تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 280 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گفتم بيام توي تاپيك خودمون تبريك بگم حالش بيشتره
    تبريك ميگم

يه تبريك هم به محمد و D r i v e r عزيز به خاطر سبز شدنشون
    به تشكرهاي زير پستها دقيت كردين چقدر رنگيه

بنفش نيلي آبي سبز ...

به هرحال قهرمان شدن با شکست اصلا دلچسب نیست اون هم حتی اگر فقط نام پرسپولیس در زمین باشه و نمیشه با سری بالا افتخار کرد به این قهرمانی( از نظر من ) .
    سروش جان نميشه گفت باخت چون بازي رفت و برگشت بوده و در مجموع حساب ميشه
    من كه با توجه به اين نفرات به دو مساوي صفر صفر و يك يك هم راضي بودم
    امیدوارم اگر قراره دایی در این تیم موندنی بشه تجدید نظر اساسی بکنه در تفکراتش
    صد در صد
    هرچند توي بخش دفاعي يه چيزايي نشون داد ولي در كل بايد به دانش خودش اضافه كنه
    البته بازيكناي مورد نظر هم بايد در اختيارش قرار بگيره

2. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

تبریک میگم ملوان هم تو بازی قبل و هم تو این بازی به خاطر دوندگی زیادشون تو نیمه اول نیمه دوم کم آورد

4. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad-ht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک میگم قهرمانی پرسپولیس رو
    هوادارای ملوان هم نشون دادن خیلی براشون زوده آسیایی بشن!
    کاشانی هم که رفت!
    فقط امیدوارم سریعتر یکی بیاد بالا سر تیم که چند تا بازیکن خوب بگیره!

6. 4 کاربر از Javad-ht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

حبيب کاشاني از پرسپوليس رفت

سرپرست باشگاه پرسپوليس از سمت خود کناره‌گيري کرد.

حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از قهرماني تيمش در جام حذفي از سمت خود کناره گيري کرد.
    اخبار تکميلي متعاقبا ارسال خواهد شد.

======================

كاشاني: دايي بايد در فوتبال بماند؛ من به سر كار خود برمي‌گردم

سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي در فوتبال بزرگ شده و بايد در اين فوتبال بماند.

محتوای مخفی: ادامه‌ی خبر 
    حبيب کاشاني پيش از برگزاري مراسم قهرماني پرسپوليس در جام حذفي در جمع خبرنگاران گفت: اين قهرماني را به 36 هزار شهيد استان تهران و به همه عزيزاني که تا اينجاي کار ما را همراهي کردند، تبريک مي‌گويم به خصوص هواداران پرشور پرسپوليس که با ما خنديدند و گريه کردند. آنها با همراهي‌شان ما را در حل مشکلات کمک کردند. اميدوارم اين قهرماني کار کوچکي براي اين هواداران بزرگ باشد.

وي در مورد اينکه در رختکن با علي دايي آشتي کرده يا نه گفت: به هر حال من و ايشان بايد حرف‌هايمان را مي‌زديم. دايي در فوتبال بزرگ شده است و بايد در فوتبال باشد اما من يک معلم‌ام و به سر کار خود مي‌روم. به من گفتند 10 روزه به پرسپوليس بيا اما 2 سال ماندگار شدم. اکنون به سر کار خود برمي‌گردم و اميدوارم فرد مفيدي براي آموزش و پرورش و شوراي شهر تهران باشم. ماموريت من در پرسپوليس تمام شده است.

کاشاني در مورد اينکه معناي اين حرف‌ها خداحافظي از پرسپوليس است، گفت: بحث خداحافظي نيست. من اين فرصت را به ديگر دوستان مي‌‌دهم تا آنها فعاليت کنند. دايي و کادر فني بايد بمانند و منشاء خير و برکت براي پرسپوليس باشند. طبيعي است من تا معرفي فرد جديد تامل خواهم کرد.

======================

وساطت بازيكنان براي حضور دايي در جشن قهرماني

بازيکنان تيم پرسپوليس براي حضور علي دايي روي سکوي قهرماني به سمت وي رفتند.

علي دايي به هنگام اهداي جام قهرماني به اعضاي اين تيم به حالت ناراحتي تنها روي نيمکت نشست اما برخي از بازيکنان پرسپوليس مثل عليرضا حقيقي به سمت وي رفته و او را روي سکوي قهرماني بردند.

* هواداران تيم پرسپوليس در ورزشگاه تختي انزلي در حالي که از کناره‌گيري کاشاني خبر نداشتند از وي خواستند علي دايي را به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم نگه دارد.

* حبيب کاشاني در هنگام مراسم اهداي جام در انتهاي سکو حضور داشت و جشن قهرماني تيمش را مشاهده مي‌کرد.

======================

نورمحمدي: پرسپوليس مستحق قهرماني بود

مدافع پرسپوليس گفت: ما براي رسيدن به اين جام زحمات زيادي کشيده بوديم و پرسپوليس مستحق قهرماني بود.

محتوای مخفی: ادامه 
    رضا نورمحمدي در پايان مسابقه با ملوان عنوان کرد: پرسپوليس مستحق اين قهرماني بود. البته ملوان بسيار خوب بازي کرد. آنها امروز متفاوت بودند و موقعيت‌هاي زيادي داشتند.
    وي افزود: ما آمده بوديم در انزلي نتيجه بگيريم. آسيايي شدن پرسپوليس مبارک هواداران باشد. ما در فصل جاري زحمات زيادي کشيده بوديم و اميدوارم در آسيا هم خوب باشيم.
    نورمحمدي تصريح کرد: پرسپوليس امروز را نبايد فراموش کند، اما اتفاقاتي که در پايان مسابقه در ورزشگاه تختي انزلي رخ داد خيلي عجيب بود.

======================

باشگاه استقلال، قهرماني پرسپوليس را تبريك گفت

باشگاه استقلال قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس در جام حذفي را تبريک گفت.

سايت باشگاه استقلال در مطلبي نوشت: "باشگاه استقلال قهرماني تيم پرسپوليس در جام‌حذفي را به مديران، مربيان، بازيکنان و هواداران اين تيم تبريک مي گويد. "

گفتنی است، پرسپوليس عصر امروز با وجود شکست يک بر صفر برابر ملوان در انزلي به دليل برتري 4 بر 2 در مسابقه رفت در مجموع 4 بر 3 پيروز شد و به عنوان قهرماني جام حذفي دست يافت.

منبع همه‌ی اخبار: ورزش 3

8. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

کریم باقری جام قهرمانی پرسپولیس را بالای سر برد/ دایی به زور روی سکو رفت!

کاپیتان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس که در میانه های فصل از این تیم کنار گذاشته شده بود، جام قهرمانی را بالای سر برد. به گزارش خبرنگار مهر، جشن قهرمانی تیم فوتبال پرسپولیس مثل همه قهرمانی های گذشته در اوج بی نظمی انجام شد و هنگام اهدا جام افراد متفرقه بسیاری در کنار سکو حضور داشتند. نکته جالب اینکه جام قهرمانی پرسپولیس را اولین بار کریم باقری بالای سر برد و سپس به سایر بازیکنان داد. باقری در میانه های فصل از این تیم کنار گذاشته شده بود.
    علی دایی که در ماه های اخیر اختلافات زیادی با حبیب کاشانی داشت در پایان این دیدار و به هنگام برگزاری مراسم جشن قهرمانی حاضر به رفتن روی سکو نبود و با اصرار بازیکنان روی سکو رفت. دایی که پشت سر بازیکنان ایستاده بود قصد داشت جام را بالای سرش ببرد اما در اوج بی نظمی های این جشن ، دست دایی به جام نرسید.
    مراسم جشن قهرمانی پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که بازهم شاهد حضور افرادی غیر مسئول در این جشن بودیم و بیشتر از بازیکنان و مسئولان، افراد متفرقه حضور داشتند و خیلی ها به دنبال گرفتن عکس یادگاری با بازیکنان بودند.
    مدال و جام قهرمانی پرسپولیس را عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ به پرسپولیسی ها داد. این تنها نکته مثبت این جشن بود که از مسئولان فدراسیون فوتبال تنها عزیز محمدی حضور داشت.

خبرگزاری مهر

10. 2 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

دوستان پرسپولیسی منم به همه تون تبریک میگم....
    درسته ملوان این بازی رو بهتر بازی کرد ولی در کل حق ما بود که پیروز بشیم که شدیم...

12. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ما را تنها گذاشته بودند اما اكنون با رفقايشان اين‌جا هستند
    دايي: همه جور خط و خطوط داده بودند تا من موفق نشوم

به گزارش خبرگزاري فارس، پس از اهداي كاپ قهرماني به بازيكنان پرسپوليس علي دايي در جمع خبرنگاران قرار گرفت و به آنها گفت: شما به من بگوييد در اين فضاكجا بايد صحبت كنم.

وي سپس با انتقاد از نحوه برگزاري جشن قهرماني عنوان كرد: به نظر من چنين مراسمي نباشد، خيلي بهتر است. اصلا نمي‌فهمم اين چه مدل برگزاري است. در همه جاي دنيا قبل از فصل يك ورزشگاه را به عنوان برگزار كننده مسابقه فينال جام حذفي انتخاب مي‌كنند و اصلا و ابدا هم براي فينال دو بازي نمي‌گذارند. نه اينكه مثل ما سه شنبه بازي كنيم و جمعه هم يك بازي ديگر داشته باشيم. ما فقط ماست مالي كرديم تا اين مسابقه انجام شود. شما نگاه كنيد ما چطور مسابقات برگزار مي‌كنيم و كشورهاي خارجي فينال را چگونه برگزار مي‌كنند.

دايي در ادامه صحبت‌هاي خود در خصوص تشويق هواداران گفت: من مديون اين هواداران هستم. خدا را شكر مي‌كنم در آخر فصل شرمنده آنها نشدم. خيلي مسائل بود كه خيلي‌ها دوست داشتند دايي را خراب كنند اما من شرمنده مردم نشدم و اميدوارم سال ديگر اين تيم با قدرت در آسيا حضور پيدا كند. قرارداد من تمام شده و اگر قرار باشد از اين تيم جدا شوم با وجدان راحت خواهد بود.

سرمربي پرسپوليس درباره اينكه حبيب كاشاني بعد از جشن قهرماني از پرسپوليس كناره گيري كرده، گفت: هر كسي مي‌تواند براي خود تصميم بگيرد. من وظيفه‌ام بود كه تا پايان قراردادم در كنار تيم باشم و خدا را شكر مي‌كنم كه يك قهرماني آورديم. خيلي‌ها خط و خطوط داده بودند تا موفق نشويم. آقايان از قول من گفته بودند كه من قول قهرماني دادم اما بنده هيچ‌گاه چنين قولي نداده بودم و فقط گفته بودم سعي و تلاش خود را مي‌كنيم تا قهرمان شويم. خيلي مسائل است كه من نمي‌خواهم آنها را مطرح كنم.

دايي تصريح كرد: خيلي‌ افراد هستند كه ما را تنها گذاشته بودند ولي اكنون همان‌ها با رفيق‌هايشان اين‌جا هستند. از وقتي تنها شديم خدا به ما كمك كرد. در اين مدت پشت سر هم بازي كرديم. در هواي بد اهواز به پيروزي رسيديم، 120 دقيقه با سپاهان مبارزه كرديم و ديشب تا ساعت 2:30 صبح اجازه ندادند استراحت كنيم اما باز نيمه دوم بهتر بوديم و اين قهرماني حق ما بود.

14. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بی‌خوابی هم مانع قهرمانی پرسپولیس نشد/قرمزها آسیایی شدند/جامی که دایی را ابقا کرد

هواداران ملوان با این‌که نگذاشتند پرسپولیسی‌ها شب مسابقه استراحت کنند، اما به هدفشان که آسیایی شدن بود نرسیدند.

پرسپولیس مسابقه رفت را 4-2 برد اما قهرمانی‌اش هنوز مسجل نشده بود. آن‌ها باید 90 دقیقه در ورزشگاه انزلی ایستادگی می‌کردند تا قهرمانی خود در جام حذفی را مسجل کنند. ملوان که هوادارانش ورزشگاه تختی انزلی را پر کرده و برای پرسپولیسی‌ها جهنم ساخته بودند، شب قبل از مسابقه هم میزبان پر شور و نشاطی برای پرسپولیس بود! هواداران ملوان شب قبل از مسابقه مقابل هتل کادوسان تجمع کردند و با شیپورهای خود تا نیمه شب آسایش را از بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس گرفتند.
    ملوانی‌ها با تشویق‌ها و شیپورهای خود آسایش را از پرسپولیسی‌ها گرفتند اما نتوانستند جام را از این تیم بگیرند. آن‌ها گرچه در جریان مسابقه اکثرا تیم برتر میدان بودند و حتی در دقیقه 19 به گل رسیدند، اما در نهایت نتوانستند جام قهرمانی را بالای سر ببرند. ملوان در دقیقه 19 توسط مهرداد اولادی به گل رسید و تا پایان نیمه اول هم تیم برتر میدان بود. این تیم حتی در نیمه دوم نیز عملکرد بهتری نسبت به پرسپولیس داشت اما این برای قهرمانی آن‌ها کافی نبود. ملوان باید با نتیجه 2-0 یا 3-1 پرسپولیس را شکست می‌داد تا قهرمان می‌شد اما آن‌ها با نتیجه یک بر صفر مسابقه را بردند که این پیروزی با توجه به باخت 4-2 ملوان در تهران، برای قهرمانی انزلی‌چی‌ها کافی نبود.

با این قهرمانی علی دایی در پرسپولیس ماندنی خواهد شد چراکه طی دو سال حضور در پرسپولیس، دو بار این تیم را به قهرمانی در جام حذفی رسانده است.

درگیری شدید در انزلی / پرتاب صندلی‌های ورزشگاه تختی به داخل زمین

هواداران ملوان با پرتاب صندلی، خشم خود را نشان دادند.

پس از آن‌که پرسپولیس قهرمان جام حذفی شد، هواداران ملوان انزلی با پرتاب صندلی‌های ورزشگاه تختی انزلی به داخل زمین چمن، خشم خود را از ناکامی تیم‌شان نشان دادند. آن‌ها صندلی‌ها را به داخل زمین پرتاب می‌کردند و این حرکات باعث شد در آستانه اهدای جام قهرمانی به پرسپولیسی‌ها، فضای ورزشگاه تختی به تشنج کشیده شود. همچنین تماشاگران نیز به شدت با یکدیگر درگیر شدند که نیروی انتظامی آن‌ها را آرام کرد.

باران سنگ بر سر پرسپولیسی‌ها

پرسپولیس پس از قهرمانی در جام حذفی، سنگ‌باران شد.

پرسپولیسی‌ها پس از آن‌که قهرمانی خود را در جام حذفی مسجل کردند، سنگ‌باران شدند. هواداران عصبانی ملوان پس از ناکامی تیم‌شان در فینال جام حذفی، علاوه بر شکستن صندلی‌ها و پرتاب آن‌ها به میانه میدان، سنگ‌های درشتی هم به وسط زمین پرتاب کردند. پرتاب این سنگ‌ها باعث شد نیروی انتظامی، بازیکنان و کادر فنی پرسپولیس را به داخل رختکن ببرد تا در امان باشند. همچنین خبرنگارانی که از تهران برای پوشش این مسابقه به انزلی رفته بودند با پایان بازی به وسط زمین دویدند تا از سنگ‌هایی که پرتاب می‌شدند در امان باشند.

ایسنا نوشت:

سرمربی تیم ملوان انزلی گفت: «به بازیکنانم افتخار می‌کنم که با تمام وجود مقابل پرسپولیس جنگیدند و از هر جهت شایسته‌ی قهرمانی بودند.»

فرهاد پورغلامی پس از برد یک بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در جام حذفی و کسب نایب قهرمانی ملوان گفت: «بازیکنان ملوان امروز با تمام وجود برای کسب مقام قهرمانی جنگیدند و از هر نظر شایسته برد بودند، ولی بر اثر بدشانسی نتوانستیم از موقعیت‌های ایجاد شده به نحو مطلوب استفاده کنیم. بیشتر ناراحتیم از بابت این است که نتوانستیم تماشاگران ملوان را راضی به خانه بفرستیم، ولی به هر جهت از تمامی آنها تشکر می‌کنم که در طول فصل در دیدارهای لیگ برتر و جام حذفی به بهترین نحو ممکن از تیم خود حمایت کردند.»
    سرمربی ملوان در پایان گفت: «به هر جهت تلخ‌ترین برد ملوان در این بازی به ثبت رسید و بسیار ناراحتم که نتوانستیم جام قهرمانی فوتبال حذفی ایران را در بندر انزلی نگه داریم.»

دایی به مازیار زارع چه گفت؟/به کریم بگو جام قهرمانی را بالای سرش ببرد

کاپیتان پیشین پرسپولیس جام قهرمانی را بالای سر برد.

جشن قهرمانی پرسپولیس در ورزشگاه تقریبا خالی تختی انزلی برگزار شد و فقط حدود هزار تماشاگر پرسپولیس در ورزشگاه حاضرند و تماشاگران ملوان از ورزشگاه بیرون رفته‌اند.
    علی دایی به مازیار زارع گفت به کریم باقری بگوید به عنوان کاپیتان تیم برود و جام قهرمانی را بالا سر ببرد.

منبع تمامی اخبار بالا : خبرآنلاین

16. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

كاشاني:
    حلالم كنيد، گلايه‌اي از كسي ندارم
    اميدوارم علي دايي بماند و تيم را قهرمان كند
    ميليون‌ها نفر بهتر از من هستند كه پرسپوليس را اداره كنند

سرپرست پرسپوليس پس از استعفا گفت: پرسپوليس در اين فصل در مجموع خوب نتيجه‌گيري كرد و عليرغم برخي نامهرباني‌ها، مردم و طرفداران اين تيم با گرفتن جام خوشحال شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر، حبيب كاشاني پس از قهرماني پرسپوليس در جام حذفي، ضمن اعلام خبر استعفاي خود از سرپرستي پرسپوليس اظهار كرد: آنهايي كه فكر مي‌كردند با گرفتن جام حذفي ممكن است حبيب كاشاني به دلايل شخصي شاد شود، اشتباه كردند؛ چرا كه از خوشحالي تماشاگران پرسپوليس خرسند هستم و اميدوارم جام حذفي مبارك 36 هزار خانواده شهيد استان تهران باشد.

كاشاني درباره دلايل استعفاي خود افزود: به هر جهت قاعده فوتبال اين است و حتما بهتر از بنده هزاران و ميليون‌ها نفر هستند كه مي‌توانند پرسپوليس را به بهترين نحو اداره كنند. اميدوارم علي دايي با توانايي خود در اين تيم باقي بماند و سالهاي بعد جام‌هاي قهرماني بيشتري براي اين تيم محبوب به ارمغان آورد. بنده نيز به عنوان يك هوادار از اين پس از پرسپوليس حمايت خواهم كرد.

حبيب كاشاني در مورد دلايل نارضايتي علي دايي از اتفاقات اخير پرسپوليس متذكر شد: ممكن است دلايل نامهرباني بنده و علي دايي متفاوت باشد. ما دو مدير و مربي حرفه‌اي هستيم كه بنده به دليل اتمام ماموريتم در باشگاه پرسپوليس و علي دايي به دليل اتمام قراردادش، تصميم‌گيري خواهيم كرد.

وي ادامه داد: تصور مي‌كنم امسال دكتر سعيدلو در خصوص استعفايم تدبير كنند و بلافاصله سرپرستي براي پرسپوليس تعيين كنند تا از كار عقب نيفتيم و بتوانيم با موفقيت در فصل نقل و انتقالات امور تيم را به خوبي پيش ببريم.

كاشاني تصريح كرد: به هر جهت از سال 87 تا سال 90 در پرسپوليس حضور داشتم و در اين مدت سه جام قهرماني ليگ برتر و جام حذفي را براي اين تيم به لطف خدا كسب كرديم. آنهايي كه دوست داشتند جدايي بنده را از پرسپوليس شاهد باشند، به هدف خود رسيدند و اميدوارم از اين پس آقايان با قدرت امور پرسپوليس را به پيش ببرند.

وي در پايان خاطر نشان كرد: اطمينان داشته باشيد، اگر از اين تيم جدا شوم در خصوص هر اتفاق ناخوشايندي سكوت خواهم كرد و هيچ حرفي از منتقدانم بر زبان نمي‌آورم و از تمامي مردم و هواداران پرسپوليس نيز طلب حلاليت مي‌كنم.

18. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دایی یک تنه مقابل آشتی‌کنان ایستاد/ حبس 20 دقیقه‌ای در دستشویی و بی‌توجهی به کاشانی

سایت گل – علی دایی سرمربی پرسپولیس پس از فتح جام حذفی در حال حاضر در سالن کنفرانس مطبوعاتی، مشغول مصاحبه با خبرنگارانی است که تندتند از افشاگری‌های او یادداشت برمی‌دارند. او که دقایقی بعد از قهرمانی پرسپولیس در کنار زمین علیه کاشانی جملاتی را به زبان آورد، بعد از حضور در رختکن حاضر نشد با سرپرست باشگاه پرسپولیس آشتی کند.

به گزارش گل، حبیب کاشانی پس از اهدای جام به رختکن پرسپولیس آمد و بعد از خسته نباشی به بازیکنان سراغ علی دایی را گرفت، اما دایی که از آمدن کاشانی باخبر شده بود، به دستشویی رفت و در آنجا ماند. کاشانی که غیبت دایی را متوجه شده بود، از بازیکنان سراغ دایی را گرفت و وحید هاشمیان و کریم باقری دو بار برای صدا زدن سرمربی پرسپولیس سمت او رفتند اما مرغ علی دایی یک پا داشت برای آشتی کنان مخفیگاه خود را ترک کند!

به این ترتیب بعد از 20 دقیقه معطلی کاشانی با دست خالی رختکن را ترک کرد و این در شرایطی بود که علی دایی بلافاصله به جمع خبرنگاران پیوست تا آخرین کنفرانس مطبوعاتی فصل خود را انجام بدهد. این کنفرانس ممکن است مهم‌ترین جملات فصل را در خود داشته باشد.

20. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •