تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 31 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 304

نام تاپيک: سریال پنج کیلومتر تا بهشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا این از اون طرف زمین در بیاد که چی بشه؟
    قبلا هم ما سریال های اینچنینی از صداو سیما داشتیم که توش روح بود و از درو دیوار رد میشد و از اون ور زمین در نمیومد و کسی گیر نمیداده و حتی در فیلم های هالیوود هم کسی گیر نداده چون قرار نیست از اون طرف زمین در بیاد

اما مشکل اصلی این سریال اینکه که یه داستان درست و حسابی و یه ریتم خوب نداره که بیینده را جذب کنه که
    شما اگه هر قسمتشو ببینید چیز خاصی در اون قسمت اتفاق نمیوفته و ریتم به صورت وحشتناک کند هست

دوستانی هم که میگند این موضوع تکراری ، در هالیود تا حالا صدها فیلم در رابطه با همین موضوع روح ساخته شده ، این موضوع اونقدر کشش و جذابیت داره که بارها ساخته بشه ، اما متاسفانه امسال این کار تا حالا چنگی به دل نزده

نکته آخر مشکل همه ما این هست که همه چیزو یا سیاه می بینیم یا سفید حد وسط قائل نیستیم. نکات مثبت و منفی همه چیز را باید باهمدیگه در نظر گرفت، اینطور نباید باشه که چون من از یه چیزی خوشم میاد کاملا نکات منفیشو فراموش کنم یا برعکش

2. 2 کاربر از golden111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

قبلا هم ما سریال های اینچنینی از صداو سیما داشتیم که توش روح بود و از درو دیوار رد میشد و از اون ور زمین در نمیومد و کسی گیر نمیداده و حتی در فیلم های هالیوود هم کسی گیر نداده چون قرار نیست از اون طرف زمین در بیاد
    به قول دوستمون اونا توجیه میکنند و زیرش نمیزنند
    مثلا تو چندین فیلم امریکایی و انگلیسی دیدم که روح میتونه از هر چیز رد شه غیر از چیزهایی که حیات دارند و اینو تو خود فیلم هم یه جوری میگند
    مثلا از در بتونی یا اهنی متونستن رد شن ولی از در چوبی نه
    میبینی خیلی راحت یه توجیهی میاوردند تا به قول شما راه رفتن روح رو توجیه کنه چون میگفتن خاک هم زنده هستش و نمیشه ازش رد شد

.
    .

بعد یه مورد دیگه که تو ذوق میزنه تو سریال انتخاب بد بازیگران هستش
    مهدی سلوکی هیچ وقت به درد چنین نقش هایی نمیخوره.تو سینما و تلویزیون بازیگران انتخابی باید معیارهایی داشته باشند.شاید تو واقعیت چنین افرادی با این قیافه و صدا و مرام زیاد باشند ولی جنس سینما فرق میکنه
    تو سینما بازیگری باید انتخاب بشه که درست حرف زدن و راه رفتن و به موقع ریتم دادن به صحبت هاش رو بلد باشه
    برای همین باید برای یک جوون 25 ساله مذهبی مقید عاشق یک بازیگر با قیافه و صدای دیگری انتخاب میکردند
    مثلا همین نقش رو به یه بازیگر دیگه مثل گودرزی میدادند خیلی از این انتقاد ها نبودش
    کلا قیافه سلوکی به چنین نقش هایی نیمخروه و چون بازیگر توانایی هم نیست خیلی تو ذوق یمزنه به خصوص اون دو قسمتی که ایه قران رو میخوند به من یکی حالت تهوع دست میداد

4. 2 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عجب فیلم مسخره ایه.

واقعا این آقایون تاچه حد میخوان به شعورمردم بی احترامی کنن.خدایی مردمو گیرآوردن.

من نمیدونم این چرت وپرت هارو ازکجاآوردن تحویل مردم میدن
    Last edited by amehsany; 08-08-2011 at 10:55.

6. 2 کاربر از amehsany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سایت مشخصی داره که اونجا نظرمونو دررابطه بااین فیلم بگیم؟بگیم که واقعا زحمت میکشید خسته نباشید پول مملکتو صرف این ابتکارات عملتون میکنید.

