چه مارکی ار لباسشویی بوش را پیشنهاد می کنید
چه مارکی ار لباسشویی بوش را پیشنهاد می کنید
منظورت مدله؟
بهتره مدل هایی با بازده انرژی AAA رو انتخاب کنی.درسته هزینشون بیشتره ولی توی چند سال حتما بازگشت هزینه داره.(هم هزینه مواد شوینده هم برق هم زمان شستشو)
دوستان یه مدل و مارک از برندهای خوب معرفی کنید برای یحچال فریزر
قیمت زیر یک میلیون باشه و جادار
برفک هم نزنه
اگه قیمت مدل هارو هم دارید برام بزارید و اگه سایتی میشناسید که بشه ازش آنلاین خریداری کرد ممنون میشم پیغام خصوصی کنید یا تو پروفایلم بزارید
:|
تصویر مربوط به دکمه کنترل برنامه شستشو در لباسشویی بوش هست. راحت می تونی دکمه رو در دو جهت بچرخونی مشکلی نداره. نگران نباش
---------- Post added at 08:24 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
با سلام
دوستان آیا تجربه ای در مورد استفاده از مایکروفرهای پاناسونیک بالاخص سری کانوکشن (که ساخت ژاپن هستند) و سری بخارپز دارند؟ در مقایسه با سولار دام ال جی کدام را بهتر می دانید؟
ممنون
سلام قصد خرید ف گاز 5 شعله دارم
می خواستم ببینم کسی در مورد گاز 5شعله اورانوس اسنوا اطلا عاتی دار یا نه اگر کسی استفاده کرده راضی بوذه با تشکر
بچه ها میخوام لباس شویی بگیرم نظرتون در مورد لباس شوی های تو شیبا که از بالا باز میشن چی هس؟؟
بچه ها میخواستم بخار شوی بخرم بهترین مارک چی هست؟
اگه بودجت میرسه شک نکن بوش.
معمولا شرکت هایی که همه چیز تولید میکنن(مثل ال جی و سامسونگ و توشیبا) تو همه زمینه ها نمیتونن پیشتاز باشن.مثلا سامسونگ قطعات کامپیوتریش عالیه ولی کیفیت لوازم خانگیش متوسط به بالاس و مارک های خیلی بهتر از اون هم هست.
fisher خوبه.تا حالا که استفاده کردیم مشکلی نداشته.فشار بخارش هم به مراتب از دلونگی و مجیک بیشتره.
موقع خرید بخارشو به قدرتش توجه کنین و سعی کنین 2000 وات به بالا بگیرین که حین استفاده مشکل افت فشار بخار نداشته باشن.
سلام
یک سوال داشتم قیمت لوازم خانگی مثل لباس شویی یا یخچال و ..... مارکهای مثل LG و بوش
با قیمت بازار تهران فرق داره ایا فرق چندانی نداره
ما یک ست کامل میخاهیم میخاستم بدونم از تهران خرید کنم با وانت بیارم قزوین
یا همین جا هم تهیه کنم فرقی نداره ؟
---------- Post added at 04:16 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
راستی میخاستم یه مدل با قیمت مناسب ماشین ظرفشویی بوش بگیرم
به نظرتون کدوم مدلشو بگیرم
و یخچال و فریزر میخاستم که قیمتش حدود 1200 باشه به نظرتون کدوم مارک و مدل خوبه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)