تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام گیرنده بهتر است

راي دهنده
138. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ویونا 6110

26 18.84%
  • بلوسنس T14+

112 81.16%
صفحه 13 از 28 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 277

نام تاپيک: مقایسه بهترین گیرندهای دیجیتال 100 تومن +Blusens T14 یا Viuna 6110

داره خودمونی میشه Creative1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من همه این بحثارو خوندم و چنتا سوال و نکته به ذهنم رسید:

طبق این صفحه از سایت ویونا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شرکت ویونا که میگه 3 سال هست که وارد بحث گیرنده دیجیتال شده چرا توی هیچ فروشگاهی دستگاهش نیست و چرا تعداد نماینده هاش انقد کمه؟!

شرکت ویونا18سال سابقه داره تو زمینه سیستم های حفاظتی در های اتو ماتیک وخدمات شبکه و... و سه سالی هم میشه که در زمینه گیرنده دیجیتال هم فعالیت میکنه
    اصلا مگه 3 سال پیش تلویزیون دیجیتال در ایران راه اندازی شده بود؟!!

طراحی دستگاه وکارای فنی توسط شرکتALIانجام میشه که کارش طراحی و تولید هست
    شرکت ALI اصلا ----T تولید نمیکنه و فقط کارش تولید چیپسته. این سایت شرکت ALI
    کد:
    اصلاً یدونه دستگاه گیرنده هم توش پیدا نمیشه! مگر اینکه به صورت خصوصی برای ویونا تولید کنه!!

در مورد دیجی کالا هم بگم که توی این شرکت تا اونجایی که من باهاشون بخورد داشتم اول کیفیت دستگاه مد نظر قرار گرفته میشه و دستگاه تست میشه و بعد میاد تو سیستم فروش قرار میگیره و چون وقتی محصولی را خریداری میکنه رو تعداد بالای1000تا خرید داره قیمت خوبی میخره و یه هدیه هم روش میده
    پس اینکه دیجی کالا میاد و یک دستگاه رو به قیمت پایین میخره ، معلوم میشه قیمت براش مهم تره تا کیفیت! چون قبل از ویونا خیلی دستگاه های دیگه بودن که هم کیفیتشون بهتر بوده هم اصل و نسب و خدماتشون.
    Last edited by Creative1; 09-07-2011 at 17:03.

2. 2 کاربر از Creative1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بالخره یه وینا از دیجیکالا خریدم.به نظر شما انتخابم خوب بوده.بین بلونسنس و ویونا .وینا رو انتخاب کردم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
    Last edited by isfahaneshop; 30-11-2011 at 01:35.

داره خودمونی میشه majid.jon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    shahinshahr "isfahan"

پيش فرض

ویونا ساخت چین وگرید تولید دستگاه A(وقتی که شروع کننده تاپیک با من تماس گرفتن بهشون عرض کردمو بعدش گفتم که چیپ مال شرکتaliتایوان هستش)

از کجا میشه گرید دستگاه شما را دید؟ A
    توی سایتی که نوشتید مال شرکت ALI است، رفتم ، نوشته بود فقط دفتر کارخانه توی تایوان، کارخانه توی چین (در نتیجه جنس تولید چین ، نه تایوان)
    شرکت ALI کارش تولید چیپست ریسیور است نه ----T
    توی سایتش بگرد و شماره چیپست ویونا6110 را بزن ببین اونجا نیست!
    کد:

Last edited by majid.jon; 10-07-2011 at 15:12.

6. 2 کاربر از majid.jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    shahinshahr "isfahan"

پيش فرض

2-به دلیل سیاست های شرکت و ارائه محصولی با کیفیت شرکت قسمت های اصلی دستگاه رو به شرکت های غیر چینی سفارش میده که کیفیتی بالاتر از قطعه های چینی داره و طول عمر بیشتری هم داره (چیپ5110به شرکتm starسفارش داده شده بود و چیپ6110به شرکتALI کار هردو شرکت هم در همین زمینه ها هست در ضمن چیپ تولیدی شرکت ali از m star بهتر و گرون تر هم هست)

کجاش چینی نیست؟
    جان مجید جون بگو ببینم، منبع این حرفت کجاست؟
    اون شغل بابام که ننوشتم دلیلش همین بود!
    (فروشنده ----S ! که متاسفانه مادرم اجازه ورودش به خانه و اجازه دخالت من توی کار پدرم را نداده و به همین دلیل دنبال ----T هستم)
    توی پست بعدی توضیحات کاملتری میدم

-کیفیت تصویر ویونا 5110 و 6110 هردوfull hdهست چون سیاست صدا و سیما ارائه تصویرfull hdهست بنابراین از همون اول دستگاهی به فروش رسید که کیفیت و کارایی دراز مدت برای اون در نظر گرفته شده بود
    ویونا5110:کیفیت تصویرfull hdکه از حالت نمایش تصویر1080iپشتیبانی میکنه
    ویونا6110:کیفیت تصویرfull hdکه از هر دو حالت نمایش تصویر10801iو1080pپشتیبانی میکنه و فریم های اون هم از هم جدا شده تا تلویزیون های با کیفیت تر و بزرگتر که قابلیت پشتیبانی از تعداد فریم بالاتر را دارند بتوانند کیفیت تصویر بالاتر را هم به نمایش دراورند و همچنین یک حالت برای تلویزیون های لامپی در آن قرار داده شده است.

خوب 80 درصد دستگاه های توی بازار فول اچ دی است و روی خیلی از مارکهاش نوشته 1080P
    خیلی از فروشنده ها که نمی دونستند اصلاً 1080 چی هست؟! حالا i و P بودن، دیگه بماند!
    یکیشون میگفت دستگاه 8 کانالی می خوای یا 15 کانالی
    یعنی فروشنده بود ولی از من خریدار کمتر چیز می دونست.

4-روی جعبه ویونا6110 اصلا حرفی ازiیاpبودن سیستم نمایش تصویر به میان نیامده و فقط نوشته شدهFULL HD
    خوب همین نشان از چی داره؟
    یعنی اینقدر سرشون نمیشه که بنویسند 1080P هم ساپورت میکنه؟

5-قابلیت ضبط دو کانال و نمایش کانال سوم از یک فرکانس مشترک
    چه عجب توی این فروم این حرف را از شما کامل شنیدم
    Last edited by majid.jon; 10-07-2011 at 14:31.

8. 3 کاربر از majid.jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    shahinshahr "isfahan"

پيش فرض

شرکت ALI کارش تولید CPU دستگاه است نه خود دستگاه
    از سالها پیش (حدود 15 سال پیش) فقط چیپست اصلی ریسیور و گیرنده دیجیتال تولید میکرده است و توی چیپست های موجود توی رده ضعیف ترین هاست، دفتر شرکت توی تایوان است و تمام کارخانه هاش توی چین ولاغیر
    لطفاً به دلیل عدم داشتن سایت کارخانه سازنده ، روی سایت ALI مانور تبلیغاتی ندهید
    .

من دستگاه بلوسنس را ندیدم ولی طبق نوشته های دوستان و خود شما، چیپست بلوسنس M-Star است ولی شرکت سما آدرس ام استار که چیپستش مال اون است را نزده! آدرس بلوسنس را به عنوان تولید کننده زده است.
    شرکت M-Star از خود بلوسنس بیشتر اعتبار داره و توی ایران جا افتاده است و معروفتر هم هست، ولی زیاد ازش حرفی نیست، در صورتی که بلوسنس هم خوب می تونه روی اون شرکت مانور بدهد.

طبق آخرین اطلاعاتم
    لزوم ضبط همزمان دو فرکانس داشتن
    دو تیونر
    یا داشتن
    یک دیکودر و رم جداگانه است

که با این قیمت ویونا صرفه اقتصادی نداره توی ایران توزیع بشه
    (آقای ای شاپ) شما هم توی یکی از پست هات اشتباهی نوشته بودی 3 راه داره! ولی در حقیقت دوتاست، برو اصلاحش کن.

میشه بپرسم تعداد خرید ویونا برای بازار ایران چندتا بوده است؟
    شما باید خرید بالای یک میلیون چیپست داشته باشی تا با پکیج کامل بهت بدهند و نرم افزارش را بدهند دست تیم نرم افزاری شما!

پس لطفاً حرف ها را 2 پهلو نزنید
    بلوسنس که شما میگی را من رفتم توی سایت این دوست اصفهانی مون، برای هر دستگاه 2 تا آپدیت تا حالا داده است، ولی شما که به قول خودت تیم نرم افزاری داری، هیچی آپدیت نداری.
    دستگاهی که با پکیج کامل خریداری بشه از محیط منوی متفاوتش با بقیه دستگاه ها کاملاً مشخص است
    ولی اکثر دستگاه ها را توی این تلویزیون های لامپی فروشنده ها دیدم منوی یکسانی داشتند.

"در مورد دیجی کالا هم بگم که توی این شرکت تا اونجایی که من باهاشون بخورد داشتم اول کیفیت دستگاه مد نظر قرار گرفته میشه و دستگاه تست میشه و بعد میاد تو سیستم فروش قرار میگیره و چون وقتی محصولی را خریداری میکنه رو تعداد بالای1000تا خرید داره قیمت خوبی میخره و یه هدیه هم روش میده "
    دیجی کالا اگه هزارتا از این دستگاه توی هر سفارش می خرید و می فروخت که دیگه نیازی به فروش چیز دیگه ای توی فروشگاهش نداشت!
    اونم با این وضع خراب بازار ایران
    به همچنین ویونا!

جان من این دوتا شرکت همه چیز را ول کردند و رفتن با کابل HDMI چینی سه دلاری مانور میدهند؟
    حالا باز به بلوسنس که کابلش با مارک خودش و ورژن 1.3 HDMI است

آقای moridsl
    جان مجید جون موقع پست زدن موضوع را بخون
    اینجا مال بلوسنس و ویونا است
    نه بقیه دستگاه ها
    نیا بحث را منحرف کن
    حدود 80% مشکل شما از اتصال آنتن برقی به این دستگاه ها است
    شاید دوست عزیزمون اصفهان ایشاپ نمی دونه که این دستگاه ها با آنتن برقی فوق العاده مشکل پیدا می کنند و خیلی روش اثرات منفی داره
    به نظر من همون دستگاه آقای ... هم که یکبار براشون عوض کرده از آنتن برقی استفاده کردند که دستگاه دومشون هم مشکل پیدا کرده
    آنتن برقی را با آنتن UHF شاخه ای تعویض بکن ببین مشکلت حل میشه؟
    سیم آنتن هم مثل ریسیور ماهواره باید نو و جنس خوب باشه.

آقای ایشاپ
    این سامسونگ را از کجا کردی تو بلوسنس!!!!
    سر کاری است؟

Last edited by majid.jon; 10-07-2011 at 18:21.

10. 3 کاربر از majid.jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

طبق این صفحه از سایت ویونا:
    کد:
    شرکت ویونا که میگه 3 سال هست که وارد بحث گیرنده دیجیتال شده چرا توی هیچ فروشگاهی دستگاهش نیست و چرا تعداد نماینده هاش انقد کمه؟!
    یه سوال؟اگه خودت یه برند داشته باشی میای و دست هرکسی بدیش خود من که حاظر نیستم
    اینی که میگی چرا هر فروشگاهی ندارتش یه مقدار به سیاست شرکت بر میگرده اما به طور عادی ما در هر محدوده حد اکثر به دو نفر نمایندگی میدیم
    در ضمن الان توی یه سری از شهر ها نماینده داریم اما هنوز کارشون ردیف نشده

اصلا مگه 3 سال پیش تلویزیون دیجیتال در ایران راه اندازی شده بود؟!!
    بله عزیزم از سال 88 تلویزیون دیجیتال قابل در یافت بود و اولین شهر هم تهران بود

شرکت ALI اصلا ----T تولید نمیکنه و فقط کارش تولید چیپسته. این سایت شرکت ALI
    کد:
    اصلاً یدونه دستگاه گیرنده هم توش پیدا نمیشه! مگر اینکه به صورت خصوصی برای ویونا تولید کنه!!
    شرکت ali یک مجموعه کارخانه هستش عزیزم 3تاش هم توی چینه که قطعه هارو میسازن واون دوتای دیگه هم قطعه های اصلی دستگاه ها رو طراحی میکنن

پس اینکه دیجی کالا میاد و یک دستگاه رو به قیمت پایین میخره ، معلوم میشه قیمت براش مهم تره تا کیفیت! چون قبل از ویونا خیلی دستگاه های دیگه بودن که هم کیفیتشون بهتر بوده هم اصل و نسب و خدماتشون.[/QUOTE]
    عزیز من ویونا برای دیجی کالا از خیلی دستگاه های دیگه گرون تر در میاد لیست قیمت 1000تایی دارم اونم از بیشتر شرکت ها چون من قبل از اینکه با ویونا کار کنم امار خرابی بیشتر شرکت های این کار و قیمت تیراژ بالاشون رو داشتم ویونا بلوسنس و دیجی باکس کارشون توی شرکت ها شون هم بهتر بود
    Last edited by esfahan-viuna; 10-07-2011 at 13:37.

12. این کاربر از esfahan-viuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه esfahan-viuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ویونا ساخت چین وگرید تولید دستگاه A(وقتی که شروع کننده تاپیک با من تماس گرفتن بهشون عرض کردمو بعدش گفتم که چیپ مال شرکتaliتایوان هستش)

از کجا میشه گرید دستگاه شما را دید؟ A
    توی سایتی که نوشتید مال شرکت ALI است، رفتم ، نوشته بود فقط دفتر کارخانه توی تایوان، کارخانه توی چین (در نتیجه جنس تولید چین ، نه تایوان)
    شرکت ALI کارش تولید چیپست ریسیور است نه ----T
    توی سایتش بگرد و شماره چیپست ویونا6110 را بزن ببین اونجا نیست!
    کد:
    گرید تولید دستگاه موقع سفارش توسط سفارش دهنده تعیین میشه در ضمن دستگاههایی که توسط صدا و سیما تایدیه میگیرن روی سفارش دادن هاشون هم نظارت می شه
    توی همون سایت نوشته چیپDVB-T دقیقا زیرDVB-Sقرار داده شده و بالایDVB-C ببین که تولید میکنه

14. این کاربر از esfahan-viuna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    shahinshahr "isfahan"

پيش فرض

گرید تولید دستگاه موقع سفارش توسط سفارش دهنده تعیین میشه در ضمن دستگاههایی که توسط صدا و سیما تایدیه میگیرن روی سفارش دادن هاشون هم نظارت می شه
    توی همون سایت نوشته چیپDVB-T دقیقا زیرDVB-Sقرار داده شده و بالایDVB-C ببین که تولید میکنه
    ----T را دیدم ولی این را ندیدم
    کجاش است؟ من ندیدم؟
    Last edited by majid.jon; 10-07-2011 at 18:23.

16. 2 کاربر از majid.jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    shahinshahr "isfahan"

پيش فرض

isfahaneshop جون
    خداییش بیکاری که دستگاه را اینجوری داغون کردی!
    Last edited by majid.jon; 10-07-2011 at 18:34.

18. 2 کاربر از majid.jon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •