کفاشیان کاره ای نیست
اصل علی ابادی یه که در پوست کفاشیان داره ریاست میکنه
کفاشیان کاره ای نیست
اصل علی ابادی یه که در پوست کفاشیان داره ریاست میکنه
جوابيه ترابيان:
پس از قهرمانی تیم ملی فوتسال کشورمان در یازدهمین دوره رقابتهای قهرمانی آسیا اوضاع این رشته پرافتخار رو به بحرانی شدن گذاشت و حسین شمس و عباس ترابیان به عنوان دو رکن اصلی فوتسال علیه یکدیگر موضع گیری کردند که در نهایت به استعفای شمس و موافقت ترابیان با این استعفا منجر شد.
حسین شمس روز شنبه در گفتگو با خبرگزاری مهر به افشاگری در مورد دست های پشت پرده برای برکناری اش و نقش عباس ترابیان در این ماجرا اشاره کرد. رئیس کمیته فوتسال نیز به افشاگری جدیدی در فوتسال دست زد و حتی پای مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال را هم به میان کشید.
ترابیان گفت: شمس با متهم کردن افراد به دروغ گویی، اهانت را از حد گذارنده و این بار مصمم هستم ایشان را از صحنه فوتسال ملی کنار بگذارم.
وی ادامه داد: متاسفانه حسین شمس ب رغم توانایی فنی زیادی که دارد فردی احساسی است و همیشه در هنگام بدست آوردن یک پیروزی بزرگ به همراه تیم ملی با بیان حرفهای نامربوط و تنش زا شیرینی قهرمانی فوتسال را به کام مردم و ورزش کشور تلخ می کند و در این شرایط ویژه که اکنون بوجود آورده به عنوان پدر فوتسال کشور، دیگر نمی توانم وی را به عنوان سرمربی قبول کنم و این موضوع را هم به اطلاع فدراسیون رسانده ام.
عباس ترابیان در ادامه برای نشان دادن عمق اختلافش با سرمربی مستعفی تیم ملی فوتسال گفت: اگر آقای کفاشیان تمایلی به ادامه حضور من در کمیته فوتسال و امور بین الملل فدراسیون فوتبال دارد باید بین من و شمس یکی را انتخاب کند.
رئیس کمیته فوتسال با اشاره به دیگر حواشی سرمربی مستعفی تیم ملی فوتسال گفت: اگر حضور و نفوذ من نبود، اظهارات شمس درباره علمکرد مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا در نحوه تقسیم جوائز برترینها در جام باشگاههای آسیا در اصفهان، جرائم و محرومیت سنگینی را برای وی بدنبال داشت. یا موارد دیگر خطاهای شمس نظیر درگیری با شمسایی که موجب حذف این بازیکن بزرگ از تیم ملی شد یا شکایتهای متعددی که از دخالتهای شمس در مورد باشگاهها و جابجا کردن بازیکن و رفتن او به کویت برای ترانسفر بازیکن بدست ما رسید.
ترابیان با متهم کردن حسین شمس به جابجایی بازیکن گفت: متاسفانه آقای شمس هیچگاه شان سرمربی تیم ملی را راعایت نکرد و من بایستی معترض می شدم.
رئیس کمیته فوتسال ایران در پاسخ به این سوال که با وجود این تخلفاتی که اشاره کردید چرا با ایشان برخورد لازم نشد، گفت: متاسفانه در فدراسیون فوتبال افرادی هستند که با حمایتهای نابجای خود که برای مقاصد شخصی است این فضا را برای ادامه رفتارهای اقای شمس ایجاد کردند.
ترابیان در اینجا از مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال به دلیل دخالتهایش در امور فوتسال به شدت انتقاد کرد و گفت : آقای تاج باعث و بانی اهانتهای اخیر حسین شمس سرمربی مستعفی تیم ملی فوتسال به بنده است. متاسفم که ایشان ناجوانمردانه از این مسیر برای تسویه حساب پیش می رود و مصمم هستم با او برخورد کنم حتی اگر به قیمت حذف من از فدراسیون فوتبال تمام شود.
ترابیان در مورد اعتراض شمس سرمربی مستعفی به مطرح شدن نام سرمربی دیگری برای تیم ملی فوتسال ایران گفت: در جلسه ای که اخیرا من به همراه عزیز محمدی و تاج در حضور رئیس سازمان تربیت بدنی برگزار کردیم آقای سعید لو به اظهارت شمس به شدت معترض بود و هنگامی که صحبت از تعیین نفر دیگری برای هدایت تیم ملی فوتسال ایران شد، سعیدلو پرسید آیا نفر بهتری به جای شمس دارید ؟ من گفتم فراوان! مثلا آقای هرمانتس که استاد خود آقای شمس هم بوده است.
ترابیان اضافه کرد: متاسفانه آقای تاج بعد از جلسه با شمس تماس می گیرد و همه محتوای جلسه را آنطور که خودش می خواهد به وی می گوید و این آدم احساساتی را علیه ما تحریک می کند و موجب واکنشهای تند آقای شمس نسبت به بنده و آقای کفاشیان رئیس فدراسیون شد.
رئیس کمیته فوتسال همچنین از تلاشهای خودش برای انتخاب شمس به عنوان بهترین مربی جهان از طرف سایت فوتسال پلنت یاد کرد و گفت: این عنوان را شمس از من دارد و متاسفم که امروز مزدم را اینطور می گیرم.
کل زندگیمون شده جوابیه دادن و جوابیه شنیدن ...
حرف دل من زدي!
هيچ مشخص نيست كدومشون راست ميگن.
اعلام اسامي محرومان هفته ششم ليگ فوتسال
سازمان ليگ حرفه اي فوتسال اسامي محرومان هفته ششم را اعلام کرد.
سایت فوتبال 3 -
سازمان ليگ حرفه اي فوتسال اسامي محرومان هفته ششم را به این شرح اعلام کرد:
افشين کاظمي (بازيکن )، حسين افضلي (سر مربي) و حميدرضا گرامي (مربي) از تيم صنايع گيتي پسند اصفهان، عرفان کيخسروي (سرپرست) و امير حسين اسدي (تدارکات) از تيم فيروز صفه اصفهان، مرتضي کشاورز از تيم لبنيات ارژن فارس و محمد گنجي از تيم آرش بتن نفراتي هستند که در هفته ششم رقابتهاي ليگ برتر فوتسال به دليل محروميت حضور ندارند.
2010/09/14کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
اسامي داوران ليگ برتر فوتسال از سوي کميته داوران اعلام شد.
سایت فوتبال 3 -
اسامی داوران لیگ برتر فوتسال از سوی کمیته داوران به این شرح اعلام شد:
25/6/89-هفته ششم-ساعت 18:00
شهید منصوری قرچک –فولاد ماهان سپاهان-هفتم تیر-قرچک
علی پور افشاری-عبدالحمید باقری -حسین شاهمرادی-امیر لامعی--ناظر:علیرضا محمد پور
پرسپولیس تهران-آرش بتن قزوین-شیخ بهایی-سالن خورشید
محمود نصیر لو-علیرضا رجبی-حسین نوری-انور ابراهیم پور -ناظر :صدر الدین موسوی
صنایع گیتی پسند اصفهان-شرکت ملی حفاری ایران-پیروزی-اصفهان
وحید عرض پیما-امید مصداقی-جواد وحیدی فر-داوود خان احمدی-ناظر:مصطفی حاج محمد
26/6/89-هفته ششم-ساعت 18:00
دبیری تبریز-لبنیات ارژن شیراز-علوم پزشکی-تبریز
سید محسن زواره ای-فرهاد حسینیان-زیاد فروتن-محسن محمودی-ناظر:منوچهر نظری
فیروز صفه اصفهان-گسترش فولاد تبریز-پیروزی-اصفهان
علیرضا فولادی-احمدی نقی زاده-امیر حسین ملکی-علی کلبادی نژاد-ناظر:هرمز شفق
27/7/89-هفته ششم-ساعت 18:00
علم و ادب سایپا مشهد-کیش ایر قم-شهید بهشتی-مشهد
عباس دهقان پور-عباس انتظامی-خشایار عطایی-کوروش هاشمی-ناظر:عباس بهروش
راه ساری-استراحت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/09/14
آقا این شمسایی چرا این قدر بی ادب و از خودراضیه؟
فکر کرده الآن مثلا کیه؟
بگو آخه اگه دروازبان ایران تو جام جهانی نبود که تو باید می رفتی تو جام غرب آسیا بازی می کردی.
دیشب فردوسی پور خیلی خوب بهش تیکه انداخت دمش گرم![]()
بله متاسفانه خیلی بد رفتار میکنه.با این که افتخارات زیادی بدست آورده ولی انگار هر چی این افتخارات بیشتر میشه,رفتارش بد وزننده ترمیشه.نمی دونم چرا ولی مسائل دیگه ای هم پشت پرده هست که ماخبر نداریم.
---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------
کميته انضباطي فدراسيون فوتبال دو بازيکن تيم فوتسال فولاد ماهان و دو بازيکن گيتي پسند اصفهان را تا اطلاع ثانوي محروم کرد.
سایت فوتبال 3 -
وحيد شمسايي و احمد باغبان باشي از تيم فولاد ماهان و مصطفي نظري و افشين کاظمي از تيم گيتي پسند اصفهان به دليل درگيري هايي که در بازي دو تيم به وجود آوردند، تا اطلاع ثانوي از سوي کميته انضباطي محروم هستند.
2010/09/15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرمربي تيم ملي فوتسال گفت: با توجه به فاصله ماهان با صدرجدول، هرگاه اين تيم نتايج خوبي در ليگ کسب کند، حتما تعداد مليپوشانش بيشتر خواهند شد.
سایت فوتبال 3 -
حسين شمس اظهار داشت: در مورد گله ماهانيها از تعداد کم مليپوشانش بايد بگويم که دليل اين اتفاق فقط جايگاه اين تيم در جدول مسابقات است. ماهان در رده نهم است و با توجه به اينکه نتايج خوبي کسب نکرده، با صدر جدول فاصله دارد. برايناساس به محض اينکه به شرايط عادي بازگردد حتما مليپوشانش نيز افزايش خواهد داشت.
سرمربي تيم ملي فوتسال ضمن ابراز تاسف از حواشي دربي اصفهان خاطرنشان ساخت: از اينکه در اين بازي صحنههايي وجود داشت که در شان فوتسال ايران نيست، ناراحت شدم؛ اما خوشحالم که هر 2 طرف از هم عذرخواهي کرده و وحيد شمسايي، مصطفي نظري و احسان زحمتکش در جلسهاي با هم آشتي کردند و روز بعد از بازي کسوت شمسايي حفظ شد و همه با هم روبوسي کرده و همه چيز به خير و خوشي تمام شد. اميدوارم ديگر شاهد اين حوادث تلخ نباشيم تا فوتسال در آرامش باشد.
شمس تاکيد کرد: بايد قبول کنيم که خانواده ريختهگران به فوتسال خيلي کمک کرده و اين رشته نبايد از خدمات آنها در باشگاه ماهان بيبهره شود. همچنين بايد از خانواده جنتي نيز که در باشگاه گيتيپسند سرمايهگذاري کردهاند تشکر کنم. هر دو خانواده از سوي بخش خصوصي به فوتسال خدمت ميکنند. اختلافات جزئي هم که بين آنها به وجود آمده بود، برطرف شده است.
2010/09/17کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوتسال نیوز: اين هفته نيز پخش زنده تلويزيوني فوتسال ، به رويارويي تيمهاي علم و ادب و فولادگستر اختصاص خواهد داشت.
به گزارش فارس ، بعد از جلسات متعددي كه براي پخش زنده بازيهاي ليگ برتر فوتسال انجام شد ، سرانجام ديدار تيمهاي منصوري و ماهان از سري رقابتهاي هفته ششم كه با پيروزي پنج بر چهار اصفهانيها به پايان رسيد از شبكه سه سيما به صورت مستقيم پخش شد.
عباس ترابيان رئيس كميته فوتسال در اين خصوص خبر داد: روز پنج شنبه اين هفته نيز مسابقه تيمهاي علم و ادب مشهد و فولادگستر تبريز پخش زنده ميشود و به همين منظور ، زمان اين بازي را به 15:30 تغيير داديم.
2010/09/18کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
فوتسال نیوز: فولاد ماهان ، پيروز بزرگ بازي حساس هفته ششم رقابتهاي ليگ برتر فوتسال لقب گرفت.
به گزارش ايسنا ، هفته ششم رقابتهاي ليگ برتر فوتسال روز پنجشنبه با انجام سه ديدار آغاز شد كه در مهمترين ديدار هفته ، تيم فولاد ماهان اصفهان در قرچك با نتيجه 5 بر 4 تيم شهيد منصوري را از پيش رو برداشت.
اين در شرايطي است كه فولاد ماهان ، هفته گذشته در مهمترين ديدار اين فصل با نتيجه 2 بر 2 برابر گيتي پسند متوقف شده بود.
در پايان این بازي ، درگيري بين مسوولان برگزاري اين ديدار با خبرنگاران باشگاه خبرنگاران رخ داد و اين خبرنگاران كتك خوردند!
2010/09/07کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:26 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
فوتسال نیوز: هفته ششم مسابقات لیگ برتر فوتسال کشور ، با پیروزی تیمهای فولادماهان اصفهان و پرسپولیس تهران آغاز شد.
به گزارش مهر ، در حساسترین دیدار از هفته ششم این مسابقات ، تیم فوتسال شهید منصوری قرچک در سالن مملو از تماشاگر هفتم تیر این شهر به دیدار فولادماهان اصفهان رفت و در حالی که نیمه اول دیدار را با تساوی 2 بر 2 پشت سر گذاشته بود ، در پایان متحمل شکست 4 بر 5 شد.
برای تیم فولاد ماهان ، محمد طاهری و جواد اصغری مقدم (2 گل) و مصطفی طیبی گلزنی کردند و گلهای تیم شهید منصوری نیز توسط محمد نصیری ، احمد پری آذر ، مرتضی عظیمایی و علی کیایی به ثمر رسید.
هدایت تیم فوتسال فولادماهان برعهده سید مهدی ابطحی بود که تا فصل گذشته ، مسئولیت سرمربیگری تیم فوتسال شهید منصوری قرچک را بر عهده داشت.
در روزی که تیم صنایع گیتی پسند اصفهان در جدال خانگی برابر شرکت ملی حفاری ایران با نتیجه تساوی 3 بر 3 متوقف شد ، تیم پرسپولیس با نتیجه 5 بر 4 از سد آرش بتن قزوین گذشت و به رده چهارم جدول صعود کرد.
گلهای تیم پرسپولیس را در این دیدار خانگی ، مهران رضاپور و وحید قریشی (2 گل) و محمدرضا حیدریان به ثمر رساندند.
نتایج دیدارهای روز نخست از هفته ششم ، به شرح زیر است:
* شهید منصوری قرچک 4 - فولاد ماهان سپاهان 5
* پرسپولیس تهران 5 - آرش بتن قزوین 4
* صنایع گیتی پسند اصفهان 3 - شرکت ملی حفاری ایران 3
هفته ششم درروز جمعه نیز با برگزاری دو دیدار زیر پیگیری شد:
* دبیری تبریز 4 - لبنیات ارژن شیراز 4
* فیروز صفه اصفهان 2 - گسترش فولاد تبریز 2
امارتنها دیدار باقیمانده این هفته نیز به صورت زیر برگزار می شود:
شنبه 27/6/89
* علم و ادب سایپا مشهد - کیش ایر قم ، ساعت 18، ورزشگاه شهید بهشتی مشهد
جدول رده بندی لیگ برتر فوتسال در حال حاضر نیز به شرح زیر است:
1- گیتی پسند اصفهان 12 امتیاز - تفاضل گل 7+
2- راه ساری 12 امتیاز - تفاضل گل 5+ (یک بازی کمتر)
3- شهید منصوری قرچک 11 امتیاز
4- پرسپولیس 9 امتیاز - تفاضل گل 4+
5- فولادماهان اصفهان 9 امتیاز - تفاضل گل 1+
2010/09/18کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------
روزنامه الکترونیکی فوتبال: مديرعامل باشگاه گيتيپسند در واكنش به اظهارات سرمربي تيم فوتسال ماهان گفت: ابطحي بهتر است كنكاش كند و علت فني عدم نتيجهگيرياش را بيابد.
علي طاهري در گفتوگو با فارس ، در واكنش به صحبتهاي اخير بهروز ريختهگران مالك باشگاه فولادماهان اصفهان كه از دربي خواندن بازي دو تيم اصفهاني انتقاد كرده بود اظهار داشت: ماهان باشگاه خيلي بزرگي است كه من هم با اين باشگاه با افتخارات بسيار زيادي رسيدهام. اين تيم اصلا با گيتيپسند قابل قياس نيست چون ما در ابتداي راه هستيم اما بايد در نظر بگيريم كه هر دو باشگاه ، هدفشان خدمت به ورزش اصفهان است. من براي ريختهگران احترام زيادي قائلم و فكر ميكنم اين وسط يك سري افراد هستند كه ميخواهند از آب گلآلود ماهي بگيرند.
مديرعامل باشگاه گيتيپسند در مورد اظهارات سيد مهدي ابطحي هم تصريح كرد: با توجه به امكاناتي كه باشگاه ماهان براي ابطحي فراهم كرده، تيمش تاكنون خوب نتيجه نگرفته و من متاسفم كه او تشنج بين بازيكنان را به من ربط داده است. ظاهرا او از جاي ديگري دلگير بوده و اين مسئله را عنوان كرده كه بازيكنان اختلافي با هم ندارند و من باعث تحريكشان شدهام. او بهتر است كنكاش كند و علت فني عدم نتيجهگيرياش را بيابد.
وي در مورد صحبتهاي محمد ياوري عضو هيات مديره ماهان مبني بر تحريك تماشاگران اصفهاني از سوي طاهري با حضور در پشت دروازه تيم رقيب نیز تاكيد كرد: اگر پشت دروازه ماهان رفتم به اين دليل بود كه رياست هيات فوتبال اصفهان اصرار داشت يا در جايگاه VIP باشم و با پشت دروازه. من هم عادت ندارم نشسته بازي را تماشا كنم به همين دليل سمت تماشاگران خودي رفتم و سه دقيقه هم بيشتر آنجا حضور نداشتم. در همين فاصله حمله ما تبديل به گل شد. متاسفانه بعد از اين اتفاق جوري القا شد كه من به قصد تحريك تماشاگران اين كار را انجام دادهام.
طاهري يادآور شد: هيچگونه حرف ركيكي از سوي تماشاگران دو تيم شنيده نشد، فقط آنها به اقدام برخي از بازيكنان دو تيم واكنش نشان دادند كه البته آن هم فحاشي نبود و تماشاگران برندگان اصلي اين مسابقه بودند. تعدادي كه انگشتشمار هم كه فحاشي كردند، تماشاگرنماهايي بودند كه به هيچ يك از تيمهاي گيتيپسند و ماهان منتسب نبودند و در واقع با برخي بازيكنان در ارتباط بودند. آنها ميخواستند جوسازي كنند كه اين اصلا به نفع ورزش نيست و قطعا با اين كارها رابطه 2 باشگاه اصفهاني تيره و تار نخواهد شد و سر آنهايي كه ميخواهند از آب گلآلود ماهي بگيرند به سنگ خواهد خورد.
مديرعامل سابق باشگاه ماهان اضافه كرد: در مورد پاداش پانصد هزار توماني باشگاه به بازيكنان بعد از مسابقه با ماهان بايد بگويم كه اين پول بابت كسب نتيجه تساوي نبوده بلكه به خاطر تعصب و غيرت آنها بوده كه با پنج بازيكني كه در اختيار داشتيم توانستيم تيم مدعي ماهان را متوقف كنيم. به هر حال وقتي جايي عنوان ميشود تيم فوتسال ماهان پرافتخارترين تيم سال 2010 است، ما هم به عنوان خدمتگزار سابق اين تيم، سهم ناچيزي براي خودمان در اين افتخار قائل هستيم.
2010/09/15کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوتسال نیوز: اسامی بازیکنان محروم هفته هفتم لیگ برتر فوتسال کشور اعلام شد.
به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال ، محرومان این هفته به ترتیب زیر هستند:
مصطفی طیبی بازیکن تیم فولاد ماهان اصفهان
بهروز جعفری بازیکن تیم صنایع گیتی پسند
امیرفراشی مربی دروازبانان تیم گیتی پسند اصفهان
حسن لولاکی بازیکن تیم فیروز صفه اصفهان
محمود خوراکچی سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز
رسول اکبری بازیکن تیم دبیری تبریز
علیرضا نوراللهی بازیکن تیم پرسپولیس تهران
هادی بافنده بازیکن تیم لبنیات ارژن شیراز
حمید احمدی بازیکن تیم شرکت ملی حفاری ایران
2010/09/20کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:13 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
فوتسال نیوز: سرپرست باشگاه پرسپولیس ، مدیر فنی تیمهای فوتسال پرسپولیس را تعیین کرد.
به گزارش مهر ، محمدرضا حیدریان سرمربی تیم فوتسال پرسپولیس به عنوان مدیر فنی تیمهای فوتسال پرسپولیس انتخاب شد.
ماموریت جدید کاپیتان سابق تیم ملی فوتسال ، پیشرفت جایگاه فنی فوتسال با تشکیل مدارس فوتسال ، رسیدگی به امور پایه و تشکیل کلاسهای آموزش مربیگری در باشگاه خواهد بود.
2010/09/20کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)