این برنامه رو هم دارن کم کم سانسورش میکنن مثلا
امشب اون قسمتی که بچه داشت انشاء میخوند یه
جاشو سانسور کرده بودن تو حرفاش
این برنامه رو هم دارن کم کم سانسورش میکنن مثلا
امشب اون قسمتی که بچه داشت انشاء میخوند یه
جاشو سانسور کرده بودن تو حرفاش
این قسمت هم جالب بود.
راستی این رضا صادقی مگه معلول نیستش!!! با تمام ابن حرفا سامان گوران توی کارش واقعاً دقیقه.
محتوای مخفی: نمايش
اگه گفتین این قسمت برگرفته شده از چه فیلمیه؟ قالب مال چند تا فیلمه!!!
داوود رشیدی و اون تیکه های مسخره.خیلی خنده دار بود مخصوصاً وقتی آخرش خواست اعضای جبرانی رو برداره!!!
حامد![]()
سانسور داره وللی بازم خوبه
این پسره انشا میخونه خیلی باحاله
پدر من وقتی که میبند دیگران به سرکار رفته و خسته میشوند برای انها گریه میکند
مادر من امروز رفت بازار و برای پدر کفش و لباس خرید-پدرم از شدت شوق گریه کرد!!
آره خیلی باحاله.
جالبترش اونجا بود که اولین پس گردنی رو خورد. همونجایی که به بوسیدن رسید فکر کنم اگه پس کله ای رو نمی خورد به بوسیدن مادرشون هم میرسید که گفت بگذریم...
خیلی با حال بود.
حامد![]()
مال کدوم فیلم بود؟؟فکر کنم از اون فیلمهای زمان شاهی بوده؟؟اگه گفتین این قسمت برگرفته شده از چه فیلمیه؟ قالب مال چند تا فیلمه!!!
واقعا این پسره سامان ... تو کارش حرفه ایه. واقعا قشنگ اداش و همچنین صداش رو در میاورد
ایول/
قسمت کنترل نامحسوسشون هم قشنگ بود.
اعمال قانون اعمال قانون![]()
برای فیلم ضیافت و چند تا دیگه از فیلم های کیمیایی بود !مال کدوم فیلم بود؟؟فکر کنم از اون فیلمهای زمان شاهی بوده؟؟![]()
اون قسمتش که اخبارگوئه رو آورده بودن چار پایه داغازش پرسید تا حالا اخبار دورغ گفتی یا نه ؟ گفت نه یهو به خاطر دروغش بش شک وارد شد آخرش بود
اصلا انتظار همچین حرکتی رو از صدا و سیمای میلی نداشتم![]()
کلیپش رو بزارید یه تابستون بخندیم. فضا سابقی!!!![]()
حذف آیتم جنجالی از خنده بازار؟/ برای دومین شب متوالی: 90 درجه پخش نشد
برای دومین شب متوالی آیتم جنجالی 90 درجه از خنده بازار پخش نشد.
به گزارش خبرآنلاین؛ پس از انتقادهای علی دایی از به تمسخر گرفته شدن در دو شب متوالی از آیتم 90 درجه برنامه ، این آیتم برای دومین شب متوالی روی آنتن نرفت. به نظر می رسد مسئولان صدا و سیما که از حوادث و حاشیه های این اتفاق شوکه شده اند ، تصمیم گرفتند تا این بخش از برنامه 90 درجه را از دستور کارشان کنار بگذارند.
منبع : خبر آنلاین
پ.ن : جدا چقدر بعضی ها بی جنبه ان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)