تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 77 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 764

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3

داره خودمونی میشه subasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

steam error: Application load error 5: 0000065434

سلام
    این مشکل منه راهی هست حل شه

ممنوننننننننننننننن میشم
    شما باید بازی رو با play.exe که در داخل فولدر بازی هست بازی رو اجرا کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Subaru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من الان بازی رو نصب کردم مشکلم اینه که بازی فول اسکرین نمیشه تو تنضیماتشم جایی برای فول اسکرینش وجود نداره
    کرک استفاده شده هم skidrow هستش
    دوستان لطفا کمک کنند
    کافیه که Alt + Enter بزنی تا صفحه فول اسکرین شه !

3. این کاربر از Subaru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

آره من از کامپیوتر سبز چهارراه استاد یوسفی گرفتم.

دوستم رفته به فروشنده گفته. به فروشنده گفته بازی رو 64 بیتی ها اجرا میشه ولی رو 32 بیتی ها نه.
    فروشنده هم در جواب گفته که نه مشکلی نداره خیلیا که 32 بیتی بودن بازی رو بردن و مشکلی هم نداشتن.

ولی بازم من فک نمی کنم اشکال از نسخه بازی باشه. اصلا من به این نظریه اعتقاد ندارم !

در ضمن دوستان یه تحقیق بکنین ببینین در سیستم های 64 بیتی بازی اجرا میشه یا نه؟ در 32 بیتی ها که تا الان من رو 3 تا سیستم امتحان کردم اجرا نشده ولی رو سیستم 64 بیتی دوستم که لب تاپه بازی اجرا شد.
    منم از سبز کامپیوتر گرفتم... همون باکس شات و همون نسخه احسان گیم
    اما برای من کاملا روون داره اجرا میشه.... روی ویندوز 7 32 بیت
    تنها مشکلی که دارم .. و علتش رو هنوز نفهمیدم... دیده نشدن راننده در حین رانندگیه ( زمانی که تایم به عقب بر میگرده..یا در ریپلای...همه چی سالمه) و ضمن اینکه..روز اول هم که نصب کردم هم سالم بود...ولی بعد از اون خراب شد
    وگرنه خود بازی راحت اجرا میشه

آخر فروم باز happyfeat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

در ضمن دوستان یه تحقیق بکنین ببینین در سیستم های 64 بیتی بازی اجرا میشه یا نه؟ در 32 بیتی ها که تا الان من رو 3 تا سیستم امتحان کردم اجرا نشده ولی رو سیستم 64 بیتی دوستم که لب تاپه بازی اجرا شد.
    بله اجرا میشه دوست من
    windowns 7 x64 تست کردم مشکلی نداره

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله اجرا میشه دوست من
    windowns 7 x64 تست کردم مشکلی نداره
    درسته تا حالا من نشنیدم بازی با 64 بیتی ها مشکل داشته باشه.
    حالا چرا 32 بیتی مشکل داره ولی 64 نداره، مسئله اینست ...

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

درسته تا حالا من نشنیدم بازی با 64 بیتی ها مشکل داشته باشه.
    حالا چرا 32 بیتی مشکل داره ولی 64 نداره، مسئله اینست ...
    من همین دیشب رو 7 64 بیتی نصب کردم اجرا نشد اصلآ ربطی به اون قضیه نداره به نظرم.
    مشکل اینه که یه عده اومدن ستاپ اصلیه بازی رو دستکاری کردن همه جای بازی مشکل دار شده..
    بیشتر این اتفاقات عجیب و نادر هم تو مشهد اتفاق میوفته متاسفانه....هدفشون چیه از این کار خدا میدونه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من الان دارم نسخه 3.8 گیگ بازی رو که مربوط به گروه BlackBox هستو از سایت ---------- دانلود می کنم.
    گفته شده این نسخه هیچ کمی و کاستی با نسخه اصلی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hapoofesgeli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان Joystickه منو نمیشناسه بازی
    از نسخه BlackBoxاستفاده میکنم
    با کیبورد هم که اصلا نمیشه بازی کرد به طرز فجیهی ماشین سریع میپیچه!
    کاری هست که بتونم واسه شناخته شدنش بکنم؟
    مارکش هم farassoo هست متاسفانه مدلش رو نمیدونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقایون و خانوما .
    من به یه نتیجه ای رسیدم و اونم اینکه هممون رو سر کار گذاشته سازنده ی dirt.
    من آنتی ویروسم نود هست.بازی رو نصب کردم و بعد از نصب بازی آنتی رو غیر فعال کردم.کرک اسکیدرو که شامل 3 فایل بود رو توی محل نصب بازی ریختم. بازی بعد از 45 ثانیه اجرا شد. توی بازی هم خیلی روان بود همه چیز.حتی 4-5 مرحله هم رفتم.بعد خیلی مودبانه از تمام منو های بازی خارج شدم و در نهایت exit کردم. اما از اون به بعد دیگه به هیچ وجه بازی اجرا؟؟؟؟ بگین . اجرا؟؟؟؟ (نشد که نشد) . گفتم شاید باید آنتی رو همون اول غیر فعال می کردم بعدش بازیو نصب می کردم.از بیخ بازی رو حذف کردم.هر چی کلید رجیستری هم ازش تونستم پیدا کنم پاک کردم. دیگه ردی از بازی نبود. کلا آنتی رو غیر فعال کردم.کلا به معنای واقعیه کلمه.به قسمت قرنطینه ی نود رفتم و هر فایلی که مربوط به کرک بازی dirt بود اونجا پیدا کردم و از لیست حذفش کردم. بعد به خودم گفتم اصلا همشو پاک کن. این کارم کردم.
    بعد اینترنت هم قطع کردم و مثل بچه ی آدم گذاشتم بازی نصب بشه.این بار تو یه مسیر دیگه نصبش کردم.
    بازی نصب شد کرک رو ریختم.بگین خوب.دوباره نود رو باز کردم رفتم به مسیر زیر:
    Setup -> Enter entire advanced setup tree -> Exclusions
    توی این قسمت یه گزینه ی add داره.زدمش.کل مسیر بازی رو انتخاب کردم. با این کار داری به آنتی ویروس می گی که هر فایلی توی این مسیر هست باهاش کاری نداشته باش من ازش اطمینان دارم.اونم میگه چشم. یعنی دیگه کرک بازی رو پاک نمی کنه که تو کف بمونی. خلاصه این کارم کردم.شانس منو ببینین. بازم اجرا نشد.ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست.دایرکت 9 هم نصبه.خودم تو کفم که بار اولی که بازیو نصب کردم مگه خونم اون موقع رنگی تر بود که بازی اجرا شد؟! اینقدر بدم میاد از این مشکلاتی که نمیشه فهمید راه علاجش چیه.
    وقتی بازی رو اجرا می کنم توی تسک منیجر هم دقت می کنم. dirt3.exe اجرا میشه.1 ثانیه بعدش dirt3_game.exe اجرا میشه. بعد از 4-5 ثانیه هر دوشون بسته میشن و بازی هم که عمرا اجرا بشه.شاید اگه از بازیش خوشم نمیومد اینقدر زحمت نمی کشیدم روش و حتی فحشش هم میدادم.نمیدونم. اما دیگه همینیه که هست. یا باید منتظر کرک نهایی بازی باشیم یا هم اینکه بریم بخریمش . من تمام اطلاعاتمو بهتون گفتم و یه چیز دیگه. من 2 تا ویندوز دارم. روی ویندوز 7 هم دقیقا همینطوری و اجرا نمیشه. این بازیو از سایت دانلود ها دانلود کردم.جالبه بدونین که این بازیو با دوستم دانلود کردیم. اما با این تفاوت که اون داره بازی می کنه و من .....
    من دیگه به این تایپیک سر نمی زنم این اکانت هم ماله دوستمه فقط لازم دیدم اطلاعاتمو واسه اون دسته از عزیزان که مثل من ناراحتن در اختیار بذارم.اگه کسی کاری داشت و یا خواست راهنماییم کنه میتونه به آی دی م پی ام بده.خوشحال میشم
    sib_tala85

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقایون و خانوما .
    من به یه نتیجه ای رسیدم و اونم اینکه هممون رو سر کار گذاشته سازنده ی dirt.
    من آنتی ویروسم نود هست.بازی رو نصب کردم و بعد از نصب بازی آنتی رو غیر فعال کردم.کرک اسکیدرو که شامل 3 فایل بود رو توی محل نصب بازی ریختم. بازی بعد از 45 ثانیه اجرا شد. توی بازی هم خیلی روان بود همه چیز.حتی 4-5 مرحله هم رفتم.بعد خیلی مودبانه از تمام منو های بازی خارج شدم و در نهایت exit کردم. اما از اون به بعد دیگه به هیچ وجه بازی اجرا؟؟؟؟ بگین . اجرا؟؟؟؟ (نشد که نشد) . گفتم شاید باید آنتی رو همون اول غیر فعال می کردم بعدش بازیو نصب می کردم.از بیخ بازی رو حذف کردم.هر چی کلید رجیستری هم ازش تونستم پیدا کنم پاک کردم. دیگه ردی از بازی نبود. کلا آنتی رو غیر فعال کردم.کلا به معنای واقعیه کلمه.به قسمت قرنطینه ی نود رفتم و هر فایلی که مربوط به کرک بازی dirt بود اونجا پیدا کردم و از لیست حذفش کردم. بعد به خودم گفتم اصلا همشو پاک کن. این کارم کردم.
    بعد اینترنت هم قطع کردم و مثل بچه ی آدم گذاشتم بازی نصب بشه.این بار تو یه مسیر دیگه نصبش کردم.
    بازی نصب شد کرک رو ریختم.بگین خوب.دوباره نود رو باز کردم رفتم به مسیر زیر:
    Setup -> Enter entire advanced setup tree -> Exclusions
    توی این قسمت یه گزینه ی add داره.زدمش.کل مسیر بازی رو انتخاب کردم. با این کار داری به آنتی ویروس می گی که هر فایلی توی این مسیر هست باهاش کاری نداشته باش من ازش اطمینان دارم.اونم میگه چشم. یعنی دیگه کرک بازی رو پاک نمی کنه که تو کف بمونی. خلاصه این کارم کردم.شانس منو ببینین. بازم اجرا نشد.ویندوزم اکس پی سرویس پک 3 هست.دایرکت 9 هم نصبه.خودم تو کفم که بار اولی که بازیو نصب کردم مگه خونم اون موقع رنگی تر بود که بازی اجرا شد؟! اینقدر بدم میاد از این مشکلاتی که نمیشه فهمید راه علاجش چیه.
    وقتی بازی رو اجرا می کنم توی تسک منیجر هم دقت می کنم. dirt3.exe اجرا میشه.1 ثانیه بعدش dirt3_game.exe اجرا میشه. بعد از 4-5 ثانیه هر دوشون بسته میشن و بازی هم که عمرا اجرا بشه.شاید اگه از بازیش خوشم نمیومد اینقدر زحمت نمی کشیدم روش و حتی فحشش هم میدادم.نمیدونم. اما دیگه همینیه که هست. یا باید منتظر کرک نهایی بازی باشیم یا هم اینکه بریم بخریمش . من تمام اطلاعاتمو بهتون گفتم و یه چیز دیگه. من 2 تا ویندوز دارم. روی ویندوز 7 هم دقیقا همینطوری و اجرا نمیشه. این بازیو از سایت دانلود ها دانلود کردم.جالبه بدونین که این بازیو با دوستم دانلود کردیم. اما با این تفاوت که اون داره بازی می کنه و من .....
    من دیگه به این تایپیک سر نمی زنم این اکانت هم ماله دوستمه فقط لازم دیدم اطلاعاتمو واسه اون دسته از عزیزان که مثل من ناراحتن در اختیار بذارم.اگه کسی کاری داشت و یا خواست راهنماییم کنه میتونه به آی دی م پی ام بده.خوشحال میشم
    sib_tala85
    جالبه واقعا جالبه !!!
    دفعه اول نصب بازی اجرا شده دفعه دوم نصب اجرا نشده !!!!
    اصلا آدم می مونه مبهوت ...
    اون روندی که تو تسک منیجر گفتی دقیقا واسه منم به همون صورته.
    منم مثل تو چون بازیو دوست دارم، دارم باهاش مدارا می کنم وگرنه ...
    مگه مشکل از کرک هست ؟
    الان خیلیا تو دنیا که نسخه اصلیشو خریدن هم با مشکل مواجه هستن !!!

فک نکنم دارنده جازه نوبل هم بتونه راه حلی برای مشکل DiRT3 کشف کنه !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •