تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 29 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 286

نام تاپيک: Saints Row: The Third

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

من واقعا نمی فهمم !!! نمی فهمم این ایرونیا که اینقدر دم از جی تی ای میزنن بعد این بازی رو بازی نمیکنن !!!!

انگار فقط سه یا چهار نفر این بازی رو بازی میکنن اینجور که تو این تاپیک معلومه
    میدونی اینجا ملت در بازی کردن 3 چیز رو میدونن!

بازی در سبک COD و بکش و پاره کن!
    یه بازی تو سبک GTA اون هم فقط خود GTA : دی
    PES فقط! فیفا مسخره هست!

به غیر از اینا بقیه میشه مسخره و مضخرف!
    چون یه بازی اومده بود فقط اون رو بازی میکنن یک چیز جدید بیاد مسخره میشه! بازی های نقش آفرینی هم یک سری میگن مسخره چون چیزی متوجه نمیشن از بازی!!! همین GTA که میگن یک سری رو 12 فریم اجرا میکنن ولی چطور میگن خوبه و اینا؟؟؟
    همین LA Noire که برای PC اومد چقدر به این بازی توهین شد! برا همینه که راک استار برا پی سی بازی نمیده یا بعد منتشر میکنه چون به غیر از نسخه کرک نقد های کلاسیک دوستان هم کنارش هست!!! : دی

این قسمت رو فقط خواستم بگم که به بازی های با کیفیت هم اینطوری توجه میکنن یک سری برا همین گفتم توهین نکردم!
    در کل اینطوریه اینجا! : دی

+

حالا گفتیم از این شاهکار هم بگیم!

بازی واقعا زیباست اول بازی صحنه های سینمایی باحالی داره و اینکه کارکتر خودت رو میسازی مثل شماره دوم و امکانات خوبی هم داره تو این قسمت و همینطور اینکه حرکات کارکتر شاید اول یک مقدار مصنوعی باشه مثلا شبیه GTA نباشه هنگام تصادف که به نظر من اینا مربوط میشه به همون فان بودن بازی...

یک چیز جالب که بهش اظافه شده همین فان بودنش هست! تو شماره قبل زیاد اینطوری نبود ولی این شماره واقعا عالی کار شده تو قسمت های مختلف رو که بدست میارین بهتون امتیاز هایی میده مثلا میتونید از جت مخصوص استفاده کنید که خیلی خوبه...

ماشین ها هم عالی کار شده و اینکه میشه روی اونها کار کرد و تو قسمت هایی از نقشه مکان های مختلفی مثل خرید لباس و اسلحه و تیون ماشین هم داره! اول بازی تنوع خیلی خوبی رو تو ماشین ها مشاهده میکنن که البته همشون کنترل یکی دارن یعنی تفاوت خاصی در کنترل ندارن که این زیاد جالب نیست!

یه چیز دیگه هم داره... چی بود؟ هیچی! : دی

در کل بازی عالی هست دسترسی بازیباز به نقشه خیلی خوب طراحی شده شما به یک موبایل میرید که از اونجا یک لیست دارین ماموریت ها و نقشه و اینا رو میشه انتخاب کرد که امکانات جالبی این بخش داره...
    صدا گذاری و اینا هم به نظر خوب میاد ولی بهتر هم میشد یه جاهایی جالب نبود ولی موسیقی عالی کار شده همون منوی بازی خیلی زیباست موسیقی که داره و موقع مبارزه با دشمن ها هم موزیک های جالبی داره.

گرافیک بازی عالیه فقط یه جاهایی تکسچر ها ضعیف هست مثلا از بالای شهر نگاه کنید به نظر خوب میاد ولی کمی اطراف رو توجه کنید یه مقدار مسخره به نظر میاد ولی چیزی نیست که بخواد بازی رو بد جلوه بده!
    نورپردازی خوبی هم داره بازی و همینطور محیط های شهر هر قسمت از کیفیت خوبی بهره میبره و اینکه دایرکت 11 هم پشتیبانی میکنه میشه یک نکته خوب برای این عنوان باکیفیت!

کنترل بازیکن و ماشین ها خوبه ولی موقع تیر اندازی و اینا زیاد جالب نیست مشکل داره به نظر من که میشد بهتر هم باشه...

2. 11 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

اصلا این بازی تو ایران معروف نیست
    به هر کی میگم سینت رو بازی کردی میگه چی هست تا حالا اسمشم نشنیدم !
    یه رفیق دارم که بازیای روز رو دانلود میکنه ولی اصلا خبر از این بازی نداشت
    این ورام که مغازه ها فعلا نیوردن وگرنه من دلم داره آب میشه بازی کنم
    کی گفته تو سری 2 آنلاینش پر ایرانی بود من خودم هم بازیم یه بنده خدایی بود که نفر اول تو دنیا بود به اسم persiana با این همه لگ نمیدونم چطوری همه رو میترکوند امسال دکترای عمومیشو گرفت و حالا یه دکتر کامله جیگر خودمه میگفت تنها بازی عمرمه که میکنم پرچم ایرانو برده بود بالا حیف که سرور sr2 بسته شد تو گیم اسپای وگه نه میتونستید چک کنید

4. 4 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من این همه ذوق این بازی رو داشتم اومدم واستون اسکرین شات گزاشتم بعد میام میبینم هیچکی بازی نمیکنه

6. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

من این همه ذوق این بازی رو داشتم اومدم واستون اسکرین شات گزاشتم بعد میام میبینم هیچکی بازی نمیکنه
    حالا ناراحت نشو، من که بعد از تو اومدم از بازی تعریف کردم! همین کافیه
    واقعا بازی زیباییه! امکاناتی که در اختیارت قرار میده واقعا فوق العاده و تک ـه !
    فقط به قول سهیل این کنترل ماشین ها که همشون یکین زیاد جالب نیست و کلا هندلینگ خوبی هم ندارن!
    ---------------------

یه چندتا عکس میزارم براتون...

8. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بازی بسیار جالب میزنه

گیم پلی Fun در این سبک واقعا عالیه!

البته طبق معمول من فعلا ندارمش و جزو آخرین نفرات هستم احتمالا...

آرین میدونی از DX11 کجاها استفاده شده...؟ در جریان باشیم!

پیروز باشید.

10. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

منم زدم تو کار دانلودش، تو اراک سه چهار جا رفتم نداشتن یکی هم میگفت مگه برا PC اومده!
    ولی دانلودشم با این سرعتی که من دارم عمر نوح میخواد...

12. این کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

آریا جان ناراحت نشو اینم از کاراکترای من خیلی وقته تموم کردم جفتشو وقت ندارم بیام اینجا تو بحثا شرکت کنم

محتوای مخفی: SR3 +18 

محتوای مخفی: SR2 +18 

Last edited by Angel Of Darkness; 28-11-2011 at 19:40.

14. 3 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    || اراک ||

پيش فرض

آریا جان ناراحت نشو اینم از کاراکترای من خیلی وقته تموم کردم جفتشو وقت ندارم بیام اینجا تو بحثا شرکت کنم

محتوای مخفی: SR3 +18 

محتوای مخفی: SR2 +18 

کی میخواسته جلو این کارکتر دومیه وایسه

16. 2 کاربر از I-Tech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

یادم رفت از آهنگای فوقوالعاده سری 2 بگم همشون آهنگای تاپی بودن ولی مال 3 در حد خوب هست نه بیشتر
    آره موافقم موزیکاش خیلی فاز نمیده...فقط چندتاشون خوبه... اما رادیوش خوبه اخبار روز شهرو میده . موزیک منوهاش هم خیلی زیباس

گرافیک بازی عالیه فقط یه جاهایی تکسچر ها ضعیف هست مثلا از بالای شهر نگاه کنید به نظر خوب میاد ولی کمی اطراف رو توجه کنید یه مقدار مسخره به نظر میاد ولی چیزی نیست که بخواد بازی رو بد جلوه بده!
    نه اتفاقا به گرافیک بازی اصلا نمیشه گیر داد خیلی پولیش شدس

هندلینگ ماشین ها هم به نظرم موردی نداره...اگر به سبک بازی دقت کنین متوجه میشین که هندلینگ بخاصه همین بازیه و آرکیده. تنوع ماشین هاش فقط کمه(در مقایسه با gta4 بخصوص) وگرنه هر وسیله نقلیه ای که توش هست هندلینگ خوبی داره.

18. 4 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

نه اتفاقا به گرافیک بازی اصلا نمیشه گیر داد خیلی پولیش شدس

هندلینگ ماشین ها هم به نظرم موردی نداره...اگر به سبک بازی دقت کنین متوجه میشین که هندلینگ بخاصه همین بازیه و آرکیده. تنوع ماشین هاش فقط کمه(در مقایسه با gta4 بخصوص) وگرنه هر وسیله نقلیه ای که توش هست هندلینگ خوبی داره.
    نه حسین جان خوبه ولی یه جاهایی تکسچر ها و نقاط دور کمبود داره همون عکسی که آرین هم گذاشته هواپیما یه قسمت هایی به نظر من جالب نبود ولی همونطور که گفتم چیزی نیست که گرافیک بازی رو بد جلوه بده...
    +
    این کنترل یکنواخت زیاد جالب نبود به نظر من یعنی با هر چی بری میخواد ترمز کنه یه جور ترمز میکنه! : دی ... دوربین بازی یعنی باحال کرده بازی رو! : دی مثلا میخوایین برین رو یه لاین دیگه دوربین هم یه مقدار جهت میده خیلی جالب میشه این تصادف ها و اینا تو بازی هم خیلی جالب هست که برای همین فان بودن بازی هست.
    Last edited by Killzone2; 28-11-2011 at 19:57.

20. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •