تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 88 اولاول ... 3910111213141516172363 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چلسی از لحاظ میانگین سنی وضعیت خوبی نداره ( علیرغم بازیکنان بسیار با کیفیتی که در اختیار داره ) ، شخصا بی صبرانه منتظرم ببینم ویاس بواس چه چیزی رو ارائه میده و چلسی ورژن 2011-2012 چگونه خواهد بود /

2. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی از لحاظ میانگین سنی وضعیت خوبی نداره ( علیرغم بازیکنان بسیار با کیفیتی که در اختیار داره ) ، شخصا بی صبرانه منتظرم ببینم ویاس بواس چه چیزی رو ارائه میده و چلسی ورژن 2011-2012 چگونه خواهد بود /
    درسته دوست عزیز...تیم تیم خوبیه ، منتها تیمی نیست که بتونه توی لیگ برتر و لیگ قهرمانان موفق بشه .
    از نظر من بزرگترین مشکل تیم نداشتن شادابی و طراوت لازمست.
    مطمئنا ویلاس بواس با خرید های جوونی که میکنه به تیم طراوات و سرعت میده و حتما میتونه موفق بشه. من که خیلی به موفقیت طی 2 سال اینده برای قهرمانی لیگ قهرمانان امیدوارم
    =========

اگه من بودم اینا رو میخریدم :
    مودریچ ، گرت بیل (یا دفاع چپ بنفیکا ) ، اگئرو (یا نیمار ) و فالکئو
    و اینا رو میفروختم :
    کالو ، انلکا ، بنایون ، بوسینگوا

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

هزينه 60 ميليون پوندي آبراموويچ براي شكار دو بازيكن تاتنهام

به نوشته روزنامه‌هاي انگليسي، رومن آبراموويچ براي شکار لوکا مودريچ و گرت بيل دو بازيکن تاثيرگذار تاتنهام حاضر است، 60 ميليون پوند هزينه کند.

وياس بواس، سرمربي جديد چلسي نسبت به جذب اين دو ستاره تاتنهام ابراز علاقه کرده و مي‌خواهد به گونه‌اي با فرانک لمپارد و ديديه دروگبا ونيکولا آنلکا قطع همکاري کند.

مودريچ ستاره کروات تاتنها پيشتر نسبت به ترک تاتنهام و پيوستن به چلسي ابراز علاقه نشان داد. اين در حالي است که که گرت بيل ولزي اعلام کرد چنانچه مودريچ وايت‌هارت لين را ترک کند او نيز غزل جدايي سر خواهد داد.

سرمربي جديد چلسي براي پايين آوردن ميانگين سني چلسي در فصل آينده در پي آن است که طرحي نو در افکند آن چنان که بازيکنان جوان جديدي را استخدام کند و در همان حال با بازيکنان پا به سن گذاشته اين تيم همچون دروگبا و آنلکا و لمپارد قطع همکاري کند. او پيشتر هم از مسئولان چلسي خواست که براي زوج تورس در فصل آينده، فالکائو کلمبيايي را از پورتو به خدمت گيرند.

چلسي زوج تورس را مي‌خواهد

به نوشته روزنامه «ال موندو ديپورتيوو» اسپانيا، باشگاه چلسي انگليس براي تقويت خط حمله خود در فصل آينده پيشنهاد 30 ميليوني يورويي را براي جذب داويد ويا به بارسلونا ارائه کرده است.

با وجود اين که ويا در 34 بازي که در فصل گذشته براي آبي ـ اناري‌ها انجام داد 18 گل به ثمر رساند، اما بارسلونا در پي آن است که براي حضور پر رنگ‌تر در فصل آينده و دفاع از عنوان‌هاي قهرماني خود، يک مهاجم طراز اول را به خدمت گيرد که بيشتر گمانه‌زني‌ها در رابطه با سانچس شيليايي و جوزپه روسي ايتاليايي است.

به نوشته اين روزنامه اسپانيايي انتقال ويا به استمفورد بريچ بعيد به نظر مي‌رسد، به ويژه‌ اين که خود بازيکن به ماندن در بارسلونا اصرار دارد و بارها اعلام کرده است که دوست دارد در بارسلونا از جهان فوتبال خداحافظي کند.

football3

5. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

اصلا دوس ندارم داوید ویا بیاد چلسی....و فکر هم نمیکنم چلسی اونو بخواد.....باید شایعه باشه

7. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

اتفاقآ ویا مهاجم مورد علاقه منه !

ولی نکته اینجاست که بارسا هزگز اونو نمیفروشه ! :(

9. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آندره ویلاس بواس، با خونسردی برای چلسی تصمیم گیری می کند

مایکل اسین باید مدتی صبرکند تا بتواند از حمایت مربی جدید تیمش برخوردار شود

سایت گل- آندره ویلاس بواس، مربی 33 ساله چلسی در نظر ندارد تا در آینده تیمش تغییری جدی اعمال کند. این در حالی است که سال گذشته مایکل اسین از مهره ای کلیدی تیم کارلو آنچلوتی بود، وپیش از آنکه تصمیمی اساسی بگیرد،زمان زیادی را صرف بررسی خواهد کرد

مربی جوان چلسی در صحبتهایی گفت:« من از بازیکنان کنونی ام واقعا راضی هستم.این کاملا طبیعی است که وقتی یک مربی جدید روی کار می آید،تغییراتی درتیم اعمال می شود ولی با توجه به موفقیتهای تیم در شش یا هفت سال اخیر، باید با دقت تمام کارهایمان را انجام دهیم و تصمیمات درستی بگیریم. ما بازیکنان باکیفیتی داریم و می خواهیم به در زودترین زمان ممکن به روزهای اوج بازگردیم.»

آندره ویلاس بواس ادامه داد:« من روی تک تک بازیکنانی که فصل گذشته برای تیم بازی کرده اند حساب باز می کنم و بعد تصمیم خواهیم گرفت. ما زمان زیادی داریم تا در بازار نقل و انتقالات تصمیم گیری کنیم.»

این درحالی است که صحبتهایی که درمورد احتمال جدایی اسین از استمفورد بریج به گوش می رسد و گویا تیمهای رئال مادرید، میلان و بایرن مونیخ به دنبال جذب او هستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

ویلاس بواس: چالش های زیادی پیش روی چلسی است و به همین خاطر به این تیم آمدم

سایت گل – آندره ویلاس بواس سرمربی جدید چلسی معتقد است رقابت برای فتح لیگ برتر در فصل آینده تنها بین این تیم و منچستریونایتد نخواهد بود.
    بعد از اینکه کارلو آنچلوتی تنها پس از یک فصل بدون جام برکنار شد ویلاس بواس خوب می داند که باید در همان اولین فصل حضورش در استمفورد بریج به دنبال کسب جام باشد و در غیر این صورت سرنوشتی بهتر از آنچلوتی نخواهد داشت.
    ویلاس بواس در گفتگو با خبرنگاران می گوید :" در لیگ برتر تیم های قدرتمندی حضور دارند. تاتنهام به دنبال حضور در جمع چهار تیم برتر است، منچسترسیتی با هزینه ای فوق العاده انقلابی در لیگ برتر به پا کرده، آرسنال بعد از ناکامی در فصل گذشته مطمئنا به دنبال جبران خواهد بود."
    "حتی لیورپول هم با آمدن کنی دالگلیش می خواهد به روزهای اوج خود بازگردد. پس این طور که معلوم است چالش بزرگی پیش روی ماست و کار سختی در فصل آینده خواهیم داشت و من هم برای رقابت با این سختی ها به استمفورد بریج آمده ام."
    ویلاس بواس در مورد سیاست هایش در خرید بازیکنان گفت:" هر تیمی برای خرید بازیکن یک سیاست دارد. مثلا ما به دنبال بازیکنان مطرح هستیم و آرسنال به دنبال جذب استعدادهای جوان است."
    "البته من سیاست های آرسن ونگر را در فصل نقل و انتقلات و خرید بازیکن تمجید می کنم."

کد:
    Last edited by anon85; 01-07-2011 at 19:52.

13. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

چلسی ستاره هایش را فدای گرت بیل می کند

سایت گل – باشگاه چلسی قصد دارد دیدیه دروگبا، فلورنت مالودا و یک رقم قابل توجه را بپردازد تا گرت بیل ستاره تاتنهام را به استمفورد بریج بیاورد.
    در حالی که پیش از این پیشنهاد 22 میلیون پوندی چلسی برای به خدمت گرفتن لوکا مودریچ از سوی مسئولان تاتنهام رد شده است آندره ویلاس بواس سرمربی جدید آبی های لندن گرت بیل را نشان کرده است.
    ویلاس بواس قصد دارد با جذب بیل کمبود یک بال کناری قدرتمند را که چلسی بعد از رفتن روبن در سال 2008 به رئال از آن رنج می برد جبران کند.
    هری ردنپ پیش از این اعلام کرده بود تاتنهام ستاره هایش را نخواهد فروخت اما این در حالی است که این مربی یکی از طرفداران دیدیه دروگباست و پیش از این به دنبال جذب او بوده است.
    چلسی قصد دارد علاوه بر این دو بازیکن 20 میلیون پوند دیگر هم به تاتنهام بپردازد تا بیل را به چلسی بیاورد. به این ترتیب پیشنهاد آبی های لندن چیزی در حدود 40 میلیون پوند خواهد شد اما تاتنهام دو بازیکن پا به سن گذاشته با دستمزدهای هنگفت را به خدمت می گیرد و گرت بیل 21 ساله را به چلسی می دهد.

کد:

15. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

چلسی هنوز لوکاکو را می خواهد

سایت گل – هرمن فان هولسبیک مدیر ورزشی باشگاه اندرلشت اعلام کرد چلسی هنوز خواهان جذب روملو لوکاکو مهاجم جوان این تیم است.
    چلسی بعد از انتخاب آندره ویلاس بواس به عنوان سرمربی جدید خود نیز هنوز به دنبال جذب لوکاکو است.
    پیش از این مسئولان چلسی اعلام کرده بودند تا قبل از اینکه سرمربی جدید تیم را انتخاب نشده هیچ بازیکنی را جذب نخواهند کرد.
    اما اکنون و بعد از انتخاب ویلاس بواس چلسی همچنان قصد دارد ستاره 18 سله اندرلشت را به خدمت بگیرد.فان هولسبیگ در گفتگو با روزنامه میرور اعلام کرد:" همه می گویند مربی جدید چلسی لوکاکو را نمی خواهد اما آنها در تماس با ما چیز دیگه ای می گویند."
    " لوکاکو را فقط وقتی که او و باشگاه به این انتقال راضی باشند می فروشیم. چلسی باید پیشنهاد معقولی برای جذب او ارائه کند."

کد:

17. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

دی متئو: وقتی پیشنهاد دستیاری ویلاس بواس را به من دادند خیلی تعجب کردم

سایت گل – روبرتو دی متئو چهارشنبه گذشته تقریبا بعد از 10 سال بار دیگر به عنوان عضوی از باشگاه چلسی به استمفورد بریج بازگشت. او در سال 2002 بعد از اینکه 175 بازی برای این تیم انجام داد از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
    دی متئو معتقد است ویلاس بواس فصل گذشته عملکرد فوق العاده ای در پورتو داشته است. او می گوید :" بازی های پورتو در فصل گذشته را دنبال می کردم، آنها فوق العاده بودند. وقتی مسئولان چلسی با من تماس گرفتند و گفتند ویلاس بواس تو را به عنوان دستیار می خواهم بسیار تعجب کردم."
    "البته می دانم که او تفکر فوتبالی مرا می پسندد و به همین خاطر مرا به چلسی فراخوانده. سبک بازی وست بروم در زمان حضور من تا حدودی شبیه سبک پورتو بود اما ما بازی ها را با بد شانسی واگذار می کردیم و پورتو با پیروزی پشت سر می گذاشت. من مدتها برای چلسی بازی کردم و با جو این تیم به خوبی آشنا هستم و امیدوارم بتوانم به آندره کمک کنم."
    دی متئو پیش از این سرمربی وست بروم بوده و اکنون دستیار ویلاس بواس شده اما معتقد است این تجربه ای جدید خواهد بود و با سمت جدیدش مشکلی ندارد.
    "من هر دو پست را تجربه کرده ام و اکنون با اینکه دستیار ویلاس بواس باشم مشکلی ندارم. سعی می کنم از او حمایت کنم و در کنار هم برای موفقیت چلسی تلاش کنیم."

کد:

19. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •