عطر سنبل،عطر کاج - فیروزه جزایری دوما
را بخوان، تا به حال به هر کی پیشنهاد کردم پسندیده!
اگر به سینما علاقه داری
این مردم نازنین - رضا کیانیان
را بخوان. رضا کیانیان خاطرات طنزآمیزش را از برخورد مردم با خودش نوشته!
عطر سنبل،عطر کاج - فیروزه جزایری دوما
را بخوان، تا به حال به هر کی پیشنهاد کردم پسندیده!
اگر به سینما علاقه داری
این مردم نازنین - رضا کیانیان
را بخوان. رضا کیانیان خاطرات طنزآمیزش را از برخورد مردم با خودش نوشته!
اگه از زوربا خوشت اومد، "مسیح باز مصلوب" و "آزادی یا مرگ" رو هم بخون. از همون نویسنده و همون مترجم.
سلام دوستان...
راستیتش من زیاد اهل کتاب نبودم و موقعیتش پیش نیومده تا حالا که کتاب بخونم. حالا می خوام امتحان کنم ببینم من اهلش هستم یا نه! تنها کتابی که خوندم اتوبایاگرافی سر الکس فرگوسن بوده!
دنبال یک کتابی هستم که واقعیت های زندگی رو به ما نشون بده و بگه در شرایط خاص باید چی کار کنیم. در کل احتمال می دم با کتاب های فلسفی حال کنم(بیشتر به دنبال بالا بردن اطلاعاتم تا جلوی بقیه توی بعضی از مباحث کم نیارم)
دوست دارم یک کتابی معرفی بشه که منو به کتاب خوندن تشویق کنه.
راستی شما کتاب خون ها، به کتاب های درسی خودتون هم مثل همین کتاب ها اهمیت می دید؟
ممنون میشم معرفی کنید.
Last edited by rz21; 13-12-2014 at 13:27.
کتابی که میخواهی را اینجا میتونی پیدا کنی :
درباره سئوالت هم : نه چون کتاب درسی یک جور اجبار داشت من شاید 20٪ درسهای دوران تحصیلم را خیلی دوست داشتم و خیلی کم پیش میامد به کتاب درسی علاقه پیدا کنم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ترجیح میدادم تا توی کتابخانه درباره موضوع مورد علاقه ام کتاب امانت بگیرم و بخوانم تا اینکه کتبی که نه جذابیتی برایم داشت و نه خوب توضیح داده شده بود را بخوانم
من پیشنهاد میکنم بر حسب موضوع مورد علاقهات کتب روانشناسی بخونی چون تو زندگیات بیشتر کمکات میکنه تا اینکه بخواهی وارد دنیای فلسفه بشی که شاید تاثیر مثبتی در زندگیات هم نداشته باشه
شما کتاب روانشناسی چی معرفی می کنید؟؟
دنیای سوفی چه نوع کتابی هست؟ تعریفش رو خیلی شنیدم.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
به نظر من با کتابهایی که درباره شناخت شخصیت خود و دیگران است شروع کن
یکی از بهترین کتابها در این زمینه کتاب
"تيپ شخصيتي من كدام است ؟: چگونه خلق و خوي خود را بهتر شناسايي كنيم ديگران را بهتر درك كنيد و آنها را به شكلي كه هستند بپذيريد"
نویسنده : رني بارون
ترجمه مهدي قراچه داغي
یک کتاب فوق العاده دیگه هم :
شناخت اختلالات شخصيتي قبل و بعد از ازدواج
نویسنده : دبليو جانسون
مترجم فاطمه سادات موسوي
انتشارات ما و شما
من اهل خواندن کتب فلسفی نیستم و با جستجوی اسم آن کتاب در گوگل میتوانی اطلاعات بهتری پیدا کنی!
کتاب شخصیت هارو گرفتم و خوندم..باید یکی دو بار دیگه هم بخونم تا منظورشو متوجه بشم.
یک کناب میخواستم معرفی کنید در مورد این که چه طوری کار های روزمره رو سخت نگیریم و به راحتی اون ها رو انجام بدسم و تنبل بازی در نیاریم. ممنون.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سلام؛ در موضوعات زیر چه کتابهایی رو توصیه میکنید؟
رفتارشناسی
زبان بدن
برای مقابله با تنبلی کتاب "قورباغه را قورت بده" را از برایان تریسی پیشنهاد میکنم
این کتاب را فکر کنم بیشتر از ده تا مترجم تا به حال ترجمه کردهاند
اما بهترین ترجمه را از اشرف رحماني - كورش طارمي دیدم که انتشارات "راشین" آنرا منتشر کرده و گوشهاش نوشته "ویرایش دوم" و دو فصل اضافهتر دارد
![]()
Last edited by ehsan_iace; 18-12-2014 at 22:07.
رفتارشناسی را متوجه نشدم منظورتان چیه؟!
زبان بدن نوشته آلن پیز ترجمه زهرا حسینیان انتشارات ترانه
یک کتاب دیگه هست که تالیفی هست :
زبان بدن تالیف دکتر محمدعلی حقیقی و افروز بانکی ناشر مهربان نشر
البته نشانههای "زبان بدن" بعضی اوقات درست در نمیآید! و با یادگیریاش هم کمک چندانی به شناخت رفتار دیگران نمیکنه!
یک مقاله خوب درباره اشتباهات متدوال زبان بدن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ehsan_iace; 18-12-2014 at 22:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)