تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 19 اولاول ... 391011121314151617 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 186

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تراکتورسازی تبریز | گرگهای سرخ

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

13

اقدام‌غيراخلاقي‌دو بازيکن‌فوتبال‌در تبريز

در حالي که مهدي کياني در ضلع جنوب غربي ورزشگاه به سمت ديوار در حال دفع ادرار بود، عکاسان و تصويربرداران و شاهدان ماجرا به وي و ميثم منيعي - که مراقب وي بود! - اعتراض کردند که اين بار منيعي واکنش زشت تري به اعتراض آنها داشت.

دو بازیکن تیم فوتبال شاهین بوشهر در طول دیدار این تیم برابر شهرداری کنار زمین رفتند و اقدام غیراخلاقی انجام دادند. اقدامی که قبل از این توسط یک بازیکن خارجی در مشهد انجام شده بود!

به گزارش مهر، در حالی که دیدار تیم های فوتبال شهرداری تبریز و شاهین بوشهر با تساوی یک بر یک یکشنبه شب در ورزشگاه یادگار تبریز به پایان رسید، مهدی کیانی و میثم منیعی دو بازیکن تیم شاهین بوشهر زمانی که در نیمه دوم مشغول گرم کردن بدنهای خود بودند اقدام به رفتارهای ناشایست و غیراخلاقی کردند.

در حالی که مهدی کیانی در ضلع جنوب غربی ورزشگاه به سمت دیوار در حال دفع ادرار بود، عکاسان و تصویربرداران و شاهدان ماجرا به وی و میثم منیعی - که مراقب وی بود! - اعتراض کردند که این بار منیعی واکنش زشت تری به اعتراض آنها داشت.

ماجرای بی اخلاقی بازیکنان شاهین بوشهر که قبل از این نیز توسط "جان نگودی" بازیکن آفریقایی ابومسلم در مشهد تکرار شده بود، در نشست خبری بعد از این بازی مورد سوال خبرنگاران از حمید درخشان قرار گرفت که سرمربی شاهین بوشهر تاکید کرد قطعا با این بازیکنان برخورد خواهد شد.

منبع :ورزش 3

دوست عزیز فکر کنم جای این خبر توی تاپیک شاهین بوشهر باشه نه اینجا . (اینجا اخبار مربوط به تیم قرار میگیره نه اتفاقایی که توی تبریز میفته)

در ضمن دو تا بازیکن با اسم مهدی کیانی توی لیگ برتر هستند که یکیش توی شاهینه یکیش هم تو تراکتورسازی که فعلا اجازه بازی نداره .

داره خودمونی میشه S@l@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام به همه اذریها(بخوانید ترکها)ی انجمن
    به نظر میرسه میخان تبلیغ کنن طرفدارای این تیم این فصل کمتر شده برای بازی بعد که تو تبریزه باید ورزشگاهو پر کنیم

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با این وضعی که هوادارا برای رسیدن به ورزشگاه دارن ، (راه نامناسب ، نبود اتوبوس و ...) به نظر من ده هزار تا هوادرا توی ورزشگاه سهند ارزش پنجاه هزار هوادار توی ازادی رو داره که اتوبوس و مترو تا دم در ورزشگاه در اختیارشون هست

4. این کاربر از "R E Z A" بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اعتراض باشگاه تراکتورسازی به داوری بازی با نفت آبادان

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اشگاه تراكتورسازي تبريز براي دومين بار مهدي كياني را احضار كرد

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اخبار كوتاه از تيم تراكتورسازي.
    * احمد آل نعمه مصدوم شد. به گفته دكر مولايى، پزشك تيم، وى به دليل پاره شدن رباط مچ پاى چپ خود، سه هفته نميتواند تيمش را همراهى كند. وى روز گذشته، با کمک عصا وارد زمین تمرین شد و با پای گچ گرفته، نظاره گر تمرینات هم تیمی های خود شد.
    * یکی از فیلمسازان تهرانی، که اصالت تبریزی دارد، تصمیم گرفته اگر مسئولین باشگاه همکاری لازم را انجام دهند، مستند تیم و هواداران را بسازد. گفته ميشود سردار جعفرى پس از بازگشت به تبريز، در اين مورد تصميم خواهد گرفت.
    منبع: كلوب هواداران تراكتورسازي

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

درست زماني كه بحث اختلاف مهدي كياني و امير قلعه‌نويي مطرح شد، بحث جدايي حدادي‌فر از ذوب‌آهن و جابجايي‌اش با كياني هم سر زبان‌ها افتاد.
    هرچند كه در وهله اول دو باشگاه ذوب‌آهن و تراكتورسازي وانمود كردند كه اين جابجايي انجام نمي‌شود اما اين روزها بحث آمدن حدادي‌فر به تراكتورسازي جدي‌تر شده به‌طوري كه خود اين بازيكن هم مذاكراتش با تراكتورسازي را تاييد كرده است.
    * چند وقتي است بحث جدايي‌ات از ذوب‌آهن و رفتنت به تراكتورسازي بر سر زبان‌ها افتاده است.
    درست است، با تراكتوري‌ها صحبت كردم.
    * پس بحث رفتنت به تراكتورسازي جدي است؟
    من خودم تبصره‌اي پيدا مي‌كنم كه اين كار انجام نشود يا در نيم‌فصل به تراكتورسازي بروم.
    * يعني راه‌حلي براي اين مشكل وجود دارد؟
    نمي‌دانم، فقط اميدوار هستم.
    * راستي وضعيت جسماني‌ات چطور است، بهتر شدي؟
    بهترم اما بازي كردنم پنجاه پنجاه است.
    * يعني به بازي با سامسونگ نمي‌رسي؟
    شايد برسم، شايد نه.
    * به نظر مي‌رسد در غياب تو ذوب‌آهن متضرر شود؟
    نه، اينطوري فكر نكنيد. بازي قبلي هم من نبودم نتيجه مساوي شد.
    * اما جاي خالي‌ات كاملا مشخص بود.
    شما لطف داريد ولي بازيكنان ما خوب هستند و با نبود يك نفر چيزي تغيير نمي‌كند.
    روي سربازي حدادي فر مانور ندهيد
    سرپرست تيم ذوب‌آهن به اين نكته اشاره مي‌كند كه چطور قبلا قاسم حدادي فر 7، 8 ماه خدمت كرده اما ادامه نداده و در عين حال از رسانه‌ها مي‌خواهد كه روي سربازي او مانور ندهند.
    اصغر فروتن در ابتدا صحبت‌هايش را اينطور آغاز مي‌كند: «باشگاه لطف كرد و براي بازي با شاهين پرواز چارتر گرفت. البته شاهيني‌ها زمين شماره دو خود را براي يك جلسه تمرين به ما دادند ولي نيروي انتظامي خيلي به ما كمك كرد.
    مردم بوشهر خيلي ذوب‌آهن را دوست داشتند و هرجا مي‌رفتيم تشويق مي‌شديم. آنجا به ذوب نگاه ملي مي‌كردند و اين باعث دلگرمي ما شد. بچه‌ها هم خيلي زحمت كشيدند و با آن شرايط آب و هوايي توانستند بازي باخته را مساوي كنند.»
    سرپرست تيم ذوب‌آهن ادامه مي‌دهد: «خود را براي بازي سخت با سامسونگ كره آماده مي‌كنيم. شناخت ما از حريف كامل شده و بايد ببريم. در بازي رفت بچه‌ها جانفشاني كردند و حالا بايد نتيجه كار خود را بگيريم. نتيجه قابل پيش‌بيني نيست ولي ما ميزبانيم و محكوم به برد هستيم.»
    فروتن در پاسخ به اين سوال كه چرا حدادي فر در سن 28 سالگي بايد به سربازي برود؟ مي‌‌گويد: «او تا نيم فصل احتمالا با ما است ولي بقيه اش را نمي‌دانم. او دانشجو بود. فكر مي‌كنم قبلا يعني حدود 4، 5 سال قبل در نيروي انتظامي چند ماه خدمت كرده ولي مدارك پزشكي گرفته است. بهتر است از خودش بپرسيد. از شما مي‌خواهم كه اگر مي‌خواهيد به ما كمك كنيد روي سربازي حدادي فر مانور ندهيد.»
    منبع: روزنامه نود

9. این کاربر از S@l@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي با بيان اين كه بايد به اعضاي جديد هيات مديره استقلال و پرسپوليس كمك شود تا كارها را درست پيش ببرند، صحبت‌هايش را درباره كارلوس كي‌روش كه روزهاي گذشته در روزنامه‌ها به چاپ رسيده تكذيب كرد و اعلام كرد كه قصد دارد شكايتش را از كميته داوران پيگيري كند.
    امير قلعه نويي، با بيان اين كه چون در باشگاه استقلال يا پرسپوليس مسئوليتي ندارد، نمي‌خواهد درباره كيفيت هيات مديره‌هاي جديد اين دو باشگاه صحبت كند، اظهار كرد: من نمي‌خواهم افراد انتخاب شده را رد يا تاييد كنم، اما بايد بگويم درست است كه اگر اين افراد سابقه ورزشي داشتند بهتر بود، ولي آنچه در اداره باشگاه مهم است تخصص مديريتي است.
    وي ادامه داد: علاوه بر بحث‌هاي فني كه در باشگاه‌ها مطرح است، درآمدزايي نيز بسيار هم است و مديران باشگاه بايد بتوانند براي باشگاه درآمدزايي كنند. مطمئنا كسي كه قرار است در يك باشگاه سياستگذاري كند از متخصصين فني و اقتصادي بهره مي‌برد. به عنوان نمونه يك وزير الزاما در همه موارد حوزه كاري‌اش تخصص ندارد و از معاونان و مشاوران متخصص استفاده مي‌كند. همين طور رييس جمهور نيز به همه موارد اشراف ندارد و از متخصصان مختلف كمك مي‌گيرد.
    قلعه نويي در ادامه با بيان اين كه بحث روز دنيا سياست‌هاي درست مديريتي در باشگاه‌ها است، خاطر نشان كرد: اكنون كه هيات مديره دو باشگاه استقلال و پرسپوليس انتخاب شده‌اند، بايد كمك كنيم كه در ابتداي كار به مشكلي بر نخورند و بتوانند به درستي به وظايفشان رسيدگي كنند. همين جا هم مي خواهم به عنوان عضو كوچكي از جامعه فوتبال و بدون تعصبات رنگي از زحماتي كه حبيب كاشاني در پرسپوليس كشيد، تشكر كنم.
    سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي در ادامه با بيان اين كه اميدوار است، اميدوار رضايي به هيات مديره استقلال بازگردد گفت: من آقاي رضايي را از نزديك مي‌شناسم و مي‌دانم كه او بدون تعصبات رنگي به دنبال خدمت كردن به فوتبال است. او انساني شريف و با معرفت است و به استقلال هم علاقه دارد. من وقتي شنيدم او از استقلال استعفاء داده است خيلي ناراحت شدم و اميدوارم باز گردد، چون حيف است كه جامعه ورزش چنين مهره‌اي را از دست بدهد.
    سه تن از اعضاي جديد هيات مديره باشگاه استقلال پيش از اين نيز با همين عنوان در اين باشگاه حضور داشتند و در آن زمان به دليل ناهماهنگي كه بين باشگاه و فدراسيون اتفاق افتاد تيم فوتبال استقلال از ليگ قهرمانان آسيا حذف شد. قلعه نويي در اين باره اظهار كرد: بايد بگويم آقايان رسولي نژاد، نجف نژاد و اميدوار رضايي در اين مساله هيچ نقشي نداشتند، چرا كه واقعا همان طور كه آن زمان هم گفته شد، فهرست اسامي بازيكنان در موعد مقرر تحويل فدراسيون شده بود و حتي من ساعت تحويل فهرست و فردي را كه آن را تحويل گرفت به خاطر دارم.
    وي ادامه داد: در آن زمان فردي به خيال خودش مي‌خواست به استقلال خدمت كند و البته قانون را نيز نمي‌دانست و باعث شده بود كه آن مساله پيش بيايد. من نمي‌خواهم اكنون به گذشته باز گردم، اما افرادي كه از آن‌ها نام بردم در آن زمان اين شهامت را داشتند كه با وجود اين كه تقصيري نداشتند، اشتباهات را بر گردن بگيرند.
    وي افزود: اتفاقي كه براي استقلال رخ داد، ممكن است براي خيلي جاها رخ بدهد. مگر چنين ناهماهنگي‌هايي در تيم ملي اميد و باشگاه سپاهان به وجود نيامد؟ البته اين حرف را نمي‌زنم كه اشتباهات را توجيه كنم، ولي اين گونه اتفاقات گاهي اوقات رخ مي‌دهد.
    چندي پيش انتقاداتي به نقل از قلعه نويي در رسانه‌ها نسبت به عملكرد كارلوس كي‌روش منتشر شده بود كه در آن‌ها قلعه نويي گفته بود « كي‌روش بايد با او و امثال او بيشتر مشورت كند». سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال با تكذيب اين صحبت‌ها، گفت: من نمي‌دانم روزنامه‌ها درباره كي‌روش چه چيزي از قول من نوشته‌اند. من اگر نقطه نظري داشته باشم به جاي مطرح كردن در روزنامه ها آن را با مسئولان فدراسيون يا خود كي‌روش در ميان مي گذارم. چند روز پيش از آن كه كي‌روش بگويد موبايلش روشن است و مربيان ليگ مي‌توانند با او تماس بگيرند، من با عباس ترابيان تماس گرفتم و نظراتم را به او گفتم و از او خواستم صحبت‌هايم را به گوش كي‌روش برساند. من حتي به ترابيان گفته بودم نمي‌خواهم اين صحبت‌هايم رسانه‌اي شود، چرا كه هدفم كمك به تيم ملي است.
    وي ادامه داد: با اين كه به ترابيان گفته بودم نمي‌خواهم حرف‌هايم را در مطبوعات بزنم، نمي دانم اين روزنامه‌ها بر چه اساسي از قول من انتقاداتي به كي‌روش داشتند. من تعجب مي‌كنم كه اين افراد چطور انسان‌هايي هستند و چه ناني مي خورند كه حرف هاي من را برعكس منتشر مي‌كنند. من نقطه نظرات خود را بيشتر با خبرگزاري‌ها مطرح مي‌كنم و مطبوعات نيز مي‌توانند صحبت‌هايم را از آن طريق پيگيري كنند.
    قلعه نويي همچنين گفت: شايد اين صحبت كي روش كه گفته بود «موبايلش روشن است» هم به دليل تماسي باشد كه من چند روز پيش با ترابيان داشتم. به هر حال از آنجايي كه من تجربه مربيگري در تيم ملي را داشته‌ام هميشه گفته‌ام بايد از سرمربي تيم ملي ـ هر كسي كه مي‌خواهد باشد ـ حمايت كنيم.
    قلعه نويي همچنين درباره مساله اختلافش با كميته داوران و بحث شكايتش از اين كميته گفت: متاسفانه برخي افراد براي سرپوش گذاشتن بر روي اشتباهاتشان حرف‌هاي حاشيه‌اي مي‌زنند. درباره مساله‌اي كه در پمپ بنزين اتفاق افتاده بود بايد بگويم مداركي وجود دارد كه نشان مي‌دهد اين اتفاق يك دروغ بزرگ بوده است. در برنامه «90» وقتي كه قرار بود درباره بازي ما با نفت صحبت شود، چرا به جاي تماس تلفني با داور بازي يا ناظر داوري فردي روي خط آمد كه ربطي به ماجرا نداشت؟ آدم‌هايي كه اشتباه مي‌كنند خودشان را لو مي‌دهند.
    وي افزود: اكنون منتظر هستم با حضور وكيلم لايحه‌اي را تنظيم كنم و به دليل دروغ‌هايي كه عليه من مطرح شده است به كميته انضباطي و جاهاي ديگر شكايت كنم. البته نسبت به جريمه‌اي كه برايم تعيين شده است، اعتراضي ندارم و فقط مي‌گويم اگر اتفاقي كه مي‌گويند در پمپ بنزين رخ داده، واقعا اتفاق افتاده باشد، بايد با متخلفان برخورد شود و اگر رخ نداده است بايد با كساني كه به ما توهين كرده‌اند برخورد قاطع شود.
    سرمربي تيم فوتبال تراكتورسازي همچنين در واكنش به اين سوال كه نظرش درباره اين كه كميته داوران فدراسيون فوتبال از او شكايت كند، چيست؟ اظهار كرد: مساله‌اي نيست. آقايان كه كاري ندارند، انجام دهند پس بروند شكايت كنند!
    قلعه نويي در ادامه شرايط تيمش را در آستانه بازي با مس كرمان در هفته نهم ليگ برتر فوتبال مطلوب توصيف و خاطر نشان كرد: اين كه در آبادان توانستيم بازي سه بر يك باخته را مساوي كنيم، نشان مي‌دهد تيم ما به بلوغ تاكتيكي لازم رسيده است و فقط يك سري مشكلات داوري وجود دارد كه ما را آزار مي‌دهد. ما تاكنون چهار يا پنج امتياز را به دليل اشتباهات فاحش داوران از دست داده‌ايم.
    وي ادامه داد: وقتي تيمي مثل ما در شرايط حمله است، يك پنالتي بي مورد يا يك گل آفسايد شيرازه تيم را بر هم مي‌زند و گاهي هم وقتي تيم ما مي‌خواهد ايجاد موقعيت كند، داوران با اشتباهات خود اين موقعيت‌ها را از ما مي‌گيرند. بنابراين ما در هر بازي علاوه بر حريف بايد با موارد ديگري مبارزه كنيم.
    وي درباره تيم فوتبال مس كرمان نيز تصريح كرد: اين كه مي‌گويند مس اين روزها روزگار خوبي ندارد، درست نيست. چرا كه تازه جمعه هفته نهم ليگ برتر آغاز مي‌شود و زود است درباره تيم‌ها اظهار نظر كنيم. مس تيم خوبي است كه صمد مرفاوي براي اين تيم زحمات زيادي كشيده است و اكنون هم داراي مربي با تجربه و بزرگي مثل بلاژويچ است. ما بازي‌هاي اين تيم را آناليز كرده‌ايم و مي‌دانيم بازي سختي پيش رو داريم.
    قلعه نويي در پايان از سه اخطاره بودن سياوش اكبرپور و مصدوميت احمد آل نعمه و فردين عابديني سه بازيكن تيمش خبر داد.
    منبع: خبرگزاري ايسنا

11. این کاربر از S@l@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خبرنگار كلوب هواداران تراكتورسازي، مصاحبه كوتاهي با احمد آل نعمه، مدافع تيم تراكتورسازي انجام داده است كه در ادامه ميخوانيد.
    * در مورد مصدومیت خودتان توضیح دهید، چطور اتفاق افتاد؟
    مقابل نفت آبادان اتفاق افتاد، دقیقه 3 یا 4 بازی بود که در درگیری بر سر توپ، بین من و پاچاچیان، پای چپ من بدلیل نا هموار بودن زمین، وارد چاله شد و پیچ خورد ولی با کمک اسپری توانستم بازی کنم. بعد از بازی به همراه پزشک تیم، در یکی از بیمارستانهای آبادان عکسبرداری کردیم. بعد از عکس، نظر آقای دكتر مولایی وهم نظر پزشک رادیولوژی آبادان این بود که دچار کشیدگی رباط و پارگی ربط مچ پای چپ شده ام. ولی امیدوارم با توجه به تعطیلی دوهفته ای لیگ، بعد از بازی با مس کرمان، بتوانم خودم را، به بازی با سپاهان برسانم. دکتر مولايى گفته، حدودا 8 روزی باید پایم در گچ بماند واستراحت مطلق داشته باشم.
    * هواداران بدلیل این مصدومیتهای پی درپی بازیکنان تیم ابرازنگرانی میکنند، نظر شما چیست؟
    هواداران حق دارند نگران باشند، چون با توجه به مصدومیت علیزاده در هفته های قبل و همچنین مصدومیت شدید فردین عابدينى و حالا مصدوميت من، کمی آنها را نگران می کند، ولی نگران نباشند چون تیم ما مهره های خوب و جوانی در اختیار دارد که می توانند به نحو احسن خواسته هاى كادر فنى تيم را در زمين پياده كنند.
    * به نظر شما چه دلایلی در این مصدومیتها ميتواند دخیل باشد؟
    به نظر من دلیل اصلی این مصدومیتها، اکثرا ناهموار بودن زمین هاى بازی است. درخواستی که به عنوان بازیکن از مسئولین دارم، این است که بر کیفیت زمینها نظارت کامل داشته باشند تا بازیکنان به دلیل شرایط بد زمینها دچار مشکل نشوند.
    * فکر نمی کنید در سیستم دفاعی تیم دچار مشکل هستید؟ با توجه به اینکه، تراكتور دردو بازی گذشته 5 گل كرده است؟
    فکر کنم در سیستم دفاعی، کمی دچارمشکل هستیم، ولی ما چند گل را به دليل اشتباه داوران دريافت كرده ايم، مثلا اگر آن گلی را که از روى نقطه پنالتی، كه داور به اشتباه سوت زده بود، نمی خوردیم، می توانستیم بازی را با تفاضل گل بیشتری ببريم، ولی متأسفانه در این چند هفته گذشته، تیم ما تاوان اشتباه داوران را می دهد ولی ما هم اشتباهاتی داشته ایم و نمی شود تمام کاسه کوزه ها را سر داورها شکست. باید تمرکز خود را بیشتر کنيم تا انشاءالله بتوانیم در بازیهای آینده گل نخوریم و با زدن گلهای بیشتر دل هواداران را شاد کنیم و به عنوان تیم پیروز، میدان را ترک نماییم.
    * در مورد بازی این هفته با مس کرمان فکر می کنید تراكتور برنده خواهد شد؟
    صد در صد چون اگر تیمی قرار است، قهرمان شود و یا سهمیه آسیا كسب كنده، باید برنده باشد. تیم ما خوب بازی می کند ولی ما به اتفاقات باخته ایم. اگر گل بازیکن نفت تهران را که در موقعیت آفساید به تیم ما زد و يا پنالتی تيم نفت آبادان را داور اشتباها سوت نمی زد ما شرایط بهتری داشتیم. ولی خدا را شکر ميكنم كه تیم ما، رفته رفته بهتر ميشود، هرچند که زمان لازم هست تا به حد ایده آل برسیم.

13. این کاربر از S@l@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روز گذشته حسین عسگری نایب رئیس کمیته داوران در مصاحبه ای گفت اگر بدانیم امنیت در تبریز وجود ندارد هیچ داوری را برای بازی های تیم های تبریز نمی فرستیم. در همین رابطه روز گذشته رضا رحمانی نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی در گفت و گویی اختصاصی به ما گفت: بنده هرگز متوجه نمی شوم که این آقای عسگری چرا چنین نقل قولی کرده است. آقای عسگری اصلا شما کی هستید که در مورد امنیت کشور حرف می زنید؟ مگر چیزی از امنیت سر در می آورید؟ بر اساس تمام آمارها تبریز امن ترین شهر ایران است و اصلا امنیت کشور مدیون تبریز است. آن وقت این آقا طوری حرف می زند انگار هر داوری برای بازی های تراکتور به تبریز می رود با مشکل مواجه شده است.
    رحمانی ادامه داد: متاسفانه کمیته داوران طوری عمل کرده که برخی فکر می کنند در اشتباهات داوران برای تراکتورسازی عمد و غرضی در کار است، در صورتی که مسئولان نباید بگذارند چنین استنباطی انجام شود. صحیح نیست با گفتن حرفهای "بیخودی و نابخردانه" جوسازی کرده و جوانان یک استان را به مسائلی غیرفوتبالی و امنیتی متهم کرد.
    نماینده مردم تبریز در مجلس همچنین با انتقاد از عملکرد وزیر ورزش در مدت کوتاه حضورش در این وزارتخانه ادامه داد: این آقای عباسی با شعار عدالت محوری وزیر ورزش و جوانان شد اما چیزی که می بینیم غیر از آن شعارهاست. عباسی دوست و همکار قدیمی من است ولی انتظار داریم احترامی که به استقلال و پرسپولیس می گذارد، در مورد تراکتورسازی و سایر تیم های پرطرفدار نیز داشته باشد. این همه خرج کرده تا پرسپولیس و استقلال را احیا کند ولی زیردستانش این طور در مورد تراکتورسازی حرف می زنند. من از وزیر ورزش می خواهم عسگری را اخراج کند تا دیگر کسی نتواند راجع به امنیت یک شهر و یک کشور نظر دهد. همه هزینه ها، بودجه ها و پول ها برای تیم های پایتخت است انگار نه انگار که تیم های دیگر هم وجود دارند. بنده و سایر نمایندگان استان ها و شهرهای آذری زبان به شدت از طرح سوال از وزیر ورزش استقبال می کنیم و معتقدم پس از تعطیلات یک هفته ای مجلس، آقای عباسی باید به مجلس آمده و بابت اتفاقاتی که افتاده پاسخگو باشد.
    رحمانی اضافه کرد: ما هنوز به این باور نرسیده ایم که تراکتور یک ظرفیت است و در آسیا هیچ تیم باشگاهی وجود ندارد که در هر بازی خود بیش از 70 هزار هوادار را به استادیوم بکشاند ولی تراکتورسازی چنین ظرفیتی را از خود بروز داده است. حالا ببینید چگونه با چنین تیمی رفتار می شود. آقایان احساسی می شوند و حرفی می زنند اما باید پاسخگوی حرف هایشان باشند. آقای عباسی باید به زیردستان خود ابلاغ کند که ما آذری ها نسبت به تراکتورسازی حساسیم و کسی حق ندارد حساسیت ما را برانگیزد. یا عسگری بابت حرفی که زده عذرخواهی می کند یا کاری می کنیم وزیر ورزش او را عزل از خدمت کند.

15. این کاربر از S@l@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •