمش در کل فرایند های سیستم زیاد اثر بخش نیست! این نظر منه اگه کسی اطلاعات بهتری داره ممنون میشم منو هم راهنمایی کنه![]()
6199 از 6770m شرکت AMD استفاده کرده با 2GB که DDR5 هم هستش
570 از GT555m مخصول Nvidia استفاده کرده با 1GB رم که اعلام هم نکرده DDR3 هستش DDR5!!
هر دوتا چیپ در بنچمارکها پورقدرت نشون دادن و جزو پرفورمنس بالا ها هستند ولی gt555 کمی بهتره جوری که نمی شه زیاد تفاوت را حس کرد حدود 3 الی 5 درصد! ولی اگه رم 570 از نوع DDR3 باشه من اختمال میدم واسش گلو گاه ایجاد کنه و سرعتش کمتر از توان واقعیش بشه البته مطمعن نیستم باید دیتاشیتش را ببینیم!!
در مورد اختلاف 1 گیگی هم فکر نمیکنم زیاد تاثیر گذار باشه چون همچین فضای بافرینگی واقعان زیاده و شاید بشه گفت بی استفاده باقی می مونه(این نظر شخصی منه اگه اشتباهممنون میشم اصلاح کنید)!
ب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)