تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 111 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

این هم از کامیکی که در موردش صحبت میکردم، به درخواست دوستان، آپلودش کردم. دیگه بازی چند روز دیگه تو همه پلتفرم ها در دسترس خواهد بود، بد نیست این کامیک رو هم بخونید...

2. 12 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    نسخه Pc کی میاد؟
    باتشکر.

4. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

سلام.
    نسخه Pc کی میاد؟
    باتشکر.
    14 آگوست که 2 روز دیگه باشه

6. 3 کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

بسم الله.
    14 آگوست که 2 روز دیگه باشه
    سلام.
    چه خوب.
    راستش من رفتم بازی رو خریدم و تمومش کردم.با اینکه اصلاً اهل بازی نیستم ولی از اینجور بازی ها خیلی خوشم میاد.این بازی خیلی شبیه god of war بود منتهی دمشون گرم که رعایت حال ما مسلمونارو کردن و مثل god of war زن های لخت پتی وجود نداشت!!!! من به همین علت god of war بازی نمیکردم و خوشم نمیومد.نمیدونم هدف سازنده از این کار چی بود.به هر حال طرفدارای خودش رو داشت و توی ایران مجوز نداشت.
    اما darksiders حل مسائلش خیلی راحت تر بود و خداروشکر فکر کنم یه زن توی بازی بود اونم حجاب داشت امیدوارم توی این نسخه مسائلش خیلی سخت بشه.تنها چیزی که عاشقشم همین حل مساله های بازی هستش.
    درکل بازی کامل و بی نقصی بود و مراحل زیادی داشت ای کاش مراحلش خیلی بیشتر بود.چون هر مرحله بسیار با مرحله قبل متفاوت بود از لحاظ ظاهری میگم.انصافاً هیچ یک از مرحله هاش شبیه دیگری نبود.
    از همه راحت تر هم غول مرحله آخر بود
    بی صبرانه منتظر نسخه بعدی هستیم.
    یا علی.

8. 4 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

تقریبا 2-3 ساعت یازی رو تجربه کردم.
    شروع بازی زیاد جالب نیست و شروع شماره قبلی به نظرم بهتر بود،ولی بعد تقریبا 15 دقیقه بازی پیشرفت های خودش رو نشون میده.
    سیستم مبارزات و بخش کلی گیم پلی مثل شماره قبل هست ولی گیم پلی بازی سریع تر شده،چند ضرب ها و استفاده از سلاح های مختلف بهتر شدن،لول آپ شدن،استفاده از جادو ها و قابلیت های مختلف،soundtrack های بازی و ........ بخشی از پیشرفت های بازی نسبت به شماره قبلی هستن.
    محیط های بازی بزرگ تر و چشم نواز تر شدن و کاراکتر های بازی مثل شماره قبل از شخصیت ردازی و دیالوگ های خوبی دارن.همونطور که گفتم استفاده از سلاح هایی غیر از اسلحه اصلی "مرگ" خیلی بهتر شدن،با کشتن دشمن ها و باز کردنs صندوق های مختلف یه سری آیتم روی زمین میافتن که نکته مثبت بازی اینه که همون موقع میتونید از اون آیتم استفاده کنید و لازم نیست برای استفده از اون به inventory برید(مشخصات آیتم نمایش داده میشه که میتونید بفهمید نسبت به آیتم خودتون جه مزیت هایی داره)یا اگه بهش احتیاج نداشتید فقط برش دارید و بعدا بفروشیدش.
    قسمت بالا رفتنبالا رفتن از دیوار و wall run بازی هم همونطور که از تریلر ها معلوم بود کاملا شبیه PoP هستو
    موسیقی بازی هم از نکات مثبت اون هست که واقعا عالی و حماسی کار شده،(چند صفحه قبل هم vahid game در مورد موسیقی بازی و composer اون توضیج داده بود).
    المان های RPG هم که به بازی اضافه شدن به نظر من کاملا توی پیشرفت بازی تاثر دارن،من خودم خیلی از اضافه شده این المان ها به بازی خوشحال شدم!
    در کل به همه پیشنهاد میشه بازی رو تهیه کنن،مخصوصا اگه از نسخه قبلی بازی لذت بردید حتما این نسخه رو هم تهیه کنید...........

+

تا اینجا که بازی کردم بازی واقعا ارزش اون 9ـی که OXM بهش داده رو داره......................

10. 13 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

شروع بازی زیاد جالب نیست و شروع شماره قبلی به نظرم بهتر بود،ولی بعد تقریبا 15 دقیقه بازی پیشرفت های خودش رو نشون میده.
    سیستم مبارزات و بخش کلی گیم پلی مثل شماره قبل هست ولی گیم پلی بازی سریع تر شده،چند ضرب ها و استفاده از سلاح های مختلف بهتر شدن،لول آپ شدن،استفاده از جادو ها و قابلیت های مختلف،soundtrack های بازی و ........ بخشی از پیشرفت های بازی نسبت به شماره قبلی هستن.
    محیط های بازی بزرگ تر و چشم نواز تر شدن و کاراکتر های بازی مثل شماره قبل از شخصیت ردازی و دیالوگ های خوبی دارن.همونطور که گفتم استفاده از سلاح هایی غیر از اسلحه اصلی "مرگ" خیلی بهتر شدن،با کشتن دشمن ها و باز کردنs صندوق های مختلف یه سری آیتم روی زمین میافتن که نکته مثبت بازی اینه که همون موقع میتونید از اون آیتم استفاده کنید و لازم نیست برای استفده از اون به inventory برید(مشخصات آیتم نمایش داده میشه که میتونید بفهمید نسبت به آیتم خودتون جه مزیت هایی داره)یا اگه بهش احتیاج نداشتید فقط برش دارید و بعدا بفروشیدش.
    قسمت بالا رفتنبالا رفتن از دیوار و wall run بازی هم همونطور که از تریلر ها معلوم بود کاملا شبیه PoP هستو
    موسیقی بازی هم از نکات مثبت اون هست که واقعا عالی و حماسی کار شده،(چند صفحه قبل هم vahid game در مورد موسیقی بازی و composer اون توضیج داده بود).
    المان های RPG هم که به بازی اضافه شدن به نظر من کاملا توی پیشرفت بازی تاثر دارن،من خودم خیلی از اضافه شده این المان ها به بازی خوشحال شدم!
    در کل به همه پیشنهاد میشه بازی رو تهیه کنن،مخصوصا اگه از نسخه قبلی بازی لذت بردید حتما این نسخه رو هم تهیه کنید...........

+

تا اینجا که بازی کردم بازی واقعا ارزش اون 9ـی که OXM بهش داده رو داره......................
    اینطور که علی گفت چیز های خوب زیاد داشت!

به نظر با عنوان بهتری شاید هم همون حد روبرو باشیم البته چیزی که به نظرم جالبه باس های بازی هست!

12. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

+

............
    Last edited by Advanced Ali-001; 14-08-2012 at 10:56.

14. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

برخی از نمرات سایت ها و مجلات برای بازی منتشر شد:

مجله ی play magazine چاپ بریتانیا به بازی 86 از 100 رو داد/
    GamePro آلمانی 93 /
    X360 Magazine چاپ بریتانیا هم به بازی 90 از 100 رو واسه این عنوان شرکت THQ در نطر گرفت...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by CRIS Joon CR7; 13-08-2012 at 09:40.

16. 10 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی میدونه این نسخه ای که سافت آرشیو گذاشته چیه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

نمیشد حالا دوروز دیگه این نظر رو اعلام میکردی آخه ما pc باز ها چه گناهی کردیم.
    خواهش کردم که چیزی نگین تا نسخه حز Pc هم بیاد.....
    ولی قشنگ بود مرسی.
    شوخی میکنی دیگه ؟ برای ac 2 کلا باید تاپیکو تخته میکردیم بعده 6 ماه که برای pc اومد نظر میدادیم؟
    نظرات منطقی بدین لطفا !( راحت ترین کار هم اگه میخواین حتی نقد های بازی رو هم پیش از انجامش نخونین اینه که یه دو هفته ای فروم نیاین یا این تاپیکو واردش نشین )
    +
    فکر کنم برا ps3 تا اخر هفته بعد بیاد ، چجوری تا اون موقع میتونم جلوی خودمو برای خریدن نسخه 360 بگیرم موندم !بعده max payne 3 بالاخره یه بازی داره میاد که ارزش بازی کردن داره !
    Last edited by amin 2010; 13-08-2012 at 16:58.

19. 3 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •