لطفا برنامه های که بعد از روت کردن گوشیت نصب کردی و بدرد بخور هستن رو بگید تا ما ه استفاده کنیم.ممنون
لطفا برنامه های که بعد از روت کردن گوشیت نصب کردی و بدرد بخور هستن رو بگید تا ما ه استفاده کنیم.ممنون
اصولا مثله اینکه اینجا کسی ray نداره؟!
در هر حال نرم افزاری که خیلی بعد از روت کردن به درد میخوره ------ دروید هست
و خوندن word و pdf هم راحته ولی اصولا صفحه کوچیک هست و تا عادت کنی طول میکشه
یه سوال دارم و با اینکه امید ندارم کسی جواب بده در هر حال میپرسم
کسی به 4.0.2.A.0.69 آپدیت کرده
اگر کسی آپدیت کرده و یا اطلاع داره بگه بازم میشه بعد از این آپدیت گوشی رو روت کرد یا نه؟
سلام دوستان
من تازگی ها سونی اریکسون اکس پریا ری گرفتم همه چیزش عالیه ولی فقط یک مشکل داره بعد از هر تماس که میگیرم
یا کسی باهام تماس می گیره اگه صفحه خاموش شد بعد از تماس گوشی هنگ می کنه و طول میکشه تا دوباره صفحه
روشن بشه و بتونم ازش استفاده کنم کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟؟
امید وارم کسی پیدا بشه راه حل بده خیلی حالم را گرفته![]()
سیستم عامل گوشی را چه جوری آپدیت می کنند؟!!
اگه سیستم عامل را آپدیت کنم شاید مشکلش حل شد؟!!
سلام دوست عزیز
اول ببین ورژن اندرویدت گوشی چنده؟
به احتمال زیاد با اپدیت حل میشه با برنامه ای تو لینک زیر هست میشه گوشی رو اپدیت کرد با خود گوشی هم میشه ولی وای فای می خواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنتا جای دیگه هم این سوال رو بپرسید![]()
دوستان این گوشی واقعا عالیه
من تنها یه مشکل در خصوص کم بودن حافظه گوشی دارم که ظاهرا با Root حل میشه. فقط نمیدونم که اول به 4.0.2.A.0.62 آپدیت کنم یا اول روت کنم؟ ظاهرا تنها مشکل روت اینه که دیگه آپدیت رسی نمیشه نصب کرد. درسته؟ ضمنا این آپدیت که الان نشون میده همون ورژن 4 است؟ اگه بله چرا یکی از دوستان گفتند که آپدیت 4 اردیبهشت منتشر میشه؟
دوستان یک سوال بازی های که روی بقیه اندروید ها نصب میشه روی این گوشی نصب میشه؟؟
من می خواستم بازی با فرمت APK نصب کنم فایل را نشون نمی داد
میشه بگید چه جوری با کابل از روی کامپیوتر بازی نصب کنم
99% بازی های HD و معمولی روی این گوشی نصب میشه چون سخت افزار گوشی های 2011 یکی هست هر بازی که روی ارک یا ارک اس بالا بیاد روی Ray هم بالا میاد
برای بار اول شما باید یه فایل منجیر دانلود کنید و به گوشیتون انتقالش بدید بهترین و ساده ترینش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست تو اون سایت همه چی هست بعد واسه انتقال این فایل apk شما از طریق بلوثوس کامپیوتر میتونید این فایل رو به گوشی خودتون انتفال بدید و بعد نصبش کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)