8. این کاربر از amehsany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

شما از جا فهميدي توجيه عقلي و ديني نداره.

از نظر ديني انسان بايد در حد بالايي از دين باشه تا بتونه اين مسائلو نقد كنه و از نظر علمي هم كه مگه ميشه اين مسائل روح و اي جور چيزا با عقل جور دربياد كه ميگين توجيه عقلي نداره!!!

فقط يه جمله ميگم: ساختمان پزشكان و پايتخت مذمون مذهبي نداره!!!!
    اولا مضمون درسته نه مذمون!!!!!!
    ثانیا با اینکه نظرات دوستان در مورد توجیه عقلی و دینی درسته ولی اصلا اینو بذاریم کنار.
    بالفرض همه چی عالیه و همه چی توجیه شدس.
    واقعا چه جور سریالیه این؟؟نه داستان درست و درمون داره،نه ریتیم درست حسابی نه بازیگرا تو نقش مناسب
    انتخاب شدن.این چیه واقعا؟؟جراحت پارسال خیییلی بیشتر از این آدمو جذب میکرد.
    کارگردانی این سریال افتضاحه واقعا.کاری ندارم کارگردانش کیه و چه سابقه ای داره ولی این چیزیه
    که ما الان داریم میبینیم:یه سریال آبکی با مضمون افتضاح و 0 درصد جذابیت و داستان هم که فوق العاده ضعیف.
    کلا من نکته ی مثبتی تو این سریال نمیبینم با اینکه خیلی تلاش میکنم.

10. 2 کاربر از NIMA 36 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

واقعا من از اینکه می خوان مردمو بپیچونن بدم میاد.
    اگه دختره گفت که ما داریم خیال می کنیم که میشینیم، پس هنوز می تونن از اشیا رد بشن دیگه؟، پس چراوقتی رو مبل نشست، مبل فرو رفت؟
    این سوتیا رو هر بچه ای می تونه تشخیص بده.
    یا فیلم نسازین یا اگه میسازین یه دونه خوبشو بسازین که کمترین سوتی رو داشته باشه و همه چی رو درباره ش بدونین و یا یه فیلم خارجی پخش کنین.
    .
    .
    .

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم با حرف دوستمون آقای(NIMA 36) موافقم! مثل ساختمان پزشکان نیست که بگین سانسور شده یا سیاسی حرف میزنه یه سریال معنویه
    در ضمن از شبکه 3 بعید بود یه سریال با اینهمه سوتی رو بخواد پخش کنه!

دوستانی که خیلی شخصی نگاه می کنن دقت کنن! اگه قراره توی سریالی بعد ماوراء الطبیعه بخودش بگیره باید بدون اشکال باشه! بماند که سریالایی که مربوط به روح بود توی سالهای قبل خالی از اشکال نبود( سریال شبکه 2 حاج فتح الله......) ولی دیگه به این شدت ضعیف نبود!
    آقای کارگردان خواسته همه موضوعها رو ترکیب کنه (عاشقی،فلسفی؟،عرفانی، دینی، اجتماعی) که هیچ کدوم رو نتونسته خوب از آب دربیاره و این ضعف کاره
    +
    من نوعی به عنوان بیننده حق دارم بعد از دیدن سریال نظرمو به صراحت بیان کنم! و وجود این فروم و این تاپیک بخاطر همین بیان آراء و عقایده!

13. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظرتون این سریال چه نکته مثبتی تاحالا داشته؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سایت مشخصی داره که اونجا نظرمونو دررابطه بااین فیلم بگیم؟بگیم که واقعا زحمت میکشید خسته نباشید پول مملکتو صرف این ابتکارات عملتون میکنید.

سایت صدا سیما هست ولی هنوز این سریال رو قرار نداده واسه نظرسنجی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه moucker_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تو خونه!!!

پيش فرض

به نظرتون این سریال چه نکته مثبتی تاحالا داشته؟
    اینکه ما اینجا بی کار نشینیم و با این انتقادا بمبارونشون کنیم.
    و اینکه دیگه کارگردانا از این شیکرای مفت نخورن.
    .
    .
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •