تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 13 از 461 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام

اين پست رو براي اين مي زنم كه مطمئنم بيش از 90 درصد دانش آموزان(والبته خودم) باهاش درگيرن و درگير بودن

شايد شما زياد با دوستاتون مي چرخين ، زياد تو نت مياين ، زياد بازي مي كنين ، خلاصه به يه چيزي عادت كردين يادر واقع معــــــــــــــــتاد شدين

اگر ميخوايد كه سال ديگه اين موقع به خودتون نفرين و ناسزا نگين ، خودتونو واسسه كنكور 92 آماد نكنين و خيلي چيزاي ديگه بايد يك سال رو سختي بكشيد البته خداييش شايد چند ماه اولش سخت باشه رو غلطك كه بيفتين درس خوندن واستون خيلي شيرين ميشه(شايدم نشه!!!!)

من بعضي از دوستامو به خاطر اينكه زياد محلشون نمي ذاشتم(كه البته فهميدم دوست نبودن ) از دست دادم (چون من توي حال و هواي ملكوتي درسي!!!! سير مي كردم) پسه هدف بايد از بعضي چيزا بگذريد

از من اين توصيه رو جدي بگيريد(هرچند شايد اصلا گوش نكنيد ولي كسايي كه كنكور دادن ميدونن) من فقط سال كنكور درس خوندم معدل كتبيم هم زياد چنگي به دل نمي زد اما با توكل به خدا به هر جا كه فكرشو بكنيد مي تونيد برسيد به شرط اينكه همه تلاشتونو بكنيد

يه نقل قول دارم از تبسم خانم

گر اموزشگاه میری یا یکی دو تا بچه درسخون بگرد. حتی اگه تا مرز جنون شخص یا اشخاص دیگری رو می پرستی این یه سال سعی کن تمام انرژیت فقط صرف 3 چیز بشه. درس، استراحت لازم برای سلامتت(تغذیه مناسب خواب کافی) ، تفریح برای روحیت.

میخوای تفریح کنی نمیدونم دختری یا پسری بلند نشو برو مهمونی، با دوستات نرو بیرون بی جهت دور بزنی.

پاشو با یکی ، یکی از همونا که مثل خودته و هدف داره و ارزش قائله واسه ایندش برو بیرون قدم بزن.

میگم نرو مهمونی میگم با دوستای بی کارت نرو بیرون بچرخ چون حال و هوات عوض میشه دلسرد میشی.

بچسب به کار و درست. عین یکی که هدفش درس خوندنه. اینو همین الان بفهم،نذار واسه سال دیگه.

پاشو برو، بسم الله ، وقت داری، علاقه داری، تلاش کن انگیزه هم میاد.

شايد ترك كردن عادتها سخت باشه من تو 2 ماه تونستم عادتمو به اينترنت ترك كنم پس شايد يهو نتونيد چيزي رو بيخيال شيد ولي هرچه سريعتر بهتر

نمي دونم اين پستم مفيد بود يا نه؟؟!؟!؟؟!؟؟

اين شعر از مولوي هم كه تو امضام هست رو دكتر رضا كياسالار تو آخرين صفحه كتابش ( ... و از متن نترسيم ) آورده

واقعا بهش اعتقاد دارم و توي تلاشم تاثير به سزايي داشت مخصوصا گاهي اوقات كه نا اميدي مياد سراغتون

با اين شعر از حافظ اين پست رو تموم ميكنم(كه توي سراسري هنر 90 هم سوال اومده بود!!!!)

اي بلند نظر شاه باز سدره نشين نشيمن تو نه كنج اين محنت آباد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

14

يه چند تا مشکل دارم:

1. ترس و اضطراب تمام نکردن تمامی دروس پايه تا آخر تابستان اذيتم ميکنه روزی نيست که چند بار بهش فکر نکنم (منظورم از تمام کردن: تمامی دروس پايه رو بخونم و تست بزنم)
    2. اصلا" علاقه و حس خوندن عربی ندارن در حالی که جبر و هندسه 2 تقريبا" تموم کردم يک کلمه هم عربی نخوندم
    3. نميدونم چطور بايد زبان بخونم و کلا" چکار کنم
    4. يه مورد هم در مورد ساعت مطالعه و وقت درس خوندن: صبح ها ساعت هفت و نيم بيدار ميشم هشت تا يک يک و نيم درس معمولا" اختصاصی ميخونم 2/5-3 تا 4/5 ميخوابم و و پنج شروع به درس خوندن ميکنم و معمولا" تا 11-11/5 ميخونم 9 و 10 به بعد هم معمولا" عمومی ميخونم بين 12 الی يک و نيم هم ميخوابم مشکل با اين برنامه ام :ساعت 10 به بعد با عرض شرمندگی کسل و خواب آلوده ام و پای کتاب ها چرت ميزنم دومی هم اگه ساعت مطالعه رو بتونم افزايش بدم راضی تر هست پيشنهاد و نقدی برای بهبود کمی و کيفی برنامه؟
    5. الا" که تست ميزنيم درصد هم بايد بگيريم؟ اگر زير 80 درصد بود مجددا" بايد چند وقت بعد (همين تابستون) تکرار کنيم؟
    6. تست های کنکور رو بايد با توجه به زمان بزنيم؟ يا الا" نياز نيست؟
    7. يه مشکل ديگه هم در مورد کلاس های مدرسه هست که خوش بختانه چيز زيادی ازش باقی نمونده: ميگرن دارم و هوای محل زندگيم 40-50 درجه هست به خاطر گرمی هوا سردرد شديد ميگيرم و از درسم عقب ميوفتم کسانی که ميگرن دارند ميدونند اين سردرد چقدر دردناک و آزاردهنده هست

3. این کاربر از D_felfelak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

يه چند تا مشکل دارم:

1. ترس و اضطراب تمام نکردن تمامی دروس پايه تا آخر تابستان اذيتم ميکنه روزی نيست که چند بار بهش فکر نکنم (منظورم از تمام کردن: تمامی دروس پايه رو بخونم و تست بزنم)
    2. اصلا" علاقه و حس خوندن عربی ندارن در حالی که جبر و هندسه 2 تقريبا" تموم کردم يک کلمه هم عربی نخوندم
    3. نميدونم چطور بايد زبان بخونم و کلا" چکار کنم
    4. يه مورد هم در مورد ساعت مطالعه و وقت درس خوندن: صبح ها ساعت هفت و نيم بيدار ميشم هشت تا يک يک و نيم درس معمولا" اختصاصی ميخونم 2/5-3 تا 4/5 ميخوابم و و پنج شروع به درس خوندن ميکنم و معمولا" تا 11-11/5 ميخونم 9 و 10 به بعد هم معمولا" عمومی ميخونم بين 12 الی يک و نيم هم ميخوابم مشکل با اين برنامه ام :ساعت 10 به بعد با عرض شرمندگی کسل و خواب آلوده ام و پای کتاب ها چرت ميزنم دومی هم اگه ساعت مطالعه رو بتونم افزايش بدم راضی تر هست پيشنهاد و نقدی برای بهبود کمی و کيفی برنامه؟
    5. الا" که تست ميزنيم درصد هم بايد بگيريم؟ اگر زير 80 درصد بود مجددا" بايد چند وقت بعد (همين تابستون) تکرار کنيم؟
    6. تست های کنکور رو بايد با توجه به زمان بزنيم؟ يا الا" نياز نيست؟
    7. يه مشکل ديگه هم در مورد کلاس های مدرسه هست که خوش بختانه چيز زيادی ازش باقی نمونده: ميگرن دارم و هوای محل زندگيم 40-50 درجه هست به خاطر گرمی هوا سردرد شديد ميگيرم و از درسم عقب ميوفتم کسانی که ميگرن دارند ميدونند اين سردرد چقدر دردناک و آزاردهنده هست

1- شما لازم نيست كل تست ها رو بزنيد اگه الان تستا رو تموم كنيد تو مدرسه چي كار ميكنيد؟؟؟
    تو تابستون فقط بايد موضوع براتون جا بيفته با حل كردن تستاي متعدد نه اينكه همه ي كتاب تستا رو تموم كنيد(كه اصلا هم وقت نمي كنيد )

2- شما بايد عربي رو بخونيد عربي من آنچنان تعريفي نداشت ولي تو تابستون عربي رو فولش كردم به بهانه اينكه علاقه ندارم حسش نيست و ... در حقيقت تنبلي ميكنيد اگه نخونيد

3- برا زبان شما بايد لغتاي كتاب رو فول باشيد به كمك تيك ايت گاج و كتاب خيلي سبز ميتونيد اين كار رو انجام بديد براي ريدينگ هم ...و نترسيم از متن انتشارات شبقره چيز خوبيه

4- بارها گفتم هر كسي سبك مطالعه خودشو داره

5- نه زوده درصد گرفتن رو بذاريد برا بعد ترم اول

6- تستاي كنكور رو شما فعلا مجموعه اي نمي زنيد در نتيجه زمانگيري هم نمي خواد

7- حالا شما خوبه تابستون مشكل داريد من سينوزيد شديد داشتم به طوري كه عفونت اونقدر شديد شد كه چشمامو
    اذيت كرد و نمي ذاشت درس بخونم دقيقااز آبان تا اوايل بهار يعني حدود 4 ماه پس در هر شرايطي شما نبايد دلسرد بشيد

از دوستان تقاضا مندم قبل از اينكه سوالي رو بپرسند يه نگاهي به صفحات قبلي بندازن چون بيشتر سوالات تكراري هستش

موفق باشيد

اينم كارنامه اولين آزمون تابستان من (درصد عربي رو ببينيد!!!!) اميدوارم به كار دوستان بياد

5. 8 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demon_342's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    این بماند ... !

پيش فرض

مرسی Sambaی عزیز ...

من همیشه پستای شما و بعضی دوستان دیگه رو 2 بار میخونم ...

اگه بقیه دوستان هم از تجربه هاشون تو تابستون بگن خیلی خوبه ...

مثل همین درصدا ، چطور عادتاشونو ترک کردن و ...

7. این کاربر از Demon_342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

+کتاب املای انتشارات سبز هم خیلی خوبه. درس به درس کلمات مهم رو اورده، برای هر درس هم تمریناتی داره
    کتاب خوبیه . ولی من امسال داشتم و استفاده نکردم و در کنکور هم سوالات املا رو کاملا درست حل کردم . بنظر من خیلی وقتا کلمات آخر کتاب + تیزبینی و استفاده از داشته هامون , برای تستهای املا کفاف میکنه

9. 2 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سروران خودم:
    آقا من الان 1 فصل هندسه 1، 3 فصل ریاضی 2(بدون تست)، 1 فصل شیمی 2، گراف (نصفشو تست زدم) رو خوندم. البته یه چیزای دیگه هم یه مقداری خوندم مثه آمار و فیزیک 1 ولی نه خوب. دیفرانسیل هم الان دارم دنباله رو میخونم. رسیدم به جبر دنباله ها. فیزیک و عربی کلاس میرم میخوام با کلاس پیش برم. عربی مبحث فعل رو شروع کردم به خوندن.
    به نظرتون وضعیتم چه جوریاس؟ عقبم، جلوئم، خوبه، بده؟

11. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

سروران خودم:
    آقا من الان 1 فصل هندسه 1، 3 فصل ریاضی 2(بدون تست)، 1 فصل شیمی 2، گراف (نصفشو تست زدم) رو خوندم. البته یه چیزای دیگه هم یه مقداری خوندم مثه آمار و فیزیک 1 ولی نه خوب. دیفرانسیل هم الان دارم دنباله رو میخونم. رسیدم به جبر دنباله ها. فیزیک و عربی کلاس میرم میخوام با کلاس پیش برم. عربی مبحث فعل رو شروع کردم به خوندن.
    به نظرتون وضعیتم چه جوریاس؟ عقبم، جلوئم، خوبه، بده؟
    تقریبا مثل منی !
    من فصل 1 هندسه 1 و 2 - فصل 1 شیمی 2 - فصل یکی مونده به آخر فیزیک 1 (وسطاش ) -دیفرانسیل دو فصل اول رو تموم کردم . به نظرم این که شما وضعت چطوره به هدفت بستگی داره ! ولی عقب نیستی نگران نباش . به نظرم سه فصل اول حسابان رو هم بخونی خیلی به نفعته ! البته بستگی داره که خودت میخونی یا مدرسه کلاس گذاشته . اگه کلاس گذاشته سعی کن حتما هر جور شده پیش 1 رو تموم کنی تو تابستون . اگه خودت میخونی دو دستی بچسب به پایه کامل فول شو !
    (تجربیات کنکوری های این فروم از سال 86 ! )

13. 2 کاربر از ALt3rnA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

ترک عادت موجب مرض هست و نیست . من برام سخت نبود از ولگردی های اینترنت دست کشیدن و الانم فکر نکنم باشه . بهترین راه اینه که آدم به هدفی که داری چشم داشته باشی و توی این یک سالی که برا کنکور هدف گذاریت رو انجام دادی همه چیز رو فرع بدونی .
    بنظر من یکی از عادتهای بد که به کنکوری بودن آدم ضربه میزنه رفیق بازیه که متاسفانه برا ما که توی شهرهای کوچک زندگی میکنیم ترکش خیلی سخته . نمیخوام بگم ضربه اصلی رو میزنه ولی مضر هست به نسبت خودش . راه حل این هم دوباره همون نگاه تندیه که آدم باید به هدفت داشته باشی .
    samba حرف درستی زد که آدم مجبوری برا موفقیتت بعضی چیزای فرعی رو از دس بدی .

ضمنا یه نکته جالب که در مورد کنکور میشه گفت اینه که آدم بینش عمیق تری پیدا میکنی یا در معنای بهتری با بصیرت تر میشی . خیلی چیزها برات قابل تشخیص میشه و علاقه مندیهات چه بسا که تغییرات جالبی داشته باشه

من بعد از این کنکور مطمئن شدم که پارسال با همه برنامه هایی که داشتم آنچنان جدی و پرتلاش نبودم . تا الان من به معنای واقعی باور نداشتم که کنکور تلاش زیادی میخواد . با سستی میرفتم جلو که انشالله امسال برا کنکور 91 از این خبرا نخواهد بود . البته به کمک همه دوستان
    Last edited by yarane-naghdi; 16-07-2011 at 16:16.

15. 5 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

منم تایید می کنم حرفا دوستان رو.... رفیق بازی یکی از مهم ترین عوامل عدم موفقیت تو درسه... البته اگه یه رفیق درس خون تر از خودتون داشته باشید که باهاش برید کتابخونه ای جایی خیلی خوبه...
    من سال اول که کنکور دادم 2-3 تا رفیق داشتم که نمیزاشتن درس بخونم و منم همیشه تو رو دروایسی بودم باهاشون... مثلا برنامه ریزی می کردم که 2 ساعت دیفرانسل از فلان قسمت بخونم.. نمی ساعت خونده بودم یهو یکی زنگ میزد می گفت بیا بریم ساحل یا فلان جا.... و اشتباه بزرگ من هم نه نگفتن به رفیق بود...
    در عوض سال بعدش همش من به بقیه زنگ میزدم می گفتم بیا بریم کتابخونه... وقتی هم که میرفتیم کار غیردرسی نمی کردم که جو درسی بهم نخوره.... یعنی مثلا وقتی یکی از دوستام میومد می گفت بیا بیرون بریم یه هوایی بخوریم هم می گفتم من بعدا می رم تو برو...
    تا روزای آخرهم با هم میرفتیم قرایت خونه دانشگاه خلیج(البته ورود برای عموم آزاد نیست.. یه مدت قاچاقی میرفتیم..بعدا آشنا شدیم بصورت قانونی) ... اکثر بچه ها هم نتیجه مقبول با تلاششون رو گرفتن... یه 2 رقمی داریم ایشا.. تو تجربی...

17. 6 کاربر از milla.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

عذر تقصیر دارم چون نگفتم که دوستان خوب هم باعث پیشرفت میشن .

قطعا یه دوست خوب نعمته . من با یکی از دوستان که همینجا هم حضور فعالی داره در مدت امتحانات آخر سال پیش و امتحانات نهایی که اغلب مدرسه زیاد کلاسهای جدی و منظمی نداره بعد مرخص شدن از مدرسه میرفتیم کتابخونه و روی یه میز در دوطرف و روبروی هم مینشستیم (به حالت مناظره ) و تستهای ادبیات با زوم کردن روی املا و قرابت معنایی یا عربی حل میکردیم . این حل تستها هم بسیار بدرد من خورد . مثلا در اون مدت چنان به تستهای قرابت معنایی انس پیدا کردم که الان هم اگه باشه باهاشون حال میکنم

البته اینم باید عرض کرد که دوستان خوب هم مشکل آفرین میشن ولی خوبیش اینه که دوستان درسخون کمک حال آدم میشن و مشکلاتی که برا آدم درست میکنند هم کنکوریه .

منظور کلی من اینه که نمیشه کاملا از دوستان برید . حرف من اینه که با کسانی که کنکوری (جو کنکور ندارن) نیستند گشتن باعث ضرر آدم میشه . کسانی که داخل جو کنکور هستن و درسشون از خودت بهتر هم باشه یا در سطح خودت در حالیکه وقت و مدت تفریحات و گشتن با اونها رو کنترل میکنی , مفید واقع میشن

19. 5 کاربر از yarane-naghdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •