من هنوز شروع نکردم! به آدم استرس وارد میکنی.روزی چند ساعت میخونی؟
یه سوال شما mr4ker قبلی نیستی؟
من هنوز شروع نکردم! به آدم استرس وارد میکنی.روزی چند ساعت میخونی؟
یه سوال شما mr4ker قبلی نیستی؟
بی خیال.... استرس چرا؟؟؟ شما فکر کردی الآن همه شروع کردن و هنوز شما موندی؟ من خیلی ها رو میشناسم تازه الآن میخوان برن مسافرت.....
هنوز دیر که نیست.... گرچه نمیگم که الآن شروع نکنین ...توصیه میکنم از همین الآن شروع کنین اما دیگه پیش دانشگاهی این طور نیست که یکی بیشتر بخونه و یکی کمتر..... هرکس به اندازه ی خودش میخونه....
استرس نداشته باشین .... با خیال راحت.....
به قول ممد آهسته و پیوسته.....
سلام به دوست عزیز هم رشته ای!
ببین این دوستمون که همشهری منم هست تیزهوشان درس میخونه و هدفش برق شریفه پس بایدم اینجوری درس بخونه!
ولی یکی مثل من که هدفم دندانپزشکی کرمانشاه هست لازم نیست انقدر به خودم فشار بیارم چون توانشو ندارم نه این که تنبلی کنم!
البته من از شنبه هفته بعد شروع میکنم زیاد نگران نباش چون تو کتاب(کنکورت را قورت بده خیلی سبز) هم گفته دو هفته استراحت کنین بعد شروع کنین!
خدا رو شکر...
یه کم که نه خیلی زیاد عذاب وجدان گرفته بودم که چرا هنوز شروع نکردم!
واقعا هر چیز این اینترنت وقت گیر و بی فایده برای این موقع از زندگیمون باشه این مباحث کنکور واقعا مفیده...
پس منم از شنبه شروع میکنم...البته از امروز میرم سراغ بستر سازی (جو گیر شدم اینو گفتم!) یعنی میرم دنبال کتاب و اینا....
با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستانی که از امتحانات فارغ شدن...
تاپیک تا روز جمعه مورخه 1390/04/10 باز خواهد بود...
با تشکر
خب دوستان منم نمراتمو گرفتم
دین و زندگی 19 ( اعتراض ) ( اینو همینجوری اعتراض کردم ، همین میشه )
زبان فارسی 20
ادبیات فارسی 20
عربی 19.75 ( اعتراض ) ( واقعا نامردیه ، دوستام که از من بیشتر اشتباه داشتن 20 شدن )
زبان خارجی 19.5
فیزیک 19 ( من نمیدونم کدوم بیشعوری تصحیح کرده ، مطمئنم 20 میشم ، با پاسخنامه جوابام مو نمیزد ) ( اعتراض )
شیمی 19.5 ( اینم باید 19.75 یا 20 شم ) ( اعتراض )
جبر 20
هندسه 20
حسابان 20
جالبه بدونید مستمر زبان فارسیمو نوبت اول 10 و این نوبت 12 داده
=========================
واسه شروع هم به خودتون استرس وارد نکنید ! مسعود بهزادی نسب و وهاب زارعی تو مصاحبه گفتن از 1 مرداد شروع کردن ! اینم بدونید کنکور دیگه مثه نهایی نیست ! مثلا بچه های اینجا روز قبل حسابان میگفتن تموم کردیم ! در ضورتی که من روز اول گیم نت رفتمو ساعت 12 شبه آخر تموم کردم یا مثلا فیزیک 1 دور کردم ) ( در صورتی که هدف منم شریف یا امیرکبیر یا تهرانه )
برنده کسیه که بتونه تا اونجا خودشو بدون خستگی برسونه ! چقدر کسایی که بودن که از این روزا با هزار شور و اشتیاق شروع کردن و بهمن و اسفند از پا در اومدن ! راه درازیه !
من از شنبه 11 ام شروع میکنم ...
Last edited by Demon_342; 28-06-2011 at 15:35.
شهر به شهر فرق میکنه ...
بقیه دوستان میدونن کارنامه ی مارو تازه این دوشنبه 6ام دادن وتا چهارشنبه 8 ام فرصت اعتراض داریم
نمراتت ماشاالله عالیه.... موفق باشی...
خب حداقل بذارید نتیجه اعتراضا بیادتاپیک تا روز جمعه مورخه 1390/04/10 باز خواهد بود...![]()
آفرین ، نمره هات خیلی عالی شدن
منم هدفم همونه ، البته فقط اولیش!
برای شروع هم تنبلی نکنید ، هر چی زودتر شروع کنید ، کارتون راحت تر میشه ... لازمم نیست با روزی 10 12 ساعت شروع کنید ، کم کم
راست میگه!![]()
من ظاهرا هرچی بخودم فشار میارم فعلا حس پایه رو ندارم !![]()
به هر حال ...
از فردا سعی میکنم گسسته رو هم شروع کنم .
+
ممد دقت کردی تو شهر ما نمره ها چقدر با بقیه شهرا فرق داره ؟ برو نمره های پوری و اجاقی رو بپرس ... حتی اونام به خوبی بقیه دوستایی که شهرای دیگه هستن نشدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)