حبيب کاشاني از پرسپوليس رفت
سرپرست باشگاه پرسپوليس از سمت خود کنارهگيري کرد.
حبيب کاشاني سرپرست باشگاه پرسپوليس پس از قهرماني تيمش در جام حذفي از سمت خود کناره گيري کرد.
اخبار تکميلي متعاقبا ارسال خواهد شد.
======================
كاشاني: دايي بايد در فوتبال بماند؛ من به سر كار خود برميگردم
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: علي دايي در فوتبال بزرگ شده و بايد در اين فوتبال بماند.
حبيب کاشاني پيش از برگزاري مراسم قهرماني پرسپوليس در جام حذفي در جمع خبرنگاران گفت: اين قهرماني را به 36 هزار شهيد استان تهران و به همه عزيزاني که تا اينجاي کار ما را همراهي کردند، تبريک ميگويم به خصوص هواداران پرشور پرسپوليس که با ما خنديدند و گريه کردند. آنها با همراهيشان ما را در حل مشکلات کمک کردند. اميدوارم اين قهرماني کار کوچکي براي اين هواداران بزرگ باشد.
وي در مورد اينکه در رختکن با علي دايي آشتي کرده يا نه گفت: به هر حال من و ايشان بايد حرفهايمان را ميزديم. دايي در فوتبال بزرگ شده است و بايد در فوتبال باشد اما من يک معلمام و به سر کار خود ميروم. به من گفتند 10 روزه به پرسپوليس بيا اما 2 سال ماندگار شدم. اکنون به سر کار خود برميگردم و اميدوارم فرد مفيدي براي آموزش و پرورش و شوراي شهر تهران باشم. ماموريت من در پرسپوليس تمام شده است.
کاشاني در مورد اينکه معناي اين حرفها خداحافظي از پرسپوليس است، گفت: بحث خداحافظي نيست. من اين فرصت را به ديگر دوستان ميدهم تا آنها فعاليت کنند. دايي و کادر فني بايد بمانند و منشاء خير و برکت براي پرسپوليس باشند. طبيعي است من تا معرفي فرد جديد تامل خواهم کرد.
======================
وساطت بازيكنان براي حضور دايي در جشن قهرماني
بازيکنان تيم پرسپوليس براي حضور علي دايي روي سکوي قهرماني به سمت وي رفتند.
علي دايي به هنگام اهداي جام قهرماني به اعضاي اين تيم به حالت ناراحتي تنها روي نيمکت نشست اما برخي از بازيکنان پرسپوليس مثل عليرضا حقيقي به سمت وي رفته و او را روي سکوي قهرماني بردند.
* هواداران تيم پرسپوليس در ورزشگاه تختي انزلي در حالي که از کنارهگيري کاشاني خبر نداشتند از وي خواستند علي دايي را به عنوان سرمربي فصل آينده اين تيم نگه دارد.
* حبيب کاشاني در هنگام مراسم اهداي جام در انتهاي سکو حضور داشت و جشن قهرماني تيمش را مشاهده ميکرد.
======================
نورمحمدي: پرسپوليس مستحق قهرماني بود
مدافع پرسپوليس گفت: ما براي رسيدن به اين جام زحمات زيادي کشيده بوديم و پرسپوليس مستحق قهرماني بود.
رضا نورمحمدي در پايان مسابقه با ملوان عنوان کرد: پرسپوليس مستحق اين قهرماني بود. البته ملوان بسيار خوب بازي کرد. آنها امروز متفاوت بودند و موقعيتهاي زيادي داشتند.
وي افزود: ما آمده بوديم در انزلي نتيجه بگيريم. آسيايي شدن پرسپوليس مبارک هواداران باشد. ما در فصل جاري زحمات زيادي کشيده بوديم و اميدوارم در آسيا هم خوب باشيم.
نورمحمدي تصريح کرد: پرسپوليس امروز را نبايد فراموش کند، اما اتفاقاتي که در پايان مسابقه در ورزشگاه تختي انزلي رخ داد خيلي عجيب بود.
======================
باشگاه استقلال، قهرماني پرسپوليس را تبريك گفت
باشگاه استقلال قهرماني تيم فوتبال پرسپوليس در جام حذفي را تبريک گفت.
سايت باشگاه استقلال در مطلبي نوشت: "باشگاه استقلال قهرماني تيم پرسپوليس در جامحذفي را به مديران، مربيان، بازيکنان و هواداران اين تيم تبريک مي گويد. "
گفتنی است، پرسپوليس عصر امروز با وجود شکست يک بر صفر برابر ملوان در انزلي به دليل برتري 4 بر 2 در مسابقه رفت در مجموع 4 بر 3 پيروز شد و به عنوان قهرماني جام حذفي دست يافت.
منبع همهی اخبار: ورزش 3